SogetiLabs
OM OSS
INNOVATION

SogetiLabs

Innovation finns i hjärtat av vårt DNA. Våra SogetiLabs-experter lever och andas innovation, varje dag. De är vårt globala team av superhjältar som stöttar kunder över hela världen.

Nätverka, interagera med och följ våra främsta experter globalt, samlade inom det vi kallar SogetiLabs. 

SogetiLabs är en community med över 150 teknologiexperter från Sogetivärldens alla hörn. SogetiLabs täcker ett brett spektrum av expertis inom digital teknik: från embedded software, cyber security, deep learning, simulation and cloud till business information management, IoT, apps, analytics, testin och blockchain. Fokus ligger alltid på att nyttja teknologi, system och applikationer i faktiska affärssituationer för att maximera resultaten.

SogetiLabs delar med sig av insikter, forskning och inspiration genom artiklar, presentationer och videor som kan laddas ner via SogetiLabs omfattande närvaron på sin egen webbplats, i online-portaler och i sociala media. Tillsammans med våra kunder förvandlar SogetiLabs-medlemmarna insikter och idéer till verklighet varje dag, ofta accelererade genom vår THiNKUBATOR-modell.

Våra SogetiLabs-experter älskar att dela med sig av sin kunskap. Använd dem på ditt evenemang som talare, innovera med dem, diskutera dina utmaningar med dem, följ senaste nytt från dem på SogetiLabs-sajten och passa på att läsa de många rapporter och publikationer som SogetiLabs delar med sig av regelbundet med allt från senaste trenderna till konkreta råd och tips. 

 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 

Applied Innovation Exchange

SogetiLabs är en del av koncernens Applied Innovation Exchange-initiativ. I våra innovationslabb som finns från San Fransisco i väster, till Melbourne i öster, innoverar vi dygnet runt tillsammans med våra kunder och ger dem access till ett unikt ekosystem inte bara bestående av våra främsta experter inom SogetiLabs och Capgemini-gruppen men också av startups, acceleratorer, inkubatorer, strategisk teknologi och affärspartners. 

Läs mer här.

AIE_nov_2019_500.png

Kontakt
  • Menno van Doorn
    Menno van Doorn
    SogetiLabs Director
    +31 6 51 27 09 85
Skriv ut E-post