ERBJUDANDE
JOBB

Gör karriär i staden där solen alltid skiner

Spännande uppdrag väller in över oss i Karlstad och nu vill vi bli fler! Vi söker därför en rad nya medarbetare vars stjärnkompetens kan sätta guldkant på vårt kontor. Kom till staden där solen alltid skiner och bli en av oss!

Med sin geografiska placering mitt emellan Stockholm, Göteborg, Oslo och Sälen har Karlstad blivit en självklar knutpunkt för nöjesevent och turism på den nordiska kartan. Denna placering har också gjort staden till en central utgångspunkt för många IT-företag, och huserar självklart därför också ett av Sogetis 21 kontor. Här jobbar 50 grymt goa människor som gärna vill bli fler. Du är varmt välkommen att bli en av oss! 

Lediga tjänster

 

Vad jobbar vi med? 

På Sogeti skapar vi lokala IT-lösningar på global grund. För oss i Karlstad innebär det att vi tillsammans med andra delar av Sogeti har möjlighet att skapa den bästa lösningen för våra lokala kunder när det gäller integration, industriell IT, BI, intranät, webbplatser och mobilitet. Våra kunder återfinns både i privat och offentlig sektor.

Vi jobbar främst med systemutveckling i .Net med C#, och för utveckling av appar för Android, iPhone och Windows jobbar vi ofta med Xamarin. Vi är dessutom experter på produkter som exempelvis SQL Server, BizTalk, SharePoint och EPiServer.

Du som läser detta med intresseglöd i ögonen, det är Dig vi vill möta!

Lite om oss som arbetsgivare

I rollen som konsult hos Sogeti sitter du i förarsätet med båda händerna på ratten. Dina möjligheter att utvecklas och styra din karriär är breda. Samtidigt kan du känna dig trygg i att du är en del av ett enormt nätverk av härliga och kunniga kollegor, såväl lokalt som globalt. Det är viktigt för oss att vi kan dra nytta av varandra, och kunskapsdelning är en del av arbetet.

Kompetensutveckling kommer inte enbart av personlig certifiering (även om vi är duktiga på det också, med drygt 110 Microsoft-certifieringar bara i Karlstad) utan även genom att dra nytta av varandras kunskaper. Därför anordnar vi regelbundet både lokala och globala nätverksträffar, lunchseminarier och IT-pubar där man får chansen att umgås och dela med sig av sina erfarenheter.

Vi tycker också att det ska vara roligt på jobbet och arrangerar därför fritidsaktiviteter, såsom LAN, filmkvällar, skidåkning, hockey, innebandy, fredagspub, chokladprovning, gocart…

Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller andelen kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! Karlstadskontoret är ett av 14 Sogetikontor i Sverige som driver #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vi samarbetar också aktivt med Karlstads universitet för att ta emot examensarbetare, vara aktiva i mentorskapsprogrammet, bidra med gästföreläsare, kunna påverka IT-utbildningarna och bjuda in till studentpubar. Detta för att lära känna studenterna tidigt i utbildningen och även sprida Sogetis värderingar. Win-Win!

Vi ser mångfald som något positivt och vill dra nytta av kunskap oavsett vem som  har den.

Hör av dig!

Låter detta spännande? Då vill jag, Åsa Maspers, rekryteringsansvarig för Karlstadskontoret, gärna komma i kontakt med dig. Ring, mejla eller skicka din ansökan via länken nedan. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!

ANSÖK HÄR!

Klicka på länken och sök på Karlstad under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida.

Lär känna dina framtida kollegor

Vad har de som jobbar på Karlstadskonteret för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? Bekanta dig med några av våra grymma konsulter!

Mats Persson

 

Mats Persson - App-utvecklare, Windows-expert

 

 

Liselotte Örtlund

 

Liselotte Örtlund - Real Time BI- och integrationsexpert 

 

 

 

Anders Waller - Lösningsarkitekt inom SharePoint & Office 365, P-Seller Microsoft 

todo todo