Malin R Kågström
OM OSS
JOBB

”Jag skapar morgondagens driv och lösningar i projekt. Idag."

På vårt kontor i Skellefteå hittar ni projektledare Malin. Cyklar hon inte runt i naturen är hon gärna där och ägnar sig åt jakt. På jobbet jagar hon möjligheter att få vara proaktiv och kreativ. Vill du känna Malin lite mer och få reda på vad som gynnar lagarbete, då ska du läsa vidare här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Presigelös, lösningsorienterad och positiv.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har under många år arbetat med kommunikation, marknadsföring och projektledning. En härlig mix där jag trivs bra. Under de sista åren har det även varit en del arbete med förändringsledning, vilket är riktigt roligt och utmanande.

Din karriär på Sogeti:
Jag började i januari 2023 på vårt satellitkontor här i Skellefteå och har verkligen kastat mig in i en ny bransch. Tack vare härliga kollegor, leder varje vecka till nya erfarenheter och spännande utmaningar.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag trivs som bäst då jag har möjlighet att överträffa kundens förväntningar. Att få möjligheten att vara proaktiv och kreativ.

Hur delar du med dig av din expertis?
Genom att förespråka ett öppet klimat och genom att lyfta teamets alla styrkor, brukar det bästa komma fram ur varje individ, så även mina.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
De bästa dagarna är då vi har ett bra flöde och får möjlighet att klarrapportera uppdrag och arbeta oss framåt. Vi har även haft kreativa möten som leder till nya projekt bakom hörnet.

Hur är en typisk sogetiare?
Min bild är att en typisk sogetiare är proffesionell, duktig och ambitiös.

Varför jobbar du på Sogeti?
Det kändes som en möjlighet och spännande att prova en ny väg. Rätt häftigt att få vara med och växla upp kontoret i Skellefteå också från start.

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
  • Malin R Kågström
    Malin R Kågström
    Projektledare, Skellefteå

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Malin R Kågström
Titel: Projektledare
Född: 1972
Bor: Skellefteå
Familj: Gift, tre barn och ett barnbarn
Fritidsintressen: Sitter gärna på cykeln eller jagar något vilt