Effekten #125
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #125: Tema "Digital arbetsplats"

Ett minst sagt högaktuellt ämne just nu är av naturliga skäl den digitala arbetsplatsen. I det här avsnittet av Effekten-podden lyfter vi upp två tidigare episoder; ett där man dyker ner i ämnet "Digitala samarbeten och Teams", och ett som fokuserar på strategier och behov, beteende och förväntningar på ett nytt sätt att jobba.

Aktuellt ämne för att skapa ett ”Härarbete”. Att skapa digital arbetsplats med samarbete, möten och projekt. I detta temaavsnitt tar vi fram två avsnitt som vi tidigare har publicerat. Micke Norbäck och Jonas Jaani pratar först om digitala samarbeten och Teams (00.00–27:30) Allt om intranät, kontext i ett större sammanhang och hur vi tar det analoga mötet digitalt. Funderingar på genomförande i olika verktyg som exempelvis Microsoft Teams.

Vidare i avsnittet pratar Jonas Jaani och Jan Bidner om strategier och behov, beteende och förväntningar på ett nytt sätt att jobba. Byta och bryta för att skapa reslutat för teamet och inte individen. Hur gör vi med förändringsledning och genomförande? Vi pratar även lite om verktyg som Office 365 och Facebook Workplace.

Avsnittet baseras på två tidigare populära avsnitt (#85 och #71).

Länkar:

Adoption Guide (Office 365) [pdf]

Effektpyramiden hjälper dig till rätt val, värde och syfte


Alla avsnitt av effekten-podden hittar du där poddar finns:

 

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek