Sogeti Upskill
OM OSS
JOBB

Sogeti Upskill

Att ha kompetens inom områden där efterfrågan är stor är guld värt. Via våra intensivutbildningar, "Sogeti Upskill", tar du dig vidare in i IT-branschen med raketfart, spetsar din karriär och expertis åt rätt håll och säkrar en anställning på Sogeti. Allt på 6 till 7 veckor.

Sogeti Upskill är intensivutbildningar som passar dig som vill spetsa din kompetens snabbt! Som deltagare i en Sogeti Upskill-omgång får du ett anställningskontrakt med konkurrenskraftig lön hos oss från dag ett.

Sogeti Upskill körs med olika inriktning, på specifika orter, beroende på vart efterfrågan på en viss kompetens är som störst. Med Sogeti Upskill skaffar du dig spetskompetens inom ett område där vi vet att efterfrågan är hög och kommer ut i uppdrag snabbt. 

Aktuella omgångar

Under respektive område nedan hittar du mer information om ansökningsperiod, orter och datum.

Ansökan öppen:

Kommande omgångar:

Känner du igen dig?

Du vill:

 • Spetsa din karriär
 • Snabbt bli extra kunnig inom ett specifikt område
 • Jobba inom ett framåtlutat, innovativt och stort IT-företag med muskler både lokalt, nationellt och globalt

Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till utvald intensivutbildning.

 

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
 • Aron Östergård
  Aron Östergård
  HR-chef, Sogeti Sverige
  073-024 58 28

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.