johan-lindh
OM OSS
JOBB

"Jag brinner för att skapa kundnytta"

Med grunden i teknik och arkitektur blev det sedan affärsutveckling för hela slanten för Johan, vilket förstås ger honom en stor trovärdighet gentemot våra kunder.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyfiken, ödmjuk och otålig

Hur kom du in på affärsutvecklingsbanan?
Har ett stort teknikintresse i grunden och började min karriär som systemutvecklare och arkitekt, men märkte ganska snart att jag sporras ännu mer av att den nytta vi kan skapa med hjälp av tekniken. När jag efter ett antal år som utvecklare fick chansen att gå in i denna typ av roll hoppade jag på tåget, och har inte ångrat mig.

Varför brinner du för att jobba med affärsutveckling?
Framförallt sporras jag av att se den nytta och den positiva utveckling vi kan bidra med hos våra kunder, men rollen ger också mig mycket personligen. Jag får hela tiden utmana mig själv och lär mig varje dag nya saker av både kollegor och kunder.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag gillar verkligen den mix som finns av närheten till våra kunder i kombination med gruppens globala styrkor. Den kan ibland låta klyschigt men jag tycker verkligen att vi lyckas dra nytta av vårt enorma kunnande inom gruppen, och med det i ryggen bygga en nära relation med våra kunder - stora som små. Förutom att det ger oss som företag bra möjligheter är det såklart också utvecklande för mig personligen med det samarbete jag har med våra experter, både i Sverige och globalt.

Sist men inte minst så trivs jag väldigt bra med alla kollegor som jag har runtom mig!

KONTAKTPERSON
  • Johan Lindh
    Johan Lindh
    Head of Sustainability, Sverige
    070-23 01 718

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Johan Lindh

Titel: Head of Sustainability, Sverige

Född: 1973

Bor: Årsunda

Familj: Gift med Anki, 2 söner: Fabian och Milton

Fritidsintressen: Förutom att umgås med familj och vänner spenderar jag en hel del tid i mina löparskor - springer hellre långt än snabbt.

Jobba med affärsutveckling