Lisbeth Bratbakken
OM OSS
JOBB

"Jag skapar morgondagens verksamhetsnytta. Idag."

På vårt kontor i Nyköping jobbar projektledaren Lisbeth. På sin fritiden är det umgänge med vänner och familj som gäller, och långa skogspromenader med vovven förstås. På jobbet är det bästa hon vet att knäcka kluriga problem och hitta finurliga lösningar. Lär känna Lisbeth lite närmare här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyfiken, driven och en problemlösare.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har mer än 20 år i IT-branschen, företrädesvis i rollen som konsultande projektledare. Som 35-åring bytte jag bransch, satte på mig headset och jobbade i en helpdesk. Därifrån jobbade jag mig sen raskt och snirkligt vidare, via lite utvecklingsuppdrag, för att så småningom landa i rollen som projektledare. Jag har några gånger under årens lopp tänkt mig att ändra inriktning, men inser att konceptet med att vara konsult, är helt perfekt för mig. Jag kan lätt bli uttråkad om saker blir för likartade under längre tid.  

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att det kan vara så skiftande uppdrag och utmaningar. Jag gillar när det är lite komplicerat, för då måste jag hitta lösningar och komma förbi hindren. Jag brinner även för att vara med och genomföra förändringar som uppdragsgivaren har behov av.

Hur delar du med dig av din expertis?
Det beror givetvis på i vilket sammanhang, men jag tänker att jag gör det varje dag i jobbet. Dels på sättet jag driver projekt och hur jag interagerar med alla som jag samarbetar med. Sedan delar jag självklart med mig av mina erfarenheter så fort någon behöver stöttning även utanför projekten.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Det är när jag har haft en riktigt bra interaktion med teamet jag jobbar med just då. Vi har kommit på riktigt finurliga och nyttiga lösningar tillsammans. 

Hur är en typisk sogetiare?
Kompetent, serviceinriktad, hjälpsam och prestigelös.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag lockades hit av att jag kan vara med och påverka min arbetssituation, därför sökte jag mig till Sogeti i mars 2021. Den härliga gemenskapen på arbetsplatsen, och att alla är så tillmötesgående och hjälpsamma. Sedan uppskattar jag att man även tar mjuka värden på allvar.

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
  • Lisbeth Bratbakken
    Lisbeth Bratbakken
    Project Manager, Nyköping
    073-053 48 05

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Lisbeth Bratbakken
Titel: Project manager, Product Owner
Född: 1961
Bor: Trosa
Familj: 2 vuxna barn och 4 barnbarn
Fritidsintressen: När jag inte umgås med familj, vänner eller är ute i skogen med min hund så lyssnar jag löjligt mycket på ljudböcker och poddar.