10 snabba fakta

Härliga medarbetare

Sogeti anställer varje år mängder av juniora utvecklare, testare och projektledare över hela landet. Här kan du läsa vad några av våra juniora konsulter har att säga om livet på Sogeti, och hur de hamnat där de är idag.

Sogetis affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Vi anställer varje år mängder av juniora utvecklare, testare och projektledare över hela landet. Här kan du läsa vad några av våra juniora konsulter har att säga om livet på Sogeti, och hur de hamnat där de är idag. Längst ner hittar du också länken till vår stora Livet på Sogeti-sida där även de som jobbat länge delar med sig av vad de har för bakgrund, hur en vanlig dag på jobbet ser ut och varför de jobbar hos oss. Så får du information direkt från våra medarbetare, med deras egna ord. 

 

Sofia


Sofia Iasonidou
BI-utvecklare, Borlänge

"Min utbildning gav mig möjlighet att få ett jobb i nolltid, och chansen att arbeta med något nytt och spännande!"Marsel
Marsel Mutlak
Utvecklare, Borlänge

"Varje dag är annorlunda."

 

 

Vill du bekanta dig med fler sogetiare, deras bakgrund, vad de har pluggat och veta varför de jobbar hos oss? Besök våra Livet på Sogeti-sidor!

Sogeti som arbetsgivare
Senaste IT-trenderna
Aktuella möjligheter
Karriärvägar
KONTAKTPERSON
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Skriv ut E-post