Agil test
LÖSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Agile Quality Engineering

Vi gör det möjligt för agila team att leverera och distribuera i högre hastighet samt med högre kvalitet med hjälp av en integrerad automatiseringsdriven kvalitetsvalideringsprocess.

Vi säkerställer kvalitet – snabbt  

Agila och DevOps-inriktade utvecklingsansatser kräver drastiska förändringar i orkestrering, utförande och automatisering av kvalitetssäkring och testaktiviteter. Med våra Agile Quality Engineering-tjänster injicerar vi vår Agile Quality Engineering-expertis i dina team, förbättrar testautomationsnivåerna och implementerar smarta testlösningar som är helt integrerade i dina CI-/ CD-processer. 

Våra tjänster hjälper till att öka leveranshastigheten och kvalitén på funktioner/produkter som levereras av dina agila team. Detta leder till förbättrad kundupplevelse och säkrar affärsresultat. Våra tjänster säkerställer att du och dina produkt- och systemägare har kontinuerlig insyn i kvalitetsnivåerna för era kärnapplikationer och er utveckling. 

Vi erbjuder konkreta åtaganden kring testhastighet, kvalitetsnivåer i produktion, testeffektivitet och testautomatiseringsnivåer. Co-sourced, end-to-end eller on-demand - oavsett kraven fungerar vi som en förlängning av ditt team för att få jobbet gjort. 

Varför välja Sogeti 

Vi erbjuder en kvalitetspartnerskapsmodell end-to-end där vi tar delat ansvar för kvalitetsnivåerna för dina funktionsreleaser. Genom att göra detta erbjuder vi flexibel kapacitet, injicerar våra kvalitetssäkringsacceleratorer och skapar kontinuerliga och konkreta kvalitetsresultat.  

Agile Quality Engineering 

Vi förser er med agila kvalitetsingenjörer och testautomationsutvecklare i dina team och squads för att hjälpa dem att definiera ”in-sprint” teststrategier, automatisera testscenarier, övervaka kvalitetsnivåer och utföra specialiserade testaktiviteter. 

E2E QA Squad

Vi implementerar din permanenta QA Squad, från a till ö, för att ta hand om validering av kundresan end-to-end tvärs över dina Agile DevOps-team. Allt med målet att framgångsrikt hantera integrationsrisker.  

Agile QA support

Vi implementerar ditt Agile QA supportcenter. Detta center fungerar som en flygande support-Squad för dina team. Detta center underhåller era Enterprise QA-riktlinjer, standardiserade QA-automatiseringsramverk, testdata och era testmiljöer. Det driver också kontinuerliga QA-innovationer när det gäller process, människor och teknologi. 

Våra experter

Våra experter arbetar nära dig som kund för att skapa anpassade lösningar från befintlig och framväxande ny teknik samt leverera resultat snabbt. Vi har över 25 års erfarenhet av Quality Engineering och erbjuder några av de mest innovativa lösningarna på marknaden. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

KONTAKT
  • Magnus Loveman
    Magnus Loveman
    Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
    070-207 33 60

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.