Fannys Förebilder:Om slutet på könskampen
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om slutet på könskampen"

Veckans gäst, Viktoria Saxby är jämställdhetsexpert med fokus på maskulinitet och författare av boken "Den nya mannen: om pojkar, män och slutet på könskampen". Det här är ett avsnitt om hur jämställdhet skapar värde för alla.

Så veckans avsnitt har ett självklart tema, nämligen att inkludera män i jämställdhetsdebatten. Hur gör man det på bästa sättet? Vilken retorik behöver vi använda? Vad behöver vi prata om? För att jämställdhet är ju faktiskt en fråga för oss alla vilket är något som blir extremt tydligt i det här avsnittet. Att jämställdhet skulle ge oss mindre krig och terrorism, bättre relationer, färre skilsmässor, en mer hållbar värld. Jag värden på en högre nivå kan man göra en lång lista på. 

Lyssna på veckans avsnitt, vi tror att det kan ge er massor med nya insikter!

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png