sap
PARTNER
SAP

SAP

SAP tillhandahåller innovativ teknik som verkligen kan omvandla ditt företag. Dess applikationer i världsklass ger dig en beprövad enhetlig grund för din verksamhet. Från den intelligenta ERP-serien SAP S/4HANA®, till minneshastigheten och prediktiv analys av SAP HANA®, till SAP® Leonardo som totalt ändrade spelplanen, kan dagens SAP-teknik positionera dig för att bli ett intelligent företag. Våra experter inom SAP-implementering kan stötta hela din SAP-resa.

Inom vår koncern är vi  världsledande inom företagsresursplanering och digital transformation. Vi är också en SAP Platinum Reseller Partner och en SAP Global Services Partner. Vi erbjuder den expertis du behöver för att se till att dina SAP-projekt och migreringar lyckas och stöttar din verksamhets och digitala transformation.

Capgemini-koncernen är en global SAP-partner, en av de största och mest erfarna SAP-systemintegratörerna. Våra 17 500 SAP-experter nyttjar fyra decennier av SAP-erfarenhet för serva våra 1 300 SAP-kunder runt om i världen. Med mer än 3500 certifierade konsulter är vi nummer 1 inom SAP S/4HANA-certifieringar i Europa och nummer 1 inom SAP-certifieringar totalt.

Våra experter samarbetar nära dig på hela SAP-resan. Med fokus på din specifika bransch och dina unika behov driver vi värde och resultat genom design, licensiering, implementering, infrastruktur, applikationshantering och framförallt test och kvalitetssäkring.

Vi arbetartillsammans med dig för att säkerställa att du kan utnyttja SAP-tekniken fullt ut och bli ett ”intelligent företag”. Du drar nytta av våra SAP-kompetenscenter, beprövade SAP-implementeringsmetoder och förkonfigurerade SAP-lösningar.

Vi säkrar din migrering till SAP S/4HANA – framtidens digitala hjärta i ditt företag

SAP fokuserar alla viktiga framtida utvecklingar av den digitala kärnan på S/4HANA. Underhållet på den gamla kärnan SAP ECC kommer att avslutas 2025. Som SAP-användare/kund måste du därför migrera till S/4HANA före 2025. Du är inte ensam. Detta påverkar 13 000 SAP-kunder i Europa.

S/4HANA inte en fristående applikation och inte heller en rak 1-1-migrering.  Det är tänkt att vara ett digitalt hjärta hos ett företag med många integreringar och gränssnitt.

Det värsta som kan hända är att er affärsverksamhet drabbas negativt eller ännu värre stoppas.
Det är här vi på Sogeti kommer in i bilden. Det kan finnas en stor fördel att låta Sogeti som oberoende partner stå för test och verifiering.

Vi hanterar verifiering och testning av alla aspekter och i slutändan går det ut på att säkra att er business inte drabbas, står still eller stannar helt.

Vi kallar den paketerade tjänsten för SAP S/4HANA Business Assurance.
Läs mer om vårt erbjudande här.

KONTAKT
  • Anders Hedensjö
    Anders Hedensjö
    National Partner Lead, Sogeti Sweden
    073-382 81 81

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.