ERBJUDANDE
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Gen AI Amplifier for Software & Quality Engineering Kickstarts

Gen AI Amplifier är en banbrytande accelerator för mjukvaruutveckling och kvalitetessäkring. Den innehåller fördefinierade prompter för att accelerera kritiska steg i hela utvecklingsprocessen, allt från krav till leverans, inom hela din utvecklings - och moderniseringsresa.

För att snabbt komma igång med vår accelerator Gen AI Amplifier erbjuder vi fyra kickstarts.

1. Demo

Här inleder vi med 1–2 timmars demonstration med exempel på standardiserade användningsfall för Gen AI Amplifier.

2. Proof of value 

På bara två veckor hjälper vi dig att förstå den potentiella styrkan med Gen AI Amplifier för era projekt, baserat på din verksamhets ingångsdata. Du får en utvärdering av två till tre användningsfall baserat på er verksamhets prioriteringar.

3. Pilot 

Här utför vi en djupgående produktivitetsanalys över potentiella nya användningsfall som passar er verksamhet. Tillsammans med oss på Sogeti utvärderar vi användningsfallen och har en komplett utvärdering och analys på plats inom åtta veckor.

4. Accelerera 

För att fullt ut använda sig av och utnyttja Gen AI inom Quality and Engineering-processen hjälper vi dig att integrera och driftsätta Gen AI Amplifier fullt ut, för att accelererera produktiviteten i utvecklingsarbetet

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort. Du kan också vända dig direkt till vår kontakt och främsta expert på området i Sverige och komma igång snabbt med den kickstart du är intresserad av. Du hittar våra experters kontaktuppgifter högst upp på denna sida.

INTRESSEANMÄLAN

Jag är intresserad av följande Kickstart:
By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as described in the Privacy Notice.

KONTAKT
 • Magnus Loveman
  Magnus Loveman
  Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
  070-207 33 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 • Eva Holmquist
  Eva Holmquist
  Gen AI Amplifier-expert & Senior Test Specialist
  072-502 83 93
Gen AI Amplifier for Software & Quality Engineering
Generative AI – built for business