Karta över Sundsvall
OM OSS
JOBB

Sundsvall: Navet i en av Sveriges starkaste IT-regioner

Enkelhet, entreprenörskap och en varm familjär känsla på kontoret - det är Sogeti Sundsvall.

Välkommen till Sogeti i Sundsvall. Hos oss jobbar runt hundra IT-konsulter med att skapa affärsnytta och hjälpa våra kunder med att möta den digitala framtiden. Kunder som vi bland annat jobbar med är SCA, Norrskog, Bolagsverket, CSN, Biometria, Försäkringskassan, Mittuniversitet, SPV, Telia, Landstinget och Sundsvalls kommun.

Som konsult hos oss kan du både jobba ”hemma” på Sogeti-kontoret i våra egna projekt och leveranser mot olika kunder men även ute hos våra kunder som konsult i deras egna uppdrag ”på stan”. Vår strävan är alltid att hitta uppdrag på vår lokala marknad vilket gör det lättare för våra medarbetare att kombinera arbetslivet med familjelivet.  

Uppdrag där det just nu behövs mycket kompetens inom är AI, maskininlärning och kognitiva lösningar. Vi satsar stort inom området och här i Sundsvall i synnerhet.

Vi har under många år byggt upp en djup kompetens inom kvalitets-/testområdet. Vi vill förstärka teamet med både tekniska testare och testledare då våra kunders efterfrågan ökat inom området.

Vi ger dig möjlighet att vara med och skapa framtiden hos oss och hos våra kunder - dessutom kommer du att ha möjlighet att arbeta med världsledande personer inom området!

Lediga tjänster

 

Sogeti som arbetsgivare

Som arbetsgivare vill vi ha gott rykte. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord är enkelhet och entreprenörskap. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss, till exempel tycker vi att det är viktigt att kunna kombinera föräldraskap och arbete på ett bra sätt. Sogeti erbjuder därför förstärkt föräldralön som är bättre än gällande kollektivavtal.

Det ska vara roligt att jobba hos oss, därför arbetar vi engagerat med att vara en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter i vår fritidsklubb. Några exempel är fester, skidresor, familjeaktiviteter och seminarier.

Lär känna dina framtida kollegor!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra proffsiga konsulter i Sundsvall:


Fredrik Linde
Senior system developer

"Jag trivs bäst i gränslandet"
Mer om Fredrik


Björn Ekman
Business Analyst, Sundsvall

"Här strävar vi efter att bli världens bästa konsulter"
Mer om Björn


Ann Jonsson
Projektledare, Sundsvall

"Här har man stor frihet"
Mer om Ann

 
Anders Nordén
Testledare, Sundsvall

"På morgonen vet man sällan hur dagen ser ut men det brukar bli kul" 
Mer om Anders

PS Nyfiken på vilka som ingår i ledningsgruppen i Sundsvall? Ta en titt här!

todo todo
KONTAKTPERSONER
 • Charlotta Erlandsdotter-Berglund
  Charlotta Erlandsdotter Berglund
  Tf Regionchef, Sogeti
  070-243 40 12
 • Petra Söderberg
  Petra Söderberg
  Rekryteringsansvarig/ Teamchef, Sundsvall
  072-993 53 63