Luleå
OM OSS
JOBB

Välkommen! Din nya karriär finns hos oss

Sogeti i Luleå går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Nu söker vi en rad nya medarbetare som vill bygga vidare på sin karriär hos oss i Sveriges härligaste stad. Tveka inte, bli en av oss!

Luleå är en underbar plats att verka och leva på. Världsarv, Lulywood, Facebooks datacenter, skärgård och fantastisk natur vid husknuten. Nu söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till våra team. Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder och vi har flera nya spännande projekt på gång.

Lediga tjänster

 

Här i Luleå satsar vi extra mycket på tjänster inom Cloud, AI & Analytics, Digital Engineering & Manufacturing Services och Digital Customer Experience, fyra av sju nationella satsningsområden, som också fokuseras kraftfullt globalt. Det betyder att du kan nätverka med både lokala, nationella och globala experter och jobba med de bästa.

Sogeti Luleå är sedan många år experter kring integrationer med processindustrin mot ABB:s produkter över hela världen, från Singapore till Irland. Vi är Sverigeledande och flerfaldigt prisbelönade inom SharePoint och dokumenthantering.

På ytan framstår Sogeti Luleås personal som ett lugnt och stillsamt gäng, men när du skrapar på ytan så ser du en rivande passion för tekniken och människan som nyttjar den. Hos oss är det fint att älska tekniken och beundransvärt att vilja vara bäst inom sitt område, våra största stjärnor är våra tekniska experter!

På Luleåkontoret har alla en viktig roll att spela oavsett om det är som systemutvecklare, testansvarig eller projektledare. Vi tror på teamwork som ett sätt att bygga arbetsglädje, men ger även varje individ rätt att staka ut sin egen väg framåt.

Söker du en ny karriär i Luleå finns det ingen anledning att välja någon annan arbetsgivare än Sogeti.

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier, teknikkvällar, IT-pubar och roliga kontorsträffar.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Luleå, liksom på 16 andra orter runtom i Sverige, driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen. 

Hör av dig!

Låter detta intressant? Ansök via våra konkreta jobbannonser eller spontanansökan ovan.  Stick ut och hör gärna av dig direkt till våra teamchefer Johanna och Jonas. De berättar gärna mer över en fika!

Lär känna dina framtida kollegor

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? På våra "Livet på Sogeti-sidor" får du veta mer. Här nedanför kan du också lära känna några av våra härliga Luleå-konsulter.

Emma_Liljedahl_150x117.jpg 
Emma Liljedahl
Systemutvecklare, Luleå

"Det som drev mig till IT var nyfikenhet"
Mer om Emma


Jonny Carlsson
Systemarkitekt/High Tech-expert, Luleå

"Jag har ett oerhört varierat arbete där jag får lära mig nya saker varje dag."
Mer om Jonny


Mattias Isaksson

Cloud Developer, Luleå

”Game On!”
Mer om Mattias

todo todo
KONTAKT
 • Anders Forsberg
  Anders Forsberg
  Regionchef, Sogeti
  070-261 62 97
 • Johanna Hansson
  Johanna Hansson
  Rekryteringsansvarig / Teamchef, Luleå
  073-033 09 67
 • Jonas Bolldén
  Jonas Bolldén
  Teamchef, Luleå
  073-093 00 93
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram