#addher - And the nominees are
TÄVLING
GENDER BALANCE

And the nominees are...

Här hittar du alla IT-/Techkvinnor som nominerats i #addher awards 2023. Listan över nominerade uppdateras varje morgon. Är du med på listan? /Here you find all nominated IT/Tech women in #addher awards 2023.

 

Karin Håkansson  SUPERSTAR Karin brinner verkligen för data governance i data mesh. Hon är så nyfiken och engagerad att det smittar och inspirerar alla omkring henne. Hon är en visionär som gärna delar med sig och man vill gärna jobba med henne. En riktig superstar! 
Hanna Linderstå  VALUEMAKER Hanna Linderstå är en värdefull person som är riktig kunnig inom it-säkerheten och hennes kunskaper är ovärderliga. Av denna anledning är en värdig att bli nominerad till VALUEMAKER då hon skapar skillnad inom it-säkerhets branschen.
Emma Nicklasson ENERGIZER Positiv, duktig och nyfiken!
Lisa Hasselgren VISIONARY Lisa är en inspirerande person som förstod vikten av att hitta sätt att skydda oss på genom att själv har haft erfarenhet råkat ut för händelser. Av detta tog hon sin erfarenhet och skapade tjänsten säkra samtal. Med detta ökar hon nu tryggheten där det behövs på ett pedagogiskt sätt. Detta gör att hon förtjänar nomineringen VISIONARY.

Maria Carlgren ROLE MODEL En fantastisk människa som verkligen inspirerat mig till att studera Systemvetare. Alltid hjälpsam och vill alltid väl. Väldigt duktig och är en person jag önskar alla hade som kollega/vän.
Monirah Butt VALUEMAKER Monirah är en person som verkligen vill skapa dialoger i it branschen men också visa vägen mot hur viktigt att vi tar vara på olika ursprung vi kommer ifrån. För att hon värdesätter olika kunskaper som man har byggt i teknik branschen med olika inriktningar. Med hennes stora driv att skriva inlägg både om teknik och oss människor skapar hon skillnad. Därför är hon värdig nomineringen VALUEMAKER.

Therese Suazo ENERGIZER Therese är en inspirerande person som verkligen gillar att lyfta fram andra men med detta också hitta sätt att få bolaget att lysa fram att det finns andra tech kvinnor där ute som skapar skillnader i teknik branschen. Av detta förtjänar hon nominering till ENERGIZER då hon vet hur man ska lysa upp ordentligt.

Caroline Dristig SUPERSTAR Caroline är en SUPERSTAR som har vuxit med sin karriär på bästa möjliga sätt hon är även en person man kan sitta ner och ta en kopp kaffe och ge värdefulla tips som sedan kan leda till olika härliga ideer.

Sanna Åhström VISIONARY När jag sökte jobb via IT-Total fick jag kontakt med Sanna hon verkligen lyssnade på mig och mina framtidsplaner inom IT-säkerheten. Hon var också duktig på återkoppling som gav mig den där extra inspiration men också tryggheten i deras process. Även om jag inte lande ett jobb hos dem nu så kommer hon alltid vara en stark förebild för mig när det kommer till en rekryterare. Så därför förtjänar hon nomineringen VISIONARY.
 
Sabina Johansson  VISIONARY Sabina har järnkoll på senaste trenderna och kan allt inom IT-säkerhet. Hon är en inspiration och delar gärna tips och trix på sin linkedIn-sida. Jag hade henne som talare på vårt senaste event med TechEQ där hon generöst delade sina erfarenheter hur det är att vara kvinna inom IT kombinerat med IT-säkerhets tips. 
Camilla Wallin ENERGIZER Jag känner ingen mig mycket i Camilla och hennes underbara energi! Detta är en kvinna med stark personlighet, karisma och energi. Svår att missa och svår att inte gilla. En som vill alla väl och som gör det lilla extra för att alla ska få det väl. If you ask me, LOVE HER!
Karolina Munck ENERGIZER Karolina är själva sinnesbilden av en energizer; glad, inspirerande och bubblande, men samtidigt passionerad och driven.
 Bryndís Björnsdóttir   ENERGIZER Jag och Bryndis sitter tillsammans i styrgruppen för TechEQ (ett intiativ för att minska klyftorna mellan kvinnor och män inom IT) där Bryndis är en stor inspiration och duktig på att driva TechEQ framåt. Hon är alltid på glatt humör och gör alltid det lilla extra.
Therese Suazo ENERGIZER Grym på att skapa energi i teamet både intern och med kund
Therese Suazo ENERGIZER Therese har en fantastisk förmåga att skapa energi i rummet och att få saker att hända hos både kund och för sina kollegor! 
Therese Suazo  ENERGIZER Therese brinner starkt för jämställdhet inom IT och är djupt engagerad i TechEq, där hon driver olika evenemang och initiativ. Hon är en betydande inspirationskälla inom området Mobile Interaction.
Amanda Sterner SUPERSTAR Amanda är verkligen en superstar! Hon lyser när hon får möjlighet att dela med sig av sin kunskap och sprider sin stjärnglans till alla runt omkring henne. Amanda är en sån där person som man väldigt gärna vill ha i sin närhet för att både bada i stjärnglansen men också för att ta del av hennes kunskap.
Michaela Bostrand VALUEMAKER Att få jobba med Michaela är som att ha tillgång till världens bästa copilot utan att blanda in AI. Det Michaela inte vet om M365 är inte värt att veta och är det något som hon inte kan så har hon tagit reda på det innan du ens hunnit ställa frågan. Snabb, kvalitetssäker och otroligt trevlig!
Elisabeth Blom SUPERSTAR Elisabeth har varit i branschen länge och kan sin grej. Jag gillar verkligen Elisabeths lugn. Och hon är kunnig inom flera områden. Det råder inget tvivel om att hon är en riktigt Superstar på alla sätt.
Elisabeth är verkligen en sån kvinna som jag gillar och ser upp till.
Therese Suazo ENERGIZER Therese är energi personifierad! Hon är en stor inspiratör när det kommer till jämställdhetsfrågor, både för mig och mina kollegor på Mobile Interaction men också för alla som kommer på de event hon arrangerar inom ramen för TechEQ, där hor en engagerad styrgruppsmedlem.
Josefine Hovmark VALUEMAKER Josefine är en person som lyfter fram teknik branschen på ett fyndigt sätt men också hur programmering kan vara kul men också värdefullt när man ska inspirera flera andra att förstå tekniken på ett mindre komplicerat sätt.

När man även lyssnar på hennes resa in i teknik branschen får man känsla av hur viktigt det är att få tekniken fungerar till icke teknisk personer med. Hon förtjänar verkligen denna fina nominering VALUEMAKER.

Åsa Gustafsson VALUEMAKER Åsa är en extremt inspirerande person som vet exakt hur man ska förmedla ledarskap med även skratt i hennes sätt att tala om vad som behövs ändras för att jobba med jämställdhet. Hon är en person som man ska ha när man känner nej nu behöver vi ändra om hur vårt bolag ska se ut och även hitta sätt att skapa dialoger.

Med detta förtjänar Åsa nominering
VALUEMAKER

Sara Lindkvist VALUEMAKER Sara är känd för sin brinnande passion för informationssäkerhet. Hennes engagemang och ihärdighet är smittsamt och har en direkt inverkan på teamets arbete. Hon driver projekt framåt och uppmuntrar andra att följa med. Sara har en förmåga att var lyhörd och hon är alltid beredd på att lyssna på andra idéer, åsikter och arbetar aktivt för att skapa en trygg och inkluderande arbetsmiljö.

Sara fungerar som en förebild. Hennes beslutsamhet och dedikation till informationssäkerhet inspirerar inte bara hennes närmaste kollegor utan även andra i teamet och hennes kunder. Hon är alltid fokuserad på att uppnå konkreta och värdefulla resultat inom informationssäkerhetsarbetet. Hon har en imponerande förmåga att omsätta idéer och strategier till praktisk handling, vilket har lett till betydande framsteg och förbättringar hos flera av Saras kunder.

Saras dedikation och inspirerande ledarskap gör henne väl värdig denna nominering 
Kershini Henriksson  ROLE MODEL Kershini Henriksson is an ideal recipient for the #AddHer award in the Role Model Category. Her remarkable career trajectory, marked by key leadership positions at some of the world's leading companies, serves as an inspiration to many. Her roles include Global Head of Communication at Spotify's Freemium Business Unit, Head of Communications Business Tech at H&M, and Head of communications for Ericsson's CFO, CIO, and Managed Services Business. In her current position as Chief Communications Officer at EasyPark, she continues to exhibit exceptional strategic acumen and leadership.

Kershini's commitment to uplifting women is evident through her voluntary work as a mentor for teenage girls at Mentor Sverige, and as a mentor and coach at Women in Tech. These roles highlight her dedication to empowering the next generation of female leaders by sharing her knowledge, experience, and insights.

By awarding Kershini Henriksson the #AddHer award in the Role Model Category, we acknowledge and celebrate her significant contributions to the industry, as well as her passion and commitment to fostering a supportive and inclusive environment for women to succeed and thrive.
Isabell Gager SUPERSTAR Jag har följt Isabell en stund och hennes längtan att få jobba med UX-WRITER verkligen lyser fram i hennes inlägg därför vill jag ge henne denna fina nominering SUPERSTAR för att jag vill se henne lysa upp där hon en dag kan ge hennes passion till hennes framtida kollegor.
 
Emma Dahlgren VALUEMAKER Emma är en klockren Valuemaker då hon alltid levererar lösningar av kvalitét och för henne är inget problem är för stort. Hon är en riktig lagspelare och otroligt värdefull och rolig att arbeta ihop med. Alla skulle få ha en Emma på arbetsplatsen! 
Josefin Landare Von Schantz ROLE MODEL Josefin ser till att alla blir sedda och lyfter andra både medvetet och omedvetet då det faller sig naturligt i hennes sätt att vara. Hon är en solklar ledare och en trygg punkt att bolla litet som smått med då hon alltid lyssnar och engagerar sig. Josefin ger utan att blinka ett gott intryck på såväl nya kollegor som kunder och har en imponerande förmåga att skapa goda relationer. Att hon har ett stort nätverk kommer sig inte av en slump! 
Anna Evaldsson ENERGIZER Anna är en solklar energizer som dök upp i mitt huvud direkt när jag läste beskrivningen. Hon är en uppskattad chef och ledare som alltid sprider positiv energi och kreativitet. Med många år inom IT-branschen delar hon gärna med sig av erfarenhet och skapar glädje på arbetsplatserna hon är på! 
Lisa Karlsson SUPERSTAR Lisa såg mina kompetenser och tipsade mig om råd om jobb med hennes sätt att se andra är en äkta super kraft som kommer att inspirera andra i teknik branschen så därför förtjänar hon nomineringen SUPERSTAR.
 
Rebecka Liljengren VALUEMAKER Rebecka är den som med sitt ledarskap, engagemang och mångsidiga kunskaper inom digitalisering och innovation driver styr- och samverkansmodellen framåt i Mora, Orsa och Älvdalens kommuner. Hon är hjärnan och hjärtat bakom Mora, Orsa och Älvdalens finalplats som Årets digitaliseringskommun på kvalitetsmässan 2023. 
Monika Steinvall  ROLE MODEL Monika är verkligen en kvinna som inspirerar och levererar!
Hon är kunnig, smart, lyhörd, omtänksam och en rak person.
Hon kan förklara svåra tekniska lösningar på ett enkelt sätt och får därför lätt med alla i sin omgivning.
Hon är pragmatisk i sina lösningar även om hon kräver resultat vilket gör det till en ren fröjd att få jobba med henne!
Juliana Abdias De Macedo ROLE MODEL En IT-kvinna inom add-her nätverket som driver, inspirerar och sprider kunskap, glädje och väcker intresse och nyfikenhet hos andra kvinnor innanför och utanför IT-branchen. Men start av podden "Vadå IT-tjej?" aktualiserar hon med kollegor värdet av att sprida kunskap och erfarenheter varför kvinnor bör vända sig mot IT. Juliana är en kollega, inspiration och en förebild som sticker ut inom en skara fantastiska kvinnor inom IT!
Sabina Johansson VISIONARY Sabina har kombinationen av att vara kunnig, intresserad av teknik i ett brett perspektiv, samtidigt som hon har en stor pedagogisk förmåga och ambition att förmedla detta.
Fanny Dolff ROLE MODEL Fanny är ett energiknippe och en förebild, inte bara för kvinnor utan för alla. Vi säger ofta att vi vill ha fler kvinnor som kollegor i IT branschen. Här är en kvinna jag verkligen skulle vilja ha som kollega!
Therese Suazo ENERGIZER Jag sitter tillsammans med Therese i styrgruppen för TechEQ (ett intiativ för att minska klyftorna mellan kvinnor och män inom IT). Hon har alltid pepp redo och fixar vad som vi kan tänka oss smidigt och med ett leende!
Malin Lindbom ROLE MODEL Malin är en förebild i allt hon gör. Hon ifrågasätter teser för att hjälpa andra att hitta bästa möjliga tillvägagångssätt. Hon delar gärna och ofta med sin av sin kunskap och är alltid ödmjuk och skärpt.
Felicia Wallin  SUPERSTAR Felicia orädda sätt att dela med sin resa som utvecklar och designar är verkligen inspirerande för många. Hon är en äkta SUPERSTAR som man ska följa och hämta inspiration ifrån.
Jessica Iggström ENERGIZER Om det är någon som kan få ett helt rum att skina upp när hon kliver innanför dörren så är det Jessica! Vilken fantastisk människa som alltid sprider glädje och gör tillvaron på jobbet så mycket roligare.
Du är en riktig energibooster och en omtänksam kollega som får en att känna sig som hemma på jobbet. Du gör att jag vågar vara mer mig själv, för sådan är du! Alltid jordnära och bjuder på dig själv oavsett situation.
Så tack för att du förgyller mina arbetsdagar med både gapskratt och ytterst seriösa diskussioner om vilken av våra hemslöjdshobbies som är bäst (stickning eller virkning?!).
Heja dig Jessica!
Therese Suazo ENERGIZER Therese brinner för jämställdhet inom IT och har ett starkt engagemang i TechEq, driver event etc. Stor inspiratör på Mobile Interaction.
Emma Nicklasson ENERGIZER Emma är en sån där person som alla borde ha på sin arbetsplats:
- Hon tar för sig, men ser andra.
- Sprider glädje och uppmuntrar andra till både lekfullhet och arbetsvilja.
- Hon håller en perfekt balans mellan att vara både kollega och trogen vän.
- Om du har lyckan att ingå i hennes team kommer du alltid ha en tydlig känsla av tillhörighet.
Pernilla Uddh ROLE MODEL Pernilla är en sann förebild i att involvera och vilja involveras i viktiga frågeställningar utanför företaget för att möjliggöra en inkludering och breddning av våra medarbetare och vårt medarbetarskap. Hon engagerar sig i lokala mötesplatser för att locka, framför allt unga och kvinnor, till branschen genom att på ett klokt sätt presentera hur de kan bidra till vår gemensamma framtid. Samtidigt så bidrar hon stort internt i de viktiga frågorna för våra medarbetare och vårt interna kvinnliga nätverk - där hon föregår som ett verkligen gott exempel och inspirerar andra att våga mer.
Hon bjuder in och lyfter andra på ett opretantiöst sätt som skapar en känsla av bekräftelse och ger en vilja att delta i utvecklingen framåt. En sann förebild för oss kvinnor såväl internt som externt!
Duygu Celik ENERGIZER She is a person who always spreads positive emotions around with his energy. She came to Sweden as a refugee and built his life from scratch. She built a great career in a very short time and inspired those around her with his energy.
Anna Bergman ENERGIZER Anna tar alltid emot möjligheter och utmaningar på en positiv inställning och stort engagemang. Hon ser helheten och vill ge alla möjlighet att medverka för att bygga samman laget på ett effektivt och bra sätt. När man är i närheten av Anna dras man med i hennes härliga energi och glöd för uppgiften - det sprids vidare direkt. Anna tar plats och utmärker sig genom sitt sätt och sin energi där hon alltid är positiv och glad i alla sammanhang och därmed sticker ut på ett sätt som gör att många samlas kring henne. Hon är en sann ledare och bildar ett lag som vill vara med och flytta sig framåt i alla aspekter och sammanhang
Therese Suazo ENERGIZER Jag har följt Therese på LinkedIn och förundrats över hennes passionerade inlägg inom tech, och hur hon jobbar för att öka jämställdheten i den branschen. En riktig eldsjäl som gång på gång belyser och utbildar inom ämnet, arrangerar event för att lyfta kvinnliga profiler, och inspirerar nya kvinnor inom tech-branschen. Hon tar dessutom sig an varje projekt med en sådan positiv energi trots den stora utmaningen. 
Sabina Johansson SUERSTAR I want to nominate Sabina because she is worthy of the nomination and because of the energy and commitment she has for the development of the entire IT area.

Monirah Butt ENERGIZER A IT professional With Substance, driven mind, Energetic, Passionate and believes strongly in inclusive thinking and diversity in purpose driven hiring 
Sophie Högsta SUPERSTAR Sophie sätt att berätta sin resa med tekniken men också att fånga upplevelser med att göra animering (bilder, video) blir som att bli fångad i Alice in wonderland värld. Där inte ens fantasi sätter gränser.

Av denna anledning är det självklart att jag nominerar henne till SUPERSTAR.

Bästa hälsningar Sabina Johansson TechQueen 
Monirah Butt ROLE MODEL She is intellectual, intelligent person brings new thinking and challenges into the team 
Cecilia Nyberg ROLE MODEL Cecilia är kollegan som alla vill ha! Hon lyfter alla i sin omgivning med sin värme och professionalitet. Cecilia ser verkligen andra människor och får dem att känna sig uppskattade och viktiga. Hennes  genuina omtanke och intresse för sin omgivning gör att man känner sig trygg och glad. Sättet hon uppmärksammar andra gör att det känns naturligt att även hon bör bli uppmärksammad för den kollegiala energi hon sprider. Cecilia är klok och empatisk, vilket är något som verkligen är inspirerande för alla som har förmånen att interagera med henne. Hon är en sann förebild i ordets mest sanna bemärkelse! 
Sabina Johansson VISIONARY Sabina brinner för att förmedla nya tekniska trender på ett sätt som passar alla, men framstår speciellt som en förebild för kvinnor inom Tech. Pedagogisk och engagerad
Monirah Butt SUPERSTAR
I am delighted to write this recommendation for Monirah’s behalf, a Senior IT Sales professional.

I can confidently say Monirah is dedicated and has made a significant impact on Huawei success building relationships with resellers and customers in Gothenburg region.

Monirah has leadership skills with a deep understanding of the IT industry. Knowledge of the market, technology insight, and emerging trends.

Monirah approaches any customer & partner with a high degree of integrity and focuses on value addition to customer challenges, focusing in how to improve, enhance and support customers.

What sets Monirah apart is their remarkable ability to build and nurture relationships. She possess outstanding interpersonal skills, effortlessly connecting with clients and stakeholders at all levels.

Monirah has a natural talent for understanding customer needs and has a consultative approach and attention to detail with her own flare.

She is an exceptional team player and leader, that has have a knack for inspiring and motivating her colleagues. She fostered a culture of “one team thinking” and had a crucial role in in implementing “team oneness” in our office in Gothenburg.

Monirah consistently goes above and beyond to support and encourage team members, ensuring our office joint professional growth and success.

Monirah is a professional with unwavering integrity and a strong work ethic. She consistently deliver on their commitments and are known for their reliability and trustworthiness. Monirah is a true asset to any organisation.

Sabina Johansson  ROLE MODEL Sabina har en genuin passion för IT som lyser igenom i allt hon gör. Med en ständig vilja att dela med sig av sina insikter, blir hon en naturlig inspirationskälla för både nybörjare och veteraner inom IT branschen. Dessutom har Sabina en särskild talang för att uppmuntra fler kvinnor att utforska teknikens värld och lyfter gärna upp kvinnorna inom IT och inspirerar dem till att våga mer. Hon är alltid redo att vägleda med både kunskap och förståelse.
Sabina Johansson ROLE MODEL Hon är outtröttlig i sitt arbete med att skydda andra
Sanna Lindqvist ROLE MODEL Sanna har en förmåga att alltid skapa stort engagemang och inspirera genom sitt nära ledarskap där hon ser och möter sina kollegor och medarbetare i alla situationer.
Lena Helldahl ENERGIZER Lena är teamchefen som alltid sätter andras behov framför sitt eget och på ett varmt sätt skapar en otroligt trevlig arbetsplats där alla vill vara på. Som kollega är Lena den mest kompetenta person jag jobbat med och är den överlägset främsta anledningen till mitt och andras välmående.
Lena är en otroligt kvinna i branschen men även som vän. Att fått jobba med Lena är en av de absoluta höjdpunkterna i min yrkeskarriär.
Monriha Butt VISIONARY Avid poster on LinkedIn
Monirah Butt SUPERSTAR Mionirah is passionate about sharing and engaing others in tech possibilities. Her commitment and passion can/ will create values for her customers, employeer and all associates. 
Paula Delgadillo  SUPERSTAR Hon är en tjej som har jobbat i It värden i snart 14 år och hon slutar aldrig förvåna andra i hur hon utvecklas gång på gång. Det är dags för henne att glänsa nu!
Monirah Butt VALUEMAKER I'm continually inspired by Monirah's invaluable insights shared on LinkedIn. Her tech and telecom content not only educates but also sparks meaningful discussions. As someone in the field, her contributions provide me with actionable knowledge and a fresh perspective. She's a true thought leader.
Olivia Veal ENERGIZER Olivia is an amazing force for us IT women. Brimming with enthusiasm and vitality she radiates an infectious energy that you can't help but crave. She exudes an effervescent charm, instilling delight and showers her colleagues with uplifting encouragement. 
Nina Pettersson VALUEMAKER Nina har a charming humbleness that shines through her determination. Nina is driven by a passionate desire to create value rapidly, and she possesses the unique talent of uniting her team, instilling a sense of joint responsibility, and guiding them towards achieving their goals. Like water, she effortlessly navigates and overcomes obstacles on her path, ensuring that goals are met.  She's a true embodiment of dedication, teamwork, and unwavering determination, setting a gleaming example in the IT realm.
Karin Brissman SUPERSTAR She is an exceptionally dedicated and intelligent BI consultant. Her competence in her field is undeniable, and she generously shares her knowledge and expertise with her colleagues. Her presence is not only professionally enriching but also a source of enjoyment, making her a joy to work with.
Pauline Henrysson SUPERSTAR She is a remarkable BI and analytics consultant who not only excels in her field but also has a unique talent for uplifting those around her. She possesses a deep well of knowledge and experience, making her a trusted source of insights and guidance. What sets her apart is her unwavering commitment to listening to others, always eager to understand and address their needs. Her curiosity knows no bounds, driving her to continuously explore and stay at the forefront of industry developments. Moreover, she is a generous sharer of her expertise, enriching her team and clients with her valuable insights and making her an invaluable asset to any project or organization.
Ulrika Hedlund SUPERSTAR En starkt lysande stjärna på produktivitetshimlen, som alltid sprider glädje och nyfikenhet och gärna delar med sig av erfarenheter och visdom.
Louise Ekström VALUEMAKER Louise är otroligt engagerad och noggrann när det gäller testning. Hon brinner för att skapa bättre processer för hennes kollegor. Med hennes positiva inställning skapar hon en inspirerande arbetsmiljö. Med henne i teamet känner vi oss extra säkra med våra leveranser.
Louise Ekström VALUEMAKER Louise är otroligt värdefull med sin kompetens och engagemang att få sin arbete att fungera så bra som möjligt. Om det finns något som kan förbättras kring testningen kommer Louise kämpa för det och lyckas få med sig personer på resan. Louise lyfter upp och inspirerar sina kollegor. Jag är lyckligt lottad som har haft möjligheten att jobba med henne.
Isabelle ROLE MODEL Hon är engagerad på Amanzia i vår Womanzia och Amanzia Sharing.
Här på Amanzia så arbetar vi tillsammans och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.
Isabelle är en av dem som driver detta.
Juliana Abdias De Macedo ROLE MODEL En kvinna som alltid kommer med ett leende och levererar allt från podd till bra innehåll i #addher forum. Proffsig på sitt jobb och alltid tillmötesgående och vänlig. 
Reshu Mahobiya  ENERGIZER She is very talented and smart woman to work with. I really appreciate her energy to work. And the way she handled the work and family life Balance with full of energy.
Reshu Mahobiya  ENERGIZER In my opinion she is the energy of our team. She is appreciated by almost everyone in the team for her work and the way she communicated the information to the team. I really appreciate the way she work and answers the question from other team members. 
Fanny Dolf  VISIONARY Fanny är en person som vet vad som krävs för att kunna skapa förbättringar inom marknadsföring inom LinkedIn men samtidigt också är rak och ärlig med kur det är att vara kvinnlig ledare. Hon är som en frisk fläkt där det behövs den där känslan av förbättringar men även har den där fina balansen med ett leende som får verkligen många att bli inspirerad med ett leende.


Bästa hälsningar Sabina Johansson TechQueen 
 Riitta Carnestedt VISIONARY Riitta är kunnig och driven på att förklara it-säkerheten på ett enkelt sätt då hon även följer upp inom dem senaste trenderna i teknikens värld.

Där av är Riitta värd nomineringen VISIONARY.

Bästa hälsningar Sabina Johansson 
Ingela Pihlström SUPERSTAR Ingela är verkligen en SUPERSTAR hennes sätt att ta sig ditt hon ville var verkligen en inspirerande resa att följa då hon aldrig gav upp att bli testare är något helt makalöst.

Här har vi en kvinna som har massor av härlig energi som också drivs av att hjälpa andra men samtidigt vara nyfiken att lära sig mera om den tekniska utvecklingen.

Bästa hälsningar Sabina Johansson TechQueen 
Emma Idman VALUEMAKER Första samtalet med Emma var otroligt givande då hon var duktig på att lyssna in vad jag som it tekniker var ute efter men även mina erfarenheter. Hennes sätt att värna om personlig återkoppling är något som gör henne till en unik person som är väldigt uppskattande.

Där av denna fina nominering som VALUEMAKER.

Bästa hälsningar Sabina Johansson TechQueen 
Anna Volby ROLE MODEL Anna är verkligen i framkanten när det kommer till skapa jämställdhet inom teknik branschen hon är rak och ärlig med sina kunskaper men även med hennes erfarenheter. Hon är också otroligt kunnig på att skapa dialoger via LinkedIn för att öppna upp ögonen i dessa frågor.

Därför är denna nominering ROLE MODEL en fantastisk beskrivning av Anna.

Bästa hälsningar Sabina Johansson TechQueen 
Linda Simonsen SUPERSTAR Linda är verkligen en SUPERSTAR på att sprida kunskaper om it-säkerheten på kul och roligt sätt som även gör det spännande och intressant.

Bästa hälsningar Sabina Johansson TechQueen 
Jessica Fogelsjöö ROLE MODEL Som rekryteringslead på Capgemini är Jessica inte bara en grym rekryterare, utan också en enorm förebild. Hennes förmåga att identifiera talanger är inspirerande och har varit en nyckelfaktor bakom många framstående rekryteringar inom Capgemini. Jessica är inte bara en framstående ledare, utan också en lyhörd lyssnare och en enorm supporter. Hon tror på sina kollegors förmågor även när vi själva tvivlar, vilket gör att vi som team konstant utvecklas.

Hennes positiva inflytande sträcker sig långt utanför arbetsplatsen och jag är övertygad om att hennes exempel kommer att fortsätta inspirera och motivera oss alla att bli bättre yrkesverksamma och bättre människor. Hon är en verklig förebild för oss kvinnor inom IT-branschen och en stor inspirationskälla. 
Therese Suazo ENERGIZER Brinner för jämställdhet inom IT och har ett starkt engagemang i TechEq. En person som får saker gjorda med ett leende på läpparna. 
Jenny Johansson och Stefanie Najafi VALUEMAKER En spännande duo som båda har sitt ursprung inom polisen och som brinner för kampen mot droger. Deras innovativa AI-programvara kommer att kunna revolutionera marknaden gällande bedömningen av drogmissbruk med hjälp av eyescannings-teknik. En teknik som kan användas i såväl fordon, sjukvård, brottsbekämpning m.m.
Ida Fhager VISIONARY Ida är energin i batteriet. Hon är den som alltid ligger i framkant och drar med alla andra för att få en så bra helhet som möjligt. Hon har koll på det senaste inom HR i kombination med IT och vad som påverkan människan. Hon bryr sig också om människan. Ida vill man hänga med för att alltid fylla på med inspiration, energi och stöd.
Ida Boman SUPERSTAR Ida kan med sitt pedagogiska och pålästa sätt inspirera, utbilda och förklara såväl för en större publik som en mindre grupp kollegor ämne efter ämne inom sitt område och får åhörare att förstå och bli inspirerad. Ida vågar också gå mot den större massan och stå upp för jämställdhet och likabehandling. 
Karin Norrlander  VALUEMAKER Karin är så otroligt kunnig inom sitt område och sprider kunskap runt sig och vill få alla delaktiga. Hon får andra att växa utan att själv ta åt sig äran (vilket hon egentligen borde). 
Jennie Campbell-Webster ROLE MODEL Jennie är ledaren som inspirerar, lyfter, stöttar, ifrågasätter, genomför och engagerar! Hon är strukturerad och tydlig och står upp för orättvisor och att alla ska bli lika behandlade. Hon gör skillnad oavsett i vilken organisation eller team hon befinner sig i. 
Anna Volby  ROLE MODEL Anna Volby är en oumbärlig kandidat för kategorin "ROLE MODEL".

Hennes framträdande som IT-kvinna och jämställdhetskonsult är både inspirerande och engagerande.
Anna är en generös själ som inte bara delar med sig av sin kunskap utan också lyfter upp andra kvinnor genom sitt starka motto "sedd – hörd – bekräftad".

Hon har enorm empati och lätt för att förstå och sätta sig in i andra människors liv och detta gör att hon blir en genuin person som går att lita på i både arbetslivet och privatlivet. 

Anna fungerar som en magnet, som drar kvinnor till IT-sektorn och motiverar dem att sträva efter framgång och våga ta plats. Hennes insatser som förebild är värdefulla, och hon fungerar som en mentor för många. Anna har också byggt upp ett omfattande nätverk som är ovärderligt för branschen.

Utöver detta är Anna en ledare, både formellt och informellt. Hennes förmåga att inspirera och guida andra är en av hennes mest imponerande egenskaper. Därför är Anna Volby en uppenbar kandidat för utmärkelsen "ROLE MODEL", och hon jobbar stenhårt varje dag för att få in fler kvinnor i IT- branschen och för att få fler jämställda företag och trygga arbetsplatser.
Hanna Magnusson ROLE MODEL Hanna är ledarnas ledare. Hon tar organisationen till en annan nivå genom att vara professionell, kunnig och inlyssnande. Hon förstår hur grejer hänger ihop och hur människor påverkas, både kunder och medarbetare. Hon är en sann role model.
Charlotta Sundin VALUEMAKER Lotta skapar värde från dag 1. Hon har koll på läget, förstår vad som är mer och mindre viktigt samt hur hon ska navigera i komplexa situationer. Hon utgår ifrån medarbetarnas bästa och sköter samtidigt kundrelationer med bravur. Hon är en omtyckt ledare.
Ida Boman SUPERSTAR Ida är experternas expert. Hon har koll på läget och får andra inspirerade bara genom att lyssna på henne. Hon har en perfekt balans mellan företaget, medarbetarnas och kundernas bästa och en förmåga att få med andra och stå upp för det som hon tycker är rätt.
Sabina Johansson ROLE MODEL För det första är hon hängiven och hårt arbetande, med starkt fokus på att kontinuerligt lära sig och utveckla bästa praxis för att sprida information om IT-Säkerhet både effektivt, engagerande, intressant och roligt. Hon ger en positiv hög energi och en personlig touch. När jag började inom It-säkerhet, så var hon en stor inspiration och hon har stor ära i att fler och fler unga tjejer söker sig mot it relaterade jobb!
Reshu Mahobiya ENERGIZER Working as a Senior Software R&D Professional in Hitachi Energy Sweden AB in challenging world where there is a need to meet the world energy demand which leads to me become responsible for studying, designing, implementing, and maintaining the Energy Market Management systems and environments by installing the FACTS (Series and Shunt) devices in the Customer AC network around the Globe.

Her role is to be deeply involved in a purpose which includes advancing a sustainable energy future for all by designing, implementing, and validating “System Design Internal Tools Development” in MATLAB environment used for FACTS applications. She is also responsible for Replicate customer’s AC network (conventional and renewable) in various simulation platform and integrate it with FACTS to solve the energy problems. 
Sushmitha Sri Inampudi VALUEMAKER Sushmitha has consistently demonstrated her ability to develop innovative solutions to complex IT and tech challenges. She is committed to staying upto date with the latest technological trends and empowered her team with her knowledge on data
Gabriela Caraiman ROLE MODEL I have had the honour to work with Gabi in Together Tech and she has been nothing but an amazing leader and an awesome mentor. She loves to see her team succeed, she is honest and treats everyone fairly, regardless of where you come from. She has expanded her team with different competences and nationalities, and build a team spirit that I have not seen in other teams withint the organisation.
Her leadership style is simple, yet effective, she is caring and driven, she motivates us to do better each day and is always willing to take in ideas and feedback. She is generous and engages in many activities out of her working hours to make us all feel seen and heard.
She is leader indeed and a great person to work with overall.
Vandana Kabilan SUPERSTAR Vandana's unwavering commitment over these years has been a driving force behind our company's project work, and I am truly inspired by her exceptional efforts. Her positive attitude and willingness to go above and beyond have not only elevated team growth but have also created a collaborative and energetic atmosphere.Beyond her individual contributions, her role as a motivator and mentor within the team cannot be understated.
Roaa Salim VALUEMAKER Roaa får saker att hända, hon är strukturerad och driven. Hon tillför ordning och reda, energi och väldigt trevlig stämning. Hon ställer upp för sina kollegor och rör sig engagerat mot målet tills det är nått, och är definitivt en valuemaker!
Rebecca Källgård ROLE MODEL Rebecca är en chef, en trygghet och en genuint trevlig person som alltid stöttar och lyfter sina medarbetare. När man inte tror på sig själv, då tror Rebecca på en. Hon tar hand om folk runt sig, och motiverar en att bli ännu bättre. Hon lägger verkligen ner tid på att göra arbetsplatsen bättre för andra människor. Hon är en person att se upp till!
Paula Jonsson ROLE MODEL Ever since I have started working closer with Paula, I have been overwhelmingly impressed with her ability to inspire, support and engage with not only her peers and consultants but also everyone she engages with. She displays high levels of professionalism, warmth and genuine care. She is a real role model!
Josefine Swahn VALUEMAKER Nominering av Josefine Swahn i kategorin "En IT-/Techkvinna som levererar"

Det är med stor beundran jag nominerar min kollega, Josefine Swahn, i kategorin "En IT-/Techkvinna som levererar."

Josefine har under året arbetat som projektledare för ett komplext projekt med målet att ta fram en gemensam digital utbildningsplattform för ECIU. ECIU är ett europeiskt universitet där studenter, lärare och forskare samarbetar med det omgivande samhället och näringslivet för att lösa verkliga utmaningar.

Genom sin professionalism har hon hjälpt beställarna att tydligare definiera sina mål och behov, vilket har varit avgörande för projektets framsteg och framgång. Hennes förmåga att guida och motivera andra i teamet har skapat en härlig miljö där alla arbetar mot en gemensam målsättning och tar ansvar för att övervinna hinder som uppstår längs vägen.

Josefines ansvarstagande och förmåga att skapa trygghet och tydlighet är en sällsynt och värdefull egenskap. Hon är alltid lyhörd för andras idéer och behov och fungerar som en inspirerande kraft i teamet, alltid redo att kavla upp ärmarna och ta sig an utmaningar.

I Josefine har vi en kvinnlig IT/Tech-professionell som inte bara levererar, utan också inspirerar. Hennes insatser förtjänar denna nominering och erkännande.

Länk till ECIU:s digitala utbildningsplattform:
https://engage.eciu.eu/


Anna Kaiser ENERGIZER Att vara runt Anna är en glädje. Hon ser alla och får alla känna sig sedda på ett fantastiskt sätt, hon är ansiktet för en teamplayer! Det finns få personer som gjort så stött avtryck på mig som Anna gjort, jag vet att hon kommer gå långt. Inte bara för hon är en fantastisk person utan också för hon är så kompetent och fortsätter alltid utvecklas för att hänga med i branschen. Powerkvinna 2.0 ❤
Hanna Westergaard VALUEMAKER En stjärna till ledare som brinner för att skapa värde för dem vi finns till för. En lyhörd, tydlig och ödmjuk kvinna som lyckas få andra omkring sig att ta ett gemensamt ansvar och driva igen förändringar mot diverse olika målsättningar. En inspirationskälla inom den offentliga sektorn genom hennes driv och engagemang. En kvinna som driver fram innovationsförmåga samt innovationskraft genom att ifrågasätta vedertagna sanningar. På alla sätt en förebild för alla medarbetare både på hennes kontor och kommunen i sin helhet. 
Linda Stenmarl VISIONARY Linda inspirerar dagligen både seniora och blivande UX designers. Hennes konto Enkoppux styrker inte bara ett område: design, utan lyfter också blicken för att fånga upp hur ux design påeverkar fler områden: tillgänglighet, inkludering, hållbart arbetsliv. Dessutom är Linda en visionär person som ofta föreläser om trender och driver på utvecklingen inom sitt skrå.
Sara Doltz VALUEMAKER Få personer besitter det inspirerande ledarskap som Sara. Från vardag till personliga möten. Hon kan lyfta andra, tala strategi och leda hela team för att de ska lyckas. När man arbetar med Sara så får man massor av energi och hon är den i rummet som får saker att hända. Citatet från denna kategorin "Hon är den som alltid kavlar upp ärmarna och kör och hon är som vatten och tar sig mot målet oavsett de hinder som kan dyka upp på vägen" är så jag skulle beskriva henne för den som inte känner Sara.
Monirah ROLE MODEL Mycket smart säljare som förstår kundens behov både tekniskt och affärsmässigt! Finns inte många sådarna där ute!! 
Amanda Lilja VALUEMAKER She has built a company in a difficult market space that was underserved due to the challenges, and is leading the charge in deals with big firms that punch well above their weight, and deliver with quality. 
Sanna Nyberg VALUEMAKER Sanna är en fantastisk ledare som brinner för det hon gör och som varje dag strävar efter att göra det lite bättre, för kunderna, för medarbetarna och för sitt bolag. Hon driver idag ett stort kontor med mycket hjärta och hjärna där kulturen är tongivande och kundens behov är i fokus. Hennes förmåga att skapa en plats där både medarbetare och kunder vill vara och samverka är väldigt stark. Hon är en given vinnare i kategorin Valuemaker.
Amanda Sterner ENERGIZER Alltid sprudlande glad och sukt proffsig men samtidigt personlig - en riktig stjärna i Microsoftsfären!
Monirah Butt ROLE MODEL Monirah är framåt, nyfiken och ej rätt att ta sig an nya utmaningar. Hon är inte rädd att säga sin åsikt men ändå på ett ödmjukt sätt ta sig till vad andra tycker och tänker. han driver frågor framåt och genom sitt nätverk driver på frågor som gällande hur människor är samt beteende. Hon upplyser personer med sin kunskap och erfarenheter.
Sofi Elfving ROLE MODEL Sofi är en fantastisk ledare med bakgrund som tjänteforskningschef på Ericsson samt  PHD från Mälardalens högskola . För fyra år sedan valde hon att starta Substorm, ett bolag med fokus på AI och att skapa värde av data. Ambitionen från början var att skapa ett helt könsneutralt bolag inom en kraftigt mansdominerad bransh. Hon har tagit jobbet och annorlunda vägar för att lyckas. Just nu är det exakt lika män och kvinnor bolaget. Att hon dessutom är engagerad i Woman in AI och Pink programming med flera organisationer är fantastiskt. Hon föreläser och berättar om sina val och karriär för att lyfta unga kvinnor att ta steget och fortsätta växa.
Sofia Sparr ROLE MODEL Sofia är en kvinna vars personlighet passar samtliga nomineringskategorier, men för mig är hon allra främst en stor förebild. Sofia har många års erfarenhet av IT-branschen och där också, som många av oss, tyvärr erfarenhet av att vara den enda kvinnan i flera rum på arbetsplatser. Det som inspirerar mig mest är att det aldrig stoppat eller saktat ned Sofia utan snarare motiverat henne. Hon har fortsatt att jobba sig uppåt i branschen på ett häftigt och ödmjukt sätt.

Sofia är en engagerad, pålitlig och ödmjuk person som man alltid blir glad och peppad av att träffa. Hon är lyhörd, påhittig och klok och är verkligen mer än bara en team manager. Sofia bryr sig, på riktigt, och har alltid sitt teams bästa i sikte. Ibland verkar det som att Sofias dygn har fler timmar än alla andras för att hon alltid har tid när man behöver henne. På samma, ibland övernaturliga, sätt har Sofia en förmåga att jonglera många bollar samtidigt utan att tappa en enda. Allt detta tillsammans med hennes professionalism och stora branschkunskap är definitionen av en förebild för mig och jag är så glad och stolt över att få jobba tillsammans med och lära av henne.
Karin Sjöö-Åkeblom ROLE MODEL Besides heading the business in Tromb AB Karin has an enormous drive and willingness to make a difference for women in It and Tech. Her professional journey has paved the way and showcased for women in Norrbotten and beyond that it is possible to become and be a leader that is not stereotypical for IT and Tech. With a lot of warmth, empathy and energy she drives both business and utterly important work for an inclusive and equal industry. She is already a mentor supporting other females in their professional journey and a very much appreciated speaker and colleague. With her long and broad background in both IT and manufacturing in various positions she has built a solid network and track record in the business. She always takes the fight when needed and stands up for women and their rights. 
Matilda Boson ENERGIZER With an energy, warmth and professionalism beyond anything alike Matilda creates magic in teams. from a career as a professional handball player and being part of the Swedish national team she has formed a career in Technology by continuing driving her urge to create flourishing teams and inclusive cultures. Although not a tech person from start she has found a way to the heart of developers and tech experts. She is a very much appreciated consultant manager and colleague in Substorm in the field of AI and machine learning, a well recognised and energetic speaker that always leave you with a willingness to do more and to do better, and she is the spark that ignite others motivation around her. No one ever leaves a meeting with Matilda without a nice feeling and willingness to meet again.
Isabelle Sundqvist VALUEMAKER Levererar alltid inom utlovad tid, med hög kvalitet och ett stort ansvar i sin soll som Account Manager. Hon är "An IT woman who delivers"!
Reshu Mahobiya ENERGIZER Amazing, great hearted girl with full of Energy towards work.
Tove Larsson ENERGIZER Tove är en person som alltid har ett leende på läpparna oavsett vad. Hon tillför så mycket glädje, positivitet och pepp till vilken dag som helst och hon är alltid taggad och peppad på allt hon tar sig an. Tove tvekar aldrig på att stanna och säga hej, fråga hur ens dag går, om man ska hitta på något roligt i helgen eller hur det gick med det där problemet man tog upp förra veckan. Tove har ett öga för detalj, oavsett om det gäller ett projekt, event eller något man bara sagt i förbifarten och minns saker man pratat om på ett beundransvärt sätt. Hon är ödmjuk, rolig och lyfter upp stämningen i alla konversationer hon deltar i. Tove har också en förmåga att se en vän i vem hon än möter, en egenskap som är så vacker och inspirerande. Den som får jobba med Tove är verkligen lyckligt lottad och jag är glad att få vara en av dem! 
Pernilla Uddh ROLE MODEL Pernilla har en fantastisk förmåga att inspirera och engagera andra i sin närhet. Hon har ett stort hjärta och är en given förebild och mentor för andra kvinnor i IT-branschen. Hon har ett stort nätverk, både lokalt och regionalt och är på många sätt en inspirationskälla. Hon lyfter andra kvinnor i branschen på ett föredömligt sätt och skapar väg för nytänkande.
Maria Kolli VALUEMAKER Maria har satt Västerås på kartan på ett föredömligt sätt där hon lyckats skapa ett team som tillsammans brinner för att skapa värde och få alla i teamet inkluderade på resan. Hon bromsas inte av hinder på vägen, hon är otroligt målfokuserad samtidigt som hon har ett stort hjärta och omtanke för sitt team. Hon är en lagspelare och delar med sig av erfarenhet och kompetens till andra kvinnor i IT-branschen. En förebild på många sätt!
Sonali Dave ENERGIZER She is been doing incredibly well at what she does, she needs appreciation
Sofi Elfving SUPERSTAR Sofi Elfving är PhD med bakgrund från Sony Ericsson och som  tjänsteforskningschef på Ericsson. Naturligt har hon djup förståelse i teknik och dess möjligheter . Sofi föreläser så ofta hon kan för att inspirera andra att våga utvecklas och att ta steget för egen utveckling eller bolagsutveckling. Parallellt med sitt ledarskap hjälper hon stora kunder att optimera värdet av deras data.  En sann inspirationskälla och superstar.
Kristina Hansson ROLE MODEL Kiki är verkligen en i sitt slag. Hon är snäll och varm, uppmuntrar sina kollegor, tar med alla i en diskussion och lyser upp varje rum. Hennes attityd och vänlighet gör henne till personen att vända sig till med frågor eller råd, hon lyfter andra och är dessutom otroligt smart och grym på sitt jobb! Det är så underbart att ha någon som hon som en del av vår organisation och hon är verkligen den ultimata förebilden för mig!
Anja Johansson SUPERSTAR Ania är en av våra klart lysande stjärnor på kontoret i Borlänge. Hennes kunskap är värdefull och något som uppskattas hos flera kunder. Hon är en person med mycket kunskap, som gärna delar med sig av sin expertis och alltid är hjälpsam. Ania fungerar lika bra oavsett vilka hon jobbar tillsammans med, samtidigt som hon jobbar hårt och alltid ser till att få jobbet gjort.
Åsa Gustafsson ENERGIZER Åsa passar in i både VALUMAKERS kategorin som i ENERGIZER! En stjärna helt enkelt. Jag känner mig väldigt glad över att få ha jobbat och lära känna Åsa både som kollega och privat.
Åsa är verkligen en kvinna som vet vad hon gör och hon gör det bra. Att skratta högt ihop är inget konstigt och dessutom är hon både varm och god på samma gång.
Fokus ligger på produkten och bra teamkänsla. Åsa är mån om folk runt omkring henne och sig själv. Och hon vet vad som är rätt och fel.
If you ask me, love her!
Viveca Selander ENERGIZER Viveca is a splendid peoples manager who possesses a genuine interest in each individual of her team. With a big heart and always a positive spirit Viveca is a fantastic colleague & manager whos is empowering teams. Viveca leads with confidence in every technical IT-environment, Business and product development. Viveca has a unique talent to combine her business minded approach with a great deal of social skills.
Viveca’s supportive and empowering attitude makes people to work with her again and again. You can read through her LinkedIn for recommendations from colleagues. With her drive, passion, and genuine care for her staff, She has extremely well-developed networking skills, which she is using in her daily work to connect people, teams & competencies with assignments. She shows leadership in a constant changing environment. She have the capability to make people to feel good and knows how to bring the best out of each person, believing in them and pushing in a positive way to get results.
Besides being a people manager, Problem solving is another skill, and never afraid to take decisions and responsibility whenever needed. She is a leader to remember with always a smile on her lips. She turns out every day to be positive for people around.
Louise Fröberg VALUEMAKER Louise is a program manager who is not afraid of getting into details but at the same time without losing the big picture and have a holistic view on things and work processes. She is a great planner but also an eminent doer. Louise is great with people and knows how to deal and get the information from people around the world making a positive impact. Her great strength is to make things move forward.
Louise's background is a great asset when running projects with big complexity and that requires technical competence and knowledge in focusing on business case. She manages her time and information at the same time considerate with everyone she works. Having said that She reaches the final goal by making people understand about the objectives and most cost effective even it it's simple product. Alo She has deep sustainable thoughts in her way of working. She is definitely a valuable asset to the organization.
Johanna Blom VALUEMAKER Johanna har ett stort driv för att leverera det bästa hon kan, och är inte rädd för att ta sig ann nya utmaningar. Stöter hon på hinder på vägen jobbar hon sig alltid runt dessa för att nå sitt mål.
Therese Suazo  ENERGIZER Therese passion att göra IT-världen mer jämställd går inte att missa. Hon engagerar och inspirerar många - gör ide till handling. Skapar en trygg plats där människor kan nätverka, få tillgång till genuin kunskap och kanske få den där extra kicken som kan vara så viktig när man står och velar i startgropen. Allt detta samtidigt som hon levererar med glädje och energi på topp! Tack Therese!
Anna Johansson VALUEMAKER När jag läste beskrivning av ValueMaker 'She is the one who always rolls up her sleeves and make things happen.' tänkte jag direkt på Anna.
Hon är otrolig duktig på att sätta ordning i kontoret, att organisera alla evenemang vi har samt i rollen där hon stöda oss med alla administrativa arbete mot kunderna.
En kollega som är alltid intressant att prata med, som jag känner har alltid något nytt att berätta.
Frida Frick ROLE MODEL Några månader senare frågade jag Frida för hjälp...'vill du vara min coach?', sedan dess har Frida hjälpte mig att utvecklas i språket (svenska) och att 'vända på pannkaka' som hon säger, när jag behöver titta på andra sida i vissa situationer.
När jag frågade Frida om hon ville vara min coach sa jag till henne: 'Jag skulle vilja kunna prata så sött som dig samtidigt som jag förmedlar mitt budskap'.
Hon har varit ett stort Role Model, som har gett henne tid för att stötta andra.
Vandana kabilan ROLE MODEL A very rounded women with loads of energy & vision
Therese Bengtsson VALUEMAKER Therese är en fantastisk ledare, förebild, visionär och människa. Hon är personen som får saker att hända när alla andra säger "det går aldrig". Hon är mån om kunder likväl kollegor och lämnar aldrig någon utanför gruppen. 
Viveca Viso ROLE MODEL Tveklös i sitt genuina engagemang att lyfta andra kvinnor, hon har ett öga för att se behov hos företag och matcha med rätt kompetens och har förmågan att se talanger och formulera dessa på ett sätt som blir till vägar och broar. Viveca är en person som skapar DEI i praktiken, som ser till att  det saker händer i verkligheten, inte bara i teorin. 
Samira Zarringhalam  SUPERSTAR Samira is a super star that is really passionate about the startup industry, product and angel investments. In a few years she has worked her way up through hard work and kindness but also with a lot of passion. She gladly shares her knowledge, network and help and she makes sure other women are seen and heard. There are few Investors like her as well and she impresses me every time. 
Samira Zarringhalam  SUPERSTAR Grym team lead, mycket omtyckt medarbetare, ser till att alla trivs men jobbar också väldigt hårt! Investerar i bolag och supporter av flera kvinnor inom tech. 
Cecilia Virgin SUPERSTAR Cecilia är en grym systemutvecklare som inte är inte rädd för att ta initiativ och lead på saker samtidigt som hon sprider kunskap och glädje! Det märks att hon ständigt siktar på att leverera kvalité genom hennes driv för att skapa optimeringar i både system och processer. Med Cecilia i teamet så kan man känna sig trygg, en riktig superstar helt enkelt! 
Frida Markstedt ENERGIZER Frida är en nytänkande glädjespridare som är grym på att skapa ett engagemang kring innovation vår kommun. Hon har en unik förmåga att skapa ett driv på vår innovationsresa mot Framtidens Luleå.

Frida är alltid positiv och ser möjligheter även inom svåra och komplexa utmaningar.

Hon mån om alla i sin omgivning och bjuder ofta på värmande ord.

Våra ledord Samverkan, Omtanke och Nytänkande lever hon upp till varje dag på jobbet!Karin Sjöö Åkeblom ROLE MODEL En inspirerande och klok IT-kvinna men stort engagemang, modernt ledarskap och fantastisk karisma! Bidrar säkerligen till att vi lockar fler unga tjejer till branschen!
Yasmin Kamil SUPERSTAR Yasmin är utan tvekan ett strålande stjärnskott inom IT-världen. Med en passion för informationssäkerhet och övertygande arbetsmoral har Yasmin uppnått enastående resultat och visat en förmåga att kunna tackla utmaningar. Yasmin har inte bara imponerat med sina prestationer utan hon har också visat en stark vilja att utvecklas. Hon är en strålande representant för den växande gruppen av framstående kvinnor inom IT och är övertygad om att hennes framtid kommer vara fylld med ännu större framgångar och banbrytande prestationer. 
Viveca Viso VISIONARY She just only sees opportunities and not hindrance’s. Worked her way up without having an established background formally or via a family network 
Maria Kolli VALUEMAKER Mia är urstark i leverans, tar täten för att skapa struktur och få saker att hända. Hon är genuint omtänksam och ser till att alla är med på tåget.
Anna Bergman SUPERSTAR Anna är påläst och driver på förändring och är mycket dedikerad sitt uppdrag. Skapar härlig atmosfär och är inkluderande. Bidrar starkt till att förbätra laget och tar verksamheten framåt med stadig hand.
Annika Hasskvist VALUEMAKER Annika är målinriktad som få och har en enorm ambitionsnivå. Hennes engagemang för våra kunder är otroligt starkt . Hennes energi och arbetskapacitet är oslagbar, jag är väldigt glad att ha henne i vårt team.
Veronika Eriksson ENERGIZER Veronika is excellent Leader and when you work with her you will not only feel comfortable but energetic and positive, which is exactly the explanation of this award. She is not only taking efforts to keep team together but also to choose her team right path of growth, I found her always there whenever I need helping hand and same I observed for other team members. Her energy and positive smiling attitude always help to handle difficult things easily. She is perfect ENERGIZER for us as "Beauty with Brain" 
Evelin Abrahamsson ENERGIZER Med full fart, idéer och kunskap skapar Evelin värde i varje möte oavsett om det är i
ett arbetsmöte eller i en isvak. Att jobba med och förstå teknik är en viktig del i en HRBP:s vardag, att använda digitala kanaler att nå ut. Det gör Evelin.
Som HRBP och som kollega är hon en glädjespridare som får med alla på tåget, eller på dansgolvet.
Frida Hardegård SUPERSTAR Den agila coachen, experten som gärna delar med sig av sin kunskap i alla möten.
Hon brinner för sitt område och vill få med fler på tåget. Med gedigen kunskap och
ett inbjudande och sprudlande sätt sätter hon den agila agendan. Att hon dessutom
lyser klart även i mörkret är en annan sak. Bright Stuff!
Anna Schéle ROLE MODEL Varje dag bjuder Anna in till intressanta samtal, hon lyfter sitt team och är en förebild
för kvinnor att ta sig ann stora företag och stor teknik. Som chef för Master data management i Sveriges största grossistföretag jobbar Anna med att få viktig produktdata att landa rätt i alla kanaler. 
Lovisa Benneck VALUEMAKER Lovisa är kvinnan som inte bara nöjt sig med att identifierat ett stort problem utan hon gör också något åt det. Genom Limber har Lovisa tagit fram en lösning som hjälper människor på riktigt.

Limber –  är en digifysisk tjänst med innovativa funktioner baseras på idrottares behov för ett livslångt idrottande. Tjänsten främjar idrottares psykiska och fysiska hälsa, så att hen kan komma tillbaka till ett aktivt liv.
Paulina Modlitba VISIONARY Paulina är allt i vad en visionary står för. Hon ligger i framkant och har koll på det mesta som ligger i framtiden men mest specifikt ai. 
Britt-Marie Carlsson VALUEMAKER Brippen är en sann värdeskapare! Genom nyfikenhet, engagemang och förmåga att lösa problem skapar hon värde för Karlstadsbor varje dag.
Ida Borgman ENERGIZER Ida är en riktig glädjespridare! Hon tar sig an nya utmaningar med mod och engagemang och alltid med en positiv attityd. 
Maria Markegård Öhrn SUPERSTAR Maria inspirerar och motiverar med hennes stora kunskap inom agil projektmetodik. Beskrivningen "hon är påläst, nyfiken och bra på att dela med sig av sin expertis" passar perfekt in på Maria! En riktig Superstar!
Johanna Hansson VALUEMAKER Johanna är en erfaren ledare och en lagspelare som är otroligt bra att ha i sitt lag. Hon kombinerar stor kompetens inom IT med sin fantastiska förmåga att samarbeta och skapa relationer med både kunder och kollegor.
Erika Isaksson ENERGIZER Erika har ett otroligt driv och tar orädd på sig nya utmaningar. Hon har en mogen ledarstil där hennes driv kombineras med en stor förståelse och lyhördhet för sina medarbetare. Hennes ledarstil kombinerat med hennes brancherfarenhet gör henne till en mycket bra ledare inom IT-branchen.
Emma Nord VALUEMAKER Som teamchef har Emma en tydlig och lyhörd ledastil där hon sätter medarbetaren i första rummet. Emmas fokus på personalbehållning samt det resultat avseende minskad personalbehållning som hon uppnått i en  mycket rörlig marknad är ett exempel på att hennes ledarskap uppskattas av hennes underställda medarbetare och att hon bidrar till att skapa en trygg, utvecklande och rolig arbetsplats. 
Ulrica Ruge ROLE MODEL Ulrica är en erfaren person inom branchen där hon genom åren har haft många roller. Hon är en lugn och trygg ledare som kombinerar denna lugna och trygga utstrålning med energi och glädje. Hon använder sin erfarenhet att hjälpa till där det av olika anledningar "kört ihop sig" samt ta sig an nya utmaningar där hon skapar utveckling och värde. Hon är en fantastisk kollega och ett mycket stabilt stöd till både sina peers och sina medarbetare.
Mona Holmström SUPERSTAR Mona är en sann superstar. Hon har många år inom branchen och en gedigen erfarenhet både vad gäller lösningssälj och ledning, och hon tröttnar aldrig på att fortsätta utvecklas. Hon lär sig ständigt nya saker och vill hela tiden skapa nya affärer och möjligheter både där hon står och på nya marker. Mona är dessutom en mycket bra kollega och en lagspelare av högsta rang.  
Sofie Jakobsson ENERGIZER Sofie är en stigande stjärna vars resa inte har några som hellst begränsningar. Hon har trots sin ungdom många års erfarenhet av IT-branchen och haft många roller. Hon är orädd och tar sig an nya utmaningar på ett strukturerat och energifyllt sätt, samt så är hon en lagspelare som stöttar och hjälper sina kollegor på ett outtröttligt sätt. Hon sprider glädje och energi omkring sig vilket bidrar oerhört till den positiva stämning som finns på kontoret där hon verkar.
Sara Rowell SUPERSTAR Sara Rowell is amazing to work with! Being a true expert in the area of digitalization and ecommerce, she has amazing ability to keep customer experience and value delivery as the main focus. Sara can analyze and explain the most complex things about ecommerce (business model and tech) in a simple and visual way. I had a pleasure to follow Sara's way of working on the Tech Stack analysis for the online marketing domain for an international manufacturing company, where she managed to represent Tech Stack overview of more than 50 capabilities and 100 tech solutions in a structured way following customer journey step by step. Being able to listen and suggest new ways of solving outlined challenges is Sara's amazing talent.
Fanny Ejlertsson ROLE MODEL Fanny Ejlertsson is an amazing colleague and tech lead. Fanny combines technical greatness, leadership, and engagement. She has helped students into IT, is a mentor, driven events and excelled as technical expert in her field. Fanny is tech lead and chapter lead. Fanny has won the Capgemini Sweden award of Modesty.
Clara Almstedt VALUEMAKER Clara är en målinriktad ledare med ett stort hjärta. Hon leder sitt team med stor tydlighet, omtanke och energi. Hon ser utmaningar längs vägen som något som utvecklar. Orädd och trygg är ord som beskriver henne. Med en förmåga att lita på andra och låta andra växa skapar hon förutsättningar för team där medarbetarna får möjlighet att flyga under hennes ledarskap. Hon har en unik egenskap att reflektera, se situationer ur flera perspektiv och har inspirerat mig att utmana mina egna sanningar. För mig är hon en stor förebild och jag är så tacksam att våra vägar mötts! 
Sofi Elfving ROLE MODEL Sofi Elfving är en riktig rock star och en av mina stora förebilder. Hon banar väg för oss andra i branschen och visar att inget är omöjligt. Hon har gjort det många andra trodde inte var möjligt, grundat, byggt och utvecklat ett AI bolag med 50/50 kvinnor och män och dessutom med stor mångfald. Med en PhD i bagaget är hon inte bara en sann entreprenör och företagsledare, hon är dessutom grymt kompetent. Sofi har en förmåga att entusiasmera, inspirera och generöst dela med sig av sina kunskaper. Hon är en förebild som drivs av att skapa en bättre värld genom teknik. Hon är en sann Role Model! 
Sofia Nagander SUPERSTAR Sofia är en av mina stora förebilder i branschen. Hon har djup teknisk kompetens. Det märks att hon har visionen klart framför sig och vet vilka steg som krävs för att nå målet. Hon delar generöst med sig av både energi och kompetens och lyssnar lyhört på andras utmaningar och hinder längs vägen. Att jobba i en mansdominerad bransch med en djupt rotad kultur är inget som räds henne. Hon antar utmaningen och har en drivkraft som gör att hon är en lysande stjärna och inspirerar. Tack Sofia för att du peppar oss andra och banar väg för så många andra! 
Erika Isaksson VALUEMAKER Erika är en ledare inom IT/Tech som har en tydlig inre kompass. Hon vet vilka värderingar som är viktiga för henne och lyckas kombinera dem med stor affärsmässighet och värme som ledare. Hon vet precis var hon vill och är oerhört målinriktad och tydlig. Hennes arbetssätt, driv och inställning gör att hon snabbt nått goda resultat och fått möjlighet att utvecklas i sin roll och karriär! Att hon dessutom är generös och delar med sig av sina erfarenheter samtidigt som hon är modig och vågar visa sig sårbar gör att hon är en ledare en snabbt får förtroende för. Erika inspirerar och jag är övertygad om att hon kommer nå oerhört långt i sin karriär som ledare inom IT/Tech. 
Vidhya Vijayan ENERGIZER Vidhya moved to Sweden from India in 2022. Since arrival Vidhya has built a large network, learnt Swedish, built a life, got great friends and with full energy connects with her surroundings. Vidhya is known a social, driven, energetic team player.
Ida Aasa SUPERSTAR Ida är en riktig superstar. Hon är oerhört kunnig inom sitt tekniska kompetensområde och är en förebild på så många sätt. Hon har ett stort teknikintresse kopplat till det värde hennes leverans kan skapa för hennes arbetsgivare, kund och användare. Att leverera med bästa möjliga kvalitet inom givna tidsramar och given budget är något hon värdesätter högt. Dessutom har hon fantastiska ledaregenskaper och är oerhört lojal. Hon är målinriktad, lyhörd och ser till teamets och affärens bästa! Hon har en förmåga att få människor att känna sig sedda och hörda i sin närhet och sprider en oerhörd värme runt sig. En inspirerande superstar! 
Beatrice Silow ROLE MODEL Beatrice är en starkt lysande stjärna och en stor förebild. Hon banar väg för så många andra kvinnor inom IT/Tech genom att våga synas och höras och stå upp för kvinnor i branschen. Förutom att hon är oerhört kompetent inom sitt område visar hon att det är möjligt att som kvinna ha en topp-position inom IT/Tech. Beatrice är en inspirerande kraft och bidrar starkt till att locka fler kvinnor till branschen, bla genom sitt engagemang i kvinnliga nätverk. 
Anna Bergvall SUPERSTAR Anna recently joined IT tech industry and she loves tech, software engineering and innovation. Anna speaks at student nights, women IT/Tech days and at company events with inspiration and passion. Anna is mentoring fresh graduates, thesis students and helps finding the right talent. Anna learns a lot, taken Kafka and GCP certifications. She learns quickly, is interested in new technologies, an inspiration to others and is great at sharing. Anna is herself inspired by inclusion and has been leading Swedish courses for non-Swedish speaking colleagues.
Frida Markstedt ENERGIZER Frida är en person som lämnar få oberörda. Hon har en sprudlande positiv energi och ett oerhört starkt driv och engagemang. Med en lyhörd personlighet ser hon alla människor och kollegor i sin närhet vilket skapar förutsättningar för starka team på arbetsplatsen. Hon har en ödmjuk och tacksam inställning till livet som sprider sig till dem hon jobbar med. Hon har energin, drivet och erfarenheten av att skapa sammanhang som svetsar samman kollegor och arbetsplatser men också förmågan att se de små detaljerna som gör den stora skillnaden för den enskilda människan. Jag är övertygad om att hon kommer sprida energi och glädje på många arbetsplatser framöver bidra med stor energi till massor av kollegor i sin karriär. 
Alejandra Montenegro VALUEMAKER Alejandra är en entusiastisk, orädd och målinriktad person som välkomnar alla utmaningar med öppna armar.  Det visar sig genom hennes mod och vilja att skapa skillnad. Hon är en utmärkt konsult med sina färdigheter och kompetens där hon på kort tid visat prov på sin expertis. Hon är en ung förebild för många andra IT-kvinnor i branschen och driver lokalt addher-nätverket där hon överträffar alla förväntningar på genomförande och inspirerar andra kvinnor att våga ta plats. 
Matilda Boson ENERGIZER Matilda är en fantastisk människa med en unik energi som hon sprider till alla i sin närhet. Hon har stor kunskap och erfarenhet inom ledarskap och är en stor förebild som ledare och coach och dessutom en grym föreläsare. Med sin bakgrund inom idrotten och sin tekniska kompetens från yrkeslivet är hon en sann förebild. Hon har en förmåga att alltid lyssna intresserat och ge tydlig och konkret feedback vilket gör att människor i hennes närhet får en möjlighet att utvecklas till det bättre. Få lyser som Matilda! En blir glad av att se henne, höra henne och tänka på henne. Hon är definitionen av en energizer! 
Lina Andersson ROLE MODEL Som grundare och VD till ett fantastiskt framgångsrikt bolag är Lina en stor förebild. Hon visar att det är möjligt att bygga och driva bolag på ett hållbart sätt och skapa en arbetsplats där människor trivs och utvecklas och samtidigt visa på en imponerande tillväxt. Trots ett imponerande tempo har Lina en unik förmåga att stanna upp och reflektera över vad som är viktigt på riktigt. Att hon dessutom generöst delar med sig av framgångsfaktorer och värdefulla kontakter är stort! I sin yrkesroll visar Lina prov på en oerhörd drivkraft och kompetens och en aldrig sinande nyfikenhet på nästa steg på sin och sitt företags resa. Hon har en tydlig vision och är en sann förebild som kvinna inom Tech, företagsledare och entreprenör. 
Kristina ”Kicki” Fossum VALUEMAKER Man behöver en Kicki i varje projekt! Förutom att hon är en fantastisk person som är både omtänksam, påhittig och supertrevlig så har hon en fantastisk förmåga att guida vilken grupp som helt igenom allt från workshops och processkartläggningar till festliga tillställningar. Kicki har många strängar på sin lyra och skapar verkligen VÄRDE i alla de sammanhang hon befinner sig i. Effektiv, lyhörd och kompetent som hon är är hon väl värd titeln VALUEMAKER!
Andrea Vergara Ramsey ENERGIZER Andrea är en riktig team player med stort hjärta. Hon är glad och positiv och en förebild i sitt sätt att ställa upp för andra, engagera sig i sin arbetsplats och sina kollegor, allt för att göra arbetsplatsen till ett trivsamt ställe att vara på. Han har en positiv energi som smittar av sig och hon är väl värd titeln ENERGIZER!
Karin Norrlander VALUEMAKER Karin har stenkoll på vad som behövs för att få effektiva team som levererar kvalitet efter kunders behov. Hon är mån om att rätt personer får glänsa och att kunder blir nöjda.
Anna Sandström SUPERSTAR Anna är en riktig klippa! Hon har altid många  järn i elden och är spindeln i nätet där hon befinner sig. Med kundens bästa för ögonen jobbar hon stenhårt och lämnar aldrig något åt slumpen. Hon är en sann kulturbärare i sin organisation och en viktig förebild för alla kollegor med sin inställning, höga kompetens och arbetsmoral. Hon är på så många sätt en stjärna i mina ögon och väl värd titeln SUPERSTAR!
Angelica Eriksson ENERGIZER Angelica har en fantastisk förmåga att få med alla på vägen. För henne är det viktigt att alla trivs och mår bra, och samtidigt har professionella leveranser till kund och samarbeten internt. Hon utstrålar naturligt positivitet och energi. Hon briljerar oavsett vilken roll hon har.
Mirjam Lewin VISIONARY Här finns visionen, inspirationen och innovationen! Mirjam har koll på läget, kan navigera perfekt i både omvärld och bland ofantligt många stakeholders och "tyckande". Hon lyckas få fatt på oss alla på ett fantastiskt sätt. Med Mirjam i teamet tar energin aldrig slut.
Kerstin Häggstam ROLE MODEL Projektledare, med fokus på ledare, som alltid finns där! Hon är enormt kunnig, och kan hon inte så lär hon sig snabbt och prestigelöst. Hon är spindeln i nätet som drar i alla trådar, samlar ihop teamet och parerar beställare för att förflytta verksamheter i all typ av digitalisering. Dessutom är hon en fantastisk kollega. En sådant man alltid vill jobba med!
Elisabeth Hedin ENERGIZER En IT-projektledaren med en enastående förmåga att få alla att känna sig inkluderade, med ett driv och en kraft att ständigt ta sig framåt men samtidigt se allas förmågor och lyfter sina kollegor för deras insatser - en inlyssnande, glad och energisk IT-kvinna som man alltid vill ha vid sin sida!
Helén Lundström VALUEMAKER Helén är verkligen en sann VALUEMAKER. Med förmågan att både se vad som behöver göras och drivet och förmågan att faktiskt göra jobbet, skapar hon stort värde i alla sina leveranser. Helen är dessutom en riktig lagspelare som både har förmågan att spela ihop ett team likväl som hon ”tar en för lagt” om det behövs. Helen är en lojal, hårt arbetande och mycket uppskattad kollega som verkligen skapar värde varje dag.
Sanna Davidsson ROLE MODEL Här har vi kombinationen av en entreprenör och en projektledare. Kan det bli bättre?! Nej! Sanna fångar naturligt allas förtroende och är en sann ledare. Hon förstår digitalisering, företagande och bidrar gärna extra med samhällsnytta och att lyfta andra. Det är en fröjd att få följa Sanna!
Annika Åkerlind ROLE MODEL Annika inspirerar med sitt engagemang och stora driv! Med sin gedigna erfarenhet och kunskap är hon en är en sann role model som gärna delar med sig av sin kunskap men samtidigt lyfter andra! En riktigt sann förebild och mentor!
Anette Mering ROLE MODEL Med erfarenhet och rutin i kombination med klokhet, nyfikenhet att vilja alltid lära sig mer och fortsätt att utvecklas är Anette för mig en riktig ROLE MODEL. Med en lyhördhet och ödmjuk inställning till sin omgivning är hon för mig verkligen någon att se upp till och lära av.
Elisabeth Hedin VALUEMAKER Med ett enormt driv och kraft tar hon sig an alla utmaningar! Elisabeth ser inte problem utan möjligheter i de utmaningar som kommer i hennes väg! En sann ledare som ser alla och får alla att hänga med på den gemensamma resan för att nå målet!
Monirah Butt ENERGIZER Amazing support and genuine passion to develop business
Sabina Johansson ROLE MODEL För hon sprider så mycket inspiration och kunskap.
Susanne Lieberg ROLE MODEL Driven kvinna som har som devis "går det inte på detta sätt så tar vi ett annat sätt". Generös med feedback, uthållig i arbetet och skapar nätverk där kunden är i centrum. Ser och lyfter medarbetare och inte rädd för att stiga tillbaka för att lyfta fram någon annan. Delar på både engagemang, ansvar och befogenheter
Susanne Lieberg ROLE MODEL Driven kvinna som har som devis "går det inte på detta sätt så tar vi ett annat sätt". Generös med feedback, uthållig i arbetet och skapar nätverk där kunden är i centrum. Ser och lyfter medarbetare och inte rädd för att stiga tillbaka för att lyfta fram någon annan. Delar på både engagemang, ansvar och befogenheter
Olivia Hellbom VALUEMAKER Olivia ser till att saker blir gjort, oavsett hinder och även när det inte är så kul på jobbet kämpar hon på. Hon är en förebild för alla när motivationen faller och en klippa i vilket team som helst!
Therese Hagelin ROLE MODEL Tar sig tid för alla även när tiden inte finns, lyssnar och lyfter andra när det behövs. Försöker alltid hjälpa till och är kunnig och bra på att förklara även det krångliga på ett enkelt sätt. 
Elisabet Johansson SUPERSTAR Elisabet är en sann inspiratör. Med sitt instagramkonto där hon frikostigt delar med sig av sina lärdomar och tankar kring UX design, strategi och produkt är hon en stark röst på design-himlen i Sverige. 
Maria Markegård Öhrn VALUEMAKER Gör det omöjliga möjligt. Ser alltid möjligheter i alla situationer. Har känsla och öga för det lilla extra. Maria är en ledare och inspirationskälla. Bestämd och ödmjuk på en och samma gång, en person som man känner respekt för.
Charlotte Mattfolk SUPERSTAR Att lyssna på Charlotte, både i poddar och på utbildning, där hon engagerat och passionerat pratar om AI fick mig att upptäcka en helt ny värld! 
Susanne Andersson Dahlén ROLE MODEL Susanne leder med hjärtat och är en sann förebild. Hon lyfter ständigt kvinnor i sin närhet och drar verkligen sitt strå till stacken när det kommer till att attrahera kvinnor till IT-branschen. Att ha Susanne i sin närhet är både en trygghet och en fröjd. En klockren Role model i mina ögon!
Therese Suazo ENERGIZER Tess brinner för jämställdhet inom IT och har ett starkt engagemang i TechEq, driver event och har ett stort nätverk av kvinnor. 
Amrita Laskar ROLE MODEL Amrita is a truly inspiring role model and a natural leader. She possesses exceptional problem-solving skills and never hesitate to support others. Her ability to create strong client relationships is exceptional, and she fosters a sense of inclusion among all team members. What stands out about Amrita is her enthusiasm and the way she shows respect for people.

