Effekten #200: Spaningar om AI och framtiden
PODCAST
FRAMTID

Effekten #200: Spaningar om AI och framtiden

I detta jubileumsavsnitt samtalar Jonas Jaani med flera experter som medverkat i podden sedan starten i november 2016. Vad ser de för utmaningar och vad är spaningarna framåt? Lyssna till podavsnitt nummer 200 för att höra mer.

Digitaliseringspodden Effekten fyller 200 år och därför sammanfattar Jonas Jaani och Micke Norbäck vad som dryftats genom åren som t.ex. AR/VR och Metaverse. Vart står vi idag med teknologiskt jämfört med för sju år sedan?

Dessutom intervjuas flera av experterna som tidigare medverkat. Vad ser de för utmaningar och vilka är framtidsspaningarna men framförallt vad har nyfikenhet och förändringsbenägenhet med allt att göra? Lyssna här så får du svaren. 

Lyssna på avsnittet:

Målgrupp: allmänhet, utvecklare, projektledare, projektmedlemmar, ledare, studenter

Lär dig: Digitalisering, AI, artificiell intelligens, framtiden, spaning

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek