ERBJUDANDE
JOBB

Sundsvall: Navet i en av Sveriges starkaste IT-regioner

Enkelhet, entreprenörskap och en varm familjär känsla på kontoret - det är Sogeti Sundsvall.

Välkommen till Sogeti i Sundsvall. Hos oss jobbar runt hundra IT-konsulter med att skapa affärsnytta och hjälpa våra kunder med att möta den digitala framtiden. Kunder som vi bland annat jobbar med är SCA, Norrskog, Bolagsverket, CSN, SDC, Försäkringskassan, Mittuniversitet, SPV, Telia, Landstinget och Sundsvalls kommun.

Som konsult hos oss kan du både jobba ”hemma” på Sogeti-kontoret i våra egna projekt och leveranser mot olika kunder men även ute hos våra kunder som konsult i deras egna uppdrag ”på stan”. Vår strävan är alltid att hitta uppdrag på vår lokala marknad vilket gör det lättare för våra medarbetare att kombinera arbetslivet med familjelivet.  

Uppdrag där det just nu behövs mycket kompetens inom är AI, maskininlärning och kognitiva lösningar. Vi satsar stort inom området och här i Sundsvall har vi ett omfattande kognitivt åtagande som löper flera år framöver. Vi söker därför flera personer till en mängd olika roller (se annonser nedan)!

Vi har under många år byggt upp en djup kompetens inom kvalitets-/testområdet. Vi vill förstärka teamet med både tekniska testare och testledare då våra kunders efterfrågan ökat inom området.

En tjänst som vi är speciellt stolta över att visa upp är BPM (Business Process Management). Tjänsten gör att kunden ökar produktiviteten samtidigt som den minskar kostnader och risker genom att hantera affärsprocesser på ett effektivare sätt.

I Sundsvall har vi även ett team som är specialicerade inom digitala kanaler med kompetenser inom användbarhet, design, VR m.m. Digitala kanaler är ett av våra högst prioriterade satsningsområden i Sverige, men även globalt.

Vi ger dig möjlighet att vara med och skapa framtiden hos oss och hos våra kunder - dessutom kommer du att ha möjlighet att arbeta med världsledande personer inom området!

Lediga tjänster

 

Sogeti som arbetsgivare

Som arbetsgivare vill vi ha gott rykte. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord är enkelhet och entreprenörskap. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss, till exempel tycker vi att det är viktigt att kunna kombinera föräldraskap och arbete på ett bra sätt. Sogeti erbjuder därför förstärkt föräldralön som är bättre än gällande kollektivavtal.

Det ska vara roligt att jobba hos oss, därför arbetar vi engagerat med att vara en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter i vår fritidsklubb. Några exempel är fester, skidresor, familjeaktiviteter och seminarier.

  
Nyanställda på Sogeti i Sundsvall 
- Vi har rekryterat dessa stjärnor under året, nu söker vår härliga ledningsgrupp fler stjärnor

Lär känna dina framtida kollegor!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra proffsiga konsulter i Sundsvall:

 

Ann Jonsson, projektledare

 

 

  

Desiree Wårlin, testledare/testare

 

 

  

Patrik Näslund, systemutvecklare

 

 

  

Johan Jonsson, testare

 

 

 

Anders Nordén, testledare

 

 

 

Fredrik Jonsson, interaktionsdesigner

todo todo
Kontakt
  • kristin.westman
    Kristin Westman
    Teamchef och rekryteringsansvarig, Sundsvall
    070-219 11 45