OM OSS
KONTAKT

SOGETI UMEÅ: "Vi vill dela vår arbetsglädje med dig"

Umeå är en expansiv stad och vårt Sogetikontor - som är det största IT-konsultföretaget i staden - är inget undantag!

Vi på Umeåkontoret går en spännande framtid till mötes och nu vill vi bli fler! Antal uppdrag ökar stadigt och vi har många nya intressanta projekt på gång. Det handlar om alltifrån att bygga Business Intelligence-lösningar och utveckla mobila appar, till att testa och driva projekt. Därför söker vi just nu för fullt efter Sveriges bästa IT-konsulter till vårt lag.

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Att jobba som konsult är spännande och lärorikt. På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder för att tillsammans skapa proffsiga IT-lösningar som hjälper deras organisationer framåt. Om du värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Livet är som bekant inte bara arbete. Därför så arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket erbjuder vi ofta interna lunchföreläsningar i olika ämnen. Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt.

Vi har grillkvällar och after works. Dessutom blir du ständigt inbjuden till roliga aktiviteter, för visst vore det kul om du var med på nästa skidresa, eller medlem i konstklubben eller deltog i vår Sogeti-klassiker?

Vi vill att du som känner dig lockad av det vi erbjuder, söker dig till oss oavsett vem du är och var du kommer ifrån. Men allra särskilt vill vi locka dig som är kvinna. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor och i Umeå kan vi stolt meddela att 31% av våra anställda är kvinnor. Men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande!

På Sogeti har en historik med fokus på jämställdhet. Vi har bland annat varit med och skapat #addher som har blivit det största nationella nätverket för kvinnor inom IT-branschen i Sverige. Vi har även arbetat med ett bra förmånspaket för både kvinnor och män. Det är vi stolta över!

Hör av dig

Ansök idag, ring upp oss eller kom in för en kopp kaffe! 

Ansök via direktlänkarna ovan eller klicka här - sök på Umeå

Lär känna dina framtida kolleger

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra härliga konsulter i Umeå:

 

HampusHampus Olsson
Integration
"Kontoret har en avslappnad ”hemma”-känsla där man vågar vara sig själv"
Mer om Hampus

 

 


Sarah Rhén
BI-expert/Delivery Manager
"En vanlig dag består av mycket detektivarbete, många samtal och glada skratt."
Mer om Sarah


Johan Tegman
Kompetensområdesanvarig och mentor
"Jag tycker om att bita i klurigheter och problem." 
Mer om Johan

 


Carina Waller
Utvecklare, Scrum Master, Serviceledare
"Jag har kunnat anta nya roller utan att behöva lämna utvecklingen."
Mer om Carina

todo todo
KONTAKT
 • Johan Bryngelsson
  Johan Bryngelsson
  Tf Ortschef Umeå
  070-211 13 40
 • Anna-Karin
  Anna-Karin Hammar
  Team Manager
  073-063 05 35