Göteborg
OM OSS
JOBB

Sveriges framsida söker goa gummor och gubbar

Vi på Göteborgskontoret går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Vi kommer att rekrytera ett 20-tal personer inom det närmaste året. Kanske passar det vi har att erbjuda perfekt med ditt CV och dina ambitioner?

Kom till oss på Sogeti i Göteborg. Vi växer och frodas. Särskilt duktiga är vi på lösningar inom Digital Customer Experience (digitala kanaler) och Digital Assurance & Testing, två områden som även är fokuserade satsningar både nationellt och globalt inom Sogeti. Så vill du jobba med de bästa inom dessa områden är Sogeti rätt plats för dig. 

Lediga tjänster

 

Framtiden ser väldigt spännande ut och nu söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till våra team. Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder och vi har flera nya spännande projekt på gång. 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier, teknikkvällar, IT-pubar och roliga kontorsträffar. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Göteborg, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök via länken nedan, där du hittar alla jobb vi kan erbjuda på Sogeti just nu – eller kontakta vår teamchef Johan. Han berättar gärna mer över en fika! Välkommen - vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret.

ANSÖK HÄR!

Klicka på länken och sök på Göteborg under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss i Götet. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna dina framtida kollegor!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Här kan du bekanta dig med en av dem i Göteborg och få en inblick i livet på Sogeti

 


Andreas Lindgren
Projektledare, Göteborg

"Mottot Local Touch - Global Reach är inte bara en slogan hos Sogeti."
Mer om Andreas

  

Välkommen till vårt kontor!

Vårt kontor ligger högst upp i en helt ny och fräsch byggnad. Kom in och ta en kaffe med oss så berättar vi mer om hur det är att jobba på Sogeti och vad vi har att erbjuda. 

 

  

todo todo
Kontakt
  • Joakim
    Joakim Palmertz
    Teamchef och rekryteringsansvarig Göteborg/Borås
    073-434 50 20
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram