Christoffer Björk
OM OSS
JOBB

”Jag skapar en effektivare industri. Idag."

På vårt kontor i Karlstad hittar ni utvecklaren Christoffer. Han brinner för att skapa nytta på jobbet, och helst när beslutsvägarna är korta så att funktionaliteten snabbt kommer till användning. På hemmaplan slänger han sig vant bland kastruller och slevar, allra helst tillagar han något som han odlat själv. Lär känna Christoffer mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Hjälpsam, nyfiken och lösningsorienterad.

Berätta lite om din bakgrund:
Trots mina snart 30 fyllda år är jag relativt ny som utvecklare. Men större delen av min karriär har alltid haft med IT att göra på ett eller annat sätt. Den började inom outsourcing och support, och efter en sväng i drivmedelsbranschen ändrades inriktningen till utvecklare.

Din karriär på Sogeti:
Min karriär på Sogeti inleddes med tio fartfyllda veckor på traineeprogrammet Careerbooster där jag gick spåret med inriktning på Cloud. Här fick jag testa moderna tekniker för mjukvaruutveckling som Javascript, C#, .Net, tekniker för datalagring samt ta AZ-204 certifkatet. Efter det har jag hunnit att arbeta med allt från förvaltning av befintliga system, till utveckling av nya lösningar i varierande skala från små enmanna-projekt till stora teamleveranser. Och allt för samma kund!

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag brinner för att skapa nytta. Att sätta mig in i kundens bransch och förstå deras behov och lösa problemen med min tekniska kunskap.

Hur delar du med dig av din expertis?
Oavsett om det gäller mina kunder, eller kollegor är det alltid superkul att få dela med sig av det man kan. Antingen som bollplank eller för att komma fram till en bra lösning på ett problem.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Mycket blir gjort! Korta beslutsvägar som leder till snabb funktionalitet och nytta för slutanvändarna.

Hur är en typisk sogetiare?
Kunnig och pålitlig. Hjälper gärna sina kollegor när tillfälle ges.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att jag har fantastiskt duktiga kollegor som alltid hjälper till när det behövs och spännande kunder i en massa olika branscher där möjligheterna är oändliga.

KONTAKT
  • Christoffer Björk
    Christoffer Björk
    Utvecklare, Karlstad
    073-084 90 83

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Christoffer Björk
Titel: Utvecklare
Född: 1993
Bor: Karlstad
Familj: Sambo
Fritidsintressen: Matlagning och att odla kommer högt på listan! Sedan är det alltid trevligt att ta sig ut i skogen när tillfälle ges.