Dynamics AM
LÖSNING
MICROSOFT DYNAMICS

Microsoft Dynamics – Application Development & Maintenance (ADM)

Vi gillar verkligen förvaltning och vidareutveckling av affärssystem och då i synnerhet Dynamics. Oavsett version eller applikation inom Dynamics-familjen så är Sogeti er partner.

Självklart har vi väl optimerade processer för incidenter och mindre förändringar (ITIL). Antingen hanterar vi dessa i era system, om det föredras, eller så har vi system som stödjer processerna på ett mycket bra sätt. Bland annat använder vi Azure DevOps för all Change Management.

Utöver detta tycker vi att det är viktigt att lyfta fram och ständigt påvisa och utveckla nyttan av Dynamics för er verksamhet. Ett affärssystem finns ju till för att stötta er organisations operativa och stödjande processer på ett så bra sätt som möjligt.

Vårt erbjudande: guld, silver eller brons?

Vi har delat in vårt erbjudande i tre nivåer från brons till guld, där självklart guld innehåller det mesta man kan tänka sig att för att få en förstklassig förvaltning av Dynamics.

Dynamics_AM_Servicenivåer_500.png

Utöver detta så har vi också ett antal tillval som kan kombineras valfritt.

Dynamics_AM_tilläggstjänster_500.png

 

Test blir allt viktigare

I en tid då allt fler applikationer körs i molnet som SaaS-lösningar så blir tester, och i synnerhet regressionstester, allt viktigare.

Dynamics 365 är som bekant en SaaS-lösning och uppdateringar från Microsoft kommer i nuläget 8 gånger per år. Dessa kan påverka er organisations lösning och måste i tillräcklig grad testas.

Om ni väljer vårt tillval ”Microsoft update – regressionstest” så kan vi antingen sätta upp och automatiskt testa av att uppdateringen inte stör befintliga processer i Dynamics 365 (Partial), eller så testar vi av även så att integrationer till andra system fortfarande fungerar som tänkt (Full). Gällande Dynamics 365 Unified Operations har vi god erfarenhet av Regression Test Automation Tool (RSAT) som verktyg i denna tjänst.

Change Management

Som nämnts ovan har vi väl utvecklade och optimerade processer för Change Management som kommer er som kund till nytta. Dessa förenklar både vårt och ert dagliga arbete, och gör den ibland nödvändiga processen att välkomna nya medarbetare i teamet enklare.

Hör av dig!

Nyfiken på vår kompetens? Vi har många referenser på området och best practices som vi gärna delar med oss av. Vill du veta mer om vårt erbjudande kring ADM för Dynamics, hör av dig. Vi kommer gärna till er och berättar mer.

KONTAKTPERSON
  • Peter Österlund
    Peter Österlund
    Branch Manager West, Sogeti Sverige
    070-661 99 19

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.