Jönköping
OM OSS
JOBB

Sogeti Jönköping: bli en av oss!

Vi vill att Sogeti ska vara Jönköpings bästa leverantör och arbetsgivare inom IT. Just nu går vi en mycket spännande framtid till mötes och söker därför en rad nya stjärnkonsulter! Kan någon av dem vara du?

Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder. Vi har flera nya spännande projekt på gång som handlar om alltifrån att bygga och vidareutveckla mobila lösningar, webbar och intranätslösningar, ett område vi kallar Digital Customer Experience (DCX). Vi är en helhetsleverantör av IT-tjänster vilket innebär att vi hanterar samtliga delar av den digitala affären, från digitala strategier, effektkartläggningar, UX/design, kravställning till att utveckla, testa samt leda och driva projekt och förvaltning. Vi jobbar även med Microsofts affärssystem Dynamics AX/D365 som ligger i framkant inom dagens ERP-system. Framåt storsatsar vi dessutom på det spännande området AI & Analytics inom vilket vi exempelvis bygger smarta AI-lösningar. Hör vår nationella driver på området, Jönköpingsbon Joakim Wahlquist, berätta mer i videon nedan. 

Joakim Wahlquist, nationellt ansvarig för satsningsområde Analytics & Cognitive, delar med sig av varför detta område är hett, framtidsinriktat och extremt kul att arbeta inom 

Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli flera! Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt team. Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier, teknikkvällar, IT-pubar och roliga kontorsträffar. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Jönköping, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Låter detta intressant? Ansök via länken nedan – eller kontakta Carl-Fredrik Laurén, teamchef Digitala Kanaler (DCX), eller Emelie Thelin, teamchef Dynamics Solutions. De berättar gärna mer över en fika! 

ANSÖK HÄR!

Klicka på länken och sök på Jönköping under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna en framtida kollega!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de hos oss? Här kan du bekanta dig med några av dem och få en inblick i Livet på Sogeti

 

Andreas JohanssonAndreas Johansson
Systemutvecklare,Jönköping 

"Jag gillar kontrasten mellan mina arbetsdagar"
Mer om Andreas


Annika Norberg
Projektledare, Serviceledare, Scrum Master, Jönköping

"Balansen mellan frihet, ansvar och stöd är bra"
Mer om Annika

 Fredrik Löwenborg
Applikationskonsult Dynamics 365, Jönköping

"Jag gillar att ligga i framkant och att lära mig den senaste tekniken"
Mer om Fredrik

Jesper_Kallgard_new150x117.jpgJesper Källgård
UX-designer, Jönköping
”Mitt fokus ligger på att skapa rätt effekter för verksamheten och nöjda användare”
Mer om Jesper

ulrika_lantz_150x117.jpg
Ulrika Lantz

Microsoft Dynamics-expert, Jönköping

”Jag har alltid varit gillat kombinationen IT och ekonomi”
Mer om Ulrika

oscar_thorsson_150x117.pngOscar Thorsson
Microsoft Dynamics-konsult, Jönköping

"Här finns möjligheten att få jobba med en uppsjö av olika uppdrag"
Mer om Oscar

Emelie_Thelin-_150x117_1.jpgEmelie Thelin
Teamchef Dynamics Solutions, Jönköping

"Det är viktigt att få utvecklas inom sitt huvudområde, men även som person"
Mer om 


Daniel Wredenberg

Lösningsarkitekt/Microsoft Dynamics-expert, Jönköping

"Jag älskar att vara med från ax till limpa"
Mer om Daniel

Eva_Holmquist_ny_150x117.jpgEva Holmquist
Testexpert och nationell kompetensområdesansvarig, Jönköping

"Att ha många testkollegor både nationellt och internationellt är guld värt"

Mer om Eva

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Carl-Fredrik Laurén
  Calle Laurén
  Rekryteringsansvarig/ Teamchef, Jönköping
  076-846 14 12
 • Linda Blom
  Linda Blom
  Teamchef, Jönköping
  076-495 38 69
 • Emelie Thelin
  Emelie Thelin
  Teamchef, Dynamics Solutions
  073-066 90 59
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram

Ny i Jönköping?