Borås
OM OSS
JOBB

Sogeti Borås: Kontoret för dig med sinne för IT

Välkommen till Sogeti i Borås, det lilla kontoret i det stora företaget med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation.

Välkommen till Borås, kontoret där vi är specialiserade inom bank och finans, men också dagligvaruhandel, detaljhandel och tillverkande industri. Inom våra fokusområden systemutveckling, mainframe, systemintegration och projektledning kan du antingen arbeta hos kunden i deras organisation eller med ansvarsåtaganden direkt hos oss. 

Lediga tjänster

 

Lite om oss som arbetsgivare

Sogeti är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa IT-tjänster. Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter, och globalt stöttas vi av 26 000 kunniga kollegor. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. 

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, sportklubbsaktiviteter, IT-pubar och jul- och sommarfester. 

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! På 16 orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen. 

Hör av dig! 

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare. Skicka en spontansökan så hör vi av oss om vi har något att erbjuda, eller kontakta mig, Marica Kallin, för en fika. 

Välkommen! 


Tobias Christianson
 
Expert inom infrastruktur, testning och projektledning, Borås

”Jag är en nyfiken problemlösare”
Mer om Tobias

todo todo
Kontakt
  • Marica Kallin
    Marica Kallin
    Ortschef, Sogeti Göteborg och Borås
    072-208 91 48
Sogeti in 79 Seconds

lifeatsogeti på Instagram

Vi satsar på kvinnor