In addition, Amrita actively engages in activities outside of her professional life, which promote a better and more equal society. This reflects her commitment to include and motivate people around her!
Sabrina Johansson ROLE MODEL Hon är otroligt duktig och brinner för de hon gör
Julia Lissel ENERGIZER Julia har en fantastisk förmåga att sprida positivitet och lyfta andra genom sitt arbete, sina handlingar och ord. Genom sin energi sprider hon glädje till dom omkring sig, därför nominerar jag Julia till årets energizer.
Sabina Johansson ROLE MODEL Hon har hjälpt oss gratis med rådgivning online och på mässor. Otroligt stor passion och hjärta.
Salma Bouayad VALUEMAKER Salma is a person who never hesitates to take on a task. She is passionate about creating a team spirit and people thrive in her presence as she creates a calm and stable atmosphere.
She is a person you can trust and always delivers above expectations, a real value maker!
Karin Sjöö Åkeblom ROLE MODEL Karin är bra på mycket, har pondus, värme och när hon talar lyssnar och inspireras publiken. Hon är en kvinna som likt Grynet utstrålar ”ta ingen skit” och ser det som självklart att vi tjejer hör hemma inom tech och it.

Hon kämpar för att vi ska ta och få plats, att vi ska se vår naturliga styrka inom områden som kan vara okända och skrämmande för många.

Hon är verkligen en som ser en vision och vill få oss andra med på resan dit. Fortsätt ditt jobb Karin för många av oss är med på dig och älskar det jobb du startat!
Maria Leijon SUPERSTAR Maria är en kvinna som med sin oerhörda kompetens inom informationssäkerhet gör stora insatser för inte bara länsstyrelserna men för alla som har äran att arbeta med henne.

Hon tar sig tid att lyssna in och även lära ut runt alla utmaningar som finns. Hon vet vilken nivå svar kan lämnas på och vilken information som är relevant att hantera. Hon är en superstjärna inom ett område som är oerhört viktigt när vi jobbar med it-system.

Fler borde få chansen att lära och lyssna på denna suveräna förebild!
Marita Lindell SUPERSTAR Hon anslöt till Tullverket och tog oss alla med storm, vilken kvinna, vilket driv och vilken kompetens. Hon har på kort tid gjort så mycket nytta och ordnat så många klarare flöden.

Hon är en kunskapsdelare och besitter så mycket klokskap under den ödmjuka ytan. Hennes värme och humor får den tyngsta av dagar att bli bättre bara med ett litet samtal.

Marita är guld värd och förtjänar alla nomineringar!
Julie Rowlett SUPERSTAR I have worked with Julie for about 7 years and have repeatedly seen how she elevates her students , research partners and co-founders to new levels of innovation. She is paramount on building bridges between theoretical mathematics and real-life applications. Her dedication to help everyone, but especially women in tech has been inspirational and has changed the way of how I personally see DEI in a practical context. She also received DEI awards and is extremely well-networked internationally. Oh, and did I mention she got her Ph.D. from Stanford? A true, inspiring and visionary superstar!
Diana Kalfas ENERGIZER Diana är en lysande stjärna för hela IT-Karlstad. Som en IT-proffs sprudlar hon av energi och entusiasm, och det är omöjligt att inte låta sig inspireras av hennes värme. Att ha Diana i teamet är som att ha en superkraft som gör arbetsdagarna ljusare och mer produktiva.

Hon är verkligen en team player som skapar en samarbetskultur som alla drömmer om. Diana gör det roligt att komma till jobbet varje dag eftersom hon sprider glädje och positivitet omkring sig. Hennes förmåga att ge positiv feedback och stöd är en värdefull egenskap som gör henne till en uppskattad kollega och vän.

Dessutom är Diana ett socialt geni. Hon tar plats på ett sätt som inte tar över, men istället lyfter upp hela teamet. Hennes förmåga att skapa en sammanhållning och förena olika personligheter är enastående.

Diana är inte bara en fantastisk kollega, hon är också en viktig del i att skapa en välmående kultur på arbetsplatsen. Hon är den som alltid prioriterar andras välmående och stöttar sina kollegor i alla lägen.

För mig personligen är Diana en inspirerande förebild och en glädje att ha som vän. Hennes strålande personlighet och hennes engagemang för att skapa en positiv arbetsmiljö gör henne till någon som jag är tacksam för att ha i mitt arbetsliv. Vi är lyckligt lottade som har Diana i vår närhet.
Ulrika Hedlund ROLE MODEL Jag vill nominera Ulrika för att hon är sån grym förebild i IT-branschen. Varm och inkännande ❤️‍🔥 som samtidigt driver företag like a boss och sprider sin kunskap på event och i sociala medier.
Maria Heidenbeck VALUEMAKER Maria är IT- kvinna som alltid levererar mumma de luxe. Hon har ett otroligt engagemang och hon låter aldrig något falla mellan stolarna. Maria ger kunden en fantastisk kundupplevelse, hon ger kunden trygghet, värme och tydlighet.
Hon är en kämpe som alltid gör sitt yttersta och alltid med ett leende på läpparna, en kämpe som verkligen förtjänar att uppmärksammas. När man jobbar med Maria så känner man sig som Elvis Presley, det är tamejfan bebapelula feeling hela dagen.
Leni Andronicos ROLE MODEL I’m totally and proudly nominating Leni, because of a her work and development with this new app called Logcast. Leni is totally a role model and a big inspiration. She inspires me with everything she do and the confidence she has. She’s a woman I would love to work with her.
100% a roll mother.
And of course I love her!
Jenny Lindmark VALUEMAKER Jenny är en naturlig ledare som skapar trygghet och framåtanda. Jenny inspirerar och vågar utmana i en perfekt kombination. Jenny ser även till helheten och är inte rädd för hugga in och stötta där det behövs. Det är en ynnest att få arbeta tillsammans med Jenny!  
Tamalika Chakraborty VISIONARY Tamalika is a fantastic technical enterprise architect with fantastic client feedbacks of her capabilities, vision and technical know-how. Tamalika has the ability as leader, technical expert and visionary to present at any conference. Tamalika is driving the GCP capability of Capgemini Sweden and is there continously showing her expertise. Tamalika is also very engaged in the sustainability domain. Tamalika is highly appreciated by her colleagues and is a fantastic person. 
Viveca Viso ROLE MODEL Hon är grym förebild och mentor för mig!
Rim Alexandra Halfya ROLE MODEL Alexandra has faced many traumas in her life. She was in a car accident when she was 14, she spent +10 years of being in and out of hospitals because of it. She moved alone to Sweden in 2008 when she 16 for healthcare. Because of her health back then she did not attend university, but still managed to cofound and build a Swedish proptech Company that is literally revolutionising the world of property development. Today her company is the leading within property tech. Her being a young woman, from a foreign background, sitting on a wheelchair has never stopped her to lead meetings full of industry traditional people; older men. Her self confidence and achievements hvs inspired many other females and also males of different industries in Sweden. Her company attracted some of the biggest names in the industry and within VCs. Alexandra deserves this title because it will even inspire more women out there, especially those of minority groups, that even if you look different, you can dream and do big things.
Catta-Rina Nordensson Hallén  ROLE MODEL Catta-Rina har ett fantastiskt engagemang och organiserar träffar för nätverket och får varje person att känna sig sedd. Alltid med glädje och energi.
Sabina Johansson  SUPERSTAR Sabina lägger upp intressanta inlägg som gör oss medvetna om risker och hur man fixar ett säkerhets problem. Sabina är väldigt kunnig inom all it områden och man kan alltid fråga om råd och tips, senast i dag hjälpte Sabina en gemensam linkin kontakt med ett viktigt och svårt it beslut.
Vilket var ekonomiskt fördelaktigt och precis det rådet han behövde.
Sabina har även ett stort nätverk, jag tror att hon har mer än 16 000 följare.
Sabina är värd att uppmärksammas, Sabina är en person som är väldigt givande att nätverka med.
Malin Lindbom VALUEMAKER Malin har otrolig kunskap som hon gärna delar med sig av till andra. Hon arbetar värderingsstyrt, helhjärtat och räds inte att kavla upp ärmarna. 
Viveca Viso ROLE MODEL Viveca lyfter, uppmuntrar och hejar på talanger som korsar hennes väg. Hon ser möjligheter där andra ser problem och hon arbetar hårt för DEI i techbranschen. Viveca delar gärna med sig av erfarenheter genom att vara mentor också. 
Viveca Viso ROLE MODEL Viveca är naturlig ledare och nätverkare med stark expertis inom alltifrån finans och tech till fastigheter och relationsbyggande. Hon har ett fantastiskt nätverk och en förmåga att bygga broar mellan olika grupper inom samhället och med pulsen på det senaste  inom techscenen så så ser hon ständigt möjligheter och hittar alltid nya affärsmöjligheter.
Therese Suazo ENERGIZER Tess är en eldig ”red head” som verkligen brinner. Jag vet ingen som är så passionerad över sitt arbete och över kvinnors möjligheter inom IT-branschen. Hon är vass, modig och tycks i princip ALDRIG vila.
Martina Skande ROLE MODEL Martina är en ledare som får medarbetarna att växa och gör teamet starkt att möta vilken utmaning som helst. Hon navigerar tydligt och tryggt genom kända såväl som okända vatten och pekar med hela handen när det behövs men lyfter samtidigt alla omkring henne. Otroligt inspirerande och tacksamt att få jobba i hennes närhet!
Viveca Viso VISIONARY Fantastisk mentor för många kvinnor i branschen. Hon har så mycket klokskap att dela med sig utav. Kan läsa av marknaden och  koppla samman rätt kontakter. Nyfiken på nya trender, ny teknik och nya kontakter. 
Agnes Lindell VISIONARY Agnes är Elvenites visionär, du driver det datadrivna erbjduandet till nya nivåer och använder teknik inom AI och machine learning som kunderna förstår. Att du dessutom inspirerar både forskare och seminarier är ett viktigt forum för att sprida kompetensen.
Sabina Johansson  ROLE MODEL Engagerad och kunnig inom it säkerhet och har alltid sin dörr öppen för alla som vill ha hjälp i sin vardag med it säkerhet/tekniska frågor.
Gabriela Chabo ENERGIZER För att du är ett proffs på att mingla, se till att ha roligt och alla känner sig välkomna i ditt sällskap. #addher hade inte varit något utan dig!
Sabina Johansson VISIONARY Sabina är en fantastisk person som brinner för it säkerhet. Hon är mån om att andra runt henne ska förstå vikten av it säkerhet, stora som små. Hon förklarar alltid väldigt pedagogiskt. Sabina är aldrig rädd för att hoppa på något nytt uppdrag, hon gör det med glädje och ser det som utveckling.
Magdalena Persson ROLE MODEL Magdalena är den perfekta HR-chefen, hon leder organisationen med energi och glädje.
Att vara runt henne gör att man blir glad och när alla har en positiv grundinställning till henne kan hon leda på ett bra sätt utan onödigt motstånd.
Pegah Derakhshan VALUEMAKER Pegah is not "just a lawyer". She is a legal wizard and deal enabler that never gives up.
Veronica Bäckström ROLE MODEL Veronica inspirerar, sprider glädje och energi till alla som hon arbetar med. Hon utmanar och motiverar sin grupp att nå nya höjder. Hon lyfter både individer och grupper som tappat mod och drivkraft. Genom sitt starka, empatiska och medryckande ledarskap är hon en förebild för såväl det egna teamet som andra ledare i sin närhet!
Annika Norberg ROLE MODEL Annika är den IT kvinna som för mig är en självklar förebild. Vad jag beundrar mest hos henne är hennes drivkraft men framförallt hennes otroliga ödmjukhet inför andra människor. Hon visar det tydligt genom att alltid se och bekräfta andra individer efter allas enskilda kvaliteter och förutsättningar. Hon gör det på ett sätt som gör att individen känner sig viktig, känner hopp, tror på sig själv och får enorm energi. Empati och medmänsklighet är Annika personifierad. Sedan är hon otroligt duktig på sitt jobb, kompetent och får verkligen kvinnor att söka sig till IT branschen och till och med byter bransch som jag. Annika du får andra att tycka att IT branschen är intressant, lockande och fantastiskt utvecklande och så rätt dina signaler du sänder ut, stämmer med verkligheten!! Du är grym!!
Kristin Berg ROLE MODEL Att leda jämställdhetsarbete kräver mod. Det kräver att aktivt synliggöra och ifrågasätta rådande normer och strukturer.

En modig ledare som jag vill lyfta är Kristin Berg.

Kristin är VD för SaaS-bolaget Mestro och har under hela sin karriär framgångsrikt lett företag och organisationer genom att aktivt arbeta med jämställdhet och inkludering.

Hon har visat att olika bakgrunder och erfarenheter leder till innovation och utveckling, vilket i sin tur driver företag och organisationer framåt.

Hennes arbete och engagemang gör henne inte bara till en värdefull resurs för Mestro, utan också en förebild för alla som vill jobba för ett jämställt näringsliv.

Kristin har visat att det är möjligt att skapa tillväxt samtidigt som man prioriterar inkludering och jämställdhet.

Kristina är dessutom en otroligt generös person. Trots sitt hektiska schema, resor, barn och aktiv fritid - tar hon sig alltid tid att träffa oss i branschen som fortfarande har mycket att lära och behöver pepp och stöd.

Vi kan alla lära oss av henne!
Viveca Viso ENERGIZER Jag vill nominera Viveca på grund av hennes enastående egenskaper och engagemang inom IT/tech-branschen. Hon är en otroligt drivande person som sprider positivitet omkring sig. Viveca är socialt engagerad och har en unik förmåga att knyta nya relationer. Hon är inte bara en kollega utan en energikälla för hela branschen. Viveca tar aktivt del i olika evenemang, agerar mentor för andra och erbjuder stöd utan att förvänta sig något i gengäld. Hennes ovärderliga bidrag och dedikation gör henne verkligen värdig att bli prisbelönad.
Elin Persson ROLE MODEL Elin is indeed a role model. She is representing all the qualities we need women for in IT. She thrives in making her team (and everyone around her) excel in their field, sees people and always takes those observations in consideration in discussions. She takes the sting of technicalities when needed so everybody can be included and she does it holding her head high. Although always with her eyes on the delivery. Elin is navigating a mans world like a boss!
Mollin Hedman Widegren ENERGIZER Mollin är den du vill ha på jobbet i alla väder, inte nog med att hon sprider positiv stämning kan hon komma med positiv feedback som känns genomtänkt och ärlig. Hon kan konsten att ställa de frågorna som gör att man utvecklas som kollega och företag och värdesätter verkligen arbetet kring en god arbetskultur och miljö. Med sin ödmjukhet skapar hon enorm teamkänsla och att att vi gör detta tillsammans. Att jobba med Mollin är en ynnest och jag önskar att alla fick ha en Mollin i sina liv. 
Jenny Thalin ROLE MODEL Jenny har en exceptionell förmåga att inspirera och engagera. Hon är mentor och ledare som ser till att alla känner sig sedda, hörda och bekräftade. Jenny är snabb att se potentialen i andra och ge dem möjlighet att utvecklas och ta steget fram för att själv bli ledare. Dessutom är hon en mästare på att sammanföra människor och idéer, vilket resulterar ofta i innovativa lösningar och samarbeten. 
Tshepiso Lehutjo SUPERSTAR Tshepiso is a very energetic and fun person to hangaround. I know she's an appreciated colleague and even though she's up and coming in the IT industry she has already done so much to inspire others with her passion. In Lund and Skåne in general she has an initiative called CareerSesh where she helps internationals navigate the Swedish labour market and also share knowledge on how to get into the IT industry. I know some women that have gone this route because Tshepiso inspired them too as she also has taken a nontraditional path to get into coding and the IT industry. She uses social media channels like LinkedIn, Instagram and Meta to share her expertise which reaches well beyond Sweden and I believe this is just the beginning. In a few years I think she'll be known by many in the industry for her passion and willingness to share knowledge with younger professionals and new comers to Sweden. An absolute star! 
Lovisa Jansson SUPERSTAR Lovisa har snabbt gått från junior till senior till en ledande stjärna i sitt team. Hon är en framtida ledare med både bredd och djup i sin tekniska expertis. Det är en fröjd att arbeta tillsammans med Lovisa när hon finner lösningar på komplexa problem, uppvisar professionalism och kompetens i samarbete med kund, och att se hur hon får med sig hela gruppen i att utmana och förbättra arbetssätt. Lovisa arbetar aktivt för att inspirera andra kvinnor i IT/Tech-branschen och det finns inga gränser för hur långt hon kan nå!
Therese Sinter SUPERSTAR Med en aldrig sinande energi ser Therese till att IT-/Techkvinnor över hela landet tar plats och får stjärnglans, inte minst via #addher awards. Hon har avverkat många maraton i sina höga klackar för att alla vi kvinnor i Techbraschen ska trivas, växa och fortsätta bidra till vår spännande bransch.
Sonakshi Guru VALUEMAKER Sonakshi is a visionary, delivering above what is expected - she punches above her weight. 
Carina Solen VISIONARY Carina is a role model and a visionary - and has a great communication style.  She is a very capable leader, and a role model to all! 
Anusmita Tila ROLE MODEL Anusmita is a tech guru and also genuinely cares about people - she's a role model for all! 
Cindy Ko SUPERSTAR Cindy is THE definition of a superstar: she's willing to take on whatever comes her way and deliver above and beyond expectations. 
Sabina Johansson ROLE MODEL Informerar alltid om nya saker för oss på linkan, om viktiga säkerhetssaker, som vi måste vara vaksamma över, 
Olivia Veal ENERGIZER Alltid tillgänglig, alltid positiv. Ett stort hjärta och drivande för de grupper du arbetar i. En riktigt Energizer!
Nathalie Bylén VALUEMAKER Glädje, energi och jäklaranamma - tre bra ingredienser hos en Valuemaker
Amanda Wiiala VALUEMAKER Alltid påläst, alltid redo att göra jobbet. En riktig Valuemaker
Elin Persson ROLE MODEL En äkta role model - hjälper andra bli sitt bästa jag och ställer upp när det krisar. En förebild!
Emma Jönsson ENERGIZER Man får energi av dig. Positiv och med ett leende gör det att din omgivning får lite mer svikt i steget!
Eva Ling Andersson ENERGIZER Engagerad, nyfiken och påläst - det är bra egenskaper för en Energizer!
Eva Eneström ROLE MODEL Erfaren och vill gärna dela med sig - alltid ett leende tillgängligt. Bra egenskaper för en förebild!
Kosar Fazal VALUEMAKER Hard working with a positive mind. Kosar is a real Valuemaker!
Kristina Bergqvist ENERGIZER Ger järnet oavsett omgivning och skapar resultat för hela projektet. Dessutom på ett sätt som ger energi till andra. En riktigt Valuemaker!
Misa Tranberg SUPERSTAR Nyfiken, tekniskt driven och med en grundligt positiv inställning. En riktig Superstar!
Mozhgan Mobasheri VALUEMAKER Nya utmaningar ger energi. Skapar värde för dag för dag!
Mridula Jha VALUEMAKER Always hard working - always learning - a great valuemaker
Radhika Munnangi VALUEMAKER Always hard working and delivering value each and every day. A real valuemaker!
Sara Baker SUPERSTAR Med full koll på allt och bangar inte för en utmaning. En riktig superstar!
Spoorthi Handattu Gopalakrishna ENERGIZER Always delivering, always with great insights to share - and with that helping others to be better. Spoorthi is a real energizer!
Tina Josty ROLE MODEL Ser positivt på utmaningar och tar dem till sig för att leverera varje gång. En riktig förebild!
Åsa Pauly VALUEMAKER Tar ansvar och ger förtroende. Levererar stort värde till alla runtom - en riktig valuemaker!
Lisa Lundqvist ENERGIZER Lisa är en riktig lagspelare, både i plugget och i jobbsammanhang! Hon gör att alla i ett rum känner sig sedda, ser till allas bästa och bidrar till underbar gruppdynamik. Lisa har alltid ett leende på läpparna som smittar av sig och gör det omöjligt att vara på dåligt humör kring henne. Helt enkelt en sådan person man vill ha runt sig dagligen! 
Zenia Rosas VALUEMAKER Jag vill nominera Zenia Rosas till #addher valuemaker då hon är fantastisk ledare som ser till att saker blir gjorda. Hon är effektiv, jobbar hårt och är inte rädd för att ifrågasätta för att kunna skapa förändring till det bättre. Hon är den som vågar ta tag i saker som för många andra känns för omfattande eller överväldigande. Hon är inte rädd för att ta på sig stora projekt och är dessutom den som slutför dem med bravur. Zenia använder sitt fantastiska driv i rollen som vice ordförande för organisationen DataTjej och skapar på så sätt värde för hela IT-branschen. En sann urkraft som motiverar alla kring henne att sträva mot samma mål. 
Roos Bottema SUPERSTAR Roos är verkligen en sann superstar! Hon jobbar ihärdigt och tveklöst för att göra tech-branschen mer attraktivt för tjejer och icke-binära. Framförallt inom organisationen Womengineer. Hon är kreativ och nytänkande och kommer alltid med nya initiativ och engagemang som bidrar till wow-känsla. Hon tar för sig, värnar om att upprätthålla sina kontakter och är bred inom sin tekniska expertis trots att hon precis ska ta examen. Hon utstrålar trygghet i sin kompetens och är inte blyg med att lyfta fram andra i sin närhet. Helt enkelt en rising star! 
Amanda Eriksdon VALUEMAKER Otroligt skarp och snabb på att fatta. Lika snabb på tangenterna och ändå eftertänksam på vad som mer behövs. Lätt att byta erfarenheter med och lyhörd för användarbehov. Helt enkelt en av de bästa kollegerna man kan önska sig. 
Matilda Teir ENERGIZER Matilda sprider energi och värnar om samarbetsvilja i teamet eller projektet som hon jobbar i och hon brinner också för att samverkan sker mellan olika verksamheter,  team och projekt. Hon initierar och ordnar ofta roliga gemensamma aktiviteter både inom och utanför arbetstid. Hon peppar också sina kollegor att samlas för fysiska aktiviteter såsom t ex lunchlöpning eller lunchpadel. Ett ovärderligt energiknippe på jobbet!!
Annica Dalersand ENERGIZER Annica har en fantastisk förmåga att se alla personer i ett sammanhang.  Hon lyfter andra, peppar och står upp för de värden hon tror på och lyckas få med sig andra på vägen. Hon är en väldigt omtyckt och duktig rekryterare inom IT och lyckas inte bara attrahera och rekrytera talanger, hon skapar vänner vart hon än går. 
Jenny Reenstjerna VALUEMAKER Hon är en fantastisk person med ett enormt driv som plöjer med timmar och energi för att driva fram bästa möjliga lösningar inom företaget. Med en stor ansvarskänsla, hög motivation, och en rejäl dos humor driver hon arbetet i mål i alla case hon är inblandad i.
Hengameh Rezaei ROLE MODEL Hengameh personifies the true meaning of an inspiring and engaging IT/Tech woman. She is an outstanding individual who, both in her life and career is dedicated to help women in IT and technology. Her heart is filled with a passion to see others flourish, and she has demonstrated this through her consistent drive to make every individual she meets feel seen, heard and affirmed. Because of her many women have found the courage and strength in the IT industry. She sees opportunity where others don't. Hengameh is a Energizer and leader in the sense that she inspires and leads by example. She has an impressive expertise in IT and technology, and she is happy to share her knowledge to promote growth and progress in the industry. 
Tabata Young  ROLE MODEL Tabata is a true Role Model for women in the IT/Tech industry, she is an inspiration and her ability to guide, motivate and support others is outstanding. She has the ability to bring people together, create collaboration and foster an inclusive environment, both in her private life and as a proffessional. Tabata has positively impacted others without even knowing it, and I believe she is a force to be reckoned with and a true role model for anyone striving to make a positive difference in IT and technology. 
Stina Hedlund  VISIONARY Stina arbetar i gränslandet mellan IT och verksamhet och har alltid hjälpt verksamheterna att se möjligheterna med teknik, och på så sätt bidragit till teknisk utveckling och digitalisering. Hon är en kreativ kraft som har bidragit till att forma tekniklandskapet för de verksamheter hon stöttat.  Hennes förmåga att fånga olika tekniktrender, uppfinningsrikedom och framåtdrivande inställning har lett till banbrytande lösningar och innovationer som har revolutionerat verksamheter och processer och skapat nya möjligheter för andra. Stina är en exemplarisk representant för offentliga Sverige som ständigt utvecklas, och hennes bidrag är avgörande för att driva tekniken framåt.
Rebecca Podmore VISIONARY Rebecca is a technology pioneer who constantly pushes the boundaries of innovation in IT and technology. Her ability to anticipate and embrace the latest technology trends has made her a true visionary. Not only is Rebecca keeping up with the latest technology within AI, she's a creative force who has helped shape the technology landscape for many digital products. Her ingenuity and forward-thinking attitude have led to ground-breaking solutions and innovations that have revolutionized the industry and created new opportunities for others. 
Hadbaa Abed VALUEMAKER Hadbaa är en sann värdeskapare inom IT och teknik, och hennes passion för att skapa resultat och överträffa förväntningar är något som inspirerar oss alla. Hadbaa arbetar med IT och digitalisering i Mora, Orsa och Älvdalens kommuner och bidrar till teknisk utveckling i de offentliga verksamheterna. Hennes arbete är som grundstenen i ett hus - det kanske inte alltid syns utåt, men det är det som håller allt stabilt. Utan hennes insatser skulle vi ständigt stå inför tekniska utmaningar och problem, och hennes skicklighet och tålamod när det gäller att lösa komplexa problem har inte bara sparat betydande tid och resurser, utan också säkerställt att system och program fungerar utan avbrott. Hadbaas arbete är av central betydelse för att upprätthålla en smidig och pålitlig teknisk infrastruktur, även om hennes arbete inte alltid är synligt utåt.
Karin Fornander  VALUEMAKER Karin är en driven IT-projektledare inom hotellbranschen och hennes insatser är en nyckelkomponent i att skapa värde som överträffa förväntningar. Karin är en äkta värdeskapare när det gäller att driva IT-projekt som direkt påverkar gästupplevelsen och effektiviteten på hotellen. Hennes kompetens, engagemang och förmåga att hålla projekt i rätt riktning och att få alla att arbeta mot gemensamma mål är imponerande. Karin är den som alltid är redo att kavla upp ärmarna och arbeta med sitt team för att leverera resultat. Karin förtjänar att bli uppmärksammad och uppmuntrad för sitt betydelsefulla arbete. 
Joanna Nordlund ENERGIZER Beskrivningen för kategorin stämmer så bra. Joanna är Mycket uppskattad internt och av kunder
Anita Birkelund SUPERSTAR Anita arbetar med IT-styrning och digitalisering inom offentliga Sverige. Hennes passion, expertis och förmåga att vara en förebild är något som inspirerar och lyser upp branschen. Hennes expertis i digitaliseringsfrågor och ledarskap sträcker sig över flera områden, och hon är en passionerad expert som andra ser upp till och vill lära sig av. Anita är en kunskapsrik och påläst individ som inte bara är nyfiken utan också öppen för att dela med sig av sin expertis. Hennes vilja att hjälpa andra att växa och blomstra är något som har gjort henne till en sann förebild.
Anette Svensson    SUPERSTAR Anette är en lysande stjärna inom offentlig verksamhet och driver digitalisering och IT-utveckling med en kraft som motiverar och inspirerar andra.
Som verksamhetsutvecklare inom digitalisering och IT har Anette visat en enastående förmåga att omvandla verksamhetens behov, krav och önskemål till innovativa lösningar och digitala strategier. Hennes skicklighet och insatser har inte bara effektiviserat processer och tjänster, utan har även förbättrat medborgarnas tillgång till och interaktion med offentlig verksamhet.
Karin Westerudd SUPERSTAR Karins engagemang och kompetens inom IT och digitalisering har lett till en betydande positiv inverkan inom branschen. Karin har visat sig vara en mästare när det kommer till att driva strategisk utveckling inom IT-tjänster. Hennes förmåga att identifiera och genomföra innovativa strategier och lösningar har förbättrat effektiviteten för de verksamheter hon jobbar med. Karin är mer än bara en expert inom sitt område. Hon är en mentor och förebild som har inspirerat och guidat sina kollegor och team mot framgång. Hennes passion för att utveckla och leda andra är en anledning till att hon sticker ut som en superstar.
Camilla Funke  ENERGIZER Camilla är en energisk och entusiastisk IT-kvinna som inte bara är en glädjespridare utan även en samarbetspartner som lyfter hela teamet. Hon är full av positiv energi och sprider glädje vart hon än går. Camillas närvaro är smittsam och hon har en unik förmåga att skapa en arbetsmiljö där alla trivs och har kul. Hon är den typen av person som gör att man ser fram emot att gå till jobbet eller delta i ett projekt, eftersom hennes energi och positivitet smittar av sig och skapar en inspirerande atmosfär. 
Christina (Nina) Lundström ENERGIZER Nina är ett socialt geni som tar plats och sticker ut. Hennes positiva feedback och förmåga att uppmuntra andra är en inspirationskälla för oss som har äran att arbeta med henne. Som en team player är Nina ovärderlig, hennes förmåga att samarbeta och få andra att känna sig inkluderade och uppskattade gör henne till en eftertraktad kollega. Hon är en person som inte bara gör sitt arbete, utan också ser till att alla andra trivs och presterar på sin bästa nivå. I en bransch där arbetsmiljö och samarbete är avgörande för framgång, är Nina en strålande stjärna som lyser upp arbetsdagen för alla omkring henne. Ninas positiva påverkan och entusiasm förtjänar att bli uppmärksammad som en sann energizer. 
Negar Shahbaz ROLE MODEL Negar is a true role model for all aspiring to grow in IT. Technically sound, supportive and a great team leader. She always has a smile on her face that lits up those who comes close to her and inspires others to grow. She is compassionate towards her colleagues, lifts the spirit up in the team and one of the go-getters in Microsoft Azure Integration Space. She has found innovate methods of growing in Microsoft Integration and Low-code/No code areas and has created a full team of experts on Power Apps. Good Luck Negar!
Sima taheri ENERGIZER Vilken kollega och energispridare. Engagerad i mitt liv för att fler ska få jobb utifrån kompetens. Hon ger positiv framåtriktad feedback till alla i sin omgivning. Alla behöver en Sima!
Ylva Linderstam SUPERSTAR Ylva är mycket kunnig - expert inom sitt område -och har därtill lång erfarenhet. Hon har behållt sin nyfikenhet och spontanitet! Hon är generös gentemot andra och trygg i sig själv. Ylva förtjänar denna stjärnglans!!
Viveca Viso ROLE MODEL Motivational and inspiring.
Anett Malmqvist VALUEMAKER Vi har äran att få ta del av hennes kunskap och engagemang i rollen som konsult hos oss på myndigheten. Hon delar med sig, kommer med lösningar och värdefulla inspel för att vi ska landa i bra lösningar. Hon är mycket värdefull för oss och en mycket trevlig kollega att ha runt sig i vardagen.
Fanny Lindberg ENERGIZER En strålande sol i alla väder ☀️ Fanny är inte bara väldigt kompetent i sitt arbete utan har de sällsynta kvaliteterna av att vara otroligt trevlig, en glädjespridare med imponerande energi och samtidigt både se och lyfta andra. Jag arbetade alldeles för kort tid med Fanny och det var ett svårt beslut att lämna min gamla kollega för en annan arbetsgivare. Helt klart en ENERGIZER ⚡️
Cristin Eklund VISIONARY Genom definierade visioner, eget driv och en stor portion energi har hon pushat oss framåt i en resa mot ny teknisk plattform. Oförtrutet har hon kämpat på både i med och motvind. Tack Cristin!
Ingrid Af Sandeberg VISIONARY En av Stockholms favorit nördar att följa när det gäller AI. Otroligt påläst, generös med att dela med sig och samtidigt utmanande i många olika delar av området. Detta i kombination med en naturlig förmåga att föra samman  människor gör henne till årets IT/Techkvinna!
Maria Moss ENERGIZER Maria är en energispridare som alltid ser till allas bästa. Hennes lugn och erfarenhet sprider sig och gör att hennes omgivning växer och levererar utöver det vanliga. Alla team behöver en Maria 🌟
Therese Gawor ROLE MODEL Therese lyckas inspirera alla kandidater som söker till oss. Hon säkerställer att rekryteringsprocessen blir bra och får våra nyanställda att känna sig välkomna och omhändertagna. Therese har förmågan att hålla många bollar i luften och hon lämnar ingenting åt slumpen. För Therese är inget omöjligt.
Claudia Olsson VISIONARY Her visionary thinking, deep understanding of the latest technological advancements, and international recognition as a sought-after speaker really make Claudia a standout in the field. Working with and learning from Claudia is always an inspiration. Through her passion for continuous learning and her great network as for example as a selected Young Global Leader at the World Economic Forum, she is always at the forefront - from researching the latest advancements within generative AI to learning more and understanding the developments to quantum computing.

She is a role model who embodies excellence in IT leadership.
Rocio Bachmaier SUPERSTAR I nominate Rocio for Superstar, as she is the first woman I've met who, in such a simple and precise way, makes it clear for the rest of us to embrace AI. She explains it in a manner that piques curiosity and facilitates the understanding of the behavioral changes and advancements AI represents for me as an individual. I'm incredibly impressed by Rocio for her humble approach to taking on the role of an AI strategist. She is someone I both believe in and hope to see more of in the Swedish business world in the future.
Fanny Ejlertsson ROLE MODEL

Fanny is an ambitious & dedicated professional software engineer who has been on a fast track journey & has become the technical lead in her assignment within three years. Besides her awesome delivery results, Fanny is quite active with certifications, and internal engagements at Capgemini. All the points above considered, Fanny has proven to be a role model to all ladies working hands-on with software engineering & development assignments at Capgemini. Way to go Fanny!

Jenni Ljunglöf ROLE MODEL En självklar nominering för mig! Jenni har sedan dag ett varit en förebild för mig. Hon har stötta mig, gett mig självförtroende och peppat mig när jag har behövt det som mest. Hon delar med sig av sin kunskap och engagerar sina kollegor.  En vän och kollega som jag inte vill vara utan.
Alexandra Esberg  VALUEMAKER Alexandra är en person som har en stor drivkraft att genomföra sina visioner och kan få progress på de mest seglivade projekten. Dyker det upp hinder längs vägen gör hon vad som krävs för att röja dem och nöjer sig inte med ett nej, alltid med en glimt i ögat. Det gäller att hänga med i Alexandras tempo för hon kör full fart framåt och är en riktig valuemaker! 
Annelie Westén VALUEMAKER Trots sin unga ålder (29år) är Annelie sedan ett par år tillbaka tekniskt ansvarig för driften för ledande solutvecklaren Alights 70 anläggningar i Sverige, däribland tre av Sveriges sex största solparker. Hon ser till att maximal solel produceras och levereras till kunder som Swedbank (står för +30% av deras årsförbrukning) och Martin & Servera (står för nära 50% av deras årsförbrukning), och att tekniken (som är grundbulten i energiproduktion) är av högsta möjliga kvalitet. Därtill har hon under två år drivit ett stort Vinnova-finansierat innovationsprojekt med Husqvarna och Sveriges Lantbruksuniversitet för att pilota fossilfritt underhåll av solparker (i form av autonoma gräsklippare) som även bidrar till biologisk mångfald. I somras tog hon även in betande får i två av våra solparker, som kallas "agrisolar" och är en win-win för jordbruk och förnybar energiproduktion. Hon är extremt ödmjuk och kompetent, arbetar mot många olika stakeholders, och delar även gladeligen sina lärdomar och erfarenhet inom branschen - eller som här i tidningen Ingenjören: https://ingenjoren.se/2023/06/22/farkostingenjorens-dagbok-fran-sveriges-storsta-solcellsparker/
Marie Arvidsson VALUEMAKER Marie bjuder på sånt lugn och en ödmjukhet som bara får en att trivas och känna trygghet i hennes närhet. Hon är oerhört kompetent och ger ett högt kundvärde i alla möten. Hon har sedan hon började hos oss gjort ett stort avtryck med lyckade arbetsinsatser och genomför även nya utmanande sådana. Hon tar alla chanser till att utveckla sin bredd men även spets vilket gör henne till en stjärnspelare i vårt lag. Att hon utöver sina yrkestalanger även är en superfin vän och kollega gör oss ännu mer lyckligt lottade!
Marie Waller VALUEMAKER Marie är verkligen en VALUEMAKER. Hon är alltid professionell och levererar till 100%. Med hennes gedigna erfarenhet och målmedvetenhet är hon en oerhörd tillgång som kollega och en fantastisk förebild.
Caroline Kallin ROLE MODEL Caroline har många strängar på sin lyra och man kan plocka godbitar från flera kategorier. Men i Caroline ser jag helt klart en ROLE MODEL som inspirerar och tänker utanför boxen. Hon är smart, rolig och har glimten i ögat. Hon kombinerar egenskaperna intelligens och "just do it" med briljans utan att visa minsta form av nervositet i alla sina åtaganden. Jag skulle personligen vilja arbeta i Carolines närhet då hennes kvaliteter skulle smitta av sig vare sig man vill eller inte!
Annica Dalersand ENERGIZER Annica är verkligen definitionen av en Energizer, och det som gör henne särskilt ovärderlig i mina ögon är hennes sjätte sinne för att läsa av människor. Helt naturligt kan hon anpassa sig efter vad en person behöver för att den ska må allra bäst, om det så är höga hejarop och kramar i mitten av rummet eller att bli tagen lite åt sidan och peppad mer privat för att inte bli överväldigad. Hon sprider alltid 100% genuin glädje och uppmuntran på personens egna villkor utan att det känns som särbehandling, och den typen av inkludering lämnar även mottagarna av hennes värme med egna små frön av Energizer inom sig. Det är nog vad som gör henne mest fantastisk - att hon inte bara sprider glädje just där hon är, utan även ser till att personerna bär med sig den glädjen långt efter att de skiljts åt.
Christina Melle  VISIONARY Christina Melle, socionomen som också visat att det går att bli IT - kvinna och som kunnat entusiasmera socionomer över hela Sverige att bli intresserade av IT. (En målgrupp som är känd för att skriva anteckningar med papper och penna). Christina är föreläsaren som är anlitad över hela Sverige där hon för privata företag inom familjehemsvård berättar om sin nya IT metod, MellCare - om hur det går att med metoden spara tid gällande den tidsåtgång som det tar att skapa dokumentationen som görs på familjehemsplacerade barn samt hur det går att mycket snabbare skapa mer rättssäkra och utförliga rapporter.

Christina är den modiga visionären som 2018 pausade hela sitt företag Esotera (med ca 20 miljoner i omsättning) för att bli mammaledig och därefter lyfta ut IT visionen in i ett nytt bolag, HumanDoc i slutet av 2021. Christinas metod MellCare började tas fram i bolaget Esotera men lyftes ut för att kunna kodas på nytt för att kunna bli säljbart över hela Sverige. Lansering planeras till mitten av november 2023. Intresset för systemet är gigantiskt stort och Christina revolutionerar socialtjänsten med sin unika metod och har skapat en helt ny trend för hur dokumentation kan gå till.
Det som tidigare tagit flera arbetsdagar att skriva manuellt tar med Christinas IT system HumanDoc och MellCare metod ca 15-20 minuter att skapa via kryssrutor som klickas i. Med tiden som sparas via IT systemet får också socionomer förutsättningar att kunna möta människorna i behov av stöd och hjälp vilket bidrar till att minska utsatthet och otrygghet i samhället för att inte tala om all den sparade tid som kan läggas av socionomer på förebyggande arbete att barn rekryteras in i kriminella nätverk.

Christina är den passionerade visionären som har förmågan att sälja in sina idéer till andra genom passion för sitt arbete och enorm ödmjukhet. Christina är som en chokladpralin med en nöt inuti. Hon är mjuk på utsidan men man vill bara ha mer och mer av henne, hon fängslar vem som helst med sin passion. Men längs in är hon stenhård (som en nöt) som aldrig ger upp och som visar att hon tar sig igenom vilka motgångar som än dyker upp på vägen.

Christina har stenkoll på den senaste IT tekniken att förena inom socialt arbete och jag ser med förväntan fram emot vad hon kommer leverera för resultat härnäst för att inta tala om vilka delar inom sin metod som hon framåt kommer väva ihop med ny AI - teknik.  IT är inte bara något som IT folk kan klara, Christina har bevisat att IT är för andra målgrupper och branscher och att det går att bli en lysande IT kvinna genom att kombinera annan profession med ny teknik.
Amanda Sterner SUPERSTAR Amanda behöver inte någon större motivering då hennes åtaganden inte passerar obemärkt. Hon är medgrundare av Teamsdagen, talare på event, samarbetar med andra MVPs i olika sammanhang och tycks alltid ha något nytt på gång. Något som definitivt passar in på en SUPERSTAR.
Mia-Fredrika Fredriksson VISIONARY Denna kvinna är ett härligt yrväder som inte bara med sveper dig från fötterna med sin humor utan med sin kompetens inom Microsoft 365. För en helt oinsatt är hon en guru på två ben som kan finna it-lösningar på en verksamhets dokumenthanteringsproblem och sen bistå med att den införlivas i arbetsvardagen. Hon är en glädjespridande energikick som älskar utmanas, vilket är uppskattat av många fler än bara oss närmast!
Eva-Marie Klemi SUPERSTAR Stjärnglans lyser klart inom flera områden
Sara Bäckström VALUEMAKER Sara är en förebild och kombinerar egenskaperna kompetens, lugn och pedagogik på ett fantastiskt bra sätt. Hon skapar direkt värde när hon presenterar material för kund, och hon ställer alltid upp för sina kollegor på bästa sätt. Jag har inte arbetat länge med Sara, men hon har onekligen visat hur man snabbt skapar värde samtidigt som man vägleder kunder från a till ö. Otroligt imponerad!
Paula Jonsson ROLE MODEL Paula är den bästa mentorn man kan önska sig! Redan från den allra första intervjun avger hon ett lugn och en trygghetskänsla som smittar av sig, och med sitt fortsatta stöd och engagemang hjälper hon en att även som kvinna våga ta plats och göra sig hörd i arbetet. Med sin glada personlighet och förmåga att få alla att känna sig som hennes jämlikar så är hon definitivt en förebild att se upp till, vilket med säkerhet både lockar många fler kvinnor till branschen samt - viktigast av allt - ser till att de vill stanna kvar!
Kosar Fazal VALUEMAKER She is really dedicative. 
Kosar Fazal VALUEMAKER Jätteduktig 
Matilda Grönberg VALUEMAKER Matilda har verkligen alla kvaliteter som krävs för att på en kort bli en lyckad och uppskattad senior projektledare, hon är lugn, energifylld, fokuserad och drivande. Redan nu efter bara en kort tid hos oss har hon fångat upp en massa jobb och tar utan problem sig an ytterligare. Att vid så ung ålder ändå visa så hög mognad och kompetens gör att framtiden är hennes att verkligen bara blomma ut i. Som person är Matilda den varmhjärtade, härligt sprudlande och kunskapstörstande individen. Hon sitter inte gärna still utan önskar gärna fart och fläkt i sin arbetsmiljö. Vi är så oerhört glada att hon anslutit till vår Skylite-familj och kommer älska följa hennes resa framåt, uppåt och rakt in i framtiden!
Kosar Fazal VALUEMAKER She delivers on time and that actually adds value. 
Kosar Fazal VALUEMAKER Good
Sima Taheri ENERGIZER Sima har fantastisk energi och sprider glädje till alla
Märit Johansson ENERGIZER Energisk och arbetar hårt i en branch där de flesta är män.
Karin Styrman ROLE MODEL Ett föredöme i hur hon medmänskligt och bestämt leder en utmanande IT-organisation med enom spännvid i personligheter och kompetens, i en verksamhet som ännu större spännvidd i personligheter och komptens!
Utan att tappa fokus på den enskilda individen och viljan att hjälpa sina anställda igenom en vardag som hela tiden förändras.

En riktig förebild i  att hantera utmaningar i en krävande miljö med hjälp av ett modernt ledarskap!
Aliya Sabir ENERGIZER Aliya jobbar dagligen med att inspirera ungdomar till att ta sig in i techbranschen (med fokus på entreprenörskap). Hon är en stor förebild för många därför att hon sprider inspiration och positiv energi till alla.
Sandra Palm SUPERSTAR Sandra har rekryterar över 100 personer till Carla sedan lansering för bara två år sedan, och är en stor anledning till att vi för andra året i rad blivit LinkedIn Top Startups. Med energi som ingen annan är hon med och får in otrolig tech-talang, med mångfald i fokus, in i en traditionell bransch. Väl på plats hos Carla märker man på en gång av Sandras energi varje dag, hon är drivande i "Glue team" som arrangerar events och aktiviteter för alla anställda, och är en klippa och en vän för Carlas anställda - vare sig det är ute i bilverkstaden i kungsängen, eller på huvudkontoret i stockholm. 
Therese Hagelin ENERGIZER Ett krutpaket som kommer in med massor av energi i olika sammanhang och som verkligen kan sprida den energin. Gör vad hon kan för att få andra att känna sig både sedda och hörda och försöker även i svåra situationer att lägga sitt åt sidan för att ge andra möjlighet till bättre förutsättningar. 
Josefine Hovmark ROLE MODEL She is the best!
Catta-Rina Nordensson Hallén VALUEMAKER Catta brinner för att leverera enastående service och prioriterar alltid våra kunders behov. I arbetsdagens mest utmanande situationer lyser hennes största styrkor upp: struktur, precision och en smittsam lugnande effekt till hennes omgivning. Som kollega är hon alltid redo att erbjuda sitt stöd och sin vägledning, samtidigt som hon fungerar som en förebild och ledare för våra mindre erfarna medarbetare.
Therese Sinter ROLE MODEL Som den som startade #addher nätverket kan jag inte komma på en bättre Role model är Therese. Hon drar alltid en lans för kvinnor i IT-branschen och jag är väldig stolt att jobba med en förebild.
Therese Johansson SUPERSTAR Therese är en lysande stjärna! Hon förflyttar sig snabbt mellan strategiska frågeställningar och   komplexa arbetsflöden, faciliterar workshops och tar fram informationsmodeller - allt på samma höga och imponerande nivå. 
Effie Lundmark Gkanidou VALUEMAKER Effie går från klarhet till klarhet när det gäller att ta sig an vilken utmaning som än kommer i hennes och teamets väg. En trygg, positiv ledare med lösningsfokus och skärpa som en kniv. 
Greta Sjöbom ENERGIZER Hos Greta sitter ingenting fast. Snabb som en vessla och alltid glad. Jag kan inte komma på någon med högre energinivå än Greta. Det är en fröjd att jobba med henne.
Annelie Damberg  SUPERSTAR En Superstar är en person som kan allt och där kvalar Annelie in. Tänk att kunna vara både en supertekniker och en superdesigner. Kombon är helt unik. Annelie är super!
Caroline Kallin ENERGIZER Caroline är otroligt kunnig och duktig på att sprida sin kunskap på ett inspirerande och lättförståeligt sätt. Caroline sprider glädje och entusiasm samtidigt som hon får alla att reflektera över balansen i livet. Caroline lyckas få många att må bättre på både arbetet och fritiden.   
Marie Gantz ROLE MODEL Marie är en varmhjärtad och vänlig person med en bred kunskap. Hon spelar en nyckelroll i att främja effektivitet och utveckling inom IT med verksamhetens behov i fokus. Marie förenklar det komplicerade och driver på utvecklingen. Med sina starka ledaregenskaper engagerar och motiverar hon andra. Hon är också en mycket trevlig kollega i branschen som jag uppskattar!
Emma Didriksson VALUEMAKER Emma är en sann Valuemaker som alltid levererar och blir uppskattad av både kunder och kollegor. Emma har en fantastisk förmåga att snabbt sätta sig in i nya situationer och hitta bra sätt för att alltid nå målet. Emma är en mycket bra förebild som det alltid går att lita på. 
Johanna Holmlund VALUEMAKER Johanna är en sann Valuemaker som alltid har fokus på den bästa och enklaste tekniska lösningen. Johanna har imponerande koll på möjligheterna i SharePoint och vill alltid skapa värde. Johanna har ett fantastiskt driv och vill alltid komma framåt. Det är alltid en sant nöje att få arbeta med Johanna. 
Karin Sjöö Åkeblom  ROLE MODEL Karin har sedan första dagen jag träffade henne varit en inspiraiton för mig, inte bara för att hon verkar i techbranschen utan för hur hon är som människa. Framförallt för att hon är ödmjuk till livet och alla i sin närhet samtitigt som hon är så oerhört stark och driven. Trots att hon är stark vågar hon visa sårbarhet och delar öppenhjärtligt med sig av sina erfarenheter och genom det skapar hon goda och tillitsfulla relationer. Hon visar vägen för andra, coachar och är en inspirationskälla. Karin är en mycket viktig person för näringslivet och techbranschen i Luleå, för att hon är engagerad, vill skapa skillnad och har ödmjukheten att lyfta andra kvinnor till strålkastarljuset. 
Neha Datta VALUEMAKER We are working on same project since last two years.
During this time I have observed that Neha has delivered continuously and taken up to take more responsibilities. She has acquired new skills during this tenure to achieve changing requirement from client side. She is also helpful to others in team for technical issues.
Fanny Ejlertsson SUPERSTAR You are rocking as usual. Keep up good work.
Pinky Ray ROLE MODEL Pinky is a remarkable individual whose contributions are truly exemplary. I’m grateful to have her as a mentor. She is an inspiring leader, a dedicated mentor, and a tireless advocate for diversity and inclusion in the tech world. She has an ability to see opportunities where others see challenges, and she is a leader, a visionary who challenges the status quo. I wholeheartedly recommend Pinky for the Role Model category in recognition of her outstanding achievements as a leader/mentor. Her story is one of inspiration and empowerment, and I believe she is a deserving candidate.
Fanny Ejlertsson  SUPERSTAR Fanny is a shining star in the IT universe, a passionate expert whose brilliance radiates far and wide. Her knowledge, curiosity, and willingness to share her expertise make her not only an asset to the IT industry but also a beacon of hope for its future. Recognizing her accomplishments with nominating her in category SUPERSTAR is not just a form of acknowledgment but a celebration of the ideals we all aspire to in the world of IT. You are a true star Fanny and I’m so grateful to have you as a colleague. Keep shining! 
Louise Ängré VISIONARY She’s an inspiration to other people at my office as she works hard and inspires other people to go forward with their ideas, that you shouldn’t be afraid to try.
She’s also visionary in the sense that she makes other women feel like they can do more (if they want to) and helps out with how you could do that.
All in all, she’s a person who has visions and actually follows them through, I think she’ll go far.
Christine Wiig Abrahamsen VALUEMAKER Fantastisk kvinna som skapar värde och behandlar kollegor på bästa sätt
Ulla Wikström VALUEMAKER Ulla har alltid ett driv framåt, är inte rädd för att dra i de jobbiga frågorna samtidigt som hon har en stark förmåga att få teamet med sig på ett inspirerande sätt.
Zilan Amir VALUEMAKER Zilan förtjänar världens bästa pris för de insatserna hon gör, både för sina kunder och för företaget hon jobbar på. Hon sträver konstanst efter att förbättra sig själv och andra men med glädje som arbetsmetod. Hade svårt att välja vilken kategori för hon skulle kunna vinna allihopa i min mening
Leila Ershad ROLE MODEL She becomes a role model with her fighting spirit and constant self-improvement.
Linnea Elebring ENERGIZER Linnea utmärker sig som en energizer på Sogetis kontor i Linköping. Hennes närvaro är som en ständig ström av positivitet som lyser upp arbetsplatsen. Hennes förmåga att kombinera professionellt skicklighet med ett upplyftande humör gör att hon är perfekt som projektledare.

Vid kundmöten är Linneas entusiasm och engagemang smittsam. Hon förstår att teknik inte bara handlar om siffror och system, utan även om människorna som använder och skapar dem. Linnea sprider inte bara glädje i möten men även i hennes förmåga att få alla att delta i en spontan planka-utmaning under fikarasten. Det är dessa små, enkla handlingar som bygger en stark teamkänsla och en gemenskap som är svår att hitta någon annanstans.

Det är sällan man ser någon uttrycka ren glädje så öppet som Linnea gör, tex när hon med en klackspark visade sin glädje över ett väl genomfört möte – en handling som både visar hennes passion för sitt arbete och visar kontoret att det är ok att visa sina känslor.
Atanasia Giouleka ROLE MODEL Atanasia är en stark inspiration som har en förmåga att se, lyfta och inspirera. Hon engagerar och får kvinnor inom IT-branschen chansen att ta plats. En riktig förebild. Hon vägleder och visar andra kvinnor inom IT-branschen framåt och ger alltid den feedback som behövs för att vi ska känna oss sedda, hörda och vilja utveckla oss och fortsätta briljera inom tech!

Atanasia har en förmåga att leda, som är i hennes natur. En förmåga att visa vägen framåt och inte lämna någon bakom, alla kvinnor ska med!
Martina Gustafsson VALUEMAKER Martina är en riktig value-maker som sprider energi och resultat varje dag på arbetsplatsen. Inte nog med det, lyckas hon få med resten av teamet att vilja sträva efter sina mål. När Martina är på kontoret, då vet vi att vi kommer ha en riktigt positiv dag. Hennes energi sprider sig och motiverar oss andra. Just därför är Martina precis den personen man vill ha i sitt team. Martina kavlar alltid upp ärmarna och kör! En riktig motivations spridare!
Elin Sommer SUPERSTAR Elin är en riktig Superstar! Hon är en passionerad, nyfiken och påläst projektledare som gärna går in på djupet. Hon har kunskaper som är svåra att hitta och henne vill man gärna lära sig mer av. Hon är också en person som gärna delar med sig av sin kunskap och sprider motivation bland team-medlemmarna. 
Anna Wård ENERGIZER Anna är kontorets energiknippe! Hon är full av energi som är saknad, när hon inte är på kontoret. En team player som gärna ser till att alla trivs oavsett om det är i projekt eller på kontoret. Hon sprider glädje och en lugn känsla på kontoret. Hon är verkligen en person som kontoret inte hade varit sig likt utan henne.
Brittany Villegas ROLE MODEL Jag nominerar Brittany Villegas, CEO of Coding for Immigrants, för hennes enastående insatser inom IT och teknik. Hennes dedikation och passion för att skapa möjligheter inom teknikvärlden för immigranter är beundransvärd. Brittany har genom sitt ledarskap och engagemang förändrat livet för många genom utbildning och karriärmöjligheter. Hennes arbete är en inspirerande förebild för branschen och visar hur teknik kan vara en kraftfull kraft för inkludering och mångfald.
Kirsten Belin  VALUEMAKER Kirsten är en techkvinna som levererar snabbt och inspirerar alla omkring sig att ta gemensamt ansvar för utvecklingen. Hon är som vatten, flexibel och målmedveten, övervinner alla hinder. En sann förebild och värdig kandidat för denna utmärkelse.
Raiman Darman SUPERSTAR Jag är stolt att nominera Raiman till AddHer Awards SUPERSTAR-kategorin. Hon är en verklig 'rising star', en passionerad och ambitiös individ som konsekvent imponerar oss med sin kunskap och nyfikenhet."
Lisa Hjort ROLE MODEL Lisa är en förebild i sin roll som chef, kollega och människa. Hon har en förmåga att med fingertoppskänsla väga mellan att vara ledare och att vara vän. Hon driver med engagemang uppgiften att kratta manegen för sina anställda och skapar bästa möjliga förutsättningar för dem att utvecklas, utmanas och trivas på sin arbetsplats. Lisa är en glädjespridare som med hög integritet bygger relationer på ett inspirerande sätt. Alla borde få förmånen att ha en kvinna som Lisa vid sin sida som vän, kollega eller chef. 
Emma Berger ENERGIZER Emma har jobbat fram ITAB Groups webbplats och kommer till varje möte, varje dag med en energi som smittar av sig på allt och alla. I en traditionell organisation med traditionella strukturer har Emma rört om på ett alldeles fantastiskt sätt. 
Brittany Villegas SUPERSTAR She is amazing and does so much for immigrant coding community without any financial benefit for herself. 
Madelene Norlin ROLE MODEL Madelene är ett av våra senaste nytillskott på kontoret. :)
Hon kliver in med ovärderliga erfarenheter och kompetenser från tidigare tjänster, med en otroligt skön energi och glädje; nyfiken, trygg och med positiv inställning.
Bjuder på sig själv och sina kunskaper och erfarenheter. Bidrar, äger sin plats och känns så självklar i gruppen från första stund! Ser, lyfter och bekräftar sin omgivning, skapar energi till alla runtomkring. Henne vill man lära mer av, "hänga med" och ha med i gänget!
Madelene - du inspirerar och engagerar! Tack för den energi och kunskap du sprider!
Amanda Sterner SUPERSTAR Amanda är alltid nyfiken på alla coola saker man kan göra med ny teknik och delar gärna med sig av vad hon lär sig. En riktig superstar helt enkelt!
Pernilla Palm VALUEMAKER Pernilla är alltid nyfiken på att lära sig nya saker, och inte heller rädd att kavla upp ärmarna för att göra saker själv. Vet hon inte hur hon ska göra ställer hon massor med frågor för att lära sig för att sen själv driva igenom det. 
Maria Dahlström VISIONARY Maria har lång erfarenhet från IT/Techbranschen med ett stort intresse för den senaste tekniken. Hon följer utvecklingen och delar glatt med sig till sin omgivning om alltifrån agil transformation till AI. Hon har ett fantastiskt sätt att inspirera och sprida sina kunskaper och tackar aldrig nej om frågan ges till kompetensöverföring av olika slag - som kollega eller mentor - innanför kontorets väggar eller inom branschen. Det är en ynnest att få ha dig som kollega Maria och jag försöker ta alla tillfällen jag kan att lära och inspireras av dig!
Tack Maria för att du är du och delar med dig av dina ovärderliga kunskaper inom IT och Tech! 
Sara Bäckström  VALUEMAKER Sara är nån jag har haft i min periferi i flera år och sett hon båda gör bra saker hos kund men också internt! Jag är glad att jag fått komma in i Saras värme och hoppas jag får vara kvar 😏😎! 
Sephorah Graves Eriksson VALUEMAKER Sephorah är verkligen en valuemaker!
Hon har alltid koll på läget med en otrolig känsla för vad som behövs, hur och vad som ska levereras och gör det högklassigt med värde och kvalitet - Vilket ger nöjda kunder och medarbetare. Det hon ansvarar över och arrangerar blir alltid mycket bra - från medarbetarsamtal, kontors- och kundträffar till event. Hon ser helheten och säkerställer att detaljerna fungerar.
Sephorah är driven, närvarande, tar sig tid, stöttar och följer upp. Hon skapar team med arbetsglädje som tillsammans tar gemensamt ansvar och når målet. Inget verkar någonsin för svårt för henne och tillsammans med Sephorah känner man sig trygg, säker och stark. Sephorah bygger dreamteam!
Sephorah - Tack för allt jobb du lägger ner för att göra vardagen bättre för oss andra! Det ger energi, skapar goda förutsättning och underlättar för oss andra att kunna leverera och göra bra ett jobb!
Neha Datta VALUEMAKER Neha is passionate about creating good environment at work and deliver quality deliverables.
She is very active contributor in team and always helps others in team.  She work on new technologies and take challenges, she is get goer in the team. 
Malin Unger ROLE MODEL En person som är född till att vara ledare och som agerar ledare på ett modernt sätt. Smart, omtänksam, resultatdriven, strategisk och empatisk. En av de absolut bästa jag arbetat med (och jag har arbetat med många!).  
Sandra Rivas ENERGIZER Sandra är nyanställd och kom in på vårt kontor som en virvelvind! Hennes energi smittar av sig och det är omöjligt att inte bli peppad när hon är i rummet. 
Carina Waller Fredriksson VALUEMAKER Carina är otroligt kompetent och samtidigt ödmjuk. Hon har en förmåga att få kunden och sina kollegor att känna sig trygga i leveransen och gör de komplicerade sakerna enkla att förstå. Det är ett sant nöje att jobba med Carina!
Therese Ahlström VALUEMAKER Therese är en doer som styr upp och fixar och trixar så att kunderna alltid ska vara nöjda. Hon leder team och hittar alltid nya processer för att arbetet ska bli så smidigt och effektivt som möjligt. 
Sofie Jakobsson VALUEMAKER Det finns inget som Sofie inte klarar av! Med både gedigen kompetens inom IT och en fantastisk förmåga att bygga relationer, skapar hon värde för både kunder och konsulter. Hon får personer att känna sig sedd och med henne på kontoret är god stämning ett faktum - alla borde ha en Sofie i sitt team! 
Hannah Krron  VALUEMAKER Hannah är ödmjuk och inkännande och ser till att stötta sina uppdragsgivare på bästa sätt. Hon utstrålar kompetens och trygghet
Jenny Vestin ENERGIZER Jenny är socialt geni personifierad! En lagspelare ut i fingerspetsarna som med sitt engagemang och energi får alla i sin omgivning att känna sig med i matchen. Aldrig en tråkig dag när du får jobba tillsammans med Jenny.
Maria Lindberg SUPERSTAR Maria stämmer egentligen in på alla nomineringskategorier! Hon är en stjärna och sticker ut på så många sätt. Få besitter hennes breda kompetens inom så många områden och få är så engagerad och givmild med sin tid, stöd och kompetens. Hon är en teamplayer av rang som alltid tar sig tid och hjälper till om hon kan. Hon drivs av att skapa värde för andra och har koll hela vägen fram till målet. Jag är så glad att jag fått förmånen att lära och jobba med dig, du är fantastisk på så många sätt!
Elin Öberg Mårtenzon VISIONARY Elin är en frontfigur inom HR-tech och driver med passion frågor kring rättvis rekrytering och AI. Genom flera initiativ kring etisk AI visar hon också vägen för hur ansvar kring ny teknologi skall tas. Elin är en sann innovatör som bryter ny mark med banbrytande teknologi och hennes passion att använda teknik för att förbättra arbetsmarknaden för alla jobbsökare är enastående och inspirerande. Elin är en modig ledare, en visionär och en förebild för kvinnor inom både teknologi och entreprenörskap.
Malin Unger VISIONARY Malin is one of the best leaders with vision & entrepreneur. She has who has ability to imagine, plan, or think about the future with creativity and innovation. She is driving factor for future growth with a strong sense of purpose and a long-term perspective. She also supports to take leads by her team members. 
Swagatika Jena SUPERSTAR Swagatika is typically exceptionally talented, skilled, or accomplished in her domain. Clients appreciates her very much for her deliverables and managing different challenges in many situations. She drives meetings/discussions with full attention and then follow up on pending actions. She is known for exceptional performance, charisma, or impact, which sets them apart from others. 
Neha Datta VALUEMAKER Neha is innovating, problem-solving, providing valuable services and also contributing positively to many particular situations at client site. Her client manager has appreciated her for her active involvement in many cases/situations. A very fast learner and a good coach for her team. 
Sonja Thi VALUEMAKER Sonja är en otroligt driven tjej med mycket "Go!" i sig, som samtidigt är omtänksam och lyhörd med sina kollegor. En bra balans mellan drivkraft och "people skills" helt enkelt. Hon är aldrig rädd för att grabba tag i projekt eller problem och koppla samman just de människor som behövs för att ta en fråga frammåt och är en av de första att räcka upp handen och säga "Dethär går, nu kör vi!".

Jag skulle vilja nominera Sonja för den insatsen hon gjort för att lyfta och ta Team Workflow frammåt i Solna. På en väldigt kort tid har Sonja satt sig in i teamet och burit våra problem som hennes egna, samt inspirerat hela gänget att bli mer frammåtlutade. 
Angelica Händel VISIONARY Angelica har koll på tekniken, passar riktigt bra i sin roll som teamchef och tech manager, och sprider en härlig värme bland sina kollegor. Jag hade nöjet att jobba på samma kontor som Angelica, och kan konstatera följande: Hon sprider kunskap, förespråkar nytänkande och pratar engagerat om nya, spännande lösningar för sitt team. Hon är helt klart en person som inspirerar. Heja henne!
Kristina Helldal VALUEMAKER Åh, var ska jag börja nånstans? Kristina är testledare, kravare och en problemlösare. Ett samtal med Kristina leder ofta till en bra lösning oavsett problem. När hon testar hittar hon förbättringar som för andra är svåra att hitta, hon är med i hela utvecklingsprocessen och bollar lösningar med oss utvecklare. Hon har även ett tekniskt perspektiv, som gör henne till en ännu vassare problemlösare. Hennes skratt smittar av sig, man har kul ihop med henne och det är alltid givande och insiktsfullt att bolla idéer med henne.
Annelie Damberg SUPERSTAR Annelie är riktig superstar, en unik person med så många förmågor. Hennes oerhörda spann av kunskap och kreativitet gör att hon löser och utför allt som kommer i hennes väg. Hon är snabb som blixten och gör det enklare och smidigare för oss andra. 
Karolina Rinnau Widding ENERGIZER Karolina är en riktig solstråle som lyser upp hela kontoret! Med ett leende på läpparna tar hon emot alla kollegor, nya som gamla och bjuder in till samtal och roliga historier som lämnar alla med en varm känsla. Hon bjuder mycket på sig själv vilket får alla runt omkring sig att känna sig trygga och inkluderade i kontoret. Hon är en teamplayer som alltid ställer upp om man känner sig vilse och behöver vägledning samtidigt som hon inte tvekar på att dra till sig nya kunskaper från seniora kollegor.
Karolina är helt enkelt en riktig energizer, om alla kontor hade en Karro skulle mångas dagar bli mycket bättre ❤
Margarita Sallinen SUPERSTAR Driven informationsäkerhetskonsult som med nyfikenhet och djup kunskap inom cybersäkerhet, försvar och kontraterrorism informerar och hjälper företag och organisationer till en säkrare vardag. Margarita är en "rising star" som också öppnar ögonen hos våra ungdomar när hon föreläser i öppna forum, både vad gäller framtida arbetsmöjligheter inom IT men också hur de ska tänka och agera i sitt liv på Internet.
Viveca Viso VALUEMAKER She is truly an astounding and brilliant woman who leverages her privilege to ensure all women get a seat at the table. She makes funding, work, support, and projects happen for all womxn by being a single source of knowledge, expertise, and support herself.
Sofia Weiss ROLE MODEL Sofias brinnande intresse och nyfiken för IT har alltid berört, inte bara mig utan även alla kvinnor runtomkring som är nyfikna på att komma in i IT-branchen. Hon har alltid uppmuntrat när det funnits osäkerheter och visa upp vägen för oändliga utvecklingsmöjligheter. 
Jenny Lindmark ROLE MODEL Jenny är en ledare som får sina kollegor att känna sig sedda och uppskattade i vardagen. Hon är en doer som inte är rädd för att ta sig an alla utmaningar och sprider en värme på vårt kontor. 
Marta Sundell ENERGIZER Marta är en social ledstjärna av rang! Hon är genuin, ärlig, entusiasmerande och inkluderande som person. Hon är glad, positiv och har en varm energi som påverkar mig otroligt positivt samtidigt som hon är engagerad, påläst och imponerande kompetent i sin profession. Jag lär mig saker av henne hela tiden vilket jag är så tacksam för och hon har den där förmågan att smitta av sig kunskap på ett vänligt och charmerande sätt. Stolthet och glädje är bara en bråkdel av det jag känner att få ha en kollega som hon. Det är så givande, roligt och okomplicerat att jobba med dig Marta, du är fantastisk!!
Tina Ottosson VALUEMAKER Som informatör för enheten Friluftsliv, kulturarv och konst där bland annat Örnsköldsviks museum och konsthall ingår jobbar Tina med att sprida information om natur och kultur till
kommunens innevånare. Genom att jobba med digitala kanaler blir informationen
lättillgänglig och sprider både inspiration och kunskap.
Tina skapar värde för Övik varje dag. 
Frida Knutsson ROLE MODEL En viktig kugge i att framtidssäkra Örnsköldsvik. Genom att ta tillvara på potentialen för innovation mellan företag och branscher driver Frida tillsammans med övriga i  Innovationsbolaget hela Övik framåt. 
Maggie Berglund VALUEMAKER Som nyanställd kan det kännas nervöst och det är lätt att känna sig vilsen. Maggie är otroligt duktig på att få andra människor att känna sig välkommen, medräknad och bekräftad. Hon fångar upp osäkerheten och gör personen trygg, hon ser när vi är vilsna och vägleder oss då rätt. Hon är glad och varm och gör pirret i magen till en rolig och utvecklande känsla istället. Hon är en organisatör utan dess like, som genererar en strukturerad arbetsmiljö för oss alla. Hon kompromissar aldrig med kvalitet trots mängden arbete. Hon håller högsta klass på effektiv och tydlig kommunikation vilket gör att jag alltid känner mig välinformerad och ständigt medräknad. En valuemaker som jag inte kan vara utan!! Maggie, du är en stjärna!!
Karin Sannerud ROLE MODEL Som en sann förebild främjar Karin en kultur av samarbete, kunskapsutbyte och lyhördhet. Hon är en fantastiskt kompetent UX-designer som generöst delar med sig av sin kunskap och skapar en inkluderande miljö där alla frågor är välkomna. Trots hennes senioritet värderar hon andras åsikter och kunskap, är ödmjuk inför att lära av både seniora och juniora kollegor, och lyfter de hon har runt sig. Karin är också kraften bakom en blomstrande community som förenar UX-designers på företaget och skapar en trygg och öppen plats att dela erfarenheter. Tack för allt du bidragit till!
Viveca Viso VALUEMAKER En inspirerande kvinna som vågar ta nya vägar, lär sig på vägen och lyckas nå målet och på vägen även utveckla och lyfta sina medarbetare. 
Josefin Kokko Ekholm VALUEMAKER Josefin has been the lead recruitment specialist for several teams in PU South during the past couple of years and our collaboration has been extremely smooth, rewarding, to-the-point and thorough. In search for the best outcome possible, Josefin does research about the team's area of expertise, she even challenges the team managers for adjusting their recruitment criteria and enhancing their interview skills, she is also very proactive when it comes to reshaping the job ads & processes around them. Thanks to Josefin's tireless efforts, we have observed a lot more number of job applications coming in after following Josefin's review and recommendations. Also Josefin is extremely patient, flexible & understanding.
Maria Israelsson ROLE MODEL Maria ser och bryr sig om alla i sin omgivning, hon är hjälpsam och prestigelös. Har en lång erfarenhet i olika roller inom branschen. Hon är generös, rolig och påhittig! Jag beundras över hennes beslutsamhet och hur strukturerad hon är. När man tror att man glömt något har Maria tänkt på det, hon har koll! Det är sånt GO i henne!
Du ger andra både glädje och inspiration! Definitionen av en Role model får mig att tänka på dig, du är grym i alla lägen! Så glad att få ha dig som kollega och förebild!
Madeleijn Perjos ROLE MODEL Få är som Madeleijn! Hon är en idéspruta med massor av energi som är fantastiskt på att lyfta kvinnor i alla branscher. Madde är en sån som får saker att hända och det är inspirerande att se hennes glöd och framåtanda. 
Zeynab Habib ROLE MODEL Zeynab is an incredible woman and co-worker in IT & Tech. She is a great inspriration to other women and was so brave to start up her own company, leaving a secure job while having small child at home, in the middle of a pandemic. She is a great leader always spreading her positive energy and passion for diversity and inclusion. Zeynab is a compassionate leader who lifts others and never leaves anyone behind. 
Maria Dahlström SUPERSTAR Agila arbetssätt. SCRUM. SAFe. Dessa ibland vitt skilda men samtidigt tätt sammanlänkade metoder som fler och fler företag eftersträvar är något Maria med energi och glädje verkligen behärskar tillsammans med hennes glimt i ögat och underbara energi.

Maria är otroligt senior och kompetent inom sitt område och anses av många vara en av de främsta inom sitt område i Sverige.

Att hon även mäktar med att hålla föredrag och utbildningar är otroligt inspirerande.

Man lär sig mycket av Maria och ynnesten är att få jobba ofta tillsammans med henne!
Josefin Kokko Ekholm ENERGIZER Josefin works tirelessly for other people, making sure they feel safe and heard. She is the type of person who effortlessly includes everyone in every conversation, listening to what they have to say and making sure they feel cared for.

I have rarely met someone who shares as much positive energy with everyone around her as Josefin. In her work as a recruiter, listening in on her first contact with candidates it becomes readily apparent that this radiates to them, giving an instant feeling of comfort and security throughout the conversation.

As a new joiner to Capgemini, I had the pleasure of learning my role with Josefin as one of my guides. Never have I felt more secure in asking questions, making mistakes, or asking for support.

It is a privilege to work with someone like Josefin. I therefore nominate her in the category Energizer, a perfect fit for someone who makes everyone feel like they belong.
Annika Lindqvist ENERGIZER Annika lyser både som person och som professionell förebild. Med sin positiva och energigivande attityd finns inga problem, bara möjligheter. Levererar kvalitet och värde ute hos kund lika mycket som hon inspirerar och peppar hemma på kontoret. Annika är en stjärna. 
Ingrid Andersson ENERGIZER Ingrid är för mig en självklar ENERGIZER! Man möts alltid av omtanke och värme när man träffar henne. Hon är nyfiken och intresserad!
Framåtlutad och engagerad i det hon tar sig an. Ingrid sprider både positiv energi och mycket glädje i sin omgivning! Du är grym!
Malin Allard ROLE MODEL Malin inspirerar mig som mentor och förebild inom IT-branschen och för hennes brinnande engagemang för inkludering genom sitt arbete på Unicus, ett konsultbolag för konsulter med autismdiagnos. Hon delar gärna med sig av sin kunskap som mentor och vägleder på ett väldigt personligt, engagerat och ödmjukt sätt. 
Sephorah Graves Eriksson ROLE MODEL Vår informella ledare är kontorets egen Wonder Woman. Hon har den perfekta kombinationen av teknisk expertis och ledaregenskaper. Hennes inspirerande råd och stöd går bortom det tekniska och omfamnar hela personen. Hon är som den kärleksfulla gurun i IT-skogen som visar oss vägen med visdom och passion. En förebild helt enkelt! 
Anusmita Tila ROLE MODEL Anusmita is THE definition of a role model! She embodies competence, empathy, and true leadership, setting a shining example for those fortunate enough to work with her. She’s my one and only role model. I have so much to learn from her. She inspires me every day. Wherever she leads I follow.
Ulrika Holmgren  VALUEMAKER Hon får oss alla att förstå vikten av strategiskt samarbete och att tillsammans nå våra mål. Att ha henne som ledare är som att ha en pålitlig partner i framgång, och kunderna känner lika. Hon är dirigenten i kontorets IT-orkester; den som får oss alla att spela i harmoni och skapa de mest magiska ljuden. Hennes förmåga att få alla att dra åt samma håll är inspirerande.
Rose Azul  VISIONARY Rose is THE definition of a visionary. She is innovative, often come up with creative ways of doing things. She is driven and an excellent facilitator in sustainability workshops and is participating AND leading many initiatives within Capgemini. She’s making lots of positive impacts within the organization and such a pleasure to work with!
Tiffany Lebreton  SUPERSTAR Jag vill nominera Tiffany Lebreton till årets Superstar. Tiffany har utvecklats från nyutexaminerade systemutvecklare till en riktig stjärna under det år som vi arbetat tillsammans. Tiffany är noggrann, engagerad, kompetent och tar ett stort ansvar för arbetet. Hon kommer med egna idéer och initiativ som lyfter hela teamet. Hon är också lite av en ordningsperson som ser till att kollegorna håller rätt fokus och följer fattade beslut. Tiffany är verkligen en upcoming rising star som kommer att nå hur långt som helst. 
Sofie Jakobsson SUPERSTAR Alla borde ha en Sofie som kollega! Hon är generös med sin kunskap och finns alltid där med en hjälpande hand. Med sin kreativitet och inspirerande och engagerande sätt sprider hon positiv energi. En superstjärna helt enkelt!
Luisa Emme ROLE MODEL Luisa is an exceptional colleague, supervisor and Tech advisor. Besides her excellent technical skills and ability to deliver, she makes sure she creates a safe environment for others to learn and grow. She values learning and upskilling and is also keen on improving herself as well. She both seeks actively feecback and is not afraid to provide feedback - good and constructive- for her teams to improve and learn. On a daily basis she works as a Tech lead of tech leads in a multicultural environment and receives great feedback both from customer, colleagues and supervisees. A clear Future Leader!
Caisa Eriksso ROLE MODEL Caisa är en lysande stjärna av engagemang och drivkraft. Hon är mån om de hon har omkring sig och genuint intresserad av andra människor. Caisa har förmågan att balansera deadlines, målbild, krav med en omtänksam och varm känsla för hennes anställda. Alltid öppen för samtal och generös!
Mäjt Wik VISIONARY Mäjt tillför ny kunskap och insikter inom verksamhetsutvecklingen genom digitalisering inom vården. Hon är del av den digitala transformationen inom vård-Sverige. 
Nicola Lindgren SUPERSTAR Nicola is very passionate about testing topics! Whether it's hard- or soft skills she asks important questions and brings up topics from the testing community. She is not afraid to share her own experiences, even the bad ones. Nicola is not only sharing with the ones working near her, but speaks up and inspire on both LinkedIn and You Tube.
On top of that Nicola engages in upcoming test stars by mentorships.
Nicola has the courage to stand up, stand out and be a shining female superstar!  
Charlotte Tyldhed ROLE MODEL Jag har aldrig tidigare stött på en person med sån perfekt balans mellan total expertis inom sitt breda fokus och den känslomässiga personliga delen av hennes arbete. Hon arbetar bredd inom hela vår organisation och är en viktig spelare i alla delar. Detta gör hon dels för att kollegor ständigt efterfrågar hennes expertis. Men också självmant på grund av hennes genuina intresse för produkt och organisationsutveckling. Allt detta vid sidan av att också vara otroligt omtyckt som person, ständigt närvarande för anställda med ett öra eller öga öppet för stöttning.
Margarita Andersson ROLE MODEL Margarita is a strong woman that not only has a long experience in IT but also had the courage to enter the man dominated IT business as self-employed. On top of that Margarita has the surplus and energy to mentor and cheer for new women entering IT. She is indeed a role model with bones in her nose!
Neha Kapur VISIONARY Neha has been one of the front runners in keeping a track of the Technology trend and come up with innovative solutions and suggesting to customers to solve their real time business problems. She has been constantly engaged and appreciated with and by the client for her views and ideas and implementations. Its an honour to have her as part of the team.
Anna Gamalielsson VISIONARY Anna has build up and is running a Test Center, inspiring via linkedIn, speaking at events and mentoring others - if that's not being a visionary, what is! 
Anna Olsson SUPERSTAR Anna is a clever tester!! With her background in development she excels in thinking out technical solutions to support her testing and she is happy to share her knowledge.
Amanda Andersson VALUEMAKER Precis som beskrivningen av en Valumaker lyder så är Amanda en person som lyckas få alla att ta gemensamt ansvar och tillsammans nå målet och detta gör hon på ett inkluderande sätt. Amanda ger sig aldrig och ser till att målet nås oavsett hinder hon stöter på. Amanda lyckas på något sätt vara tuff samtidigt som hon är väldigt ödmjuk. Detta gör att hon på ett magiskt sätt lyckas få sina teamkollegor att gemansamt sträva mot att nå resultat, detta gäller oavsett vilket projekt Amanda driver. För mig är Amanda en starkt lysande kvinnlig stjärna på IT-himlen, hon kan gå hur långt som helst.
NEHA DATTA VALUEMAKER Neha is an amazing team player and always enthusiastic. She is good at technical skills and  functional prospects. She also helps colleagues in there task. She handles problem coordination with the queries and incidents created by the application and stakeholders in Purchase and Supplier delivery team.  Neha is now selected as MFT code reviewers for the entire delivery team, this shows her leadership skills. 
Neha Datta VALUEMAKER She motivates her teammates and is always approachable. She takes up every activities with full of enthusiasm and also shares amazing ideas often. She has great leadership qualities.
Neha Datta VALUEMAKER Neha shares great innovative ideas every time. She is doing great job when it comes to team building. Delivering integrations ahead of time making the stakeholders happy
Neha Datta VALUEMAKER She is value maker to our team
Neha Datta VALUEMAKER She is very positive, nice and friendly co-worker, very pro-active in all activities(Work, Fun etc..) 
Neha Datta VALUEMAKER She is always ready to take on challenging tasks and make sure the things are working smoothly.
Also, the ability to manage the communication across the team is remarkable. Her inputs on the problems and innovative solutions really helps the team to solve the issue and add value to the deliverables.
Neha Datta VALUEMAKER Great team work
Anusmita Tila ROLE MODEL She is a role model with her achievements which provide a sense of empowerment and boosts confidence to other women to excel in their careers. With her experience, she offers advice in career progression, skill development and networking opportunities.
Neha Datta VALUEMAKER Neha always delivers with good quality and in time. She works fast and efficient, and it is no problem for her to handle many things at the same time. When she finds improvement areas, she brings it up with the team, it is always good to improve the processes. I appreciate when there is an open and supportive climate in the team and this she supports and is a part of.
She is also a valuable team member since she is supportive and do have a positive mindset and attitude.
Emma Jönsson ENERGIZER Emma is the most supportive and energizing team mate you can get! Her support is not limited to daily business but she take on new ideas with the same energy, dragging the team with her. 
Carina Solen VALUEMAKER Carina has very good management skills, attention to detail and ability to collaborate effectively. She maintains positive organizational culture with her leadership. She is real valuemaker.
Sanna Fagerström ENERGIZER Jag vill nominera Sanna Fagerström då hon är en stjärna att ha på bolaget. Både internt sprider hon god, glad och varm stämning och ser till att alla är inkluderade. En riktigt social person som är ödmjuk och som jag ser upp till.  Mot kund levererar hon 1000% och är en stjärna i sin roll!
Swagatika Jena ROLE MODEL I have worked with her in the same project. She is an amazing person and has great leadership qualities. She have always guided and motivated us for new challenges.
Soma Karmakar ENERGIZER Soma brings a very positive attitude and energy in the workplace. She is fun to work with and very much approachable. She is a team player and always very supportive.
Lee Lellky VALUEMAKER Lee to the IT wonder who turns challenges into triumphs and her knack for making things happen is truly inspiring. In a world of obstacles you are the IT trailblazer, carving paths and achieving goals with resilience. Cheers to the driving force who doesn't just manage responsibilities but transforms them into opportunities for success. Commendations for your unwavering dedication to creating substantial vale. Lee you passion is the driving force behind our shared success.
Åsa Johansen ROLE MODEL Åsa är en stark förebild som outtröttligt via Women in Tech gör en jätteinsats för att kvinnor ska välja IT/Techbranschen och att de också ska stanna i den. Hon är också en expert på att nätverka och synliggöra kvinnor. Tack för att du finns Åsa! #yourock
Enesa Nezirevic  ENERGIZER Enesa our scrum master is truly a powerhouse bringing not just efficiency but also a vibrant and positive atmosphere to the team. It's wonderful to have someone like her who elevate the work environment. She brings positivity and social finesse which really enhance the team dynamics.
Eva Näsholm ROLE MODEL Eva är en fantastisk, energifylld människa med tusen järn i elden. Jag vet inte var hon hittade tiden till att dessutom bli mentor i #addher, men till min stora lycka blev hon just MIN mentor. Hjälpen och stödet hon gav och ger mig har varit otroligt värdefullt när jag som helt ny systemutvecklare sökte jobb. Jobbet jag har idag kan jag helt tacka Eva för. Hon pushade mig att söka ett jobb jag aldrig själv hade ansett mig vara kvalificerad för. Hon hjälpte mig att våga. Hon har helt enkelt varit världens bästa coach.
Cecilia Nyberg ROLE MODEL Cecilia är varm, lyhörd och engagerad. Hon inspirerar med sitt mod, passion och förmåga att se, bekräfta och peppa alla i sin omgivning. Hon är den som tror på en när man behöver det som mest. Det är en ynnest att ha Cecilia i sin närhet. 
Madhusmita Rout VALUEMAKER Madhusmita is a real valuemaker  and plays a pivotal role in overseeing and driving the implementation of strategies, ensuring effective coordination among team members, and ultimately achieving organizational goals with a focus on successful execution.
Ingrid Mårtensson  SUPERSTAR Fantastiskt kreativ och lösningsorienterat engagerad chef. Teamet kommer först. Skapar en mängd aktiviteter bl a pepparkakstävling vilket skapar gemenskap och kreativitet. Gynnar oss alla
Zana Zgog ENERGIZER Zana bytte alldeles nyligen roll och lämnar det största av hål efter sig. På hennes avtackning dök till och med våra it-leverantörer upp och grät när de sa att Zana har vart den bästa av kravställare de haft. Hon har vart hård men respektfull och lyhörd. Tro inte att det gått smärtfritt, vi har haft enorma problem med leverantören och tuffa samtal och förhandlingar har pågått, ändå har hon kunnat skapa denna varma relation. Vi som haft henne som chef har kunnat lita på hennes ord och upplevt oss både sedda och uppskattade. En bättre konfliktlösare och mer engagerad chef har jag inte haft!
Tilda Nordin VALUEMAKER Tilda har djup kunskap inom både energiinfrastruktur, systemförvaltning och informationssäkerhet som tillsammans med hennes driv och entusiasm får både kollegor och ledning med på spåret. Tillsammans med allt detta, samt en framgångsrik coachande ledarstil, har hon fått ledningens fulla förtroende och uppnått verksamhetens mål med råge. Tilda har potential att bli en förebild i betydligt större sammanhang.
Sofia Sparr ROLE MODEL Sofia is an empathic and inspiring Team Manager and person who aims for everyone to succeed and evolve. She is truly a big support and she pushes and believes in her colleagues and makes them feel seen and heard. Sofia is genuine and stands by her word. 
Lee Lellky ENERGIZER What sets her apart is her unparalleled energy that makes her a driving force within the team.
Her ability to make everyone feel comfortable and have fun at work is exceptional.
Her soft nature, unmatched communication style and her willingness to lend a helping hand, she ensures that the team functions as a connected unit.
Her ability to connect with team members on a personal level creates a supportive and uplifting environment which is the BEST. The "Lee-Energy" she is called. 
Liselotte Winqvist VALUEMAKER Lotta, thank you for being a true VALUEMAKER! Your efforts in all that you do is always top notch. Your work is not only valuable but inspiring to those around you. Keep up the fantastic work, and I look forward to continuing the collaboration in the future.
Anna Nordenfelt ROLE MODEL Med sitt trygga och stabila ledarskap inom IT/Tech lyfter Anna alltid kollegor och medarbetare.
Hon har en förmåga att tro på allas bästa och ge alla möjligheten att bli sin bästa version.
Anna har en tydlig vision att i den offentliga sektorn förändra och bygga upp en organisation med starka, nyfikna och attraktiva medarbetare - till nytta för hela digitala Karlstad.
Helena Jonsson ENERGIZER Energizer är Helena Jonsson personifierad. Hon är en person som ger energi till ALLA runt omkring sig. För Helena är ingen utmaning omöjlig - hon ser möjligheter i allt och får med sig sin omgivning med sitt positiva och framåtlutande mindset. Hon har dessutom en förmåga att plocka fram det bästa hos varje individ och är aldrig sen på att lyfta upp sina kollegor. Jag känner mig lycklig lottad som har förmånen att jobba med Helena varje dag och vill verkligen både tacka och hylla henne för att hon är den hon är. Hon förtjänar verkligen att få höra hur viktig hon är för sin omgivning!
Tina Josty SUPERSTAR Excited to nominate Tina for the SUPERSTAR award, recognizing her exceptional contributions as a Test Manager.

Tina's role as a Test Manager extends beyond the traditional boundaries.
What makes Tina truly stand out is her insatiable curiosity. Eager to explore new techniques and areas, Tina consistently seeks opportunities to expand her knowledge. Her proactive approach to learning not only keeps her at the forefront of industry trends but also inspires others to embrace a similar mindset of continuous improvement.

Truly SuperStar!
Annette Ljunggren ROLE MODEL En bra ledare som visar både tillit och empati.
Kristina Nyström  ENERGIZER Katarina är en driven projektledare som det alltid är roligt att jobba med. Hon styr upp och ser till att det händer roliga grejer sprider glädje och trivsel runt omkring sig. 
Annette Ljunggren ENERGIZER Tar sig alltid tid, ser till personen i teamet, och har stort kunnande och erfarenhet från branschen.
Elin Sundfors SUPERSTAR Elin är nyfiken, kunnig och alltid sugen på mer kunskap. Hon är bra på att lära sig nya saker. Hon delar på ett mycket pedagogiskt sätt med sig av sin kunskap. Den här stjärnan kan bara flyga åt ett håll, uppåt! 
Malin Nilsson SUPERSTAR Det är med stor glädje och entusiasm som jag nominerar Malin Nilsson för utmärkelsen som Superstar. Malin har visat en enastående nivå av expertis inom sitt område och har kontinuerligt delat med sig av sina exceptionella kunskaper till sina kollegor och teammedlemmar.

Det är sällan man stöter på en individ som inte bara är en expert inom sitt område, utan också brinner för att dela med sig av sina kunskaper till andra. Malin har gått långt utöver förväntningarna genom att skapa en miljö där lärande och kunskapsdelning är centrala. Hennes förmåga att förklara komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt och uppmuntra andra att växa professionellt är enastående.
Lena Roos ROLE MODEL Lena har visat att det inte finns några gränser för vad man kan uppnå om man har passion och engagemang. Hon har inspirerat många genom sitt ledarskap, arbete och sin inställning. Hon är en förebild för många kvinnor som vill ta sig an utmaningar inom IT-branschen. Genom att vara generös med sin tid och kunskap har hon hjälpt andra att växa och utvecklas. Lena lever verkligen upp till devisen “sedd – hörd – bekräftad” och får en att känna sig uppskattad och värdefull. Hon är en stark förebild som många skulle vilja ha som mentor. 
Enesa Nezirevic ENERGIZER Enesa is a true team player, she is full of energy and your attention to detail and innovative approach to problem-solving have significantly contributed to the team. Your "can-do" attitude and willingness to go the extra mile have set a benchmark for all of us. Keep shining Enesa
Elin Persson ENERGIZER Elin is an ENERGIZER, she has a great sense of humor, she spreads positive vibes in the team and she always makes me smile even on a gray and rainy day.
Her dedication, passion, and ability to energize those around her make her an invaluable asset to the team around her. Keep shining Elin :)  
Nina Andersson SUPERSTAR Nina är väldigt kompetent, har bra koll på det mesta och är duktig på att dela med sig av kunskap och förklara så att man förstår. Hon är dessutom snabb med att hjälpa till om man behöver det och är inte rädd för att jobba extra eller på udda tider om det krävs.
Amanda Strandberg VALUEMAKER Besitter mycket kunskap om kunden, systemet och de verktyg som används i utveckling och förvaltning. På så sätt är hon en viktig tillgång för teamet och skapar stort värde för kunden. 
Tanja Georgsson VALUEMAKER Tanja is an individual who embodies qualities such as drive, ambition, a strong presence in dialogues, commitment to a common goal, and the ability to act as an inspirational leader. Tanja is not just someone who talks about change but actively takes steps to drive it forward. With ambition and unwavering determination, Tanja is a person who refuses to settle for the status quo and always strives to be better and do better.

One of Tanja's impressive qualities is her ability to be present in dialogues. Whether it's listening to others' opinions, offering guidance, or conveying ideas, she is always engaged and actively involved. Her presence in dialogues is not only uplifting but also essential for creating meaningful and productive collaborations.

As a leader, Tanja is someone who not only provides guidance but also leads by example by rolling up her sleeves and doing whatever it takes to propel her team and organization forward. She has an exceptional talent for gathering and engaging people around her.

Furthermore, Tanja is technically knowledgeable and readily shares her expertise. This combination of technical prowess and a willingness to share knowledge is incredibly valuable. Tanja delivers incredible value to those in her team, colleagues, and the organization she works in—a true valuemaker!"
Liza Tollmén VALUEMAKER Tar sig ständigt an nya utmaningar och lägger stor vikt vid sitt teams välmående.
Sofie Johansson ROLE MODEL Sofie är en grym ledare. Hon ser alltid till allas bästa och gör att man känner sig sedd och hörd på arbetsplatsen. Hon är inbjudande, upplyftande och utstrålar trygghet. Om det är någon som vet vad personalansvar innebär och dessutom hanterar det med bravur så är det Sofie. Med sitt ideella engagemang för IT-branchen så är hon dessutom med och aktivt jobbar för att göra den bättre och mer jämställd. En riktigt cool förebild helt enkelt.
Johanna Balogh ENERGIZER Johanna är en riktig glädjespridare! Förutom att hon alltid är på gott humör, skojar, bjuder in och intresserar sig för andra så driver hon flera roliga initiativ på arbetsplatsen. Hon är en stjärna på att ordna jobbfester, afterworks, filmkvällar och annat kul för att bidra till en starkare sammanhållning på arbetsplatsen. Hon är den som ser till att ingen äter lunch ensam, som välkommnar nyanställda in i gruppdynamiken och bjuder in till konversationer. Johanna är dessutom en av medgrundarna till konferensen Sketch and Build i Luleå. Genom att göra detta till verklighet så har hon bidragit till en gemensam samlingsplats för UX-designers och utvecklare i Luleå. Hon är alltså inte bara en solstråle och idéspruta, utan den som faktiskt ser till att genomföra saker och göra sina idéer till verklighet!
Emma Hägg ROLE MODEL Denna färgsprakande kvinna gav mig ett starkt första intryck när hon som ny teamchef för Nyköpingskontoret visade vart skåpet ska stå. Hon är driven, lyhörd, tar plats och har alltid ett leende på läpparna. Hon är en stark förebild för oss kvinnor inom IT-branschen då hon utöver sin roll på Sogeti driver eget företag och föreläser för att inspirera unga kvinnor att våga ge sin in i IT-världen. Emma är en riktig boss som banar väg för oss kvinnor i en annars rätt så mansdominerad bransch. You go girl! 
Marie Alexandersson VALUEMAKER Marie är en enastående IT-kvinna som på ett hängivet sätt levererar både synligt och osynligt värde i sitt dagliga arbete med digitala kanaler.

Marie är inte bara skicklig och tekniskt kompetent, hon är också en ödmjuk ledare som har förmågan att se varje individ, inspirera och samla dem kring gemensamma mål. Hennes prioritet är att alla i teamet mår bra och hon tvekar aldrig till att stå upp för andra. Marie personifierar begreppet prestigelös och hon gör alltid vad som krävs för att vi i teamet ska uppnå våra mål.

Marie är en förebild för beslutsamhet och uthållighet, och hennes förmåga att navigera och övervinna motgångar och labyrinter har varit avgörande för framgången i de projekt hon har drivit.

Hennes bidrag till webben och de digitala kanaler hon jobbar med går att mäta (och säkerligen väga i guld), men hennes bidrag till oss medarbetare och andra kvinnor som inspireras av hennes självklara ledarskap och "få jobbet gjort"-mentalitet är ovärderligt.

Marie lyfter alltid fram andra så det är verkligen inte mer än rätt att vi lyfter fram henne då hon är alldeles för blygsam för att ta åt sig äran för de framgångar hennes värdeskapande bidragit till.
Josephine Snäll SUPERSTAR Josephine Snäll personifierar modet att "våga" genom att hela tiden sträva efter mer kunskap, lära sig nya saker, stödja sina kollegor och överträffa förväntningar. Hon är en målorienterad lagspelare som inte bara uppfyller sina egna ambitioner utan även stärker teamet som helhet.

Vad som särskiljer Josephine är att hon är en stark förespråkare för att locka fler kvinnor till IT-branschen. Hon agerar som en inspirerande förebild och en aktiv förespråkare för jämställdhet, vilket är av stort värde för alla samhället. Genom sitt engagemang skapar Josephine inte bara framgång för sig själv utan också möjligheter för andra att blomstra. Hennes insatser går bortom att bara vara ett skickligt IT-proffs; hon är en positiv kraft som bidrar till en ökad mångfald och inkludering.

Josephine har en fantastisk förmåga att jobba med komplexa detaljer men samtidigt se till den större bilden. Hennes integritet, ödmjukhet och vilja att stödja andra gör henne också till en exceptionell kollega. Hon känner av rummet väl, kommunicerar kring svåra och djupa tekniska programmeringsfrågor så som att hon aldrig gjort något annat, men anpassar sig snabbt efter olika öron.

Men det är som sagt inte bara hennes professionella prestationer som gör Josephine enastående. Hon kombinerar allvar med en härlig portion humor, bidrar till en arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och uppmuntrar till ett positivt samarbetsklimat. Att ha Josephine i teamet är en injektion av glädje och energi, och hennes förmåga att få andra att släppa loss gör henne till en verklig stjärna.
Marta Sundell VALUEMAKER Marta has and is always been very great at the task of handling talent acquisitions in Sogeti that improves overall talent and skillbase in Sogeti thus making her value maker for Sogeti. I have interacted with her Hires and they seem to be very intelligent which gives an idea that she puts a lot of effort in shortlisting talent and making a way for them to Sogeti.
She is doing a great job. Always energetic and agile to learn adopt and implement. 
Rebecca Källgård ROLE MODEL Rebecca is very energetic and peoples manager. She has always been on top of technology changes, trends and adopts and tries to upskill her team which is unique quality. She is always enthusiastic about how better we can perform and be on top. Looks after her team as well as members from other team too at times. She is solution oriented too. She is always there for the team. This makes her a roll model. 
Maggie Berglund SUPERSTAR Maggie is the one who manages Jönköping office at best. She is very energetic, humble, soft spoken and best at her work of office management. Maggie takes care of all the activities at the office like a superstar. She also takes care of people management tasks and also some tasks which includes arrangements needed at office for events and also for the employees travel from other offices. This makes her a Superstar.
Emelie Thelin SUPERSTAR Emilie is great manager. She is peoples manager. She is enthusiastic, energetic and always encourage and help team members to perform excellent. She is also a great event organiser for office events.
Emilie is humble, curious and always shares knowledge with teams. This makes a superstar.
Lotta Michelsson  ENERGIZER Lotta levererar på topp i olika chefsroller inom IT-verksamheten i regionen. Oavsett om det är arkitektur, systemutveckling, verksamhetsprocesser eller stödverksamhet på agendan så leder och coachar Lotta med outtröttlig energi. Hennes ledarskap ger stora positiva avtryck hos alla i organisationen. Hon är en viktig förebild i en verksamhet med ett stort samhällsuppdrag.
Lotta Michelsson ENERGIZER Lotta är någon som gör att vi alla runt omkring blir lite bättre på vårt jobb. Hon är en förebild och jobbar alltid hårt. Hon sätter ribban högt, och finns alltid där för att hjälpa till om någon inte lyckas ta sig över. En väldigt bra ledare med stor ansvarskänsla, någon man är stolt över att kroka arm med. 
Rebecca Källgård ROLE MODEL Tänk att ha en chef som ser personen bakom konsulten, det har jag och hon heter Rebecca. Hon har förmågan att lyfta och ge motivationen till att lägga i en extra växel. Hon är stöttande och finns alltid till hands för en fråga, för mig är Rebecca den förebild jag behöver för att bli mitt bäst jag.
Ana Boscaneanu VALUEMAKER Ana är en ung kvinna som sticker ut. Hon sticker inte för att hon är den enda kvinnliga utvecklaren i teamet, utan för att hon är väldigt duktig på det hon gör. Hon skapar värde i sitt team genom att bidra med både idéer och stor kunskap. Ana är en värdeskapare på många sätt då hon även tillför energi och glädje till teamet. 
Åsa Sertenius Strivér  SUPERSTAR Att balansera småbarnsliv, arbete och utbildning på samma gång är inte för alla och detta är något Åsa gör med bravur. Att hon dessutom brinner för och engagerar sig i kvinnors rättigheter är jobb för en superhjälte i sig. Åsa är stjärnan som många kvinnor behöver.
Jenna Jacob VALUEMAKER Jenna Jacob leads with Agile way of working with quick delivery of value. She continues to demonstrate in the roles she has the ability to get everyone to take a common responsibility to reach goals. Jenna has been leading multiple teams, managing difficult situations and enabled large scale software deliveries. Jenna is a fantastic and kind colleague, leader and software engineer.
Nathalie Bylén ENERGIZER Nathalie is an amazing manager that always spreads positive energy and happiness to her employees. She's extremely engaged and passionate about her work and she always finds a solution to any problem. Nathalie constantly tries to make the office a better place, attract more people to it and spend time together with the condultants. Nathalie is one of a very few reasons why I, personally,  would have difficulties changing the job as she is literally the best manager I ever had and I never heard a bad word about her from any of my colleagues. I am proud to be able to call her my manager!
Emmelie Strand SUPERSTAR En otroligt duktig och ambitiös utvecklare som inspirerar och motiverar alla i sin omgivning, från kollegor till kunder. 
Ivana von Proschwitz ROLE MODEL Ivana är en inspirerande förebild för alla kvinnor inom tech. Med äkta ödmjukhet delar hon generöst med sig av sin kunskap och stöder omedelbart andra kvinnor när tillfället ges. Genom sin banbrytande podcast, "Tech Hustler," ger hon kvinnor inom tech en kraftfull röst och framhäver en mångfald av inspirerande förebilder. Ivana är inte bara en sann ledare, utan hon agerar också som en stark katalysator för att främja och utforska olika ämnen inom tech-världen, samtidigt som hon fungerar som en kraftig inspiration för andra kvinnor att välja en karriär inom tech. Hennes engagemang och bidrag är enastående och förtjänar att hyllas! 
Kristina Husberg ROLE MODEL Kristina är den mest generösa och inspirerande IT-kvinnan jag träffat. Hon delar osjälvisk med sig av sin otroligt breda IT-kompetens och djupt empatiskt inkännande personlighet. Jag är lyckligt lottad att ha henne som mentor. Kristina är en exceptionell individ som utmärker sig inte bara för sin tekniska expertis utan också för sin omsorgsfulla natur och förmåga att inspirera mig och andra IT kvinnor att vara kick-ass IT-kvinnor samtidigt som vi är HELA kvinnor och balanserade människor. Hennes förmåga att bidra med värde och lyfta och hjälpa andra syns tydligt i varje handling och interaktion. Det är med självklarhet och tacksamhet som jag nominerar Kristina för Rolemodel-priset. 
Karin Styrman ROLE MODEL Otroligt inspirerande som chef och kollega.  Karin är alltid mån om att lyfta sina medarbetare och motivera andra att sträva efter ständig förbättring. Hon är orädd och backar aldrig från situationer där någon ifrågasätter henne, hennes medarbetare eller avdelning. Bred kompetens inom både teknik och verksamhetsnära arbete, den ultimata kombinationen.
Som relativt ny i rollen som IT chef är hon en tydlig ledare som inspirerar genom nya vågade arbetssätt. Hon formar en ny IT avdelning med fokus på innovation och värde för kärnverksamheten på LTU. Ett mer verksamhetsnära IT. Min största förebild genom alla mina arbetsår. Väl värd vinnare att årets förebild!!
Linnea Elebring ENERGIZER Trots att jag inte har haft nöjet att jobba direkt med Linnea och inte heller känner henne tillräckligt väl, har jag sett hur hennes personlighet sprider glädje och energi genom kontoret. Hennes positiva attityd och levande närvaro har förmågan att höja andras humör och skapa en trivsam arbetsmiljö. Hennes förmåga att skapa en positiv atmosfär gör henne till en enorm resurs för teamet och företaget.
Camilla Støckert SUPERSTAR Under vår gemensamma 2 års tid har Camilla alltid varit personen i teamet som lyfter upp stämningen och humöret i gruppen. Utöver hennes ammunition med positiv energi så är hon väldigt duktig, i hennes roll som test ledare, på att försöka förstå kundens behov/problem och användarens upplevelse. Hon är en pärla som jag alltid kommer komma ihåg.
Andrea Musa ENERGIZER Utöver att vara en otroligt begåvad och motiverad utvecklare är Andrea är den typen av människa som får en längta gå till jobbet en dyster måndagsmorgon. Hon sprider glädje och energi till hela sitt team och plockar fram allas bästa sida. 
Veronica Neusüss ROLE MODEL Jag vill nominera Veronica för att hon ser, hör och bekräftar sina medarbetare genom tydlighet, respekt och humor. Veronica har med sin långa erfarenhet en enorm lyhördhet och ser alltid till hela människan utan att tappa fokus på vare sig affärerna eller kunderna. Hon är en riktigt inspiratör med en fantastisk förmåga att driva verksamheten framåt med en enorm värme och omtanke. Med sin lättsamma, raka och ärliga kommunikation är hon en förebild för hela IT-branschen!
Susanna Blomgren VALUEMAKER Jag vill nominera Susanna Blomgren för att hon har en fantastisk förmåga att hålla fokus på och ta tag i rätt saker. Susanna skapar förutsättningar för att få till ett bra samarbete där kund och leverantör arbetar tillsammans mot samma mål, även om utgångsläget kan vara lite av en utmaning. Hon kavlar gärna upp ärmarna och går den där extra milen, om så behövs, för att nå målen. Med sin lättsamma, raka och ärliga kommunikation är hon en förebild för hela IT-branschen!
Andrea Vergara Rammsy ENERGIZER Andrea är Sogetis solstråle, som inkluderar alla och sprider glädje. Hon är engagerad och jobbar för att få alla att trivas. Det är en person som jag ser upp till och har lyckan att jobba nära. Hon är helt enkelt en superstjärna. 
Johanna Holm VALUEMAKER Som TA-pertner har Johanna visat enastående professionalism och expertis inom branschen. Hennes förmåga att identifiera och attrahera talanger har varit avgörande för många framgångsrika rekryteringar och även i att skapa och inkludering inom branschen.

