OM OSS
KONTAKT

Välkommen till Sogeti i Uppsala!

Vill du jobba från idé till färdig lösning, ha friheten att driva egna idéer och samtidigt ha en global organisation att luta dig mot? – Då har du kommit rätt.

Välkommen till Sogeti Uppsala – det lilla trivsamma kontoret mitt i stan! Vi är små och lokala, samtidigt som vi ingår i det stor globala företaget med oändliga möjligheter. Med vår spetskompetens utvecklar vi webbar, appar och andra avancerade IT-system. Vi jobbar med affärsnytta och hjälper våra kunder möta den digitala framtiden.

Sogeti Uppsala står bland annat bakom UL-appen, Uppsalas populära reseplanerare. Men vi är så mycket mer än app-utvecklare. Vi är ett It-företag som drivs av innovation, älskar människor som tänker utanför boxen och vill lyfta våra kunder till nya nivåer.

Just nu har vi flera intressanta projekt och behöver förstärkning. Vi söker därför nya, vassa medarbetare som vill utveckla oss och våra kunder!

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och att de finns utrymme för alla att växa och påverka.

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor både på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är avgörande. Det ska vara roligt att vara på jobbet och avkopplande att vara hemma, därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Vi jobbar aktivt för att det ska finnas fler kvinnor i IT-branschen. I Uppsala, liksom 14 andra orter runtom i Sverige, driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Hos oss finns aktiva kompetensnätverk, både lokala och globala, som regelbundet ordnar kompetenshöjande aktiviteter för både kunder och anställda. 

Sogeti har rankats fyra gånger i topp i Universums branchöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva fick utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher. Vi kan också se i våra regelbundna enkäter att våra medarbetare trivs.

Ta chansen att komma till en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coachning. Våra konsulter har driv och engagemang och arbetar alltid för kundens bästa. Bli en av oss!

Ansök redan i dag!

Låter detta spännande? Klicka på länken nedan och sök på Uppsala under "platser", så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida. Eller hör av dig till Gunnar Södersten så tar vi en fika!

ANSÖK HÄR!  

Varmt välkommen med din ansökan!

todo todo