#addher är nominerade i DigitalWell Awards 2023
NYHETER
GENDER BALANCE

#addher nominerat till DigitalWell Awards 2023

Vårt kvinnliga nätverk #addher har nominerats i kategorin ”Innovationsförmåga genom samarbete” i DigitalWell Awards 2023. DigitalWell Awards lyfter fram personer och initiativ som bidrar till framtidens hälsoinnovationer.

DigitalWell är regionalt EU-projekt i Dalarna och Värmland som initierades 2018. Tillsammans med offentlig sektor, akademi, civilsamhället, entreprenörer och näringsliv utvecklar de digitala lösningar som ökar vår egenförmåga att leva ett hälsosammare liv. DigitalWell Award lanserades 2021 och syftar till att lyfta fram personer och initiativ som bidrar till framtidens hälsoinnovationer i hela Sverige. I år har #addher nominerats i kategorin ”Innovationsförmåga genom samarbete”.

Motiveringen till nomineringen

Tack vare #addhers initiativ #addher awards 2022, synliggjordes och hyllades över 900 IT-/techkvinnor digitalt, med gemensamma krafter. Nätverkets initiativ har bidragit till samverkan mellan så väl organisationer som över funktionella gränser.  

”#addher drivs av Sogeti och koncernen Capgemini. Dess mål är att få Sveriges techkvinnor att ta plats, i alla roller, synliggöra dem och att attrahera fler kvinnor till branschen. Nätverket har vuxit lavinartat och är sedan några år tillbaka ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i techbranschen, med ca 7000 medlemmar på 18 orter. Nätverket uppmuntrar alla i branschen att synliggöra sina kvinnliga kollegor, samt visar upp den kompetens som kvinnor inom branschen besitter. Genom #addher awards, som genomfördes hösten 2022, belystes starka kvinnor inom branschen extra mycket. Ett viktigt initiativ som vill involvera hela sin bransch för samhällets skull, och som är väl värd att nomineras till DigitalWell Award för sitt bidrag med fler perspektiv in i nya och befintliga digitala lösningar!”

Här hittar du mer om DigitalWell Award, alla nominerade och jurymedlemmar med mera.  

KONTAKTPERSONER
  • Therese Sinter
    Therese Sinter
    Nationell #addher-driver
    070-361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.