västerås
OM OSS
JOBB

Sogeti i Västerås växer – följ med på vår resa

Västerås är Sveriges femte största stad vid Mälarens vatten, ett stort nöjesutbud och många globala företag i teknikens framkant gör att staden växer så det knakar. Växer gör också vi på Sogeti i Västerås. Välkommen till oss!

Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder. Vi har flera nya spännande projekt på gång som handlar om alltifrån att bygga och vidareutveckla webbar, mobila appar och intranätslösningar till att testa samt leda och driva projekt. Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli flera! Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt lag.

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss hamnar du alltid i centrum, du är en viktig nyckelspelare. Vi arbetar både med utveckling och förvaltning och du kan dra nytta av både konsultlivets variation och utmaningar men även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Livet är som bekant inte bara arbete. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket håller vi seminarier i olika ämnen, har grillkvällar, teknikkvällar och till vintern blir det skidhelg med familjerna. Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder.

Vi vill att du som känner dig lockad av det vi erbjuder, söker dig till oss oavsett vem du är och var du kommer ifrån. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! Vi har en ambition att anställa så många kvinnor som vi kan. Vi driver #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, för att stötta kvinnor att ta plats och arbeta i alla roller och positioner.

Hör av dig!

Låter det spännande så träffar Viktor Bärgård, chef för Västeråskontoret, dig gärna på en fika. Ring eller maila honom direkt eller skicka din ansökan via länken nedan. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!

ANSÖK HÄR ELLER VIA DIREKTLÄNKARNA OVAN!

Lär känna dina framtida kolleger

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra härliga konsulter i Västerås:

Fredrik Thorild
SharePoint och Office 365 Solution Architect

"Blir det en stund över krossar jag mina kolleger i Mario Kart"
Mer om Fredrik

Therese Johansson
Verksamhetsarkitektur, Information Management, MDM, projektledning

”Jag brinner för att vi ska bli ännu fler kvinnliga arkitekter”
Mer om Therese

Anneli Rissanen
Testare med inslag av webbutveckling

”Jag brinner för att få ett bra samarbete mellan testare, utvecklare och projektledare”
Mer om Anneli

 

todo todo
KONTAKT
  • Viktor Bärgård
    Viktor Bärgård
    Verksamhetsansvarig, Sogeti Västerås
    070-412 16 48
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram