SogetiLabs
OM OSS
INNOVATION

SogetiLabs

Innovation finns i hjärtat av vårt DNA. Våra SogetiLabs-experter lever och andas innovation, varje dag. De är vårt globala team av superhjältar som stöttar kunder över hela världen.

Nätverka, interagera med och följ våra främsta experter globalt, samlade inom det vi kallar SogetiLabs. 

SogetiLabs är en community med över 150 teknologiexperter från Sogetivärldens alla hörn. SogetiLabs täcker ett brett spektrum av expertis inom digital teknik: från embedded software, cyber security, deep learning, simulation and cloud till business information management, IoT, apps, analytics, testin och blockchain. Fokus ligger alltid på att nyttja teknologi, system och applikationer i faktiska affärssituationer för att maximera resultaten.

SogetiLabs delar med sig av insikter, forskning och inspiration genom artiklar, presentationer och videor som kan laddas ner via SogetiLabs omfattande närvaron på sin egen webbplats, i online-portaler och i sociala media. Tillsammans med våra kunder förvandlar SogetiLabs-medlemmarna insikter och idéer till verklighet varje dag, ofta accelererade genom vår THiNKUBATOR-modell.

Våra SogetiLabs-experter älskar att dela med sig av sin kunskap. Använd dem på ditt evenemang som talare, innovera med dem, diskutera dina utmaningar med dem, följ senaste nytt från dem på SogetiLabs-sajten och passa på att läsa de många rapporter och publikationer som SogetiLabs delar med sig av regelbundet med allt från senaste trenderna till konkreta råd och tips. 

 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Våra svenska SogetiLabs-experter

Genom inspirationsföreläsningar, bootcamps, kundmöten, bloggposter, rapporter, podcasts, whitepapers, thinkubators och annat, kan våra svenska experter hjäla er att utforska morgondagens teknik. Idag.

Christian Forsberg
CTO Sverige, Stockholm
"Jag hjälper dig att skapa värde snabbt. Tillsammans kan vi snabbt skapa digitala lösningar som gör både era anställda och kunder lyckligare."
070-593 03 18
Mer om Christian

Fredrik Scheja 
Nationell driver och SPOC, Malmö
"Använd mig när du vill få djupare förståelse gällande dina allra komplexa frågeställningar kopplade till din systemutveckling, kvalitetssäkring eller innovationsprocess - hör av dig så kan vi skapa värde tillsammans!"
070-345 27 13
Mer om Fredrik

Henrik Rendahl 
Expert och National Lead Cloud & DevOps, Karlstad
”Jag tror starkt på värdet av demokratisering. Det innebär att jag lägger stor vikt vid att förenkla både språk och lösningar så att det kan nå ut till en större målgrupp. Min approach till innovation är att skapa en trygg och inkluderande miljö som gör att alla vågar bidra med sitt unika värde och sin kreativitet.”
070-913 88 88
Mer om Henrik 

Therese Johansson 
Expert inom arkitektur, Information Management, MDM, Project Management, Västerås
"Jag hjälper er att prata samma språk i hela organisationen och får ordning på ert data så att ni kan bli en datadriven organisation."
070-320 54 36
Mer om Therese 

Eva Holmquist  
Test- och kvalitetssäkringsexpert, Jönköping
"Jag hjälper dig att leverera värde till din kund genom att ta reda på hur situationen är i verkligheten och hitta vägar framåt för att nå målet. Genom öppen och ärlig kommunikation kring kvalitet och test skapar vi tillsammans möjligheter." 
072-502 83 93
Mer om Eva

Jonas Hultenius
Arkitekt, Frontend- och Cloud & DevOps-expert
070-518 66 25
"Jag hjälper dig att få ut mer värden ur din digitalisering genom att hitta synergier mellan ny teknik och de system och tankesätt du redan har idag. Genom att ta till sig av det nya men samtidigt ta stöd och hitta grunden i den gamla skapar vi bättre, kreativa och mer robusta digitala lösningar, tillsamman. För en roligare vardag.” 
Mer om Jonas

Johan Leidefors
"Driven av rastlös kreativitet och nyfikenhet vill jag förvandla visioner till verklighet. Genom SogetiLabs utforskar jag vägen med innovativa lösningar som skapar exceptionella användarupplevelser och formar morgondagens digitala landskap."
UX-expert
076-106 14 66
Mer om Johan

Applied Innovation Exchange

SogetiLabs är en del av koncernens Applied Innovation Exchange-initiativ. I våra innovationslabb som finns från San Fransisco i väster, till Melbourne i öster, innoverar vi dygnet runt tillsammans med våra kunder och ger dem access till ett unikt ekosystem inte bara bestående av våra främsta experter inom SogetiLabs och Capgemini-gruppen men också av startups, acceleratorer, inkubatorer, strategisk teknologi och affärspartners. 

Läs mer här.

AIE_nov_2019_500.png

KONTAKT
  • Menno van Doorn
    Menno van Doorn
    SogetiLabs Director
    +31 6 51 27 09 85