OM OSS
KONTAKT

Gör karriär i staden där solen alltid skiner

Spännande uppdrag väller in över oss i Karlstad och nu vill vi bli fler! Vi söker därför en rad nya medarbetare vars stjärnkompetens kan sätta guldkant på vårt kontor.

Just nu söker vi dig som brinner för modern webbutveckling med React, Node.js, Angular eller dig som har en passion för backend-programmering såsom WebAPI, Databaser, Azure, C#, Entity Framework, med mera. Du kanske rent av är av typen fullstack som behärskar båda världarna och som gärna tar ett ansvar som lösningsarkitekt? Högt upp på vår önskelista finns även utvecklare och arkitekter inom Microsoft Azure, BI, Systemintegration, SharePoint och Office 365, samt en Business Analyst inom Industriell IT!

Du som läser detta med intresseglöd i ögonen, det är dig vi vill möta!

Lediga tjänster

 

Vad jobbar vi med? 

Vi erbjuder spännande och utvecklande uppdrag för kunder inom många olika branscher. Som konsult hos oss trivs man i flexibla miljöer, gillar kommunikation och är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Vår arbetsplats präglas av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktiga är våra satsningar på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du möjlighet att växa både som person och som konsult. Vi har ett modernt kontor, med närhet till intressanta kunder och projekt inom hela regionen, vilket möjliggör varierande uppdrag. Vi på Sogeti i Karlstad fokuserar främst på Business Intelligence & AnalyticsIndustriell ITIntegrationWebb och Mobilitet. Vi är experter på produkter som SQL Server, BizTalk, Office 365, SharePoint och Episerver, vilket gör att vi kan ta hela lösningar som spänner över flera plattformar.

Lite om oss som arbetsgivare

I rollen som konsult hos Sogeti sitter du i förarsätet med båda händerna på ratten. Dina möjligheter att utvecklas och styra din karriär är breda. Samtidigt kan du känna dig trygg i att du är en del av ett enormt nätverk av härliga och kunniga kollegor, såväl lokalt som globalt. Det är viktigt för oss att vi kan dra nytta av varandra, och kunskapsdelning är en del av arbetet.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trivsam arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt happenings som till exempel crossfit, bio, curling, paintball, afterworks, gocart och LAN.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! I Karlstad, och på 13 andra orter runtom i Sverige, driver vi #addher som är Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vi samarbetar också aktivt med Karlstads universitet för att ta emot examensarbetare, vara aktiva i mentorskapsprogrammet, bidra med gästföreläsare, påverka IT-programmen och bjuda in till studentpubar. Detta för att lära känna studenterna tidigt i utbildningen och även sprida Sogetis värderingar. Win-win!

Hör av dig!

Om detta låter intressant så vill jag, Åsa Maspers, rekryteringsansvarig konsultchef, gärna komma i kontakt med dig. Ring, mejla eller skicka din ansökan via länken nedan. 

ANSÖK HÄR!

Klicka på länken och sök på Karlstad under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida.

Lär känna dina framtida kollegor

För att du ska ha chansen att lära känna oss lite bättre så kan du i vår Livet på Sogeti-portal läsa mer om vad vi gör och vilka vi är. Du kan också se vad de som jobbar hos oss har för bakgrund, hur en vanlig dag ser ut på jobbet och varför de jobbar på Sogeti. Nedan ser du några av de som jobbar i Karlstad.

Mats Persson

 

Mats Persson - App-utvecklare, Windows-expert

 

 

Liselotte Örtlund

 

Liselotte Örtlund - Real Time BI- och integrationsexpert 

 

 

 

Anders Waller - Lösningsarkitekt inom SharePoint & Office 365, P-Seller Microsoft 

 
 

 

Johan Häger - Fullstack-utvecklare

 

todo todo