Fredrik Löwenborg
OM OSS
JOBB

"Jag gillar att ligga i framkant och att lära mig den senaste tekniken"

Fredrik Löwenborg på Sogeti Jönköping går igång på affärssystem och problemlösning.

Beskriv dig själv med tre ord:
Analytisk, problemlösare, lugn.

Berätta lite om din bakgrund:
Kommer från kundsidan och alltid haft ett intresse för datorer ända sedan Commodore 64 uppenbarade sig i pojkrummet. Jag började som konstruktör på 90-talet och fick frågan om jag ville vara med i ett implementeringsprojekt av ett ERP-system. I projektet började mitt intresse för ERP-system som vuxit sig starkare med tiden. Jag har även jobbat som kravställare för ett 3D verktyg, likande som man bygger kök med, genomfört utbildningar och ansvarat för förvaltningen för ca 11 dotterbolag i Europa. Jag fick möjligheten att vara med och starta den första e-handeln i branschen (inredningar till lätta transportbilar) och utöver ehandeln har jag även  ansvarat för ett webbprojekt. När tiden var mogen för ett nytt ERP-system föll valet på Dynamics AX. Efter fyra år i AX-projektet började jag titta mig omkring om möjligheten att börja jobba 100% med affärssystem.

Min karriär på Sogeti:
Varför jag valde Sogeti var att de för mig står för långsiktighet, bred kunskap, stor möjlighet att kunna utvecklas och bra kollegor. Det första intrycket jag fick av Sogeti har bekräftats flera gånger om. Mina arbetsuppgifter idag är både som applikationskonsult, serviceledare och delaktig i projekt.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Hjälpa kunden med att utnyttja sitt affärssystem så effektivt som möjligt. Ringer kunden om ett problem ska de känna trygghet och fokus på att vi löser problemet åt dem. Att ligga i framkant och lära mig den senaste tekniken.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Mix av möten, planering i projekt, proaktivitet för förvaltningskunderna, egen utbildning och det viktigaste, problemlösning ihop med både kollegor och kunder. Ingen dag är den andre lik vilket är både utmanande och roligt.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag kände från början att företaget delade mina värderingar och arbetskultur. Det är bra gemenskap mellan kollegor och man delar erfarenheter och idéer med varandra. Man har stor möjlighet till personlig utveckling och bra balans mellan fritid och jobb.  

KONTAKT
  • Fredrik Löwenborg
    Fredrik Löwenborg
    Applikationskonsult Dynamics 365 AX
    +46703155712

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Fredrik Löwenborg
Titel: Applikationskonsult Dynamics 365 AX
Född: 1971
Bor: Mullsjö
Familj: Barnen Ellen, Oskar
Fritidsintressen: Fiske, friluftsliv, mountainbike, slalom