Andreas Lindgren
OM OSS
JOBB

"Local touch - global reach är inte bara en slogan hos Sogeti"

Andreas Lindgren valde Sogeti för att få möjligheten att jobba med större kunder och projekt. Just nu är han mitt uppe i en förvaltningsleverans av 250 EPiServer-sajter på 70 språk och 60 varumärken. Teamet på 60 medarbetare finns i Mumbai, men själv sitter han på plats i Sverige.

Andreas LindgrenBeskriv dig själv med tre ord:
Ödmjuk, orädd, trevlig.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag läste till civilekonom i Uppsala i mitten av 90-talet samtidigt som Internetboomen just hade börjat. Vid sidan om studierna byggde jag hemsidor till företag. Efter examen sökte jag mig till Framfab där jag jobbade med koncept och art direction för storkunder inom såväl det privata näringslivet, som för politiska partier. Efter att den berömda bubblan brast hösten 2000 jobbade jag ett år på ett stort IT-företag innnan jag sedan startade eget inom reklam och marknadsföring. Under tio år hann jag med att jobba med allt från tidningar, annonser, hemsidor och appar, till e-learning och film.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Just nu brinner jag för att leverera vad kunden förväntar sig och lite till. Jag märker att kundens förtroende av vår Rightshore-leverans ökar och ser med tillförsikt på framtiden. Mottot "Local Touch - Global Reach" är sannerligen inte bara en slogan utan en realitet inom Sogeti.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Jag jobbar för närvarande som Service Delivery Manager i en förvaltningsleverans av 250 EPiServer sajter på 70 språk och 60 varumärken. Jag sitter hos kunden medan teamet på 60 personer sitter i Mumbai, Indien. Jag frontar kunden i det dagliga operativa arbetet. Vi levererar vår support som en tjänst med SLA:er (service level agreements) till kunden så det är viktigt att vi lever upp till dessa hela tiden. Jag sitter i många statusmöten samt planerar för framtida händelser i leveransen.

Varför jobbar du på Sogeti?
Efter tio år som egenföretagare kände jag att det var dags för en förändring. Jag valde Sogeti för möjligheten att jobba med större kunder och större projekt. Av de erbjudanden jag fick kändes Sogeti som mest seriöst.

 

Kontakt
  • Andreas Lindgren
    Andreas Lindgren
    Projektledare
    072-510 12 26

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Faktaruta

Namn: Andreas Lindgren

Titel:
Projektledare

Född:
1972

Bor:
Göteborg

Familj: Min fru Maria och barnen Aston, 2 år, Greta, 3,5 år samt Maximilian 5 år samt bonusbarnen Ivar, 17 år och Dominique 18 år.

Fritidsintressen:
Lekplatser och lådcyklar.