OM OSS
KONTAKT

Sogeti Jönköping: bli en av oss!

Vi vill att Sogeti ska vara Jönköpings bästa leverantör och arbetsgivare inom IT. Just nu går vi en mycket spännande framtid till mötes och söker därför en rad nya stjärnkonsulter! Kan någon av dem vara du?

Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder. Vi har flera nya spännande projekt på gång som handlar om alltifrån att bygga och vidareutveckla mobila lösningar, webbar och intranätslösningar. Vi är en helhetsleverantör av IT-tjänster vilket innebär att vi hanterar samtliga delar av den digitala affären, från digitala strategier, effektkartläggningar, UX/design, kravställning till att utveckla, testa samt leda och driva projekt och förvaltning. Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli flera! Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt team. 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier, teknikkvällar, IT-pubar och roliga kontorsträffar. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Jönköping, och på 13 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Låter detta intressant? Ansök via länken nedan – eller kontakta Carl-Fredrik Laurén, teamchef för Team Digitala Kanaler. Han berättar gärna mer över en fika! 

ANSÖK HÄR!

Klicka på länken och sök på Jönköping under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna en framtida kollega!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de hos oss? Här kan du bekanta dig med några av dem och få en inblick i Livet på Sogeti

Andreas Johansson
Andreas Johansson, Systemutvecklare

 

 Annika Norberg, Projektledare, Serviceledare, Scrum Master

 

 

todo todo
Kontakt
 • Peter Österlund
  Peter Österlund
  Divisionschef Syd, Ortschef Jönköping och Skövde, Sogeti
  070-661 99 19
 • Carl-Fredrik Laurén
  Calle Laurén
  Team Manager Digitala Kanaler
  076-846 14 12