Mikael Jonsson
OM OSS
JOBB

"Jag skapar mervärde för kunden. Idag."

Mikael älskar att fotografera, vara i naturen och att skapa visuellt tilltalande men även lättanvänd produkter. Du hittar honom på vårt kontor i Örnsköldsvik i rollen som mjukvaruingenjör. Och här får du chansen att lära känna honom lite mer.

Beskriv dig själv med tre ord:
Ambitiös, nyfiken och positiv.

Berätta lite om din bakgrund:
Efter lite drygt 10 år inom distributionsbranchen, där jag främst arbetade med personalfrågor, löner och kostnadsuppföljning så kände jag att jag ville ha mer utmaning i det jag gjorde. Så jag sadlade om och läste en fullstackutbildning under två år. Med min bakgrund (och passion) inom fotografering så märkte jag snabbt att det var front-end som var mitt stora intresse inom utveckling.

Din karriär på Sogeti:
Jag började i maj 2023 och kom direkt in i ett uppdrag för att designa och bygga en ny webbplats för en kund.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Det jag brinner mest för, skulle jag vilja säga är, att hitta snygga och samtidigt enkla lösningar som gör produkten både visuellt tilltalande och lättanvänd.

Hur delar du med dig av din expertis?
Precis som med min fotografering, där jag titt som tätt får frågor om olika saker, så är det jätteroligt om man kan få hjälpa en kollega eller kund med någon fråga. Junior inom yrket som man är, har jag kanske inte ännu så mycket att komma med men det ska jag se till att ändra på, var så säker :-)

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En bra dag på jobbet är när man kämpat med ett problem under längre tid och så helt plötsligt ramlar allt på plats. Det ger en riktigt skön känsla.

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, välkomnande (fått ett grymt bra bemötande här i Övik) och prestigelös.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag fick kontakt med Sogeti i Övik under tiden jag utbildade mig och efter examen så stod det mellan dem och ett annat företag. Redan från första kontakten med Sogeti, fick jag en bra magkänsla och har inte ångrat mig en sekund.

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Mikael Jonsson
    Mikael Jonsson
    Software Engineer, Örnsköldsvik

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Mikael Jonsson
Titel: Software Engineer
Född: 1976
Bor: Örnsköldsvik
Familj: Fru och två utflugna barn (ett eget, samt ett bonusbarn)
Fritidsintressen: Friluftsliv, fotografering och träning