Josefin Andersson
OM OSS
JOBB

"Jag skapar morgondagens värde av teknik. Idag."

.NET-aren Josefins hjärta klappar lite extra för backend-utveckling och hon hittade sin väg till Sogeti, genom vårt trainee-program Careerbooster, efter en utbildning i Java. Lär känna Josefin mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyfiken, driven och positiv.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har ursprungligen flera års erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen, men har alltid varit intresserad av programmering. Till slut kände jag att det var dags att göra något för mig själv och att testa något nytt, så jag började studera till Java-utvecklare på Stockholms Tekniska Institut.

Din karriär på Sogeti:
Efter studierna började jag på Sogeti´s trainee-program Careerbooster med inriktning Cloud. Nu sitter jag på ett uppdrag hos en av de största kunderna och arbetar som .NET-utveckare i ett toppen-team. 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Mitt hjärta slår lite extra för backend-utveckling och jag är väldigt tacksam över att jag kan arbeta med det på mitt uppdrag tillsammans med mitt grymma team.

Hur delar du med dig av din expertis?
Det kan vara allt från att vara delakig i olika event, bolla saker med kollegor, och delta i möten till fikastunder.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Jag skulle säga när man får "tasks" gjorda, lärt sig något nytt och har kul. Det är väldigt roligt och motiverande att arbeta i ett otroligt kompetent team för att skapa den bästa möjliga lösningen åt kunden.

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, positiv och kompetent.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag trivs väldigt bra på Sogeti och får möjligheten till att utvecklas inom mitt kompetensområde. Jag har fantastiska kollegor, vilket gör att det känns extra roligt att komma in till kontoret. Jag gillar också att Sogeti ligger bakom det kvinnliga IT-nätverket #addher och mentorsprogrammet Match and Go.

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Josefin Andersson
    Josefin Andersson
    Software Engineer, Stockholm
    076-132 49 62

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Född: 1994
Bor: Lidingö
Familj: Mamma, pappa och storebror
Fritidsintressen: Träning, matlagning och resa