Jonas Jaani
OM OSS
JOBB

"Här finns tid även för egna reflektioner"

Jonas Jaanis dagar kantas av läsning. Han börjar tidigt på morgonen med lite uppdatering kring nya metoder och nyheter, går vidare med en bok under resan till jobbet och så en ljudbok på vägen hem, såvida han inte smälter dagen under tystnad. Reflektionerna delar han gärna med sig av i sin blogg om projektledning samt i sin podcast, Effekten.

Jonas JaaniBeskriv dig själv med tre ord:
Energi, glad och framåt.

Berätta lite om din bakgrund: 
En lång resa inom medievärlden under elva år. Jobbat som konsult i åtta år inom Business Intelligence, Enterprise Resource Planning och verksamhetsutveckling. 

Min karriär på Sogeti:
Jag har jobbat med uppdrag inom stora organisationer gällande förändringsledning, kravställning, processarbete och Enterprise Content Management. Sedan hösten 2018 är jag också teamchef vilket känns jättekul eftersom jag i ännu högre grad kan stötta mina kolleger att växa och utvecklas. 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde? 
Människorna, effekten och tekniken - i den ordningen.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Går upp tidigt för att efter frukost hinna med att läsa på och studera nya metoder, tips och nyheter inom mina intresseområden. Resan till kund/uppdraget innebär bokläsning. Sedan börjar dagen med morgonmöte och avstämningar. Oftast följer whiteboard- och mindmaps diskussioner. Någon dag i veckan blir det lunchlöpning. Eftermiddagen fylls av möten med verksamhet, styrgrupper, intressenter, etcetera. Tid finns även för egna reflektioner och lösningar på möjligheter som uppstår. En ljudbok eller enbart tystnad följer med mig på resan hem.

Varför jobbar du på Sogeti?
Två saker: Våra uppdrag och bra kollegor. Uppdrag som är intressanta och innehåller utmaningar. Kollegor som är kunniga och som vill dela med sig av kunskapen.

 

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Projektledare/Teamchef
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Faktaruta

Namn: Jonas Jaani 

Titel: Projektledare/Teamchef  

Född: 1972

Bor: Linköping 

Familj: Nej, men släkt 

Fritidsintressen: Träning, musik på vinyl, vänner och mat

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify