Joakim Palmertz
OM OSS
LEDARSKAP

"Att arbeta med människor är det bästa jag vet"

Joakim Palmertz är en minst sagt engagerad teamchef som gillar teknik. Systemvetare i grunden har han provat på olika roller genom åren. Som teamchef trivs han som fisken i vattnet då han kan hjälpa andra att växa. Här får du lära känna honom litegrann!

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagerat, direkt och involverande.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag är systemvetare i botten, kompletterat med ekonomstudier (bland annat ett år på Winona State University i USA där jag även spelade tennis). Programmering har alltid funnits med från att jag fick en Vic-20 1982! Under min tid på Oracle började jag arbeta med deras ERP-system och tog då klivet mot en mer verksamhetsinriktad konsultroll. Jag har även arbetat på våra stora bolag Ericsson och ABB. Innan Sogeti var jag över tio år på ett mindre företag (Actea Consulting) i Göteborg. Men, jag saknade närheten till teknik och ville även arbeta i en större organisation – så Sogeti var det perfekta valet! Började som konsult, men fick chansen ta över som teamchef. Trivs ypperligt!

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har alltid funderat på att våga ta klivet och när Teamchefsrollen i Göteborg/Borås blev ledig sökte jag den. Jag är glad och ödmjuk över att jag har fått förtroendet att leda och inspirera andra till stordåd.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att arbeta med människor är det absolut bästa jag vet. Sedan självklart också möjligheten att påverka med egna idéer.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att det är en arbetsplats där alla möjligheter finns!

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare gillar teknik, är ödmjuk och i princip alltid glad. Det är min erfarenhet sedan jag började jobba på Sogeti. För mig personligen är det en "perfect match". :-)

KONTAKT
  • Joakim
    Joakim Palmertz
    Teamchef, Göteborg och Borås
    073-434 50 20

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Möt dina framtida chefer