Tobias Moberg
OM OSS
JOBB

"Jag skapar en förbättrad morgondag. Idag."

Tobias hittar ni hos oss på vårt kontor i Norrköping. I sin roll som mjukvaruingenjör älskar han att utveckla nya system från grunden. Det kanske är därför han även brinner för att påta i trädgården och se hur det han sår, växer och frodas genom plan(t)ering och struktur. Lär känna Tobias med här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Lugn, tålmodig och strukturerad.

Berätta lite om din bakgrund:
När jag skulle börja gymnasiet hade jag ingen aning om vad jag ville syssla med. Jag valde därför utbildningar utefter vad kompisar valde. Men jag hade programmering som stort intresse, och började därigenom min väg som programmerare genom att låna böcker om programmering på biblioteket under 90-talet. Detta ledde mig till en framgångsrik karriär som utvecklare inom framförallt webb. Jag har jobbat med allt från utveckling av enkla hemsidor till avancerade webbaserade system samt desktop- och mobil-applikationer.

Din karriär på Sogeti:
Jag har precis påbörjat min karriär hos Sogeti, vilket har varit glädjefyllt och en spänd förväntan innan man kom ut på sitt första kunduppdrag. Man lyfts några snäpp extra, av att man är omgäldad av så många fantastiska kollegor, som är grymt duktiga inom sina expertisområden. jag tycker det är en fantastisk känsla av att man får jobba på ett företag där man värdesätter kunskap och erfarenhet.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag älskar att utveckla nya system från grunden. Att vara med från början och få planera och bygga något fantastiskt.

Hur delar du med dig av din expertis?
Jag har alltid försökt vara en stöttepelare som mina kollegor kan vända sig till för att få hjälp. Genom att hjälpas åt och dela kunskap lyfts alla till en bättre version av sig själva.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Jag ska få vara med och utveckla ett nytt system från grunden och sitter i det första planeringsmötet. 😊

Hur är en typisk sogetiare?
Prestigelös, stöttande och kunnig.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag ville prova på något annorlunda efter att ha suttit lite fast i min personliga utveckling. Hade länge funderat på att arbeta som konsult, men inte riktigt vågat ta steget. Man hade hört många gamla förlegade förutfattade meningar om konsultbranchen, vilket ju inte alls stämmer in på Sogeti 😊.

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
  • Tobias Moberg
    Tobias Moberg
    Software Engineer, Norrköping
    076-115 97 99

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Tobias Moberg
Titel: System Engineer
Född: 1975
Bor: Skärblacka utanför Norrköping
Familj: Min fru Kristina och 2 söner (Hampus 18 år och Joakim 22 år)
Fritidsintressen: Datorspel, se film, programmering, läsa böcker, påta i trädgården, lära mig mer om vin

Vi älskar att vara konsulter