Uppsala
OM OSS
JOBB

Sogeti Uppsala

Är du redo för nästa utmaning?

På Sogeti hittar du några av Uppsalas absolut vassaste konsulter. Från vårt kontor mitt inne i stan är vi en av de starkaste aktörerna i regionen. Åt våra kunder utvecklar vi appar, webbar och andra avancerade IT-system som driver både samhället och verksamheter framåt. UL-appen och bakomliggande stödsystem med över 400 000 användare per år, är ett av våra främsta exempel.

Vi drivs av innovation och bryter ny mark i många av våra projekt. Det handlar både om att kombinera våra spetskompetenser på kontoret men också genom att hämta in kompetens och inspiration från det stora globala företaget som vi faktiskt är en del av.

Just nu har vi flera intressanta projekt och behöver förstärkning. Vi söker därför nya, vassa medarbetare som både vill utveckla och utvecklas med oss och våra kunder!


Regionchef Ulrika Holmgren tar gärna ett samtal 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och att de finns utrymme för alla att växa och påverka.

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor både på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är avgörande. Det ska vara roligt att vara på jobbet och avkopplande att vara hemma, därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 13 länder. Vi jobbar aktivt för att det ska finnas fler kvinnor i IT-branschen. I Uppsala, liksom 16 andra orter runtom i Sverige, driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Hos oss finns aktiva kompetensnätverk, både lokala och globala, som regelbundet ordnar kompetenshöjande aktiviteter för både kunder och anställda. 

Sogeti har rankats många gånger i topp i Universums branchöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva fick utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher. Vi kan också se i våra regelbundna enkäter att våra medarbetare trivs. 2019 utsågs vi också till Sveriges mest föräldravänliga företag av Unionen. 

Ta chansen att komma till en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coachning. Våra konsulter har driv och engagemang och arbetar alltid för kundens bästa. Bli en av oss!

Hör av dig!

Du kan ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Eller hör gärna av dig till Gunnar Södersten så tar vi en fika!

todo todo
Kontakt
 • Ulrika Holmgren
  Ulrika Holmgren
  Regionchef, Sogeti
  072-716 40 51
 • Gunnar Södersten
  Gunnar Södersten
  Verksamhetsansvarig/ Rekryteringsansvarig, Uppsala
  070-604 22 51
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram