DevOps
LÖSNING
DEVOPS

DevOps-leverans

Företag måste i dag anpassa sig snabbt för att överleva och lägga gamla beprövade metoder åt sidan till förmån för nya modeller och metoder. DevOps är en växande rörelse och filosofi som stärker organisationers förmåga att förbättra lönsamhet, marknadsandelar och produktivitet genom att öppna upp för högpresterande IT-organisationer med sinne för affärsrörlighet.

Vårt perspektiv

Vi är väl medvetna om att ett införande av DevOps inom en grupp eller i ett företag är en utmaning som stör etablerade processer, rolldefinitioner, belöningssystem, styrmodeller och utbyggnader.

 
DevOps

 

Även om DevOps utgör ett radikalt annorlunda sätt att utföra saker på, så krävs det fortfarande att någon planerar, kodar, bygger, testar, utvecklar och driver applikationerna. Vi ger våra kunder specialistfunktioner och erbjuder integrerade alternativ som en tjänst, i en mängd olika utföranden som passar kundens specifika situation.

 

Våra DevOps-tjänster

Våra tjänster är anpassade för att hjälpa kunder att påskynda deras DevOps-resa och övergången till en gemensam och integrerad modell som effektiviserar och automatiserar leverans. Dessa tjänster omfattar:

DevOps Programme Enablement

 • Maturity Assessments and Adoption Plans
 • DevOps and Agile Coaching
 • Enterprise Adoption Support and Planning

DevOps Tooling and Automation

 • Continuous Integration and Delivery
 • Test Automation
 • Infrastruction as Code Provisioning
 • Monitoring

Vi erbjuder dessa tjänster genom att upprätta team där våra egna konsulter arbetar sida vid sida med företagets anställda - allt enligt DevOps praxis.

DevOps-center

Dra fördel av vårt nationella Delivery Center kallat Europan DevOps Cloud Center (EDCC) i Umeå, med systercenter globalt. Vårt center består av effektiva team inhouse som utvecklar applikationer till våra kunder som finns i hela Sverige. Vi stöttar våra kunderna på deras resa inom agilt och DevOps då det är nyckeln i vårt arbetssätt.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om vår DevOps-expertis!

Våra nationella Delivery Center
How DevOps is changing the game for testing

todo todo
Kontakt
 • Gautam Reddy
  Gautam Reddy
  National Digital Assurance & Testing Lead
  072-514 10 12