SogetiLabs
OM OSS
INNOVATION

SogetiLabs

Innovation finns i hjärtat av vårt DNA. Våra SogetiLabs-experter lever och andas innovation, varje dag. De är vårt globala team av superhjältar som stöttar kunder över hela världen.

Nätverka, interagera med och följ våra 150 främsta experter globalt, samlade inom det vi kallar SogetiLabs. Våra SogetiLabs-experter älskar att dela med sig av sin kunskap. Använd dem på ditt evenemang som talare, innovera med dem, diskutera dina utmaningar med dem, följ senaste nytt från dem på SogetiLabs-sajten och passa på att läsa de många rapporter och publikationer som SogetiLabs delar med sig av regelbundet med allt från senaste trenderna till konkreta råd och tips. Det har blivit så många publikationer att vi samlat dem i en global online bookstore.

 

 

Applied Innovation Exchange

SogetiLabs är en del av koncernens Applied Innovation Exchange-initiativ. I våra innovationslabb som finns från San Fransisco i väster, till Melbourne i öster, innoverar vi dygnet runt tillsammans med våra kunder och ger dem access till ett unikt ekosystem inte bara bestående av våra främsta experter inom SogetiLabs och Capgemini-gruppen men också av startups, acceleratorer, inkubatorer, strategisk teknologi och affärspartners. 

Läs mer här.

AIE_nov_2019_500.png

todo todo
Kontakt
  • Menno van Doorn
    Menno van Doorn
    SogetiLabs Director
    +31 6 51 27 09 85