Thomas Boden
OM OSS
JOBB

"Jag gillar att se någon växa med sin uppgift"

Thomas Bodén är ortschefen som väljer fyra ord när han ombeds att beskriva sitt ledarskap med tre. Läser man hans motivering till varför han valde att bli chef förstår man varför.

Thomas BodénHur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagemang, drivkraft, glädje, resultat

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har läst ekonomlinjen med marknadsföringsinriktning. Började arbeta inom IT för 24 år sedan och då som kundsvarig säljare av persondatorer och infrastruktur. Därefter var jag på WM-data CGI som Regionchef för norra Sverige och ett par år som leveransansvarig för Public sektor.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag gillar att jobba med människor och affärer. I min roll får jag kombinera detta. Jag gillar även att delegera och se andra människor växa med uppgiften. Det är kul att få vara med och sätta mål som vi sedan lägger en plan för att genomföra och slutligen klarar.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att kunna påverka, vara delaktig och göra skillnad. Det är även viktigt att stötta och vara närvarande för sina medarbetare.

Varför jobbar du på Sogeti?
På Sogeti jobbar vi med stort lokalt inflytande trots att vi är en internationell organisation, med alla dess fördelar och strukturkapital. Det bästa av två världar!

 

 

Vi satsar på kvinnor
todo todo
Thomas Bodén
  • Thomas Bodén
    Thomas Bodén
    Ortschef, Sundsvall
    070-211 19 98
Faktaruta

Namn: Thomas Bodén
Titel: Ortschef, Kundansvarig säljare för SCA Forest Products 
Född: 1967
Familj: 2 barn, Alma och Molly, 8 resp 10 år
Fritidsintressen: Golf, Löpning, Skidåkning, mat och resor

Jobba i Sundsvall