ERBJUDANDE
JOBB

Sundsvall: Navet i ett av Sveriges starkaste IT-regioner

Enkelhet, entreprenörskap och en varm familjär känsla på kontoret - det är Sogeti Sundsvall.

Välkommen till Sogeti i Sundsvall. Hos oss jobbar runt hundra IT-konsulter med att skapa affärsnytta och hjälpa våra kunder med att möta den digitala framtiden. En tjänst som vi är speciellt stolta över att visa upp är BPM (Business Process Management). Tjänsten gör att kunden ökar produktiviteten samtidigt som den minskar kostnader och risker genom att hantera affärsprocesser på ett effektivare sätt.

I Sundsvall har vi även en stor satsning på digitala kanaler. Digitala kanaler är ett av deras fyra högst prioriterade satsningsområden i Sverige, men även globalt.

Kunder som vi bland annat jobbar med är SCA Forest Products, Norrskog, Bolagsverket, CSN, SDC, Försäkringskassan, Mittuniversitet, SPV, Telia och Sundsvalls kommun.

Just nu har vi flera intressanta projekt på gång och behöver förstärkning. Vi söker därför nya medarbetare som vill utveckla oss och våra kunder!

Lediga tjänster

 

Sogeti som arbetsgivare

Som arbetsgivare vill vi ha gott rykte. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord är enkelhet och entreprenörskap. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss, till exempel tycker vi att det är viktigt att kunna kombinera föräldraskap och arbete på ett bra sätt. Sogeti erbjuder därför förstärkt föräldralön som är bättre än gällande kollektivavtal.

Det ska vara roligt att jobba hos oss, därför arbetar vi engagerat med att vara en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter i vår fritidsklubb. Några exempel är fester, skidresor, familjeaktiviteter och seminarier.

Lär känna dina framtida kollegor!

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra proffsiga konsulter i Sundsvall:


Magnus Forslund, utvecklare och arkitekt

 
Patrik Näslund, systemutvecklare

 
Johan Jonsson, testare

 
Anders Nordén, testledare

 

 

 

todo todo
Kontakt
  • kristin.westman
    Kristin Westman
    Teamchef och rekryteringsansvarig, Sundsvall
    070-219 11 45