Ana Boscaneanu
OM OSS
JOBB

"Jag skapar morgondagens kvalitativa lösningar. Idag".

Lär känna Ana på vårt kontor i Jönköping lite mer här. Ana som i grunden är inredningsarkitekt bestämde sig för att sadla om till systemutvecklare och flytta till Sverige från Rumänien. I sin roll på Sogeti skapar hon effektiva och kreativa lösningar på dagarna. Läs vidare för att få reda på mer om vad Ana brinner för.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyfiken, driven och social.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född i Moldavien och flyttade till Rumänien när jag var 18 år för att studera inredningsarkitektur. Jag arbetade inom detta område några år innan jag beslutade mig för att flytta till Sverige år 2017. Tack vare min sambo, som är systemutvecklare, har jag kommit närmare IT-världen och upptäckt att det är där jag trivs bäst. Jag har genomfört flera programmeringskurser, inklusive en distanskurs från Harvard, och sedan augusti 2022 har jag varit anställd på Sogeti.

Din karriär på Sogeti:
Jag inledde min resa på Sogeti med deras imponerande traineeprogram, Careerbooster, med inriktning Cloud. Nu är jag en del av ett leveransteam hos en stor kund och arbetar främst med Angular på front end-sidan för att utveckla nya lösningar inom produktion. Jag trivs som fisken i vattnet i detta uppdrag, har ett fantastiskt team och spännande arbetsuppgifter.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag brinner för att utveckla effektiva och kreativa lösningar som ger mycket värde åt kunden.

Hur delar du med dig av din expertis?
Jag är alltid öppen för att hjälpa mina kollegor när det behövs och tycker om att arbeta tillsammans med mitt team för att hitta lösningar samt dela med mig av mina kunskaper.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En riktigt bra dag kan inträffa på olika sätt. Det kan vara när jag har lyckats lösa något komplicerat, lärt mig något nytt eller helt enkelt haft en rolig dag på kontoret och skrattat mycket med mina kollegor.

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, kunnig och prestigelös.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag arbetar på Sogeti eftersom jag känner mig som hemma här. Jag upplever att jag blir hörd, har de bästa kollegorna och uppskattar verkligen företagets värderingar. Varje morgon ser jag fram emot att komma till kontoret. Dessutom erbjuds stora möjligheter till kompetensutveckling, och jag kan forma min karriär på ett bra sätt.

Jobba i Jönköping
KONTAKT
  • Ana Boscaneanu
    Ana Boscaneanu
    Systemutvecklare, Jönköping

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Ana Boscaneanu
Titel: Systemutvecklare
Född: 1990
Bor: Jönköping
Familj: sambo och en dotter
Fritidsintressen: vandring i naturen, böcker och sällskapsspel