Effekten #197: Design sprint
PODCAST
FRAMTID

Effekten #197: Design sprint

I detta avsnitt samtalar Jonas Jaani med Mikael Norbäck, Senior User Experience Designer på Axis Communciations. Ämnet som lyfts är Design sprint. Vad är det och varför är det så hett just nu? Lyssna så får du veta mer.

Metoden och processen Design Sprint används mer och mer för att kickstarta digitaliseringsresor. I denna podd får du tips på anpassning utifrån behov och vilka verktyg som passar utifrån önskat resultat. Han går dessutom igenom teamuppbyggnad, efterlevnad och andra framgångsfaktorer för att maximera Design sprint. Så att du kan accelerare innovation och problemlösning på din digitalsieringsresa.

Lyssna på avsnittet

Målgrupp: allmänhet, utvecklare, projektledare, projektmedlemmar, produktägare, studenter

Lär dig: Google Design Sprint, designsprint, innovation, design thinking, workshop, UX

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek