Ann Jonsson
OM OSS
LEDARSKAP

"Jag drivs av att se min omgivning utvecklas"

Med en bred bakgrund inom IT och en lång tid på Sogeti har Ann Jonsson nu klivit in i rollen som teamchef i Sundsvall. Här kan ni läsa mer om henne och vad hon drivs av.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Strukturerat, inkluderande och lösningsfokuserat.

Berätta lite om din bakgrund:
Efter högskolestudier inom systemutveckling har det blivit en lång och bred bakgrund inom IT med olika ansvarsroller inom drift-, support-, infrastuktur-, sälj- och leverans området. Konsultarbete har främst varit projekt- och testledarroller. Under årens lopp har jag jobbat med inom såväl privat- som kommunal- och statlig verksamhet både främst nationellt men även internationellt.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag drivs av nya utmaningar och trivs när jag har möjlighet att påverka min omgivning och se den utvecklas, vare sig det är kundens affär eller individen och att skapa resultat tillsammans med andra.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det bästa är att tillsammans med dem jag leder riva hinder, utvecklas, förändra och lösa problem samt uppnå resultat gemensamt.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att Sogeti är ett företag med stort strukturkapital och globala resurser med förmåga att agera lokalt. Jag uppskattar också vårt fokus på jämställdhet. 

Jobba i Sundsvall
KONTAKT
  • Ann Jonsson
    Ann Jonsson
    Teamchef, Sundsvall
    070-535 11 63
FAKTARUTA

Namn: Ann Jonsson
Titel: Teamchef och leveransansvarig
Född: 1979
Bor: Södra berget i Sundsvall
Familj: Make och två söner
Fritidsintressen:  Familjen, renovering av sommarstuga och hus samt min egen hälsa