William Svensson
OM OSS
JOBB

"Jag överträffar mitt tidigare jag. Idag."

Mjukvaruutvecklaren William hittar du på vårt kontor i Skövde. Det bästa han vet är när han stöter på ett språk eller en komplicerad utrustning han aldrig interagerat med förut. Vill du veta vad William gillar mer, förutom utmaningar? Spana in intervjun med William här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Ambitiös, intuitiv och orädd. 

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har alltid varit en strateg! För mig känns livet bara meningsfullt om jag ser en konstant förbättring i min och mina näras tillvaro. Jag har tidigare jobbat inom industri i många år och drivit en egen flyttfirma. Detta har gett mig ett värdefullt perspektiv om vad hårt och smart arbete innebär. Nu är jag redo att utnyttja detta perspektiv för att leverera kvalitet där det spelar mest roll idag. Här på Sogeti. 

Din karriär på Sogeti:
Jag började arbeta för Sogeti i maj 2022. Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig när jag satte mig i stolen mitt emot min teamchef Annette, men det kändes rätt. Tror aldrig jag haft så rätt i mitt liv. Jag fick ett extremt intressant uppdrag direkt, där jag fick ta över en stor ansvarsroll i MES-lagret (Manufacturing Execution System) på ett väletablerat företag.  

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Det är mycket tillfredsställande att komma i kontakt med ett språk eller en komplicerad utrustning jag aldrig interagerat med förut, hålla för näsan och hoppa rakt ner i djupet! Det är den absolut bästa miljön att utvecklas i för mig och när problemet väl är löst känner jag mig oövervinnlig! 

Hur delar du med dig av din expertis? Jag är väldigt lyhörd för min omgivning. Om jag känner att någon kämpar mer än vad personen vill gör jag allt jag kan för att underlätta situationen. Jag bjuder även regelbundet in till presentationer, där jag går igenom mitt område för mina kollegor på en nivå som skapar nyfikenhet och engagemang! 

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
De bästa dagarna är när vi har en stor installation. Då får vi utvecklare chansen att redovisa allt vi arbetat på, i en fartfylld miljö med många rörliga delar. Det är den perfekta tiden att sätta sig in i vad mina kollegor gör och hur vi samspelar för att skapa den magiska känslan ett fullt fungerande flöde levererar. 

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är en ödmjuk, positiv och lyhörd fighter! 

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti eftersom jag blir inspirerad av människorna jag kommer i kontakt med varje dag. Sogeti levererar en trygg miljö där jag kan känna att jag växer som arbetare och människa! 

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
  • William Svensson
    William Svensson
    Software Engineer, Skövde
    076-127 24 10

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: William Svensson 
Titel: Software Engineer 
Född: 1998 
Bor: Skövde 
Familj: Ensamstående 
Fritidsintressen: Musik, psykologi, kampsport och näringsfysiologi 

Sökes: Nya guldklimpar