Nellie Mowla
OM OSS
JOBB

"Jag skapar passionerade teammedlemmar. Idag."

Om projektledaren Nellie inte är på gymmet, någon trevlig restaurang eller på resande fot? Ja, då hittar du henne på vårt kontor i Solna. Här coachar hon teammedlemmar att nå sina mål samtidigt som hon stöttar dem att utvecklas på individuell nivå. Lär känna Nellie lite mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Driven, modig och beslutsam. 

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född i Iran och flyttade till Sverige med familjen när jag var fyra år. Här gick jag i skolan i Falun några år och sedan flyttade vi till Stockholm där jag började mellanstadiet. Jag gick ut det naturvetenskapliga programmet på gymnasiet och började på tandläkarlinjen vid Karolinska Institutet direkt efter studenten. Efter att ha arbetat som tandläkare i cirka sju år, skolade jag om mig och började plugga ekonomi och projektledning på distans under första föräldraledigheten. 2015 började jag på Nordea och även här arbetade jag i drygt sju år. Jag hade olika roller, som bland annat projektledare och affärsutvecklare inom både IT och verksamhet, preliminärt med digitalisering och effektivisering. Sedan 2022 har jag haft nöjet att arbeta på Sogeti och här stortrivs jag verkligen! 

Min karriär på Sogeti: 
Just nu arbetar jag som projektledare och leveransansvarig hos en av våra kunder, samtidigt som jag går ett Management program som är framtaget av Harvard University. Jag tycker det är superlärorikt och intressant eftersom jag brinner för ledarskap och att arbeta med människor. 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde? 
Att jobba strategiskt, leverera med kvalitet, tillföra värde till kunden och fira framgångar. Inom ledarskap brinner jag för att coacha och stötta andra att lyckas med sina mål och samtidigt utveckla sin inre potential. 

Hur delar du med dig av din expertis?
Genom nära samarbeta, god kommunikation och att alltid vara nyfiken och närvarande. 

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Att teamet samarbetar och levererar inom ramen av projektet, genom att vara produktiva och samtidigt ha roligt på jobbet. 

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag trivs att arbeta med kompetenta kollegor i ett framgångsrikt och internationellt företag, där kvalitet och att vara i framkanten av ny teknik står i fokus. Inte att förglömma det gedigna arbetet som Sogeti har lagt på både att lyfta kvinnor inom IT branschen men även att utveckla alla sina medarbetare individuellt. 

Vill du läsa mer om Nellie, här hittar du en artikel Från Sveriges Bästa Arbetsgivare

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Nellie Mowla
    Nellie Mowla
    Projektledare, Stockholm

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Nellie Mowla 
Titel: Projektledare 
Född: 1983
Bor: i Stockholm 
Familj: Man och två söner
Fritidsintressen: träna på gym, resa och äta god mat.