molnet
LÖSNING
CLOUD

Applications & Cloud Technologies

Att lyckas med utveckling av moderna system och applikationer som tar vara på de möjligheter Cloud-tjänster erbjuder, är en central del i din verksamhets digitala transformation. Det vet vi. Genom vår leveransförmåga lokalt, nationellt och globalt, kombinerat med våra verktyg och acceleratorer har vi under många år skapat värde snabbt för våra kunder.

Hos oss på Sogeti arbetar drygt 600 experter i Sverige och 100 000 experter globalt med våra kunders digitala transformation, system och applikationer. Här kan du se vilka de vanligaste frågorna är som de stöter på i sitt dagliga arbete.

Vanliga utmaningar

Har du någon av följande utmaningar i din organisation? Låt oss också lista några av de vanligaste Cloud-utmaningarna vi stöter på. 

Hur skapar jag applikationer som lever upp till morgondagens krav? 

Hur  hantera jag mina befintliga applikationer för att minimera tekniskskuld och förbättra användarupplevelsen

Hur säkerställer jag att mina applikationer alltid är tillgängliga och relevanta?

Hur ser jag till att ha kontroll och minimera kostnader för mina moln?

Känner du igen dig? Klicka in och hitta lösningen, det vill säga vägen framåt utan att ens behöva skrolla vidare.

Vi kan Cloud

Cloud handlar mindre om IT-infrastruktur, och mer om outsourcing av tjänster. Därför är flytten till molnet en livsstilsförändring för din verksamhet, och innebär en förflyttning från det traditionellt förutsägbara, till det nya och flexibla. Det kan kännas ovant, men våra Cloud-tjänster hjälper dig på vägen. 

Cloud_1-4 copy_600.png

OneDeliver är vårt globala erbjudande inom Cloud. Det är en sann och kraftfull one-stop-shop för alla faser och delar av din Cloud-resa.

Våra topptjänster

Relaterat innehåll
KONTAKTPERSONER
  • Henrik Rendahl
    Henrik Rendahl
    Nationell Applications & Cloud Technologies Lead, Sverige
    070-913 88 88

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.