Det som verkligen särskiljer Johanna är hennes engagemang för att skapa en positiv arbetsmiljö och främja jämställdhet. Genom att vara en förespråkare för mångfald och inkludering har hon bidragit till att skapa möjligheter för kvinnor inom IT. Hon är en riktig doer och är enormt uppskattad av sina kollegor på Capgemini.
Anna Fredriksson VALUEMAKER En framstående IT-/Techkvinna, som alltid skapar värde, både för sina kunder och kollegor. Anna är alltid redo att kavla upp ärmarna, hon tar sig envist an utmaningar och oavsett hinder på vägen kommer hon alltid i mål! Med ett stort engagemang och driv skapar Anna värde varje dag!

Yvonne Olsson VALUEMAKER Nominerar Yvonne Olsson som årets Valuemaker. En ytterst passande titel och beskrivning för en värdeskapare som alltid levererar fantastisk affärsnytta med en fot inom IT och en inom Business.

När Yvonne tar sig an en utmaning kan man lita på att det blir gjort över förväntan och hon är alltid tillgänglig att prestigelöst supporta kollegor oavsett om det handlar om systemsupport/-design, bygga integrationer, komplicerade SQL-frågor eller svara på varför något "ser konstigt ut". Glad, positiv och en verklig kulturbärare.

En obeskrivligt värdefull kollega som till och med myntat ett helt nytt begrepp inom Lyko - "Vi behöver fler Yvonnes!"
Lee Lellky ENERGIZER I take pride in nominating Lee for the Energizer Award, recognizing her as a true inspiration to me and everyone fortunate enough to know her.
Lee embodies the qualities of a team player, a social adept, and a source of positive energy that attracts collaboration.
Lee radiates positivity and enthusiasm, arriving at work with a perpetual smile and a willingness to assist others. Her adept listening skills and collaborative nature create an environment where everyone feels comfortable and valued.
A genuine team player, Lee consistently goes the extra mile for her team, celebrating their successes and offering mentorship and support. Her networking prowess and ability to bring people together showcase her as a social genius.
Lee's vibrant personality, akin to a sparkler, lights up every room she enters. Her infectious enthusiasm and upbeat demeanor contribute to a positive atmosphere. She's the kind of colleague who makes switching employers a tough choice, brings value to any team, and makes work fun for everyone.
Enesa Nezirevic ROLE MODEL I am delighted to put forward my colleague Enesa for the Role Model Award. Her influence extends beyond me, inspiring many in the industry. With qualities sought in a mentor, she possesses a broad network and often takes on informal leadership roles. As an advocate for diversity and inclusion in tech, she works hard to foster an inclusive atmosphere. Enesa truly embodies the qualities of a role model, and I take pride in nominating her for this esteemed award.
Claudia Manzo SUPERSTAR Claudia distinguishes herself, shining brightly in multiple areas. Possessing a curious and well-read nature, she excels in sharing her expertise.
Claudia is an inspiring role model for women in IT/Tech, showing passion for her work and dedication to helping others grow. Her advocacy for diversity and inclusion in the tech industry is commendable.
Claudia demonstrates high proficiency. With a strong grasp of the latest trends and technologies, she is an excellent communicator and educator who willingly imparts her knowledge.
Annica Dalersand ENERGIZER Hon är en fantastisk glädjespridare och hela rummet lyser upp när hon kommer in. En grym kollega som man alltid kan vända sig till för att bolla kring idéer och utmaningar. Annica är en stöttepelare för många nya kollegor på kontoret och en riktigt bra teamplayer. Alla kontor behöver en Annica!
Juliana Abdias De Macedo ROLE MODEL Vilket driv denna kvinna här! Juliana är den som sätter slag i verket och får saker gjort. Jag tror hon lever efter mottot "Nothing is impossible."... När hon gör någonting gör hon det riktigt bra, som nu senast med podden "Vadå, IT-tjej?" där hon krossar alla förväntningar och leverar en succépodd som inspirerar många andra kvinnor och vågar krossa fördomar kring kvinnor inom IT-branschen. En riktigt cool och driven tjej som många ser upp till! 
Ulrika Mårtén SUPERSTAR Det Ulrika inte vet om LinkedIn är inte värt att veta. Hon är en riktig stjärna och har en stor passion för att rekrytera just IT-personer. Hon har en fantastisk förmåga att knyta an till personer med väl valda skrivna ord och fånga upp intresset för att vilja prova nytt. Hon är en riktig tillgång till vilket företag hon är konsultar åt. Hon ser till att alla hon kommer i kontakt med får ta del av uppdateringar gällande LinkedIn, både genom välskrivna inlägg såsom utbildningar.
Adderat till detta är Ulrika en varm person som gärna delar med sig av komplimanger och uppmuntran och en kram är aldrig långt borta. Jag är oerhört glad att jag lärt känna Ulrika och hoppas på en lång relation. 
Ylva Aspenberg ROLE MODEL - Ylva pekar ut riktningen och får igång sina medarbetare.
- Ställer varför-frågor för att komma fram till kärnan varför något ska göras så att inte medarbetarna tappar fokus på det som är viktigt för verksamheten.
- Lägger sig inte i detaljer i medarbetarnas arbete utan låter medarbetarna växa inom sin profession.
- Tar sig alltid tid för medarbetare även om hon har mycket på sitt bord.
- Peppar och lyfter upp andra utan att försöka ta cred själv när något går bra.
- Frågar om hon ska hjälpa till när det tjorvar ihop sig i samarbeten.
- Viker inte ner sig mot andra chefer när hon är trygg i det som hon driver > skapar arbetsro 
Amanda Eriksson  VALUEMAKER Med samma positiva inställning kastar sig Amanda in i det ena området efter det andra. Hon är verkligen som vatten. Hon anpassar sig, lär sig och börjar leverera utan att tveka. Mycket verkstad och lite snack. Hon har stor tillit till sin förmåga och det har även kunder och kollegor. Hur svårt kan det va liksom?
Astrid Bergh ENERGIZER Astrid är en erfaren testledare full av energi som gärna delar med sig av sin kunskap. Med sitt stora hjärta sprider hon glädje och goda frukostar, inte bara till det enskilda teamet utan till hela enheten. Hon är mån om alla och ser varje enskild individ. En riktigt glädjespridare!
Sofia Wikblom VISIONARY Sofia är en riktig visionär och person som lyckas skapa värde från de mest oväntade håll. Hon är alltid positiv och vågar säga vad hon tycker och tänker. Framförallt så är hon modig och vågar testa nya saker, utmana och är inte rädd för att göra fel. Ett vinnande framgångskoncept helt enkelt. Med en passion för innovation och nytänk så är framtiden med Sofia bakom spakarna på Borlängekontoret väldigt spännande!
Sofie Linnér VALUEMAKER Denna IT-Techkvinna drivs av en passion i hennes ledarskap för att verkligen göra skillnad för både kunder och egna medarbetare. Med en djup teknisk kompetens kombinerat med verksamhetsförståelse och viljan att sätta nytta och effekt främst tar hon sig an både utmaningar och möjligheter. Alltid med glimten i ögat så finns där en öppenhet och nyfikenhet samt en vilja att kasta sig ut i något oprovat. 
Erika Elmquist VALUEMAKER Bidrar och axlar ansvar även när det oväntade händer eller förutsättningarna förändras. Stöttar sina kollegor, bidrar med konkreta förslag och kloka tankar som skapar värde för hela teamet. Glad att ha dig som kollega, du gör skillnad Erika!
Vanja Plicanic Samuelsson VALUEMAKER Vanja is like an energy boost to business. She has with drive, skill set and with deep and advanced knowledge about her technology field made a business that is supporting many companies with the power to save power. What greater value can you bring than that of sustainability: to make the most of what is already produced. Driving a business as an entrepreneur from idea scope to business takes hard work, dedication and passion. Vanja is a true Valuemaker!
Karin Alfven ENERGIZER Karin is a force of nature when it comes to positive energy. I have had the pleasure to follow her career and in every position, and in every company, she has made her team better by bringing out the best of every individual and creating an atmosphere of trust and positive team spirit where anything is possible and anyone can be a hero! A perfect setup for any company that values an innovative culture. I know that a day working together with Karin will be a great day! Karin is also a brilliant role model and has a passion for diversity in the tech field as active driver of the D & E Alumni network DEA. Karin is a true Energizer!
Petronella Gottholdsson Lawin VALUEMAKER Petronella is brilliant when it comes to creating value: she is a master of breaking down complexity into practical pieces, aligning and focus on the strategic, communicating the unspoken, pinpointing every ones silent questions, forcing needed decisions, as well as visualizing the path, so that every one knows how to take the next step towards the goal.  With her vast experience within the tech field she is fast to see the bigger picture as well as to dig into the details. Every management team deserves to have a Petronella as their guide through R&D. 
Karin Sverlander VALUEMAKER Karin is this quiet force, who is passionate about creating value and manges to get everyone together to achieve our goals. She is intelligence and warmth creates a wonderful environment for her team to perform and reach new heights. 
Johanna Kaloczy VALUEMAKER Johanna har en ovanlig kombination av krafttag och omtanke. Hon gör om tankar och ideér till verklighet med en målmedvetenhet som få besitter. Samtidigt som hon hela tiden är medveten om sin omgivnings behov och är vänligheten själv. Det är alltid nära till skratt med Johanna i rummet och hon får alla att jobba som ett team mot gemensamma mål genom sin underbara personlighet och empati.
Camilla Rodin ROLE MODEL Denna kvinna brinner för att nätverka och se andra människor. Lyfter och coachar alla till sitt bästa. En stark men ändå mjuk ledare
Ann Hellenius  ROLE MODEL En inspirerande, proffsig och inkluderande ledare som med vision, driv och värme lyfter andra och attraherar fler till IT/Techbranschen. En förebild av rang. 
Nicole Tutsch ENERGIZER Hon är alltid glad och possitiv. Ger mycket energi. Det finns inget problem som inte går att lösa. =)
Geraldine Yactayo ENERGIZER Geraldine sprider alltid glädje på arbetsplatsen. Hennes positiva attityd, ständiga leenden och förmåga att lyfta andras humör skapar en trivsam och inspirerande miljö. Geraldine är en katalysator för glädje och teamandan, vilket gör henne ovärderlig och värdig detta pris.
Alejandra Montenegro Cerin VALUEMAKER Alejandra är en testhjälte i digitaliseringens era. Med passion, energi och ett outtröttligt engagemang säkerställer och levererar hon hög kvalitet för kunderna. Hon är också en person som alla vill jobba med, som tar plats, inspirerar och sprider glädje. En valuemaker av rang som ingenting är omöjligt för. 
Gabriela Chabo ENERGIZER Det är helt otroligt hur Gabriela lyckas sprida glädje och energi omkring sig. På några timmar sprider hon mer energi än många gör ett helt arbetsliv. Hon balanserar på gränsen mellan att härja med oss och att ta hand om oss. Hon ordnar med frukost, gör det fint på kontoret, tjatar på oss som stökar ner och leverererar order och asgarv om vartannat. Har man inte förmånen att träffa henne live kan man följa hennes LinkedIn för att få en glimt av detta kränkraftverk som är fröken Chabo.  
Maria Holmen ENERGIZER Alla som är lyckliga nog att få jobba med Maria vet vad hon bär på för fantastiska egenskaper. Om du har en dålig dag och behöver en boost är det bara att leta upp Maria, så kommer det snart kännas mycket bättre. Hon är en rak och ärlig person som dessutom är mycket omtänksam och geniunt godhjärtad. Hon stöttar, peppar och förstärker sina kollegors positiva sidor, en riktig Energizer!
Therese Suazo VALUEMAKER Jag har känt och arbetat med Therese i många år, och när jag läste definitionen av kategorin Valuemaker, så var det som att se min egen bild av henne, fast utskriven i ord. Jag känner inte till någon annan som är så otroligt målinriktad och -alltid- levererar, oavsett vad!
Geraldine Yactayo ENERGIZER I just appreciate that she actively creates activities for the company and participates in pre-existing ones. Additionally, she is a joy to hang out with and has lots of energy.
Helén Grafstöm Nylund SUPERSTAR Helen är oerhört kunnig inom sitt område och besitter djup teknisk kompetens samtidigt som hon har en fantastisk verksamhetsförståelse. Hon tar ständigt stora kliv i sin egen utveckling och hennes drivkraft smittar av sig till andra. Helen har förmågan att styra en verksamhet på rätt kurs och hon är kaptenen som besättningen vill följa. Hon är den superstar som alla strävar efter att bli och vill jobba med!
Susanne Söderberg VALUEMAKER Beskrivningen av en Valuemaker var precis on spot när det gäller Susanne. Hon är en IT- kvinna som levererar. Hon brinner för att skapa värde snabbt och är den som lyckas få alla att ta gemensamt ansvar och tillsammans nå målet. Hon är den som alltid kavlar upp ärmarna och kör och hon är som vatten och tar sig mot målet oavsett de hinder som kan dyka upp på vägen. Det här bevisar hon varje dag i sin konsultroll!
Krisztina Szutor SUPERSTAR Krisztina är en rising star! Nyfiken, noggrann och proffsig. Hon bygger broar hos kund, skapar långsiktiga förtroenden och delar kunskap både inom och utom sitt team. En klippa och en riktig superstar!
Gabriela Chabo ENERGIZER En sann enegrispridare som lyfter upp humöret på kontoret och gör det lilla extra för att folk ska trivas på arbetsplatsen. Hon är en lagsspelare som hjälper till med rekrytering, hon är med och anordnar event och syns på sociala kanaler där hon sprider allt gott som Sogeti gör som bolag. Hon hörs och syns i den mest positiva utmärkelsen. 
Sarah Larsson ENERGIZER Sarah är en fantastisk kollega som alltid sprider värme och glädje i det team hon jobbar i. Med sin blandade IT-kunskap bidrar hon på flera olika plan i diverse kundprojekt. En solstråle som inte lämnar någon oberörd!
Andrea Rammsy ENERGIZER Andrea är en oerhört driven och uppskattad kollega som alltid bidrar på ett positivt sätt på kontoret. Hon är engagerad, målmedveten och omtänksam vilket gör henne till en fantastisk fin kollega. 
Sara Bäckström ROLE MODEL Sara har alltid varit en av mina förebilder då hon sen den dag jag lärde känna henne varit ett stort stöd i min egen utveckling. Sara tar för sig och banar vägar för andra kvinnor i denna bransch. En sann förebild som inte bara levererar i kundprojekt, utan i allt hon tar sig för.
Karolina Rinnau Widding ENERGIZER Om du vill lära känna världens trevligaste och snällaste person så är Karolina personen du borde vända dig till. Hon peppar, stöttar och lyfter alla i hennes närhet. Oavsett hur dålig dag du har så kan Karolina alltid få dig att skratta, i sann energizer-anda!
Cilla Wännberg ENERGIZER Cilla är den person man helst av allt vill ha i sitt team. I perioder då jag själv haft det tuffare i arbetslivet har Cilla funnits som ett otroligt fint och viktigt stöd för mig. En person som verkligen lyssnar och stöttar efter bästa möjliga förmåga. Cilla besitter några av de finaste egenskaper en människa kan besitta.
Josefin Carlsson ENERGIZER På Sogetikontoret i Umeå jobbar solstrålen Josefin. Hon sprider positiv energi över hela arbetsplatsen. Josefin är inte bara en kollega; hon är den som alltid bär ett leende på läpparna och har ett vänligt ord att dela med sig av till alla som korsar hennes väg. I Josefins närvaro blir man alltid glad, hon är dessutom väldigt bra på att lyssna och ge råd. Hon kan förvandla vilken stämning som helst från vanlig till extraordinär.
Ellen Johansson ENERGIZER På kontoret finns en strålande kraft som går under namnet Ellen. Hon är som en levande energikick, sprudlande av positivitet och entusiasm. Ellen är inte bara en kollega; hon är den personen som gör arbetsdagen fylld av ljus och leenden. Hon är relativt ny i IT-branschen men har redan påvisat sin breda kompetens inom olika områden och är därför inte bara en uppskattad kollega, utan även uppskattad i kundprojekt. 
Elin Persson VALUEMAKER Elin Persson has been an inspiring scrum master, providing invaluable guidance and mentorship to our team. As a team member I have witnessed Elin's dedication to creating a collaborative and empowering work environment. Elin fosters a culture of continuous improvement , facilitate open communication and address challenges with patience and make sure that each team member feels heard and supported.
Karin Ackerholm VALUEMAKER  Karin är en ren naturkraft med talang för att stärka och lyfta andra. Utan att någonsin ställa sig i vägen för andra får hon saker att obönhörligen ske omkring sig. Hon är en inspiration med såväl sin personlighet som sin kompetens. Att möta Karin är alltid förknippat med glädje, det finns inte riktigt någon annan som Karin. Hon är helt unik i sitt slag och en person man önskade att det gick att klona. Världen behöver fler kloka kvinnor som Karin med förmågan att se, lyssna på och lyfta andra till sina bästa jag. 
Lee Lellky ROLE MODEL Lee is a true role model and inspiration for me and other women within IT. She continuously brings a lot of value to the team and the client by empowering the team to always deliver to their best ability. She also brings a lot of value to Capgemini by all her internal engagements within the Agile Guild and Community.
Lee makes sure that every one is seen and heard and have the support they need. She always has the team's best interest at heart and goes above and beyond to make sure everyone in the team feels well. Lee is a social chameleon with whom there is never a dull or stiff moment in any context, and her energy can really lift up a room. I am very happy and proud to have her as a close colleague and friend. Lee is always great at empowering and lifting others, now it is her time to shine! 
Marina Rönnfjord ROLE MODEL Marina är mer än bara en ledare; hon är den som guidar sitt team med en enastående kombination av kompetens och värme. Marina är en verklig förebild, och hennes närvaro ger arbetsplatsen en unik glans. Men det är inte bara i professionella sammanhang som Marina utmärker sig. Hennes ödmjukhet och öppenhet skapar en atmosfär av samarbete och tillit. Hon är den sortens chef som lyssnar, tar hänsyn till idéer och ser till att varje röst hörs, något som helt klart skapar en känsla av gemenskap och samhörighet som sträcker sig bortom arbetsuppgifterna.
Karolina Rinnau Widding ENERGIZER Karolina är en person man gärna vill ha med i sitt team, hon sprider glädje runt omkring sig och vill att alla i teamet ska ha det bra! Hon är väldigt kunnig och tar sig alltid tid att hjälpa andra. 
Negar Shahbaz SUPERSTAR Negar is a true superstar and expert within her field. She happily shares her knowledge and expertise and gives impressive technical speeches at both internal and external conferences and seminars. She is also a team manager who always puts her teams best interest at heart. Negar is a role model to all women with in IT, and has been my mentor since i joined Capgemini. I am very impressed by her boldness and ability to deliver, while still remaining very soft and humble. You can always turn to Negar for support or advice, both personal and career wise. I am super happy and proud to have her as a colleague and friend. 
Eva Ekroth VALUEMAKER Has the ability to find groups that work well together, knows what's profitable and how to sell it. As well as, not being stubborn or demanding and is generally pretty cool.
Eva Ekroth ROLE MODEL Eva är en lyhörd, proffsig och kompetent förvaltningsledare. Detta visas i hennes starka och stabila relationer till kund, prioriterandet av teamets välmående, samt hennes driv för att visa att Sogeti Uppsala är ett kontor att räkna med. Detta är något som bidrar till ett bra klimat att jobba och prestera i.  
Josefin Kokko Ekholm ROLE MODEL Josefin has taken on the role as lead recruitment specialist with excellence. Coming from a background outside of IT, she really has picked up both key soft and technical skills needed to find and attract the best candidates. She is very well structured and approachable and easy to collaborate and discuss with. She has been part of improving the recruitment strategy of Capgemini to a great extent, and the candidates are always in her good hands. As a colleague, she is always very friendly and her energy really spreads to a whole room. The way Josefin continuously lifts and and appraises others is also very inspiring to me and something I want to take after. She definitely deserves to shine! 
Karin Hedlund VALUEMAKER Karin has long been an informal leader and "team maker" as a software engineer at Axis Communications, where she has helped several teams become "well oiled machines" with happy team members and high output. She recently took the leap to take on the formal manager role at Verisure in Malmö, where rumour has it she has already been making an impact.
Caroline Edlind ENERGIZER She is full of energy, positivity and always spreads joy. She will motivate you with her learning attitude that you can be part and love IT at any stage of life :)
Annika Norberg ROLE MODEL Annika is a role model that many would like to have as a mentor. She is someone who is an inspiration and a role model who stands out among a crowd of fantastic women in IT! With her impressive and humble attitude towards her surroundings, she is for me truly someone to look up to and learn from :)
Maria Bruhn SUPERSTAR Jag har fått lov att jobba med vår stjärna Maria och se henne växa till en superstar under hela 9 år i branschen. Maria är en energisk, driven, passionerad, nyfiken och nogrann supertalang som gör allt för att uppnå bästa möjliga resultat internt och våra kunder.
Maria  är vår spindel i nätet och en grym  förvaltare med fokus på digital tillväxt.
Maria började som Digital Marknadskoordinator år 2014, sedan dess har hennes resa bara gått från klarhet till klarhet.
Idag är hon med och kravställer våra digitala utvecklingsprojekt. Vi är så tacksamma för att ha henne i vårt team, hon sprider glädje, energi och kunskap. Vi kan inte med ord beskriva hur mycket vi tycker att Maria förtjänar denna nominering. 
Geraldine Yactayo ENERGIZER Fantastisk förebild som sprider värme, kunskap och energi! 
Ingela Lidén VISIONARY Ingela är en sann visionär och stark förebild för alla oss kvinnor som kämpar i ett, fortsatt, mansdominerat yrke. Hennes erfarenhet efter drygt 30 år i branschen, i en mängd olika sektorer och roller, är imponerande. Hon har tagit kampen, utvecklat koncepten, förnyat branschen och inspirerat kvinnor. På riktigt. Med en nyfiken blick, bred kunskap och starkt ledarskap är Ingela en sann visionär inom IT, digitalisering och ledarskap. 
Lotta ROLE MODEL En stark kvinna som alltid har hjulet igång. Hennes glädje och varma aura sprider sig i samma takt som hon promenerar, och det är snabbt för de som inte vet. Jag har inte ens jobbat tillsammans med henne i ett år och hon visar verkligen vad hon går för. Hon är centrum i gruppen och ser alla runt om henne, ingen går ouppmärksammad.
Gabriela Chabo ENERGIZER Gabriela är en stor glädjespridare på jobbet. När Gabriela dyker upp, hörs det. Det går inte att undgå. Hon fixar, plockar disk, tar hand om de anställda och har ett stort hjärta av guld. Utöver detta är hon en stjärna när det kommer till det sociala och att marknadsföra företaget på event, eller egentligen i vilket sammanhang som helst. En Energizer, helt enkelt. 
Maggie Berglund ENERGIZER Maggie är Jönköpingskontorets klippa. Full av energi och glädje ser hon till att vi andra har det bra varje dag. Pysslig, omtänksam, service minded och med full koll på allt. Humöret är alltid på topp och hon sprider en positiv energi runt omkring sig som inte kan undgå någon. 
Nathalie Bakircioglu Eriksson  SUPERSTAR Nathalie har gjort en snabb karriär i ett snabbt växande bolag. Med stor entusiasm har hon tagit på sig många olika hattar för att förstå företaget. Även om hennes titel är product manager har hon även tagit ett stort ansvar för att driva Customer success, sälj och support funktionen framåt. För att nu driva sina första sprintar som scrum master. Redan under hennes första år klev hon in i ledningsgruppen och jag tror att hon är en uppkommande stjärna inom tech-branschen med hennes driv, mod och envishet kommer hon gå långt. 
Poornima Nallani VALUEMAKER För att Poornima har startat upp sin karriär i ett stort projekt. Lärt en massa nytt, lärt ut åt oss andra och skapat förutsättningar för oss i projektet att lyckas ännu bättre. Nu får hon, och tog, möjligheten att blomma ännu mer med nya certifieringar och utbildning som kommer ta henne till nya höjder. Samtidigt ständigt med ett glimrande gott humör. Keep up the good work!
Ina rathod SUPERSTAR Ina har just gett sig in på ett nytt område, som hon klarar med glans! Från att ha varit en sprudlande energizer ser vi henne stiga till en stjärna. Ina delar ständigt med sig av sina erfarenheter och kunskaper, är alltid hungrig att lära nytt och utvecklas och ger gärna oss andra runtomkring lite av sin stjärnglans. Samtidigt är Ina inte rädd för att försäkra sig om att allt fungerar som det ska och rör sig smidigt mellan allvar och skratt. Jag är stolt att ha dig som min test leader!
Amanda Eriksson VALUEMAKER Amanda är en stjärna som alltid går all-in, sätter kundens behov i första hand samt ser till att leda, organisera och skapa en fungerande leveransprocess för sina medarbetare. Amandas energi och attityd gör underverk när det kommer till leverans och lösningar.
Åsa Fallqvist ROLE MODEL I denna stund vill jag lyfta fram dig, vår strålande team chef, som inte bara styr skeppet med skicklighet utan även lyser upp arbetsdagen med din enastående personlighet. Årets role model? Utan tvekan är du den mest värdiga kandidaten.

Din dedikation och hängivenhet till att leda och stödja ditt team är beundransvärd. Du är inte bara en team chef utan en mentor, en vägledare och en värdefull inspirationskälla för oss alla. I varje utmaning ser du möjligheter, och med ett leende på läpparna motiverar du oss att sträva efter det bästa varje dag.

Din förmåga att balansera professionalitet med en genuin omtanke om varje individ är enastående. Du skapar en arbetsmiljö där varje röst hörs och varje prestation firas. Att nominera dig som årets role model är att erkänna det exemplariska ledarskap du demonstrerar, där respekt och empati är lika viktiga som effektivitet och resultat.

Åsa, du är en förebild för oss alla. Ditt mod att utmana status quo, din ödmjukhet inför framgång och din förmåga att bygga starka relationer gör dig ovärderlig. Att arbeta under din ledning är inte bara en professionell resa utan också en personlig växtresa.

Tack för att du är den strålande stjärnan som guidar oss genom arbetslivets ocean. Du förtjänar inte bara att vara årets role model, utan också världens bästa chef.
Borna Das VALUEMAKER She is passionate about creating value quickly and is the one who manages to get everyone to take joint responsibility and reach the goal together.
Poornima Nallani VALUEMAKER She is a valuable person who is really knowledgeable in IT security and her knowledge is invaluable.  She does not hesitate to share her knowledge with her colleagues and helps her colleagues.
Tanja Georgsson VALUEMAKER I could have nominated Tanja for all the categories in #addher, but I choose to nominate her as a valuemaker. Tanja is someone you could place in any position, and she would undoubtedly deliver high value. She possesses the ability to see the big picture while also having an eye for the details that make things truly epic. I can literally envision her rolling up her sleeves on her blazer, saying, 'Now, let's do this together,' and then ensuring that it gets done. She currently holds a leadership role, and that's where she truly belongs. She is sharp, unafraid to speak up, and at the same time, always cheers up the office mood and she’s also incredibly empathetic towards her colleagues.  
Anna Ahlin Blankenburg SUPERSTAR Anna är IT-kvinnan som med 25 år i branchen vet allt som överhuvudtaget finns att veta om myndighetstolkning i Norden och IT-systemen som behövs för att stödja det! Hon är engagerad och målmedveten i att skapa de bästa lösningarna både utifrån kundernas behov och de tillgängliga resurserna. Anna delar dessutom mer gärna med sig av sin kunskap och det finns ingen fråga som är för stor eller för liten.
Amanda Eriksson  SUPERSTAR Amanda är en person som har inställningen att ingeting är omöjligt. Hon klarar att av se helheten och leda ett team av utvecklare, samt som hon har koll på tekniken och kan ställa krav på hög kvalitet och hennes kollegor. Hennes bidrag i allt hon tar på sig är alltid på hög nivå. Hennes personlighet sprider så pass stor glädje så att alla i hennes närvaro känner sig fulla av energi och positivitet. 
Louise Ekström VALUEMAKER Louise är IT-kvinnan som gör allt för att alla leveranser ska vara ordentligt testade innan de ser dagens ljus! Hon leder arbetet med en trygg hand där alla blir sedda och hörda, för att på bästa sätt skapa en så effektiv och inkluderande process som möjligt. Louise har styrt upp såväl det interna testandet som kundens tester vilket har skapat en harmoni där alla vet vad som förväntas av dem och när.
Åsa Fallqvist ROLE MODEL ÅSa är en sann ledare som hjälper andra att lyckas. Hon ser inga problem, utan lösningar. Hennes starka sida är att hon sätter andra framför sig själv och att hon kommer med lysande ideer på komplexa frågeställningar. Hennes långa erfarenhet är stor tillgång till alla, både som ledare och utvecklare. Hon har en förmåga att få folk att se andra perspektiv och fokusera på rätt saker.

Cecilia Virgin ENERGIZER Cecilia är IT-kvinnan och systemutvecklaren som tog teamet storm och med sitt glada humör piggar upp alla! Hon vill att alla ska trivas och tvekar inte att dela med sig av sin positiva energi till alla i sin omgivning. En dag på kontoret med Cecilia är en dag full med glädje, skratt och energi!
Venke Bordal SUPERSTAR Venke är en sann "super star" som har både bred och djup kunskap inom många områden som hon gärna delar med sig av. Hon är klok, eftertänksam och positiv, och har en sjujäkla kämpaglöd som är smittsam. En sann förebild för alla oss som har förmånen att få arbeta med henne!
Camilla Garbergs VALUEMAKER Camilla har ett stort fokus på sin roll som projektledare i sitt uppdrag och gör det väldigt bra. Samtidigt engagerar hon sig väldigt mycket i kvinnorna i vår bransch och driver addher i Borlänge på ett föredömligt sätt. Hon ser till att addher syns och hörs och får fler och fler att hitta #addherborlänge. Camilla är värdefull för addher och väldigt värdefull för kvinnorna här omkring som ansluter till oss.
Afsaneh Darash ENERGIZER  Her dynamic energy, teamwork, and positive influence make her an invaluable team member. Beyond her technical skills, Afsaneh has shown an impressive ability to integrate into the Swedish community, demonstrating language adaptability and cultural acumen.

Best,
Unger, Malin VALUEMAKER Malin är inte bara en framstående IT-kvinna; hon är även en inspirerande ledare som har omvandlat vår arbetsplats till en plats där varje anställd känner sig uppmuntrad att vara sin sanna själv. Med en passion för att skapa värde snabbt har Malin visat enastående teknisk kompetens, men hennes betydelse sträcker sig långt bortom koden.

Det är hennes förmåga att skapa en säker och stöttande arbetsmiljö som verkligen sätter henne isär. Malin har aktivt främjat gemenskap och inkludering, vilket skapar en atmosfär där mångfald hyllas. Hon är som "vatten", tar sig förbi hinder och skapar en kultur där varje individ känner sig sedd och respekterad.

Genom att uppmuntra öppenhet och gemensamt ansvar har Malin skapat en arbetsplats där alla anställda kan blomstra. Hennes stödjande natur sträcker sig från tekniska prestationer till att vara en förebild för hur man skapar en miljö där mångfald och autenticitet är grundläggande. Malin är inte bara en IT-expert; hon är en nyckelfaktor för att forma en arbetsplats.
Andrada Tulbure SUPERSTAR I am thrilled to nominate Andrada for the SUPERSTAR award in recognition of her exceptional contributions to the IT field. Andrada's passion, experience, and innate ability to share knowledge make her a true standout. Her star shines brightly, illuminating the path for others in our tech community. Andrada's commitment to innovation and her generous mentorship distinguish her as a leader worth celebrating. In conferences, workshops, and collaborative projects, her enthusiasm for technology is palpable, creating an inclusive and engaging learning environment. Andrada is not just an IT professional; she is a true SUPERSTAR deserving of this honor.
Sabina Johansson  SUPERSTAR Sabina är en SUPERSTAR i teknikbranschen.  Hon är också en förebild och inspiratör för andra kvinnor som vill göra karriär inom teknik. Hon har visat att det inte finns några gränser för vad man kan åstadkomma med passion, kreativitet och hårt arbete. TechQueen är en sann ledare, visionär och innovatör. Hon förtjänar att bli nominerad till årets teknikpris för att hon har gjort en stor skillnad i teknikbranschen och i samhället. Hon är en person som vi alla kan se upp till och lära oss av. Hon är en TechQueen i ordets rätta bemärkelse.
Paula Jonsson ROLE MODEL Paula är en person som alltid är väldigt snål och välkomnande, någon som man alltid har något intressant att diskutera med, hon ger bra insikt med sina perspektiv och kan diskutera allt ifrån it till sport till inredning. Därför är hon en ”Rolemodel” hon är någon som alla borde se upp till :)
Lisa Hasselgren VISIONARY Lisa tar tag i saken, får det att hända. Hon låter inte den berömda "någon annan" ta tag i saken. Lisa ställs inför en problem och klurar därefter ihop en lösning. Jag har tyckt att det har varit så inspirerande att höra Lisa prata om uppkomsten till hennes företag Säkra Samtal och om visionen som företaget nu strävar efter. För att bara någon säger det så är det så sjävklart även för den som inte hade visionen från start. 
Vishmi Hettiarachchi SUPERSTAR Har du en fråga kring DevOps - vänd dig till Vishmi. Hon kan allt och lite till om DevOps och Azure, och har inte riktigt fattat vilken magi hon skapar. Hon delar med sig till kollegor och håller dragningar där man imponeras av hur enkelt hon får det att låta och se ut. 
Laila Broge Larsson ROLE MODEL Laila is a true Role Model, she is a servant leader who really empower her teams, she give them the autonomy to take ownership of their work, make decisions, and innovate.
She inspire and share her Expertise. She have a deep understanding of the principles, practices, and roles within SAFe and continuously update her knowledge as the framework evolves.
She aligns team and individual goals with the broader organizational objectives. She ensure that every effort contributes to the overall value stream, reinforcing the idea that success is a collective achievement.
She just only sees opportunities and not hindrance’s.
Åsa Fallqvist ROLE MODEL Åsa är inte en chefig chef, hon är en god ledare som ser alla och inte den som hörs mest. Hon engagerar hela teamet i workshops för att utveckla både små och stora frågor som spelar roll för sina anställda. Samtidigt kan man vända sig till Åsa med problem, idéer eller goda nyheter och få det man behöver i stunden - en mentor, stöttning, pepp, eller femtio-elva möjliga lösningar. Åsa är en förebild för många och jag tror att hon skulle vara en utmärkt kandidat för denna utmärkelse.
Erica Dahlberg VISIONARY Jag var på en av Ericas föreläsningar om Inkluderande ledarskap och hon inspirerade mig verkligen! En otroligt framåtlutad och inspirerande kvinna som bidrar stort till att göra skillnad i branschen, därför vill jag nominera henne inom kategorin Visionary!
Hanna Silvertern VALUEMAKER Det finns inget Hanna inte klarar av. Trots högt tempo, en bunt hinder på vägen kavlar hon alltid upp ärmarna och kör tills det är klart. Otroligt målmedveten och ödmjuk på samma gång.
Hanna jobbar idag som Ecommerce growht marketing tech specialist och ligger alltid i framkant med innovativa idéer om utveckling som skapar värde för företaget hon tar sig an. Hon är en av våra nyckelspelare i ett av våra systerföreetag till Digtory som heter Dogmania. En ehandel som säljer hundtillbehör till den aktiva hundägaren. Hama grundade bolaget för 11 år sedan och är i dag anställd hos oss på Digtory som bemannar Dogmania med digital kompetens.
Hanna har tävlat själv med hundar på hög nivå och har järnkoll på sin branch där kunden alltid är i fokus. Hanna har slitit i många år och är värd all utmärkelse och uppmuntran. För oss är hon är en lysande stjärna som alltid vill göra det lilla extra.

