framtida rum
OM OSS
DNA

Framtid

Innovation är kärnan i vår verksamhet. Varje dag, varje timme, varje sekund. Det håller oss på tårna, framåtlutad, med målet att ständigt utmana och utbilda vårt folk och föra dem samman för att skapa innovation och lösningar som gagnar våra kunder. Varför? Eftersom vi förstår att nya innovationer skapar framtiden.

Så låt oss dela 3 exempel på saker vi gör för att alltid ha en fot i framtiden.

Redan 1994 skapades vårt globala trendlabb VINT, för att hålla ett öga på de senaste trenderna och forska på innovativ tekniker och dess inverkan på företagen, samhället och den enskilda individen. VINT samarbetar med en styrelse av kunder som ser över och bidrar till vårt forskningsprogram. Resultatet? Ett stort och växande antal thought leadership-material, som delas via Vints blogg, rapporter och publikationer. En sann inspirationskälla.

Genom vårt globala initiativ SogetiLabs kan du interagera med våra nära 100 teknologiledare. Varje dag bloggar och twittrar de om heta ämnen, delar med sig av tips och tricks, engagerande dig i crowdsourcing, Allt med målet att inspirera. Denna gemenskap, som består av experter från hela Sogetivärlden är alltid nära dig och är den perfekta första kontakt med oss oavsett om du är en kund eller en potentiell anställd.

Dessutom delar våra experter med sig av sina kunskaper i globala, nationella och lokala evenemang över hela världen, där du kan träffa oss och diskutera och hitta lösningar på din teknik och andra IT-relaterade utmaningar.

Välkommen till framtiden. Välkommen till Sogeti.

todo todo
Kontakt
  • Sergio de Brito
    Sergio de Brito
    Vd Sogeti Sverige AB
    08-53 68 20 78