Sogeti som arbetsgivare

Sogeti som arbetsgivare

Människor utgör hjärtat och hjärnan i vår organisation. Våra grundläggande värderingar bygger på öppenhet, ärlighet, respekt och förtroende för individen. Vi tycker det är viktigt att uppuntra, vidareutveckla och belöna våra medarbetare. Det är en förutsättning för att lyckas.

Vår målsättning är att du ska få vara med på vår gemensamma resa att utveckla våra kunders affärer och därmed utveckla oss själva. För att nå det försöker vi arbeta med en lärande kultur där samarbete, coachning och feedback är centrala delar. Du har en nära dialog med din teamchef, kollegor och kunder.

För att riktigt trivas hos oss tror vi att du tycker det är roligt att samarbeta och utvecklas i våra nätverk genom lika delar deltagande och ansvarstagande. Vi tror att du tycker det är spännande att ha möjlighet att jobba med lokala uppdrag på din ort, men också ibland ha möjlighet att ta uppdrag på andra orter i Sverige eller utomlands.

När du känner dig redo för en utmaning finns många olika roller och uppdrag som du kan ta - kompetensansvarig för ett område, pre-sale, mentor och coach, talare på interna och externa events med flera.

Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv och det finns stora möjligheter att göra avtryck oavsett om det är att certifiera dig, byta roll, komma med förbättringsförslag eller ta ansvar att planera ett studentevent.

Vill du så kan du. Och vi stöttar dig hela vägen genom att göra dig sedd, hörd och bekräftad

 

Härliga medarbetare
Aktuella möjligheter
Karriärvägar
Senaste IT-trenderna
KONTAKTPERSON
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Skriv ut E-post