Caroline Simar  ENERGIZER Caroline är vår alldeles egna energiboast. Hon är alltid glad, driven och passionerad i allt hon tar sig för. Caroline tog examen från Ecommerce Manager i våras men har jobbat hos oss på Digtory i snart 2 år. Sedan första dagen vi träffade Caroline blev vi tagna av hennes positiva aura och målmedvetenhet. Hon är en växande stjärna och vi är tacksamma för varje dag vi får låna henne.
Caroline gör så att man vill gå till jobbet. Hon är en teamplayer till 100%, och räds inte för att kavla upp ärmarna. I dag jobbar Caroline som Digital growht marketing/Ecommerce och är en fena på konverteringsoptimering. I grund och botten är hon en korrekturläsare och är specialist på content.
Caroline har utvecklats otroligt mycket sista året och sliter verkligen för att uppnå bästa möjliga resultat.
Caroline förtjänar verkligen att uppmärksammas, hon är fantastisk. 
Anna Wildefjord  VISIONARY Anna är en driven entrepenör/visionär som har inspirerat, utbildat, och väglett 100 tals företag där ute till att nå sina mål under sina snart 20 år i branchen.
Anna är extremt påläst, nogrann och målmedveten till 1000. Anna driver i dag koncernen Digital Talent Group AB med systerbolagen Team Digtory, AB Knockify AB och Dogmania AB tillsammans med Hekena Hjalmarsson och Martina Wipa.
Digtory som bemannar marknadsavdelningar med digital kompetens hade som vision för ca 8 år sedan att bli tillräckligt kända så att byråer I vår egna branch kände tillit och ville anlita oss. Det hände för 3 år sedan. I dag driver Anna utvecklingen och ha fått jobba med några av Sveriges största varumärken genom andra byråer.
Hon har stenkoll på trender, är grym på att utveckla innovativa lösningar som skapar mervärde. Är otroligt vass på taktisk teknisk optimering inom social/SEM och hanterar de flesta verktyg som krävs.
Stor eller liten publik spelar ingen roll för Anna. Hon hittar alltid förmågan att wowa sin publik.
Anna är min kollega/kompanjon, sliter stenhårt och är värd all utmärkelse och uppmuntran. Jag är tacksam varje dag att få ha henne vid min sida. 
Anna Wildefjord VISIONARY Anna är experten som ser helheten när andra inte har sett runt hörnet. Hennes höga kunskap skapar inte bara mervärde, det öppnar en ny värld.  
Angelica Strand ROLE MODEL Angelica stands out as an exceptional leader, embodying qualities such as empathy, drive, a steadfast commitment to uplifting women, modesty, and a results-oriented approach. Her leadership serves as a true inspiration and sets a remarkable example for others to follow.
Madeleine Andrén SUPERSTAR Madeleine var en lärare som inspirerade oss alla under utbildningen. Hon är en fantastisk ledare som alltid är villig att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och hon gör allt för att lyfta personer i sin omgivning! Jag ser henne som en mentor som jag alltid kan höra av mig till när jag behöver vägledning. Tack vare henne har jag fått med mig så oerhört mycket värde in i, inte bara min yrkesroll, utan i LIVET som helhet! 
Anna Grönros VALUEMAKER Orädd: Anna Grönros är en modig och djärv ledare som inte är rädd för att ta på sig utmaningar. Hon tar initiativ och går utanför sin komfortzon för att uppnå framgång.   Nyfiken: Anna Grönros har en stark nyfikenhet och strävar alltid efter att lära sig och växa. Hon är inte rädd för att ställa frågor och utforska nya idéer, vilket gör henne till en inspirerande och innovativ ledare.   Engagerad: Anna Grönros är oerhört engagerad i sitt arbete och sina team. Hon är passionerad och dedikerad till att uppnå resultat och ser till att hennes team har de resurser och stöd de behöver för att lyckas.   Lagspelare: Anna Grönros förstår vikten av samarbete och är en fantastisk lagspelare. Hon är lyhörd för andras åsikter och idéer, och främjar en miljö där alla kan bidra till gemensamma mål.   Relationsbyggare: Anna Grönros har en exceptionell förmåga att bygga starka och hållbara relationer. Hon är empatisk, lyssnar aktivt och skapar en kultur där varje individ känner sig värdefull och sedd.   Närvarande: Anna Grönros är närvarande och närvarande i sina interaktioner och beslut. Hon ger uppmärksamhet åt detaljer och är medveten om sin omgivning, vilket gör henne till en ansvarsfull och pålitlig ledare.  
Moira Sheridan ENERGIZER Energizer, is just the best description for Moira. She has been working on our moving project in Sundsvall for  almost 2 years. During this process, ups and downs but Moira never gives up.
It never "gets stuck". Always quick on the action, solution-oriented and trying to have a positive attitude and good relations with all. All done so that we will have the best conditions for our business and good environments for developers, project managers, various forms of meetings, etc.

Creative meetings and always a good spirit so really enjoyed working with you!
Karin Håkansson  VISIONARY Karin är tech kvinnan med visioner! Hon ser trender och är med i flera diskussioner, paneler  och podcasts där hon mer än gärna delar med sig av sin kunskap. Hon har förmågan att se vad andra inte gör och är inte rädd att ifrågasätta status quo. En riktig visionär!
Ina Engelbrektsson ROLE MODEL Ina´s energy and resilience is contagious, and she successfully delivers excellence in any engagement, with a wealth of knowledge that she shares with family, friends, colleagues and customers to ensure they achieve success. She is an inspiration to all around her and a great critical asset to all project she participates in. 
Ann Jonsson VALUEMAKER Ann är en person som verkligen värnar om varje person i sitt team och ser till att alla har det bra. Hon är inte rädd att ta sig an nya saker och ser till att lösa uppgiften även om det kan vara en berg- och dalbana på vägen. Alltid inkluderande och mån om helheten, att teamet gemensamt skapar värde och en bra teamkänsla.
Karina Wandt VALUEMAKER Driven, proffsig och förtroendeingivande. Hon var alltid en klippa när det var skarpt läge inför leverans. Hon tog sig alltid tid att förklara och diskutera problem och lösningar.  Som bonus är hon också en väldigt trevlig och härlig person. En riktig toppenkollega och inspirerande teknikkvinna! 
Ann Skoglund VALUEMAKER Envis, kompetent, uthållig, delar med sig, postiv, nyfiken, engagerad är några av Ann's kännetecken. Med glimten i ögat bemöter Ann de som söker sig till henne, och med ödmjuk stämma utmanar hon de som behöver bli utmanade!
Linnea Eoibas VALUEMAKER She is the one that take the responsibility, trust on your team and make things happen. 
Andrea Ammilon SUPERSTAR She asks and is curious to know about what we do to try to recruit the best for the company. She is a motivated person. 
Sanna Pettersson VALUEMAKER Jag är så imponerad av Sannas lugn och flexibilitet i alla lägen. Lösningsorienterad, ser alltid till att hitta en väg framåt. Orädd. Målet är alltid att lösa uppgiften, skapa värde och hjälpa teamet och kunden! Trots berg- och dalbanor, tidstjuvar och adminstrul  - alltid positiv, "det löser sig" - så väl värd att nomineras i denna kategori! :-)
Jasmine Landqvist SUPERSTAR Jag vill nominera Jasmine till kategorin Superstar! Hennes stabilitet och förmåga att hantera komplexa situationer med lugn och beslutsamhet är mycket inspirerande. Med en kombination av envishet och tålamod navigerar Jasmine genom tuffa utmaningar, hon tvekar inte att kavla upp ärmarna och vara hands-on när det behövs.  Hennes förmåga att axla ansvar och driva projekt framåt är imponerande. Hon är en riktig superstar!
Ina Engelbrektson ROLE MODEL Ina's passion for her work and colleagues is absolutely great. An IT woman who inspires colleagues, clients and boards to achieve their best despite role or function. The inspiration is always there and is naturally spread to others in her teams. Always putting other people first. The balance between work and leisure has always been important for Ina. Her caring about friends and family is natural and basic. And her motto is "Everything is possible" - no matter what.
Lenita Söderlund VALUEMAKER Lenita utmärker sig genom sin lugnande närvaro och sitt tålamod, vilket skapar en trygghet som många runt henne uppskattar. Lenita är orädd och lösningsorienterad, hon har en förmåga att se möjligheter i utmaningar och hennes vilja att ständigt sträva efter förbättring är inspirerande.
Hennes dedikation till att skapa värde för både teamet och kunder gör henne till en förebild.
Malin Unger ROLE MODEL Malin is a role model for a leader, connecting both professionally as well as personal with team members. She is above duty, a wonderful human being that works continuously to have connected team members, motivated and joyful but above all this, she really tries to have each employee feel understood and cared for.
Mari Stål VISIONARY Mari är IT-kvinnan som är och liksom lever i framkant! Mari har ett genuint intresse av teknik, hon är nyfiken och ser alltid till att vara påläst om vad som gäller och vad som trendar. Hon inspirerar, delar gärna med sig av sin expertis och är en sann förebild. Framförallt är Mari innovativ och får saker att hända! Dessutom är hon en fantastisk talare som gladeligen delar med sig av sin energi, sitt driv och passion. Ja, en sann visionär!
Amanda Sterner VISIONARY Amanda drivs av en stark passion att vi alla ska jobba smartare tillsammans och må bättre genom att använda Microsoft Teams och världen runt plattformen. Amanda är en av få svenska kvinnliga MVP:er och det har hon förtjänat genom ett envist missionerande under många år samt en av grundarna till Teamsdagen. AI är på väg att göra sitt intåg i plattformen och jag är övertygad om att vi kommer att lära oss mycket mer av henne framöver.
Elin Falk Sörqvist ROLE MODEL Elin är alltid engagerad i sina kollegor. Hon stöttar och lyfter upp oss alla som finns runt henne. Elin ser till att man känner sig värdefull, sedd och är viktig i projekten. Jag är så tacksam att ha lärt känna Elin och haft möjligheten att jobba tillsammans med henne. Elin är guld värd och en riktig förebild!
Lisa Hasselgren VISIONARY Enligt ChatGPT är en visionär "någon som har en förmåga att föreställa sig och sträva efter framtida möjligheter och förändringar". Med hjälp av teknik och med omtanke om medmänniskor har Lisa gjort just det och skapat något helt nytt. En tjänst som saknades på marknaden, en "fläck på kartan" som ingen sett eller vågat satsa på. Åtminstone inte innan denna visionära IT-kvinna klev fram. Heja dig Lisa!
Elin Persson VALUEMAKER Elin is truly a value maker and a inspiration to me and many others! She is appreciated for her focus & dedication, and she always gets the job done. She cares for the people she works with and as a leader she makes everyone feel, seen, heard & valuable and always combines that with really got results. Elin is a fantastic colleague and asset to our project and she often sees what everyone else is missing. Keep being you! :) 
Jenny Sjöholm ROLE MODEL Jenny är en mycket engagerad ledare som lyfter sina medarbetare, ser alla & gör sitt yttersta för att man ska trivas. Jenny är också en person som är en i gänget med hela teamet. En riktig rolemodel!
Sofia Tönnberg ROLE MODEL Sofia är 100% lösningsorienterad, tänker i flera led och är alltid positiv. Hon stöttar, peppar och coachar andra att nå uppsatta mål, samtidigt som hon aldrig är rädd för besvär, utan hugger i själv där det behövs. Med gott humör, massor av energi och ett oändligt nätverk är hon en sann Role Model!
Sofia Carlsson VALUEMAKER Sofia har på kort tid visat sig vara den hon säger sig vara: en passionerad problemlösare! En person som tar till sig ny teknik på nolltid, och som brinner för att få använda sin kunskap för att få skapa värde för kund. Hon har också visat att hon tycker om att dela sin kunskap med andra och är aldrig rädd för nya utmaningar. En sann valuemaker!
Anna-Karin Stensson ROLE MODEL If you have had the chance to cross paths with Anna-Karin you are lucky. With boundless energy and a compassionate heart, she sees colleagues not just as coworkers but as individuals with unique strengths and aspirations. She goes beyond professional duties to provide unwavering support, lifting others with genuine encouragement and guidance. Anna-Karin's seamless blend of professional excellence and empathetic leadership makes her an outstanding role model, leaving a lasting positive impact on the team and inspiring others to follow her example.
Greta Sjöbom ENERGIZER  Jag blir ju glad bara Greta kliver in genom dörren på kontoret! Färgstark, med gott humör och alltid en oväntad, härlig kommentar. Det blir ju inte sämre av att hon alltid hjälper till när man behöver det, på nolltid och med superbt resultat. Hur har vi någonsin klarat oss utan Greta?
Sabina Johansson  VISIONARY Sabina är en VISIONARY som alltid ger det där extra i sitt arbete. Hon har en passion för att hålla koll på den tekniska utvecklingen genom omvärldsbevakning och att dela med sig av sina insikter till sina kollegor. Hon är inte rädd för att utmana sig själv och testa nya idéer som kan förbättra verksamheten. Sabina är en inspirerande och engagerad medarbetare som förtjänar att bli nominerad för sitt fantastiska arbete. Hon ger också det där extra som får en att vilja utvecklas och våga ställa frågor. Hon är en förebild för andra och en tillgång för organisationen.
Åsa Fallqvist ROLE MODEL Jag skulle kunna nominera Åsa i alla kategorier, men väljer Role model då beskrivningen stämmer så bra på henne. Hon inspirerar, engagerar och lyfter sina medarbetare på ett fantastiskt sätt. Jag har hört från många av mina kollegor att Åsa är den bästa chefen de någonsin haft. Jag kan inte annat än att hålla med. Jag har det stora nöjet att få kampera ihop med Åsa och hennes kompetens, glädje och humor ger mig alltid energi.  
Caroline Kallin ENERGIZER Caroline har och sprider en ren energi, en positiv aura, som lyfter både arbetsmoralen och stämningen på kontoret. Hon är en glädjespridare på LinkedIn och en utmärkt ledstjärna och läromästare på i hur man kommunicerar och når ut, med ännu mer glädje.
Therese Johansson SUPERSTAR Alltid redo, alltid påläst och alltid en ynnest att få arbeta med. Kunnig, kunskapstörstande och knivskarp. Och dessutom trevlig och ödmjuk, en kombination som bara en äkta superstjärna kan ha.
Petra Söderberg VALUEMAKER Petra är en riktig hjälte för oss alla i Sundsvall. Hon har lett oss till ett nytt hem (läs, kontor) och haft enormt många bollar i luften. Det som för andra vore stora hinder, hoppar Petra istället över dem med tillsynes lätta steg. Trots sitt hektiska schema gör hon sig alltid tillgänglig och tar sig tid att checka in med alla för att höra hur det går. Och allt detta utför Petra med en imponerande positiv energi som verkligen inspirerar alla omkring henne. Beskrivningen på Valuemaker är en mitt i prick-beskrivning av Petra och därför en självklar nominering i kategorin. 
Binette Seck ROLE MODEL Inspirerande, nytänkande och en fantastisk talare! 
Helena Hjalmarsson  ROLE MODEL Helena är en naturkraft. Med sin styrka och passion inspirerar och leder hon människor att våga nå sin fulla potential. Helena började inom branchen år 2003 när Google rullade ut i Sverige. Sedan dess har hon jobbat med att coacha, vägleda, utbilda människor. Den otroliga kunskap hon besitter, delar hon gärna med sig av, och den är ovärderlig.
Helena har bl.a varit med och tagit fram 2 YH utbildningar inom branchen, utbildat hundratals elever och företagare där ute för att klara morgondagens behov.
Hon har ett starkt intresse för industri bolag där utveckling av den digitala infrastrukturen är i fokus.
Med sina 20 år i ryggen, leder hon sitt interna konsult team framåt och uppåt i en rasande fart.
Helena är en solklar förebild för många kvinnor där. Jag är glad att ha henne som min mentor. Hon är väl värd denna nominering.
Sonia Falahati VALUEMAKER Sonia är en fantastisk kollega att ha i sitt team. Hon tar ett stort ansvar för att vi tillsammans ska leverera en produkt av högsta kvalitet. Hennes nyfikna natur har gett henne en bred kompetens inom IT. Som utvecklare stöder Sonia inte bara med sin expertis inom sitt eget område utan engagerar sig även i arkitektur, krav och testning för att stödja sina medarbetare.

Hennes stöd präglas av en konstruktiv attityd och en positiv anda, vilket inte bara resulterar i en förbättrad leverans utan också bidrar till ett mer glädjefyllt och roligt projekt. Sonia är inte bara dedikerad till sitt arbete utan skapar också en inspirerande och positiv atmosfär för hela teamet.
Aida Botonjic ENERGIZER Aida är full av smitsam energi och får en att vilja göra sitt bästa. Hon lyfter ofta upp andra och får dom att växa som resultat.
Aleksandra Persson VALUEMAKER I am honored to nominate Aleksandra for the Valuemaker Award due to her exceptional dedication and remarkable contributions as a Senior Business Analyst. Her passion for her role shines through in her relentless pursuit of excellence. She consistently exceeds expectations, and what truly sets Aleksandra apart is her holistic understanding of the design process. She possesses a remarkable ability to see the entire picture while breaking down complex processes and functionalities. This invaluable skill enhances our project's clarity and efficiency, ensuring a seamless translation of ideas into tangible results.

Her proactive approach, coupled with a deep understanding of the project's intricacies, makes Aleksandra an indispensable asset to our team.
Afsaneh Darash ENERGIZER Afsaneh is greatly contributing to a welcoming and pleasant atmosphere in the office. She is supporting her colleagues with her knowledge both in a technical and a personal way. I have benefited so much from her wisdom and empathy, and I feel like all my colleagues share that experience. 
Amanda Eriksson VISIONARY En sann driven och engagerad kollega. Jag fascineras över att Amanda kör flera uppdrag samtidigt som jag bollar addher idéer med henne. Under min sjukskrivning har Amanda varit en väldig lättnad att ha och jobba med och driva addher med. Det största lasset har hon fått ta ändå.
Det är alltid Amanda som glatt talar på flera av våra event och hon är en inspiration på flera sätt.
Känner mig glad och nöjd med att få vara hennes kollega och Co. driver när det gäller #addher

En stark kvinna! Och såna gillar jag.
Tanja Elina Havstorm ROLE MODEL Jag har känt Tanja i flera år nu och fastnade direkt för att hon var så inspirerande, lugn, cool, stabil, mogen, intellektuell. Något med henne lockar och fascinerar. Det vore ändå svårt och konstigt att inte få ett intresse för IT efter att en talat och umgåtts med Tanja. Jag skulle vilja säga att hon är en sann ung inspirerande Role model.
Jag känner Tanja även privat och vet vilket stort passionerat hjärta hon har för flera saker och olika ämnen.
Förebild på många sätt! 
Anja Johansson  VALUEMAKER Anja är en tjej som får saker att hända! Hon tar lead och inspirerar andra att följa med på hennes väg. Alltid full av goda ideer och uppmuntrande ord sprider hon en positiv känsla i gruppen.
Sofie Johansson VALUEMAKER I en mansdominerad och trögföränderlig bransch lyckas Sofie både driva lyckade digitaliseringsprojekt för hela Peab och vara med och driva byggbranschen mot en gemensam digitalisering. Jag är stolt över att vara hennes kollega!
Elin Persson VALUEMAKER Elin is an exceptional IT professional who consistently goes above and beyond to deliver value for her team and her organization. She is passionate about creating value quickly and effectively, and she has a remarkable ability to get everyone involved in the process, ensuring that everyone takes joint responsibility for achieving the goal.
Her passion for creating value quickly, her ability to get everyone to take joint responsibility and reach the goal together, and her drive to overcome obstacles make her an invaluable asset to any team. She is a true VALUEMAKER.
Erika isaksson VALUEMAKER Hon håller både team och kunder nöjda med sitt proffsiga sätt. Tacklar nya system och processer på ett effektivt sätt. 
Lee Lellky ENERGIZER Lee is the embodiment of energy, team spirit and fun! She is true leader that makes everyone feel included. Lee qualifies in several of the categories but Lee was the first one to come to my mind when reading energizer. She is the one that gets the job done with a smile, and has a fantastic way of getting everyone on board and involved. Everyone should have a Lee in their project!
Petra Söderberg ROLE MODEL Nominerar Petra för att hon dagligen lyfter mig och ser mig som person. Hon får mig att vilja utvecklas och klättra i min roll. Hon har alltid en positiv energi och jobbar otroligt hårt för att allt ska bli så bra det bara kan bli! Envis som en gnu, gör att hon kommer längre än alla andra. 
Ann Jonsson VALUEMAKER En kvinna som aldrig ger upp! Hon kämpar och kämpar, vilket ger resultat. Hon är otroligt hjälpsam och lösningsorienterad. Dessutom har hon ett varmt och kärleksfullt inre som sprider värme runt sig och får en att känna sig uppskattad.
Rhucha Narkhedkar VALUEMAKER Rhucha is a true value maker and a fantastic team member to have as a part of your team. Her technical skills combined with her ability to take lead is so appreciated. She often leads they way for others and is not afraid of exploring to achieve the goals needed efficiently. She is a true professional and can do everything when she sets her mind to it!
Fanny Ejlertsson SUPERSTAR Fanny is a really someone that stands out in everything she does, a up-and-coming rising star without a doubt. She picks up everything new really quickly and is skilled in so many ways. Her career will skyrocket as she has both the technical skills combined with excellent communication skills. A sharp talent that you can trust to drive everything that comes her way, a true superstar! 
Emma Jönsson ENERGIZER Emma is fantastic team player with energy and drive that motivates others.
She is constantly looking for ways to upskill and improve ways of working together with the team. Her positive energy is so valuable when it comes to getting things done together and makes it a joy to have her in the team. Keep being you, you are amazing!
Anna Bergvall ENERGIZER Anna is fantastic, and her smile lights up your day! She brings a positive vibe to the team that makes everyone feel valued and included. She is a source of innovation and always strive for ways of improving with her bright ideas! Keep being you, because you are amazing!
Liselotte Örtlund ROLE MODEL Med mångårig erfarenhet inom IT-branschen och mer specifikt området systemintegration är Liselotte Örtlund en av de främsta specialisterna i landet. Liselotte är en välkänd talare på nationella såväl som internationella branschevent och hon vägleder flera av Nordens största bolag i sina integrationsprojekt. Hon innehar också en av de tekniskt tyngsta rollerna på ADVANIA inom området.
 
Teknisk briljans i all ära men det som verkligen utmärker Liselotte är hennes ständiga strävan att lyfta andra och skapa förutsättning för nya stjärnor. Hon hjälper alltid juniora och seniora kollegor och delar osjälviskt med sig för att höja andra kollegors kompetens. Hon uppvisar även ett stort engagemang och har modet att utmana strukturer och beslut på ett konstruktivt sätt. Samtidigt har hon stor integritet, drivs av att utveckla sina förmågor och hon har verkligen själ och hjärta i det hon företar sig. Hon är en starkt bidragande faktor till bolagets specialistkompetens, solida affärslösningar och långa kundrelationer.   
 
Detta sammantaget gör att Liselotte är en självklar Role Model
Malin Reijnow  ROLE MODEL Malin is a role model for many in our team and feels like solid foundation you want to build your team on. She is truly an inspiration and her eye for details is amazing. Malin embodies trust and you know she will take care of everything needed with highest quality. Really glad of having you in my team. Keep being you, because you are amazing!
Sanjukta Bhattacharya ROLE MODEL Dear Award Committee,
I am writing to nominate Sanjukta for the "ROLE MODEL" award. I have had the privilege of working with Sanjukta for the past three years, and I have been consistently impressed by her dedication, passion, and commitment to her work and the people around her.

Sanjukta is a true inspiration to me and to all of her colleagues. She is always willing to go the extra mile to help others, and she has a knack for making everyone feel seen, heard, and acknowledged. She is also a strong advocate for women in the IT industry, and she has played a key role in attracting and retaining women in our field.

Sanjukta is a natural leader, and she is always looking for ways to empower and uplift others. She is a role model for many, and she is often sought out for mentorship and advice. She has a large network of friends and colleagues, and she is always using her connections to help others.

In addition to her professional accomplishments, Sanjukta is also a kind, compassionate, and genuine person. She is always willing to lend a listening ear, and she has a way of making everyone feel valued and respected. She is a true friend and mentor, and I am grateful to have her in my life.

I am confident that Sanjukta is an ideal candidate for this award. She embodies all of the qualities that make an IT woman truly inspiring and engaging. She is a leader, a role model, and a true inspiration to us all. I wholeheartedly recommend her for this prestigious honor.

Sincerely,
Priyanka Das
Ulrika Wennerlid VALUEMAKER Dear Award Committee,

It is with immense enthusiasm that I nominate Ulrika for the "Value Maker" award. Throughout my time working with her, she has consistently demonstrated a remarkable ability to not only deliver, but to do so with an infectious passion for creating value swiftly and collaboratively.

Ulrika possesses a unique talent for galvanizing teams into action. She fosters a collaborative environment where every individual feels a shared sense of ownership and responsibility towards achieving common goals. Her leadership style is one of active engagement; she rolls up her sleeves alongside everyone else, always ready to tackle any challenge head-on.

Her tenacity and adaptability are truly admirable. She possesses an unwavering drive to reach goals, navigating even the most formidable obstacles with the fluid grace of water. No matter the difficulty, she consistently finds inventive solutions and perseveres until success is attained.

Ulrika's impact on our team has been undeniably transformative. Her unwavering commitment to generating value through collaborative efforts has fostered a culture of high-performance, exceeding expectations, and exceeding goals. She is an invaluable asset, a true embodiment of what a "Value Maker" represents.

With utmost conviction, I recommend Ulrika for this prestigious award. Her dedication to delivering exceptional results, encouraging collective responsibility, and possessing an unyielding resolve in the face of adversity, make her the ideal candidate for this recognition.

Sincerely,
Priyanka Das
Jenny Sjöholm ROLE MODEL Jenny är proffsig i alla lägen och en inspirationskälla för oss kvinnor inom IT och vad vi kan åstadkomma.  
Elisabeth Krus VALUEMAKER Alltid proffsig och mån om att göra kunden nöjd, med en genuin förståelse för att det är tillsammans som man skapar värde. Delar kunskap med andra på ett föredömligt sätt.
Veronica Löfberg VISIONARY Veronica ser möjligheterna och skapar förutsättningar för att vi tillsammans ska nå nya mål. Hon är påläst och har koll på tekniken och var trenderna blåser åt för håll. 
Nathalie Bylén ROLE MODEL Nathalie is amazing and a great leader. She always makes people smile and never gives up. Always sees opportunities and not obstacles. She is a person everyone should have in a team! 
Christina Littzell ROLE MODEl Hon är ett fullblodsproffs som IT-konsult. Både kunder och projektmedlemmar uppskattar henne för sitt coachande förhållningssätt, vilja att bidra och framförallt leverera resultat på ett strukturerat och trevlig sätt.
Petra Söderberg ENERGIZER Hon vill att alla ska må bra och  kommer med peppande tillrop oavsett arbetsbörd. En riktigt Duracell kanin i sin roll för att inget ska hamna mellan stolarna.
Mahboubeh Mahadoran SUPERSTAR Mahboubeh is amazing as a perso and as a leader. Always sees opportunities and not obstacles. She is a person everyone should have in a team! She is a fantastic project manager and always gets wonderful feedback from customers. She is someone who deservers a lot of recognition.
Therese Sinter VALUEMAKER Therese är en naturkraft som får saker att hända. Det andra kan kämpa med i flera månader får hon igenom på några dagar. Hon gör verklig skillnad i hennes arbete med att skapa den framtid Sogeti önskar för sina anställda, samhället och planeten. Detta bland annat genom att lyfta IT-/Techkvinnor via nätverket #addher och #addheraward. Hennes outömliga driv gör henne till en självklar VALUEMAKER!
Karin Andreasson ENERGIZER Karin has done an amazing job in building up the IFS practice for Capgemini Nordics. With high energy and a great focus, she has managed to bring together a team of highly skilled professionals and leading them towards a common goal. At the same time she has inspired the teams both at Capgemini and IFS to engage and drive value together. She´s a bright shining star that deserves recognition. Without her never ending energy and contribution, the partnership between these two companies wouldn´t have been as successful as it is. With her strong leadership, the sky is the limit.
Sarah Schillström VALUEMAKER Sarah is a true valuemaker. She goes above and beyond to unite people and is not afraid of challenging the status quo. Sarah's unique ability in making things happen, inspires me every single day. She is a driving force to be reckoned with, and her energy can move mountains. 
Karin Andreasson  VISIONARY Karin är en stor inspirationskälla för alla i hennes närhet. Det finns ingen personlighet som smittar av sig som den Karin har. Hennes straka driv och otroliga intelligent gör att hon åstakommer sker som få människor kan. Det hon har gjort på Capgemini, helt utan rädsla, med start passion, är väldigt inspirerande! 
Claudia Manzo SUPERSTAR Claudia is an up-and-coming rising star with a great passion for environmental sustainability. She is eager to spread knowledge and engage her colleagues, which she does by successfully driving the Capgemini Sweden environmental sustainability network. A true SUPERSTAR who shines brightly!
Enesa Nezirevic  VALUEMAKER Enesa is a woman that is reliable, realistic and honest!  She guides and inspire me and the team in an innovative way that drives and leads us and the work forward. With Enesa as a Scrum master you feel safe, you get the team spirit and she manages us to take joint responsibility as a team. She’s kind, caring and always supportive. She is not afraid to speak up and will always give her point of view.  I really appreciate her as a person, a collogue and as a team leader. 
Nathalie Bylén ENERGIZER Kategorin beskriver exakt vad hon är: En person som ger en energi när man kommer till jobbet, och som man kan ha riktigt roligt med i alla situationer. Hon bryr sig verkligen om andra och ser till att hon och andra har det riktigt bra där man spenderar 1/3 av sin dag.
Sanjukta Bhattacharya ROLE MODEL Sanjukta is an excellent mentor, team leader and fantastic person to work with. I have been working with her since 2019 and I am grateful for directing me towards the right direction. She is very well connected to the consultants spread across different accounts and makes sure to be in sync which is well appreciated by all. I wish her all the best!
Frida Kornstad Sundelin ROLE MODEL I have known Frida more than more than the duration in Capgemini as she helped a lot during the interview phase even before onboarding started, despite having so much other responsibilities. She is an wonderful human being who inspires everyone to reach their full potential. I wish her all the best!
Ulrika Wennerlid ROLE MODEL Ulrika is an excellent team leader and a fantastic person to work with. She is well connected to her team members that is appreciated by all. I really appreciate her presence during monthly team meetings and Pega guild activities. 
Carina Waller Fredriksson ENERGIZER Det är en ynnest att få vara omgiven av en person som sprider glädje, skapar en härlig arbetsmiljö och inte minst lyssnar in sin omgivning, vilket gör att man snabbt blir inkluderad och peppad. Med andra ord skapar denna tjej en skön stämning och en plats man vill vara på och arbeta i. Därför tänker jag direkt på Carina Waller, som en Energizer har hög rang. Henne vill man ha i sitt lag.
Ulrica Ruge VALUEMAKER Det här är en tjej som är kreativ och hela tiden söker lösningar. Hon vilar inte med fingret på hanen, utan undersöker möjligheterna när hon ser dem, för att hela tiden skapa mervärde. Genom sitt sätt att dela med sig av sina tanker och lyssna på sin omgivning, tar hon med sig sin omgivning på en fartfylld resa mot ständiga förbättringar och utmaningar. När Ulrica Ruge är i farten är det bara att hänga med, för det är spännande att se vad hon åstadkommer.
Beaselis Lindqvist ENERGIZER Bea är en fantastisk kollega och glädjespridare! Full av energi tar hon sig an sitt arbete och gör det med bravur. Hon är modig, socialt kompetent och professionell ut i fingerspetsarna. Att få arbeta med henne förgyller min vardag, då Bea är en riktig ENERGIZER!
Elin Persson  ROLE MODEL Elin is a true strong role model! She has a superpower when it comes to see, meet, and talk to people and she always makes you feel included, important, and appreciated!

She is the college that everyone wants to be around and she’s definitely one of those who makes it difficult to change employers! I really appreciate to work with her and her incredible way of leading the team with warmth, humor, laughter, and openness. She is fearless, honest, and reliable.
Keep your head high, stay who you are because you are amazing both as a college and as a friend.
Binette Seck SUPERSTAR Binette är en sann superstar. Med bredd, passion och engagemang arbetar hon för att demokratisera tech, sprida kunskap och skapa möjligheter för unga människor och främst kvinnor att få en meningsfull framtid. 
Christina Åhlstedt ROLE MODEL Christina har varit mentor till många och efter att ha varit operativ många år hjälper hon nu flera olika bolag att utvecklas som styrelsekvinna med sitt djupa knowhow i IT-branschen. Dessutom är hon en oerhört ödmjuk person som sällan pratar om allt fantastiskt hon gjort, man måste liksom dra ur henne all och om man lyckas får man höra riktigt inspirerande historier. Verkligen en role model av rang.
Jennie Moberg VALUEMAKER Med kundens bästa i fokus styr Jennie integrationsprojekt inom tjänsten OnDemand, hon bygger förtroende och skapar relationer med både kunder och inom sitt team. Jennie har ofta fler projekt rullande parallellt och en stor del av tiden består i planering och att hålla ihop leveranser. Att leverera rätt saker i rätt tid och att skapa värde för kunder är självklart. Jennie bidrar till en skön och lättsam stämning för oss som är kollegor, med pondus och trygghet leder hon sitt team framgångsrikt. Långa kundrelationer och återkommande uppdrag är beviset på värdet som levereras externt. Internt bidrar Jennie till en inkluderande och varm kultur, att stötta och lyfta kollegor är lika självklart som att skapa värde i leveranser. Med lång erfarenhet inom IT-branschen, ett lösningsorienterat mindset och förmågan att ta människor är hon mycket uppskattad av både kunder och arbetskamrater.
Josephine Snäll  SUPERSTAR Josephine suger åt sig kunskap som ingen annan, hon frågar och vill veta, tar egna initiativ och är framåt. På kort tid har hon skaffat stor erfarenhet inom området systemintegration, definitivt en rising star! Gång på gång imponerar Josephine med sin positiva framåtlutade inställning till att lära sig nya saker och inte minst viljan att dela med sig av sina kunskaper. Alla vill jobba med en Josephine, hon är en riktigt superstar!
Linnéa Jansfelt  SUPERSTAR Linnea imponerade första dagen som akademist, redan under utbildningen ställde hon de "rätta" frågorna och vi insåg snabbt att hon är en vass utvecklare. Med envishet och starkt driv har hon jobbat hårt under hösten och snabbt kommit in i uppdrag som integrationsutvecklare, Linnea är en upcoming rising star och har en lysande karriär framför sig!
Emelie Thelin ENERGIZER Emelie is a dedicated team manager who always puts her team members success first. She believes in the power of encouragement to help her team achieve their goals. Whether it's a big project or a personal aspiration, Emelie is there to provide support and motivation. She knows that when her team succeeds, everyone wins, and she's committed to making sure they reach their pull potential. With Emelie's leadership, the team feels inspired and confident, knowing that they have a manager who genuinely cares about their success.
Leena Wendt VALUEMAKER Leena är en stor tillgång till alla företag, roller och team hon hamnar i. Sätter sig snabbt in i sammanhang, stöttar och är en stor tillgång för kollegor och verksamheten. Hon sprider glädje med sitt sätt varhelst hon går och engagemangsnivån och att hjälpa andra har inga gränser.
Affärsutvecklare, förändringsledare, kravanalytiker och testledare är några av de roller hon axlat med bravur genom åren. Hon är grym helt enkelt. Inte sså aktiv på LinkedIn, men desto mer aktiv i sitt yrkesliv!
Jag nominerar en extremt kompetent person, glädjespridare som levererar på topp i allt hon nuddar!!!
Jennifer Bunner SUPERSTAR Hon är glad och sprider glädje och är kul att arbeta med. Hon glittrar och är full av energi. Hon är också en fantastisk frontendutvecklare.
Gizela Jadeglans ROLE MODEL Att Gizela är kunnig och engagerad i sitt arbete är det ingen tvekan om. Samma engagemang har hon när det gäller att skapa trivsel i bland sina kollegor. Hon sprider en positiv energi och visar omtanke. Vid motgångar för sig själv eller någon i hennes omgivning,  så kavlar hon upp ärmarna och ser till att eventuella hinder på vägen blir undanröjda. Ingenting är omöjligt. Hon tänker på sina medarbetare och bidrar dagligen till att alla känner sig sedda och hörda. Hon ger postiv feedback och skapar en teamkänsla som starkt bidrar med att det arbete som utförs i gruppen ger ett extra bra resultat.
Gizela är en role model, eller som vi säger på svenska. Hon är en förebild.
Ulrika Stenervik  SUPERSTAR Ulrika ligger alltid i framkant och håller koll på alla nyheter inom Dynamics och som alltid vill berätta och visa detta för våra kunder, helst live ... PPT är inget för Ulrika. Hon delar också frikostigt med sin kunskap till kollegor och hjälper dem igång och coachar dem. Hon är också bra på att tänka på vad som är relevant och intressant för kunden och fånga upp det som vi borde visa och berätta om. 
Helena Bennervall ROLE MODEL Hon gör hela grejen med jobbet kul, istället för att att man längtar till fredag så längtar man till måndag eftersom hennes förmåga att en teamanda få alla till att vilja nå mål är något jag aldrig beskådat på en arbetsplats
Lena Larsson ROLE MODEL Lena är en fantastisk lagspelare som får alla att känna sig hörda och sedda. Hon är snabb på att starta upp och skapa, ta initiativ och sätta upp tydliga planer för arbeta mot uppsatta mål.
Hennes förmåga att skapa samarbete och entusiasm är en inspiration för oss alla. Tack för att du är en oumbärlig del av vårt team och för att du alltid är glad och att vi har kul ihop på jobbet!
Mica Wullf Kamm ENERGIZER Mica har energi som få och en enastående förmåga att se varje person i sin omgivning och den personens möjligheter. Hon sprider glädje med glimten i ögat och med sin goda förmåga att lyssna, fråga, skratta tillsammans med andra, vilket bidrar till en hög samarbetsvilja och nyfikenheten att vara en del av Mica's team direkt eller indirekt. 
Nilla Jernberg  VALUEMAKER Nilla Jernberg är en riktig arbetshäst som med sitt engagemang alltid hittar tid för att supporta kollegor. När man har ett problem hittar hon alltid en snabb workaround vilket räcker för de flesta men väldigt ofta kommer ett mail en stund senare med en lösning till grundproblemet.

