Sarmad Alkamha
OM OSS
JOBB

"Jag skapar morgondagens glädjeämnen. Idag."

Glädjespridaren Sarmad hittar du på vårt kontor i Örebro. I sin roll som systemutvecklare brinner han för att lösa komplexa frågetällningar. Något av det bästa han vet, förutom bilar då, är att ständigt bygga vidare på sin och andras kompetens. Lär känna Sarmad mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Jag är social, kreativ och en problemlösare.

Berätta lite om din bakgrund:
Sedan jag var liten har jag varit intresserad av tekniska saker. Jag började skruva i gamla radioapparater och bygga enkla el-kretsar med små lampor, elmotorer och batterier. Jag pluggade Datavetenskap på Mälardalens Universitet. Parallellt med mina studier jobbade jag på livsmedelsbutik och jag älskade att träffa människor och sprida glädje till kunder och kollegor. Idag jobbar jag här på Sogeti som konsult och jag kan kombinera min kärlek till teknik och människor - i ett och samma jobb.

Din karriär på Sogeti:
Jag startade som trainee i Sogetis Careeerbooster-program och gick Data Platform-spåret. Efter Careerbooster började jag mitt konsultuppdrag hos en stor kund. Hos kunden började jag jobba som Power BI-utvecklare, senare har jag jobbat med Azure Data Factory och Data Bricks.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag brinner mest för att lösa komplexa frågeställningar genom att utreda problem och hitta lösningar. Dessutom är jag jättenyfiken på lära mig nya saker på jobbet.

Hur delar du med dig av din expertis?
Det är alltid givande och roligt att diskutera lösningar och utreda problem med teamet som jag jobbar med. Att kunna dela varandras kunskaper och tankar är en stor rikedom där vi lär oss massor av varandra.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En riktigt bra dag på jobbet är när jag vet att jag kommer att träffa många av mina kollegor och prata om våra uppdrag och vad vi håller på med. Har jag och mitt team lyckats lösa ett problem är det en riktig toppendag!

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, social och proffsig.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti för det ger mig möjlighet att kunna fortsätta utvecklas utan gräns och att jag får motivation att nå mina utvecklingsmål. På Sogeti jobbar människor med olika bakgrund och kompetensen är stor och bred hos mina kollegor, det berikar mig.

Sökes: Nya medarbetare
Möt dina framtida chefer!
KONTAKT
  • Sarmad Alkamha
    Sarmad Alkamha
    Software Engineer, Örebro
    073-094 99 85

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Född: 1991
Bor: Arboga
Familj: en bror och två systrar
Fritidsintressen: simning, träna på gym och bilar