Theodor Shafaati
OM OSS
JOBB

"Jag skapar morgondagens mervärde och delaktighet. Idag."

Theodor hittar du hos oss på kontoret i Malmö. Han har ett brunt bälte i brasiliansk Jiu-Jitsu och är också en stjärna inom Power Platform och SharePoint. Lär känna vår Subject Matter Expert (SME) Theodor lite mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Lojal, initiativtagande och lösningsorienterad.

Berätta lite om din bakgrund: 
Jag har varit verksam inom IT-branschen sedan 2008 och har sedan 2010 arbetat som utvecklare inom den offentliga sektorn med specialisering inom BI och SharePoint. Mest nyligen var jag anställd på ett mindre konsultföretag där huvudfokus låg på utveckling inom Dynamics 365 och Power Platform.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag trivs med att arbeta i nära samarbete med kunder för att identifiera och automatisera processer.

Hur delar du med dig av din expertis?
Jag strävar alltid efter att dela med mig av de senaste nyheterna och presentera alternativa lösningar på olika problem. Jag engagerar gärna intresserade kollegor och kunder genom att dela med mig av konkreta exempel och ny teknik. 

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En perfekt arbetsdag ser ut så här: Vi samlas alla i utvecklingsområdet, börjar dagen med lättsamt samtal, delar kunskap, skrattar och äter frukost tillsammans. Sedan är det dags för “Game-time”. Jag tar mig an alla dagens uppgifter på DevOps-brädan, vilket ger mig möjlighet att fokusera på att testa nya koncept, delta i försäljningsinitiativ och hålla mig uppdaterad om alla andra parallella initiativ. Jag håller alltid örat mot marken efter nya möjligheter att skapa värde för kunderna. 

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är starkt kundorienterad, tvekar inte inför att möta nya utmaningar och är generös med att dela sin expertis.

Varför jobbar du på Sogeti?
Fördelarna med att vara på Sogeti inkluderar att jag känner mig uppmärksammad, det finns inga hinder för min utveckling. Sogeti ger mig ett värderat förtroende som bidrar positivt till min personliga utveckling. Sedan skadar det inte att jag har världens bästa kollegor och en helt fantastisk chef. 

KONTAKT
  • Theodor Shafaati
    Theodor Shafaati
    SME Power Platform & SharePoint, Malmö

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Theodor Shafaati
Titel:  SME Power Platform & SharePoint
Född: 1983
Bor: Staffanstorp
Familj: Jag lever tillsammans med min sambo och våra fyra barn som är 2, 4, 13 och 15 år gamla