Nilla tänker utanför traditionella lösningsmetoder och är en fena på att hitta snabba och pragmatiska lösningar på än det ena än det andra och lösningarna kommer ofta med blixtens hastighet.

Nilla ser helt enkelt till att verksamheten hela tiden kan rulla på utan trassel och när de problem uppstår löser hon dem med företagets och kollegornas bästa framför ögonen. Jag är mycket tacksam över att ha en person som Nilla i vår organisation!
Ida Svedlund Ståhl VALUEMAKER Ida är en kvinna som sprider glädje och levererar med nogrannhet och klass. Tillsammans med sin kollega har hon/de skapat en ordning och reda i sina respektive leveranser för företaget. Idas ordning o reda smittar av sig i organisation där hennes hjälp nu efterfrågas av andra leveranser och avdelningar inom företaget. Ida är heller inte rädd för att kavla upp ärmarna och jobba hårt för att nå resultat, hon gör det med glädje och släpper inget halvdant. En stjärna som förtjänar uppmärksamhet och bli omnämnd som Valuemaker i sitt företag Alleima. 
Brahmi Dalvi SUPERSTAR Brahmi is a natural Superstar, an uprising Star.
Despite her young age, she is already a passionate expert in a difficult field such as integration. Brahmi's involvement in a multi-million customer project has been a decisive factor for the project's success. Accuracy and order are reflected in her work. Brahmi is not afraid to roll up his sleeves and work hard to achieve results. Still she shines among others and always give a helping hand to others who needs her help. Her eager to learn new technologies contagious to others in her team.
A natural choice of a Superstar, Brahmi Dalvi.
Tina Josty SUPERSTAR I can nominate Tina in all categories but I think Superstar is what describes her the best.
Tina is curious and engaged and her engagement is contagious. Where others see problems Tina see possibilities in the challenges that comes her way. If she doesn´t know she finds out.  She is always eager to learn new things and instead of taking the easy way out and do as we always have Tina explores new and better ways to do it. With her drive and eager nature she inspires others but at the same time she listens and take everyones need into consideration. I worked closed to Tina and I really hope that I get a chance to do it again. She is a big source of inspiration!
Lee Lellky ENERGIZER Lee is a true Energizer. She is bubbly, happy and come with a lot of positive energy. At the same time she is very passionate and driven. She is a natural leader and a go-to person and if you have something that needs to be cleared out she is awesome helping straighten out the question marks.
She has the ability to make people feel seen and heard and always takes the time to listen and lift you up. She makes me smile every day and I love her sense of humor. It is a lot of laughter and a lot of energy when Lee is in office. Keep smiling always!
Enesa Nezirevic VALUEMAKER Enesa have been my colleague for so long now so I could easily nominate her for all categorys but I will choose Valuemaker since I think that is what I would like to lift up.
Enesa has the courage and will to make a difference. She is efficient, driven and never afraid to question ways of working if she thinks it is not what is best for her or for her team. She has the courage and energy to deal with the things that other people feel is to big or to overwhelming.
She is inspiring, supporting and engaged. She is the one that gives you the peptalks when you need it the most and has an awesome ability to make everyone feel included. She is the one saying: We can do this!
Emma Jönsson ENERGIZER Emma brings joy, positivity and energy to office. She always has a smile on her face and she takes on every task with eagerness. She is always there to support and inspire her teammates. She is a teamplayer and is always ready to take one for the team if needed. She is hardworking and eager to learn new things and is very appreciated in the team. She lits up a gray and rainy day with her sunshine! 
Vanessa Violante ENERGIZER Vanessa är en person som kan göra den gråaste av dagar till den ljusaste.
Med sin glädje, omtänksamhet och nyfikenhet är hon den överlägset bästa kollegan jag någonsin haft, vilket många med mig nog också tycker.
En person som alltid inkluderar alla och ser till så alla mår bra och trivs.
Maria Jönsson SUPERSTAR Maria har spenderat mycket tid för att lära mig hur en testare ska jobba på bästa sätt. Hon är snäll, kunnig och smart 
Johanna Sjöström VISIONARY Johanna representerar den sällsynta kombinationen av visionär och realist som är avgörande för framgång i teknikbranschen. Med en outtröttlig passion för kreativ, innovativ och inkluderande offentlig verksamhet har Johanna inte bara förutsett nästa våg av teknologiska trender, utan också skapat dem. Hennes järnkoll på den snabbt föränderliga IT-världen är inget annat än imponerande.

Vad som verkligen gör Johanna unik är hennes förmåga att göra tekniken tillgänglig och spännande för alla, oavsett deras tidigare erfarenheter eller kunskaper. Hon har en naturlig förmåga att brygga klyftan mellan de som är teknikintresserade och de som är mer försiktiga, vilket skapar en miljö där alla känner sig välkomna och inspirerade att lära sig mer.

Genom hennes senaste presentationer om artificiell intelligens har Johanna inte bara visat sin expertis utan även sitt engagemang för att föra oss alla mot en mer upplyst och inkluderande teknologisk framtid. Hennes presentationer är inte bara informativa, de är glödheta och efterlämnar en känsla av upphetsning och möjlighet hos publiken.

Det är med denna kombination av teknikkunnighet, kreativitet och förmåga att inspirera andra som Johanna står ut som en sann "VISIONARY". Hon är inte bara en ledare; hon är en kraft för förändring och innovation. Med stor övertygelse rekommenderar jag Johanna för detta prestigefyllda erkännande.
Charlotta Stensson ROLE MODEL Charlotta är en riktig rolemodel i rollen som VD på Bulldozer. Bulldozer verkar genom kommunikation inom IT och Techbranschen. Att vara VD är och kan vara utmanande men du agerar alltid på ett positivt och affärsmässigt sätt. Du har odlat ett stort kontaktnät som många vill vara en del av. Du är en förebild som ledare och ser varje individ för den den är och du har också förmågan att ställa om och ta nödvändiga tuffa beslut om så behövs. Du är handlingskraftig och leder Bulldozer mot nya nivåer. En av dina starka egenskaper är just kommunikation som ni på Bulldozer gör väldigt bra. Forsätt vara den fina rolemodel du är för oss andra.
Liselotte Örtlund ROLE MODEL Liselotte är en av de starkast lysande stjärnor jag vet om! Grymt duktig inom sin yrkesroll, orädd, och nyfiken. En IT-kvinna som alltid ser till att vara påläst och som Tar Plats på ett kaxigt, men ödmjukt sätt. Delar gärna med sig av sin expertis och är en härlig förebild. En sann Superstar!  
Agneta Cramnert VALUEMAKER Agneta är fantastisk ledare. Hon driver sitt team framåt på ett tryggt och säkert sätt. Hon är hjälpsam, hon bangar inte för utmaningar och hon är en viktig kugge i att teamet alltid levererar över förväntan. Hon är en fena på avancerade excelformler och klok som en bok. En sann valuemaker!
Emma Nicklasson ENERGIZER Emma har alltid nära till så härligt och medryckande skratt. En kompetent IT-kvinna som har båda fötterna stadigt på jorden, en kodare som inte är rädd för att ta i samt att hon är grym på både färg och form. En påhittig, drivande och kreativ team player som alltid involverar alla runt om kring sig. En sann energizer.
Nina Andersson VALUEMAKER Nina är den som alltid levererar, oavsett hur situationen runt omkring ser ut. Hon tar ett stort ansvar för sitt team och dess leverans. En ruggigt kompetent IT/Tech-kvinna som alltid kavlar upp ärmarna och aldrig ger upp. Hon har ett stort hjärta och är en fantastisk förebild. En sann valuemaker.  
Ulla Bergqvist VALUEMAKER Ulla ser alltid till sina kunders bästa. Oavsett eventulla hinder på vägen så kavlar hon upp ärmarna och levererar. En team player som alltid ställer upp och som tar sig ann nyanställda på ett fantastiskt sätt och ser till att de lyfts fram. Hon är kompetent, smart, nyfiken och är väldigt bra på att dela med sig av sin expertis. En uppskattad kollega, mentor och en sann valuemaker. 
Milena Andersson ENERGIZER Milena är orädd, stark och har en så härlig energi. En grymt kompetent ledare som med sin kreativitet och sitt jävlar anamma ser till att alltid leverera största möjliga kundnytta. En positiv själ som nästan alltid har ett leende på läpparna, ett härligt smittande skratt och som gärna delar med sig av sin kompetens och som gärna ger positiv feedback. En fantastisk kollega och sann Energizer. 
Emma Höij SUPERSTAR Emma lyser med sin kunskap och sin proffsiga inställning till hur man ska införa ett förhållningssätt till cybersäkerhet som hela organisationen förstår och står bakom, hela tiden med människan i centrum.
Susanne Andersson Dahlén VALUEMAKER Susanne är en engagerad ledare som inte lämnar något åt slumpen. Hon är drivande, orädd, smart och nyfiken. Hon har ett stort nätverk, delar gärna med sig av sin expertis och är en uppskattad mentor åt unga IT-tjejer på väg in i IT/Tech-branschen. En kollega som är lätt att tycka om och en sann Valuemaker.  
Sabina Johansson  ROLE MODEL För att hon e min mamma, och jätte bra på teknik och att förklara saker inom området och e ärligt om vad hon säger och jobbar med
Therese Sinter SUPERSTAR Såklart! Alltså Therese är den mest energiska, positiva och passionerade kvinna jag vet. Har alltid agendan fullspäckad, men ändå lyckas hon på något sätt vara här & nu. Hon får saker och ting gjorda, stort som smått, ingenting, verkligen ingenting lämnas åt slumpen. Hon har ett hjärta av guld, hon visar uppskattning och hon verkligen slåss för jämlikhet och för att få in fler tjejer i IT-/Tech-branschen. Det bästa är att hon bara är några armlängder bort. En sann Superstar! 
Sofia Carlsson SUPERSTAR Sofia är problemlösaren deluxe. Hon har superkoll på den senaste tekniken, är nyfiken, är alltid med och bidrar i diskussioner, samtidigt som hon är en grym lyssnerska. Sofia vill man ha med sig i sitt team, Sofia delar gärna med sig av sin expertis, Sofia är en sann Superstar!
Sabina Johansson  ROLE MODEL Sabina inspirerar och delar med sig av sin kunskap vidare till oss andra. Som få kvinnor i denna bransch är hon en lysande stjärna som alltid syns och hörs och lyfter dessa ämnen på sina sociala kanaler.
Sabina är en stor inspiration för mig och många. 
Marianne Hauger ENERGIZER Marianne är en energigivande och oerhört kompetent kollega, är världens bästa bollplank och ser möjligheter även när omgivningen kan vara mer rigid i tankesättet.

Hon hjälper projekt att ta sig fram i snåriga it-utmaningar och är en klippa som är trygg att luta sig mot när hon trots högt tryck finns vid ens sida.

Tullverket har en riktig diamant i sina händer!
Lee Lellky ROLE MODEL Lee is a visionary in her field. She is exceptional in all her deliverables and has been an amazing leader in her role. She is inclusive, solution oriented, a great listener and an amazing problem solver. She acts as a mentor for many professionals and helps them daily to excel both personally and professionally. 
Anna B Franzén  ROLE MODEL Jag ser Anna som en ledare med personen i fokus. Med en värme och känsla för gruppen och resultatet som skall uppnås, navigerar hon fantastiskt mellan IT och operations.
Maria Jönsson VALUEMAKER Hon är väldigt lösningsorienterad, ligger alltid steget före och har suverän kontroll på helheten. Hon motiverar hela teamet att jobba mot samma mål på ett fantasktiskt positivt sätt. Hon ger mycket energi, alltid trevlig och positiv, får alla att må bra.
Annika Norberg ROLE MODEL Att arbeta med Annika är ett nöje; hon ser, hör och verkar för att kollegor ska trivas och att saker bara ska flyta på. En person som fångar upp och löser saker både proaktivt men såklart även i det dagliga, vilket är ett måste, framför allt med data/ai som ger oss nya roliga puckar varje dag. En stabil förebild som är rolig att arbeta med och mån om sina kollegor i vått och torrt. Bidrar även med glädje och roliga inslag. Tack Annika!
Veronica Karlsson SUPERSTAR Att lyssna på Veronica i diskussioner och presentationer imponerar varje gång. En enorm kunskap och förståelse för AI och dess matematik, men såklart snickrar hon även ihop lösningar som kör utan några som helst problem. Här har vi en person som har humor, snabbtänkthet och koll, och dessutom inom ett av de hetaste områdena just nu, AI. Det blir aldrig tråkigt eller ointressant att arbeta med Veronica; ett fullblodsproffs inom tech att släppa lös på riktigt svåra problem!
Ina Engelbrektson  VALUEMAKER Ina är en värdeskapare och strategisk problemlösare som har bidragit med att digitalisera samhället. Har använt den senaste tekniken och innovativa lösningar som möjliggörare för samhället och verksamheter. Hon har konceptualiserat och förenklat det komplexa för att tillgängliggöra det, driva kunskap, ökad medvetenhet och engagemang.
Linnea Roivas VALUEMAKER En riktig ledarfigur som inte är rädd för att ta ansvar. Hon ser lösningar och har en förmåga att uppnå mål där andra ger upp.
Malin Löfgren ENERGIZER En härlig tjej som sprider glädje och får folk att trivas på jobbet. En social stjärna som tar initiativ och får med folk på aktiviteter både på och utanför jobbet. Någon alla vill ha på sitt jobb helt enkelt. 
Sabina Johansson  ENERGIZER Jag vill nominera Sabina till ENERGIZER-priset för hennes fantastiska insatser som it-kvinna. Sabina är inte bara en expert på it-säkerhet och teknisk utveckling, utan också en inspirerande och engagerad lärare. Hon sprider sina tekniska kunskaper med en energi som verkligen får en att vilja lära sig mer och utveckla sina färdigheter. Hon har en förmåga att förklara komplexa koncept på ett enkelt och roligt sätt, och hon ger alltid positiv och konstruktiv feedback. Sabina är en förebild för alla som vill arbeta med it, och hon motiverar och uppmuntrar andra att följa sina drömmar. Sabina är en ENERGIZER som lyser upp rummet med sin entusiasm och passion för it.
Agneta Cramnert ROLE MODEL Agnetas kompetens är stor, djup och obestridlig! Hon leder sitt Scrum team genom att vara tydlig rak och stöttande. Hon är den man vänder sig till när man har funderingar kring projektledning och agilt arbete, och man får alltid ett klokt svar. Alla borde ha en Agneta i sin närhet!
Emma Nicklasson ENERGIZER Emma har massor av energi och ett smittande skratt! En sann lagspelare som är mån om att alla ska finna sin plats i teamet, och som alltid är inkluderande. Emma är mycket social, vågar ta plats och vågar fråga och det i kombination med hennes kompetens gör henne otroligt omtyckt bland kunderna.
Elin Åberg SUPERSTAR Elins (yrkes-)passion är agila metoder. Det finns ingen som helst tvekan om att det är ett område där hon vill bidra, och som hon gör det! Med mod och driv har hon visat att hon har en kapacitet som gör henne oerhört uppskattad, både som kollega och som konsult. Hon driver också sin egen utveckling genom att sätta upp mål, och se till att nå dem. 
Åsa Maspers ENERGIZER Hos Åsa finns massor av energi och driv! Det gäller att hänga med i svängarna, för här kan det gå fort (inte bara bakom ratten ;)). Idéerna är många, och behöver man bolla en fråga kan man vara säker på att man får ett klokt svar tillbaka. Åsa är ett socialt geni vars förmåga att fånga upp människor hon möter och dessutom verkligen lyssna till vad de har att säga, är en oerhörd tillgång. Åsa syns, hörs och glittrar, och det gör hon så himla bra. Hon har också en omvittnad förmåga att se, höra och bekräfta andra i sin närhet - och vilken energi ger inte det!!
Erika Weilander SUPERSTAR Erika är en glädjespridare av högsta rang. Hon bjuder på sig själv, ser alla individer i teamet och stärker gemenskapen enormt mycket. Det har varit en ära att ha fått arbeta tillsammans med Erika och fått ta del av hennes kunskap och feedback. Hennes driv och erfarenhet kan ta henne väldigt långt i livet och hon är en självklar SUPERSTAR i mina ögon✨
Olivia Hellbom ENERGIZER Olivia är lojal och viljestark. Hon är en lagspelare som får alla att känna sig inkluderade och tar stort ansvar för att arbetet blir gjort. Hon har en positiv attityd och gillar tesen att hårt arbete alltid lönar sig. Hon kavlar upp ärmarna och kör så det ryker. Olivia är en sann energizer. 
Karin Sjöö Åkeblom ROLE MODEL Karin är en sann förebild! I sin roll som VD driver hon sitt bolag på ett schysst och modigt sätt. Hon ser alltid människan och tar sig tid att stanna upp, lyssna och nyfiket försöka förstå andras perspektiv. Men i sitt beslutsfattande är hon bestämd och orädd, med stark tillit till sina egna och bolagets värderingar.

Karin utstrålar en energi utöver det vanliga och lyser upp vilket rum hon än kliver in i. Hon brinner för en mer jämställd IT-bransch och ser till att arbeta aktivt för det. Projektet NoBias, för mer inkluderade kommunikation, är ett exempel. Hennes engagemang sprids också genom föreläsningar och en stark närvaro på digitala plattformar. Med ett oerhört stort nätverk når hon ut till många och gör skillnad på riktigt!

Karin har även kommit väldigt långt i sitt eget självledarskap. Hon upplevs trygg i sig själv och ser till att prioritera sina egna behov högt. Att lyckas vara så välmående, samtidigt som hårt arbetande, är oerhört imponerande.

Karin är på många sätt en ROLE MODEL. Hon har fått mig att känna mig trygg i mitt val av bransch och inspirerat mig till att våga stå upp för mig själv och mina åsikter. Tack vare henne har jag även blivit bättre på att prioritera mig själv i första hand. Förebilder som Karin gör skillnad!
Emma Billenius VALUEMAKER Emma har i sin position som HR-chef på ett IT-konsultbolag varit ytterst delaktig i att få sitt bolag att växa enormt mycket senaste åren. Omgiven av många män i ledande positioner är Emma alltid orädd i att säga vad hon tycker och är inte den som ger sig i första taget. Hon agerar snabbt när något händer, kavlar upp ärmarna och tar action.

Extra imponerande med Emma är hennes delaktighet i att lyckas rekrytera många personer till IT-branschen, som kanske inte haft IT som ett självklart val. Hon har även varit stommen i att bygga upp ett bolag med betydligt högre andel kvinnor än genomsnittet i branschen. Emma skapar värde på riktigt. En sann VALUEMAKER!
Enesa Nezirevic  ENERGIZER Enesa see challenges as opportunities for growth and she is pretty energetic and known to do a lot of different things at once. She is hard working, motivated, effective communicators and have incredibly high standards. 
Elsa Nordling SUPERSTAR Med sin djupa kompetens inom UX-design och tillgänglighet är Elsa en riktig SUPERSTAR. Hon fortsätter ständigt och målmedvetet att utvecklas inom området, både som expert inom UX men också i sitt eget ledarskap. Hon delar alltid och gärna med sig av sina kunskaper både till sina kollegor  inom Sogeti och i sina konsultuppdrag på ett bäldigt proffsigt sätt. Elsa är dessutom en engagerad ledare med fokus på välfungerande samarbete i teamet och ser alltid till allas välmående!
Linnea Elebring ENERGIZER Linnea är alltid full av positiv och härlig energi oavsett vilka uppgifter hon och hennes team tar sig an. Även när det är lite tuffare dagar är Linnea den som stöttar, hejjar och alltid ser utmaningar i stället för problem. Att jobba nära Linnea är roligt och alltid full fart eftersom hon är en riktig ENERGIZER!
Emma Hägg ENERGIZER Emma är alltid full av energi och kastar sig in i nya utmaningar med stort mod och engagemang. Hennes entusiasm och positiva inställning inspirerar och sprider energi i rummet där hon befinner sig. Hon brinner för en inkluderande bransch där fördommar tvättas bort och it-kvinnor tar plats på scen! Emma är en riktig ENERGIZER!
Jasmine Landqvist VALUEMAKER Jasmine brinner för att skapa värde och få alla att arbete mot samma mål. När det verkligen gäller är hon den som kavlar upp ärmarna och får jobbet gjort samtidigt som hon ser till att hålla teamet fokuserat på målet trots otaliga berg att bestiga. Hon är alltid den som sätter allas välmående i första rummet!
Ana Pinheiro ROLE MODEL Ana tillför verkligen värde genom sitt sätt att strukturera och organisera teamets arbete och bidrar stort med sina djupa kunskper inom test och testledning. Hon är alltid postiv, vänlig och hennes härliga sätt sprider sig i rummet. Hon är den som alltid får alla att känna sig sedda och uppskattade. Ana vill man alltid ha i sin närhet eftersom hon är en riktig ROLE MODEL!
Emma Andersson VALUEMAKER Med sitt stora intresse och stora engagemang för webbutveckling är Emma tjejjen som levererar värde i alla sina projekt. Hon brinner alldeles extra för design och tillgänglighet och att med hjälp av kod kunna göra snygga webbar som är tillgängliga för alla oavsett funktionshinder eller funktionsnedsättning. Hon delar dessutom gärna med sig av sina kunskaper och eftersom hon är väldigt nyfiken hittar hon alltid något nytt att dela med sina kollegor!
Fanny Ejlertsson SUPERSTAR Fanny is superstar. Very determined and has despite her young age a senior way of being. Her drive and ways of working and good communications makes her reach her goals and she has developed in her role and also extended her responsibilities in a very short time. She is always willing to share the knowledge to others and give others the possibility to grow. Keep up the awesome work and only sky is the limit.
Malin Reijnow SUPERSTAR Malin knows everything. She shares experiences, come up with good solutions and is a treasure in our project. What Malin doesn´t know is not worth knowing. She always come with valuable input so that we can come up with the best solution. When everyone is running around trying to patch things up she is the one saying: Wait, let us think for a minute on how we fix this the best way. 
Anna Bergvall ENERGIZER Anna came into our project like a fresh breath. She has some experience behind her but is quite new in IT but has shown her brilliance and hunger to learn more about everything. Not only does she develop her own skills every day but she is also awesome in mentoring others and being a great support to the ones that run into problems or struggle with something. Anna is always there with a peptalk and some cheering up. Everyone needs an Anna in office!
Afsaneh Darash ENERGIZER Afsaneh brings light to a room when she comes in. She is positive, energetic and spreads good values around her. She is very motivated and knowledgeable in her field and enjoys studying along with others. Afsaneh mentors others and gives advice on a constant basis. She is strong and driven and helps in empowering others.
Emma Nicklasson ROLE MODEL Jag nominerar Emma för att hon är en positiv och trevlig kollega som ser till att alla trivs på kontoret.
Jessica Espling VALUEMAKER Superduktig på att identifiera behov och sortera innan hon på ett prestigelöst sätt inkluderar och lyfter andra i teamet för att nå gemensamma mål, även i tillfällen när det bitvis är tufft.
Vanessa Violante ENERGIZER Så glad över att Vanessa sadlat om från Italiens hästvärld till IT-branschen i Sverige. Hon är en kvinna med härlig energi som sprider glädje och omtanke på kontoret. Vanessa är en team player som alltid ställer upp oavsett om det gäller att hugga i och jobba, vattna blommor eller fixa olika aktiviteter så vi har kul tillsammans.
Susanne Söderberg ROLE MODEL Susanne är en fantastisk kollega och briljerar i sin roll som testledare. Hon jobbar i en bransch som fortfarande är dominerad av män, men det stoppar henne inte från att vara en stark ledare. Hon är dessutom generös, stöder alltid sina kollegor och lyfter fram deras goda egenskaper. Hon inspirerar många till att vara sitt bästa jag. 
Liza Lindham VALUEMAKER Liza är helt enkelt beskrivningen av en Valuemaker! Hon lyckas på något sätt ta sig fram sakligt och effektivt i alla situationer, på de guppigaste av vägar och gör det med värme och humor. Världsklass!
Elin Löfvendahl VISIONARY Redan i digitaliseringens linda inspirerade Elin i hur en dag i framtiden skulle kunna se ut, med VR, AR, 3D-printrar mm. Hon förklarar på ett pedagogiskt sätt hur ny teknik kan skapa värde för oss alla i framtiden. Elin är en naturlig talare som briljerar på scenen och fångar sin publiks intresse. 
Anne-Marie Høiberg Jensen SUPERSTAR Anne-Marie is always saying and thinking YES! Always willing to challange or be challanged, and always with a focus on solutions.  She has an impressive ability to collaborate over every possible bridge (both metaphorically and literally) and shares her knowledge in an unbeliveble unselfish way, going a thousand extra steps to make sure all are onboard. All together, a superstar! 
Cecilia Berglund VALUEMAKER Cecilia tar sig an nya utmaningar och uppgifter med stort engagemang. Hon strukturererar och leder arbetet från start till mål på ett föredömligt sätt. Cecilia är kreativ och nytänkade när det kommer till problemlösning. Hon är även orädd och backar inte undan från problematiska situationer som behöver hanteras. Allt detta gör hon samtidigt som hon har roligt på jobbet och sprider god stämning.  Det är fantastiskt att få jobba ihop med en person som Cecilia - den bästa av kollegor!
Lisbeth Bratbakken VISIONARY En högt respekterad IT-projektledare med omfattande och mångsidig erfarenhet inom olika typer av projekt och bolag. Innovativ och driven tar hon ledningen, med sin framåtlutade inställning inspirerar Lisbeth sin omgivning. 
Marie Norén  ROLE MODEL Marie har rekryterat IT talanger till vår arbetsplats i väldigt många år och gör det med sådan enkelhet, precision och entusiasm att det är imponerande! Hon lyfter människor omkring sig med beröm och har stor förståelse för hur viktig individen är för helheten.
Sonali Dave SUPERSTAR Sonali is one of the best Technical expert available as of today. She had challenged herself to take on Gen AI journey and has done successfully. She was part of few RFPs on Gen AI and supported colleagues to join on this journey. She is approachable and open minded person to appreciate and receive feedbacks. She is a Superstar of I&D Sweden. 
Christina Åhlstedt VALUEMAKER Här är kvinnan som tar sig an utmaning efter utmaning och alltid levererar utöver det vanliga. Hon får sin omgivning att vilja bli bättre och lyckas alltid hitta en positiv lösning på problem som dyker upp. Hon har ett starkt värdestyrt ledarskap och verkar helt orädd även när det blåser. En sann värdeskapare och inspiratör för mig och många andra.
Hien Hoang VALUEMAKER Hien är en IT-kvinna som inte bara levererar, utan också inspirerar. Hon har en vision för att skapa nytta snabbt och hon är en ledare som får alla att känna sig delaktiga och engagerade i att nå målet. Hon är inte rädd för utmaningar, utan tar dem som en möjlighet att lära sig och växa. Hon är som eld och sprider sin energi och entusiasm till olika situationer och miljöer, utan att förlora fokus på målet. Hon är en förebild för andra kvinnor i IT-branschen och en tillgång för varje organisation. Hon bidrar också till en trygghet i teamet, genom att vara lyhörd, stöttande och konstruktiv. Hon är en kvinna som förtjänar detta pris.
Jessica Rönnemyr VALUEMAKER Jessica har inte bara bevisat sin djupa och omfattande kunskap inom IT och Dynamics 365 SCM, utan hennes brinnande engagemang för att förstå verksamhetens behov och slutanvändarnas bästa samt förmåga att se till hela lösningen gör henne till en exceptionell kraft inom branschen.
Jessica har en förmåga att tänka innovativt för att lösa komplexa utmaningar inom IT. Vad som utmärker henne som en "Value Maker" är dock hennes förmåga att integrera tekniken med affärsbehov och användarupplevelsen. Genom sin mycket breda kompetens säkerställer hon att projekten alltid rör sig framåt genom att hela tiden ha kontroll på vad som behöver göras. Hon ser snabbt vad som saknas, både i sitt eget och andra team, och kan träffsäkert peka ut felande länkar.
Eva Holmquist SUPERSTAR Eva har inte bara en djup förståelse för testprocesser och strategier, utan har är även en inspirerande och uppskattad ledare. Genom att integrera sina tekniska färdigheter med enastående kommunikationsförmåga har Eva skapat en inkluderande arbetsmiljö där varje teammedlem känner sig uppmuntrad och viktig.

Eva har agerat som en mentor och förebild för många medarbetare och har aktivt bidragit till att främja kontinuerlig kompetensutveckling inom vår organisation samt stöttat flera av våra kunder på ett innovativt sätt med fokus på Test och kvalitet genom sin roll i SogetiLabs.

Med en enastående problemlösningsförmåga och förmågan att navigera genom komplexa utmaningar är Eva en pålitlig kollega i alla projekt hon deltar i.
Lina Bjelkmar ROLE MODEL Lina är en inspirerande ledare som med en tydlig vision byggt IndicateMe från grunden. Hon har gått i bräschen och byggt ett utvecklarteam som från grunden bestod av enbart kvinnor. Nu leder de sin marknad och Lina är en dessutom en uppskattad talare på event och en person man vänder sig till som expert inom sitt område. En sann Role Model som verkligen förtjänar det här priset! 
Susanne Söderberg VALUEMAKER Susanne har inte bara visat enastående teknisk kompetens utan har även kontinuerligt överträffat förväntningarna genom sin konsultmässighet och sitt engagemang.

Susanne har konsekvent demonstrerat en djup förståelse för testprocesser, strategier och verktyg. Genom att tillämpa denna kunskap på olika projekt har Susanne inte bara säkerställt kvaliteten på leveranserna utan också spelat en avgörande roll i att förbättra testprocesserna och effektiviteten i hela organisationen.

En av Susannes mest imponerande egenskaper är förmågan att inspirera och motivera sitt team. Susanne har framstående ledaregenskaper och har skapat en positiv arbetsmiljö där teamet trivs och blomstrar. Genom att stödja och utveckla individuella talanger har hon inte bara byggt starka och effektiva testteam utan har också varit en mentor och vägledare för många inom organisationen.
Åsa Ajdert SUPERSTAR Jag vill nominera Åsa för att hon alltid ser till kundens bästa och har en förmåga att hålla en bra balans med vad som skulle behöva göras och vad det finns utrymme att göra utifrån kundens perspektiv. Åsas långa och gedigna erfarenhet i kombination med en tydlig och trygg kommunikation både internt och med kund, gör att hon en klippa i IT-branschen! 
Nicole Tutsch SUPERSTAR Jag vill nominera Nicole för att hon alltid är så positiv och vill lösa allt på bästa möjliga sätt. Nicole är inte rädd att ta sig an nya uppgifter och en fantastisk problemlösare. Med sitt coola, nyfikna och sprudlande sätt, även i ganska tuffa situationer, är hon en toppentjej som kommer att gå långt i IT-branschen!
Rebecca Källgård VALUEMAKER I sin roll som konsultchef har Rebecca inte bara fokuserat på att skapa en inkluderande och inspirerande arbetsmiljö, med hennes ledarskap har även våra konsulteam levererat tekniskt avancerade lösningar och skapat verkligt mervärde för våra kunder. Rebeccas engagemang för sina kollegor har inte bara stärkt teamet utan har också bidragit till att skapa förutsättningar för dessa konsulter att växa även utanför sitt arbete. Rebecca är en mycket uppskattad kollega som sprider energi och får saker gjort, OTACE!  
Ingrid Andersson ENERGIZER Ingrid är en person som sticker ut i mängden! Hon är intresserad och lyhörd, positiv, möter upp och visar ett stort intresse och engagemang för de människor som finns i hennes närhet och för branschen. Trots att hon är ny i IT/Tech-branschen (nyligen bytt från en annan bransch, snart examinerad student och med ett litet barn därhemma) så har hon flera gånger visat att hon definitivt är någon att räkna med framöver! Det finns inga hinder och du kommer gå hur långt som helst Ingrid! Tack för all energi du sprider omkring dig, dig vill man ha med i teamet! :)
Hedvig Mejstedt ENERGIZER Hedvig är en en av alla kvinnor som nyligen bytt från en annan bransch till att studera och arbeta i IT/Tech-branschen. Hedvig är positiv, intresserad, modig, driven, engagerad och nyfiken. Efter kort tid levererer hon i de team hon ingår, brinner för att förstå uppgiften, möta upp kunden, leverera lösningar samt ständigt fortsätta utvecklas och lära mer. Hon investerar mkt tid att nätverka och fördjupa sina och andras kunskaper på området frontend. Tack för din insats Hedvig och vilken galen tur du kommit in i branschen - den blir så mycket bättre med dig! :)
Beatrice Schenell SUPERSTAR Beatrice - du är grym, bästa kollegan! Med fokus och driv på uppgiften levererar du alltid men hinner ändå alltid se och bekräfta de som finns i din omgivning. Med ett lugn och leende på läpparna utstrålar du trygghet och härlig energi som smittar till alla i omgivningen. Du har många år i branschen nu vilket ger dig en gedigen erfarenhet inom många olika områden - allt detta i kombination med din personlighet gör dig till en värdefull medarbetare och inspiratör! Tack för allt jobb du gör och för all inspiration och energi du sprider!  
Beatrice Schenell  VALUEMAKER Beatrice är en sann värdeskapare! Med enastående professionalitet och en positiv inställning skapar hon inte bara värde i sina uppdrag utan sprider även glädje som en oslagbar kollega.
Marie Sundberg  VALUEMAKER Marie har ett fokus och driv få förunnat. Hittar alltid en lösning på problemet. Ett totalt proffs.

 

 

CONTACT
  • Therese Sinter
    Therese Sinter
    National #addher Driver, Sweden
    +46 70 361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

#addher awards 2023 in English?
Register to your local #addher awards ceremony