Göteborg
OM OSS
JOBB

Välkommen till Sverige framsida – utvecklas och skapa skillnad hos oss

Vi på Göteborgskontoret går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli många fler inom det närmaste året. Vi söker dig som vill utvecklas och ha kul på jobbet! Kanske passar det vi har att erbjuda perfekt med ditt CV och dina ambitioner?

Kom till oss på Sogeti i Göteborg. Vi växer och frodas. Särskilt duktiga är vi på lösningar inom AI & AnalyticsDigital Customer Experience (digitala kanaler) och Digital Assurance & Testing, tre områden som även är fokuserade satsningar både nationellt och globalt inom Sogeti. Så vill du jobba med de bästa inom dessa områden är Sogeti rätt plats för dig. 

Spännande uppdrag i teknikens framkant

Uppdragen ökar stadigt från både befintliga och nya kunder. Husqvarna är en av våra mest framåtlutade och innovativa kunder, med en kultur sprängfylld av entreprenörskap, precis som Sogeti – en perfect match – med spännande uppdrag som våra konsulter väldigt gärna arbetar i. Det nära samarbetet med Husqvarna ger oss mycket goda möjligheter till att erbjuda en stor mängd uppdrag i teknikens framkant inom flera olika områden; embedded, mekanik, elektronik, infrastruktur, säkerhet och systemutveckling. Dessa uppdrag levererar vi både själva och via Altran, som sedan våren 2020 är en del av Capgemini-familjen, vår globala koncern.

Lediga tjänster

 

Framtiden ser väldigt spännande ut och nu söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till våra team. Uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder och vi har flera nya spännande projekt på gång. 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier, teknikkvällar, IT-pubar och roliga kontorsträffar. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! I Göteborg, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vill du veta mer om aktuella jobb, kontakta vår teamchef Joakim. Han berättar gärna mer över en fika! Välkommen – vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret.

Lär känna dina framtida kollegor!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Här kan du bekanta dig med en av dem i Göteborg och få en inblick i livet på Sogeti


Yifei Wang
Frontend-utvecklare, Göteborg

"Jag älskar att skapa den bästa digitala upplevelsen"
Mer om Yifei


 

Andreas Lindgren
Projektledare, Göteborg

"Mottot Local Touch - Global Reach är inte bara en slogan hos Sogeti."
Mer om Andreas

Hisham_Gonegai_130x150.jpg 
Hicham Gonegai Linnros
Microsoft Dynamics-expert, Göteborg

"Jag brinner för att hitta tekniska lösningar på verksamhetsproblem"
Mer om Hicham

  

Välkommen till vårt kontor!

Vårt kontor ligger högst upp i en helt ny och fräsch byggnad. Kom in och ta en kaffe med oss så berättar vi mer om hur det är att jobba på Sogeti och vad vi har att erbjuda. 

 

  

todo todo
Kontakt
 • Peter Österlund
  Peter Österlund
  Regionchef, Sogeti
  070-661 99 19
 • Joakim
  Joakim Palmertz
  Rekryteringsansvarig/ Teamchef, Göteborg och Borås
  073-434 50 20
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram