#addher awards 2022
EVENT
GENDER BALANCE

Vinnarna presenteras i #addher awards

I höst är det världspremiär på #addher awards, ett nytt initiativ från #addher, ett av Sveriges största nätverk för IT/Tech-kvinnor. Denna dag annonserar vinnarna i fem kategorier, både nationellt och på #addhers 17 orter runt om i landet.

kalendar den 7 oktober 2022 08:00 - 17:00
kalendar Digitalt

#addher, ett nätverk för alla kvinnor i IT-/techbranschen, #addher lanserades redan 2010 av Sogeti och drivs sedan 2019 av Sogeti och systerföretaget Capgemini. Nätverket har vuxit lavinartat och är sedan några år tillbaka ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med ca 7000 medlemmar på 17 orter. Målet med #addher är att få våra fantastiska IT-/Techkvinnor att ta plats, i alla roller, synliggöra dem och att attrahera fler kvinnor till vår bransch.

I sann #addher-anda vill vi synliggöra våra fantasiska IT-/Techkvinnor över hela Sverige. För första gången arrangerar vi därför #addher awards. Fram till den 25 september kunde den som kände sig manad nominera sina favoriter i en eller flera av våra fem kategorier; ROLE MODEL, VISIONARY, VALUEMAKER, SUPERSTAR OCH ENERGIZER.

7 oktober - Vinnare annonseras

Den 7 oktober presenteras vinnarna. En nationell jury samt lokala jurygrupper, med deltagare från olika företag och organisationer, presenterar alla vinnare i de fem kategorierna och ort. Vinnarna annonseras, både nationellt och på alla 17 #addher-orter i Sverige.

Se resultatet under dagen den 7 oktober här!

 

KONTAKT
  • Therese Sinter
    Therese Sinter
    Nationell #addher-driver
    070-361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.