västerås
OM OSS
JOBB

Sogeti i Västerås växer – följ med på vår resa

Stimulerande utmaningar, teamwork och gemenskap – välkommen till Sogeti i Västerås!

På Sogeti i Västerås kombinerar vi uppdrag i teknikens framkant med samhörighet och gemenskap. Våra kunder tycker om det vi gör, våra förfrågningar ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder. Det handlar om alltifrån att bygga och vidareutveckla webbar, mobila appar och intranätslösningar till att testa samt leda och driva projekt. Framtiden ser väldigt ljus ut och vi behöver bli flera för att möta våra kunders behov! Därför söker vi för fullt efter de bästa medarbetarna till vårt lag.

Som konsult hos oss hamnar du alltid i centrum, du är en viktig nyckelspelare. Vi arbetar både med utveckling och förvaltning och du kan dra nytta av både konsultlivets variation och utmaningar men även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och även globalt.

Livet är som bekant inte bara arbete. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket har vi ofta interna seminarier och utbildningar, grillkvällar, teknikkvällar och vintertid kan det bli skidhelg med familjen. Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt, det är viktigt för oss att du utvecklas inom ditt område. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, Sogeti finns i 13 länder.

Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! Vi har en ambition att anställa så många kvinnor som vi kan. Vi driver #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, för att stötta kvinnor att ta plats och arbeta i alla roller och positioner.

Lediga tjänster

 

 

Hör av dig!

Låter det spännande träffar Viktor Bärgård, chef för Västeråskontoret, dig gärna på en fika. Ring eller maila honom direkt eller skicka din ansökan via länken nedan. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret och välkomna dig till vårt lag!

ANSÖK HÄR ELLER VIA DIREKTLÄNKARNA OVAN!

Lär känna dina framtida kolleger

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra härliga konsulter i Västerås:

Fredrik Thorild
SharePoint och Office 365 Solution Architect

"Blir det en stund över krossar jag mina kolleger i Mario Kart"
Mer om Fredrik

Therese Johansson
Verksamhetsarkitektur, Information Management, MDM, projektledning

”Jag brinner för att vi ska bli ännu fler kvinnliga arkitekter”
Mer om Therese

Anneli Rissanen
Testare med inslag av webbutveckling/#addher-driver Västerås

”Jag brinner för att få ett bra samarbete mellan testare, utvecklare och projektledare”
Mer om Anneli

 

todo todo
KONTAKT
  • Viktor Bärgård
    Viktor Bärgård
    Verksamhetsansvarig, Sogeti Västerås
    070-412 16 48
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram