Amazon Web Services
PARTNER
AMAZON

Amazon Web Services

Som Premier Consulting Partner till Amazon Web Services (AWS) har vi värdefull expertis för dig som vill nyttja Amazon Cloud för att accelerera din verksamhet.

Företag och organisationer anammar i allt större utsträckning en Cloud First strategi för att säkerställa en flexibel, skalbar och kostnadseffektiv IT, som kortar ner time-to-market och ger tillgång till de senaste tjänsterna från molnleverantörerna.

Sogetis kompetens och erfarenhet i kombination med Amazon Web Services erbjuder er en komplett tjänsteportfölj för få full nytta av era investeringar.

Vi har delat in er Cloud-resa i tre delar:

Advise:
Strategi och rådgivningstjänster.

Align:
Skapande av moderna cloud native-applikationer samt modernisering och migrering av er befintligas applikationsportfölj.

Animate:
Operations kring era Cloudmiljöer och applikationer.

Ett partnerskap i världsklass

Med fler än 5000 levererade Cloud-projekt och ett stort antal kundreferenser har vi en beprövad förmåga att migrera till AWS Cloud på ett säkert sätt och med minimala störningar. Vår expertis kan hjälpa dig att uppnå högre flexibilitet, kostnadsbesparingar, skalbarhet och kraftfullt minska time-to-market för era lösningar

KONTAKT
  • Fredrick Viström
    Fredrick Viström
    National Partner Lead for AWS
    072-236 44 15

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Vi kan Cloud