ERBJUDANDE
JOBB

Sogeti Sundsvall: "Bli en av oss!"

Vi på Sundsvallskontoret går en spännande framtid till mötes och nu vill vi bli fler! Därför söker vi just nu för fullt efter Sveriges bästa IT-konsulter.

Vi växer i Sundsvall och kan erbjuda dig en spännade karriär hos oss. Uppdragen ökar ständigt och vi har flera nya, stora projekt på gång. Det handlar om alltifrån att appar och webbar, till att testa och driva projekt. 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier och grillkvällar. Till vintern blir det också en skidhelg i Åre.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! I Sundsvall, och på 13 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Välkommen till Norrlands huvudstad!

Sundsvall är Norrlands huvudstad och "gör det goda livet möjligt”, enligt sitt eget motto. Här har du alltid nära till natur och friluftsliv, men också ett rikt nöjesutbud. Låter det spännande? Ansök via länken nedan – eller kontakta Kristin Westman, teamchef och rekryteringsansvarig för Sundsvallskontoret. Hon berättar gärna mer över en fika! Välkommen - vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret. 


ANSÖK HÄR!
Klicka på länken och sök på Sundsvall under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna dina framtida kollegor!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra proffsiga konsulter i Sundsvall:


Magnus Forslund, utvecklare och arkitekt

 
Patrik Näslund, systemutvecklare

 
Johan Jonsson, testare

 
Anders Nordén, testledare

 

 

Hemvändare?

En av dem som gjort resan från Stockholm till Sundsvallsregionen och Västernorrland är Fredrik Stier, som vi just rekryterat till vårt kontor. Såhär berättar han om sin upplevelse.

"Jag kunde välja ett jobb som jag trivs med, och som jag kan utvecklas i..." - Fredrik, sundsvallshemvändare from BRON Innovation on Vimeo.

todo todo
Kontakt
  • kristin.westman
    Kristin Westman
    Teamchef och rekryteringsansvarig, Sundsvall
    070-219 11 45