Guldpengar
OM OSS
JOBB

Guldläge i Skövde: Gör IT-karriär hos oss!

För lite mer än hundra år sedan hittades Nordens största bevarade guldskatt i utkanten av Skövde. Den daterades till folkvandringens tid omkring 400-500-talet och vägde sju kilo. I dag sysslar vi med IT i Skövde, men guldläget är det samma. Uppdragen ökar och nu vill vi bli fler!

Skövdekontoret tar sjumilakliv mot framtiden och stora planer är på gång. Nu behöver vi din stjärnkompetens för att kunna förverkliga våra visioner. I gengäld erbjuder vi ett gäng supertrevliga kollegor, massor av spännande uppdrag och en hel drös av möjligheter för dig att omvandla till en skräddarsydd karriär.

Kontoret ligger i stadens science park och präglas av en stark teamkänsla. Många av oss jobbar inom samma leverans, men vi gillar också att umgås även på fritiden om tillfälle ges. Vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas, både som person och konsult. 

Hos oss kan du också andas småstadsluft utan att för den delen gå miste om några internationella uppdrag. Vi samarbetar dagligen med länder som Kina och Indien, och hjälper gärna till om du vill ännu längre. Din karriär ligger helt i dina händer - vi står bara för möjligheterna.

Lediga tjänster

 

Spännande uppdrag i teknikens framkant

Uppdragen ökar stadigt från både befintliga och nya kunder. I Skövde jobbar vi med såväl stora som små kunder inom framförallt tillverkande industri. Volvo är en av våra större kunder men vi arbetar även med mindre företag i regionen. 

Ett annat exempel på kunder vi samarbetar när med är Husqvarna, en av våra mest framåtlutade och innovativa kunder, med en kultur sprängfylld av entreprenörskap, precis som Sogeti – en perfect match – med spännande uppdrag som våra konsulter väldigt gärna arbetar i. Det nära samarbetet med Husqvarna ger oss mycket goda möjligheter till att erbjuda en stor mängd uppdrag i teknikens framkant inom flera olika områden; embedded, mekanik, elektronik, infrastruktur, säkerhet och systemutveckling. Dessa uppdrag levererar vi både själva och via Altran, som sedan våren 2020 är en del av Capgemini-familjen, vår globala koncern.

I övrigt jobbar vi med projektledning, utveckling och arkitektur av intranät, externa webbar, med mera. 

Lite om oss som arbetsgivare

Sogeti är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Våra 1200 medarbetare finns utspridda på 20 orter, och globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. 

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, sportklubbsaktiviteter, teknikkvällar, jul- och sommarfester, IT-pubar, spännande lunchseminarier, middagar, upplevelser och frukostar på stan. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Skövde, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vi ser mångfald som något positivt och vill dra nytta av kunskap oavsett vem som än besitter den.

Hör av dig!

Låter detta spännande? Då vill vi gärna träffa dig över en fika! Hör gärna av dig till oss för att sticka ut!

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Peter Österlund
  Peter Österlund
  Regionchef, Sogeti
  070-661 99 19
 • Annette Ljunggren
  Annette Ljunggren
  Rekryteringsansvarig/ Teamchef, Skövde
  070-609 85 37
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram