Emma Ryngberg
OM OSS
JOBB

"Jag skapar vad kunden vill ha. Idag."

Mjukvaruingenjören Emma hittar du hos oss på kontoret i Malmö. Efter en rivstart in på Sogeti genom trainee-programmet Careerbooster, pysslar Emma idag med det hon brinner mest för. Eller vad sägs om backend-utveckling, databaser och maskininlärning. Lär känna Emma lite mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyfiken, modig och glad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har jobbat med allt från jeanssömmerska till barnprogramledare. Har även haft en flerårig karriär inom musikbranschen med marknadsföring. Bestämde mig för att det var dags att plugga vidare efter första barnet och valde då en helt ny bana i livet.

Inte räds man en utmaning tänkte jag och ansökte till Malmö universitetet och systemutveckling. Fick ett barn till under utbildningen och tog examen sommaren -22!

Din karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti efter sommaren med en rivstart rakt in i trainee-programmet Careerbooster. Nu är jag ute på mitt första uppdrag hos en myndighet och trivs som fisken i vattnet.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Hjärtat dunkar lite snabbare för backend-utveckling, databaser är himla kul och maskininlärning får jag inte nog av.

Hur delar du med dig av din expertis?
Jag strävar efter att vara en bra arbetskamrat, jag löser gärna problem tillsammans och jag är alltid tillgänglig för mina kollegor. Laget före jaget.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En riktigt bra dag på jobb så löser man det där problemet som man inte riktigt kunnat sluta tänka på. Sedan pratar man lite skit med en kollega över en kaffe, för att sedan ge sig i kast med nästa utmaning.

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är skön att hänga med, hjälpsam och otroligt kompetent.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti för att jag trivs otroligt bra här, jag känner mig hörd när det behövs och jag har väldigt fina arbetskamrater. En annan viktig sak är att Sogeti jobbar för sådant som jag tycker är viktig så som fler kvinnor i branschen med ett dagligt tänk och #addher. Det känns fint att kunna vara med att påverka viktiga saker på riktigt!

KONTAKT
  • Emma Ryngberg
    Emma Ryngberg
    Software Engineer, Malmö
    076-133 57 99

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Född: 1988
Bor: I ett radhus i Malmö
Familj: Man och två döttrar
Fritidsintressen: Läsa, pussla, bada, basta, träna, odla och framförallt umgås med familj och vänner.