Quality BluePrint™ Kickstarts

Vi på Sogeti kan med vår expertis och ramverket, Quality BluePrint™, stötta dig när du vill snabbt vill få en samlad och gemensam målbild inom test- och kvalitetsarbetet, oavsett vart du befinner dig i processen.

Utifrån dina affärsbehov skräddarsyr och erbjuder vi tre kickstarts för att du ska komma vidare med just dina mål inom affärsdriven kvalitetssäkring och testtjänster. Du väljer den kickstart som matchar din verksamhets behov just nu. Det spelar ingen roll om du ska inleda arbetet, komma vidare från idé till konkret lösning, eller om du vill skala upp era tjänster. 

Quality BluePrint™-ramverket (QBP) är ett bedömningsvertyg från Sogeti som ger en fördjupad helhetsbild av hela test- och kvalitetsprocessen i hela eller delar av IT-miljön/-er.

Ramverket är uppbyggt kring de sex modulerna: Testprocessen (Test Process), Hållbarhet (Sustainability), Testautomation (Test Automation), Prestandatest (test Performance), Agil (Agile) och Verktyg (Technical Excellence).

Med QBP-ramverket får du snabbt en samlad bild av nuläget, ett önskat läge, en road map och förslag på lösningar för att nå dit just du och din organisation vill med er kvalitetssäkring och testtjänster.

1. GET IT GOING
Preparation & Data Gathering

Här börjar vi med att lyssna in nuläget. Dels genom för att förstå era mål och problemformulering. Men även genom att samla in den data som behövs. Efter det genomför vi en”workshop", där vi delar med oss av våra kunskaper och förslag. Vi kartlägger, estimerar och prioriterar vad som är realistiskt att genomföra på kortast tid för att snabbt nå önskat resultat.

Du får: 

  • En gemensam målbild
  • Insamling av data
  • En halvdags workshop som resulterar i en prioriterad lista med möjliga i lösningsförslag att genomföra
  • En rekommendation på nästa steg

Resultatet genererar en roadmap med idéer och lösningar som är estimerade, värderade och prioriterade att ta vidare. Och bäst av allt. Leverans inom två veckor.

2. GET IT DONE
Analysis / Validation  

Här analyserar och validerar vi den insamlade datan för önskat mål och lösning. Vi undersöker djupare vilka förutsättningar som finns genom processanalys, automationsvertyg samt täcknings- och defektanalys.

Du får: 

  • Analys av data för att kunna se det potentiella värdet

Leverans inom 2 veckor.

3. GET IT BIGGER
Assessment Report

När du vill bygga dina lösningar, hjälper vi dig med att sätta en process för kvalitetssäkring och testtjänster. Detta steg omfattar arbetsprocessen och vertygen för att nå målet.

Du får: 

  • En plan för arbetsprocessen
  • Verktyg

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort. Du kan också vända dig direkt till vår kontakt och främsta expert på området i Sverige och komma igång med den kickstart du är intresserad av. Du hittar Magnus Lovemans kontaktuppgifter högst upp på denna sida.

Intresseanmälan

Kick starts:

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as described in the Privacy Notice.